ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ, ΕΙΡΗΝΙΚΟ, ΚΑΘΑΡΤΙΚΟ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ, ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ, ΑΕΡΙΤΖΙΔΙΚΟ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ, ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟ, ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ, ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟ, ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ, ΚΑΥΣΤΙΚΟ, ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ, ΑΣΥΜΒΑΤΟ, ΑΙΧΜΗΡΟ, ΑΙΦΝΙΔΙΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ, ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟ, ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ, ΑΔΙΑΚΡΙΤΟ, ΑΝΑΠΟΔΟ, ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ, ΑΥΤΟΝΟΜΟ, ΑΝΑΡΧΟ, ΑΔΕΣΠΟΤΟ, ΑΚΡΑΙΟ, ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ, ΑΡΡΩΣΤΟ, ΕΙΡΩΝΙΚΟ... ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ!

Αναγνώστες

29 Σεπτεμβρίου 2023

ΔΥΟ ΖΩΕΣ!

Τα χρόνια που έφυγαν, φαίνεται πως άφησαν στη μνήμη το αποτύπωμα ότι έζησα σε δυο διαστάσεις. Δεν ξέρω εάν συμβαίνει και σε άλλους αυτό. Η πρώτη ήταν μέχρι τη μέρα που έκανα οικογένεια κι η άλλη μετά. Ήταν δυο ξεχωριστές και διαφορετικές καταστάσεις από κάθε άποψη. Η καθεμιά είχε τα θετικά και τα αρνητικά της. Ανάμεσα σ' αυτές τις δυο, τα περισσότερα θετικά βιώματα καθορίζουν τον τελικό νικητή. Δεν έδωσα όμως ιδιαίτερη σημασία στη διαίσθηση, για να διακρίνω νωρίτερα ποια θα μου ταίριαζε. Η ελαφρότητα που κουβαλούσα δε με άφησε να τη δω. Ο χωρισμός απλά είναι μια άλλη διάσταση που συνθέτει τις δυο προηγούμενες, επειδή εμπεριέχει κοινά χαρακτηριστικά γνωρίσματα από αυτές τις ζωές. Τελικά, ίσως να μη ζούμε μόνο μια φορά!

5 σχόλια:

  1. Δυστυχώς, φίλε μου, μια φορά ζούμε. Έτσι πρέπει να δείξουμε τη δέουσα αξία σ' αυτόν το χρόνο ζωής μας.
    Συμμερίζομαι κάθε σου αγωνία. Την καλησπέρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχουμε πολλές ζωές πριν κ μετά... Μόνο που είναι πολύ δύσκολο να έχουμε ανθρώπινη ύπαρξη όπως στο εδώ κ τώρα!! Έτσι το παρελθόν είναι ο προπομπός του μέλλοντος, το καλό ορίζουμε το αποδεχόμαστε, ξέρουμε πως κάναμε ότι είμαστε σε θέση να κάνουμε τότε αναλόγως την κατανόηση των συνθηκών της ζωής μας!!! Συνεχίζουμε να εξελισομστε έχοντας το παρελθόν σαν πολύτιμη εμπειρία ζωής για το εδώ σήμερα... Ας ζούμε κάθε στιγμή με αταξία κ αρετή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εννοώ αυταξία κ αρετή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ... απολογισμοί που όσο περνούν τα χρόνια και συνεχίζουμε να ανεβαίνουμε προς την κορυφή, βλέπουμε από μακριά τις ανάγλυφες πτυχές της ζωής. Άλλωστε για κάποιο λόγο γίνονται όλα. Σ' ευχαριστώ!!!

      Διαγραφή

Όλοι είστε ευπρόσδεκτοι, καλοδεχούμενοι και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψη και το σχολιασμό σας! Σχολιάστε ο,τι θέλετε με ευπρέπεια και διακριτικότητα, χωρίς να προσβάλλετε ή να θίγετε με οποιοδήποτε τρόπο άλλα πρόσωπα... δηλ. χωρίς βρισίδια και μπινελίκια βρε παιδιά και προ πάντων χωρίς greeklish... ε, τι την έχουμε αυτήν τη ριμάδα τη γλώσσα μας..! Κάπου εδώ μέσα σουλατσάρει και η αγάπη μου!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...