ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ, ΕΙΡΗΝΙΚΟ, ΚΑΘΑΡΤΙΚΟ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ, ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ, ΑΕΡΙΤΖΙΔΙΚΟ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ, ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟ, ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ, ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟ, ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ, ΚΑΥΣΤΙΚΟ, ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ, ΑΣΥΜΒΑΤΟ, ΑΙΧΜΗΡΟ, ΑΙΦΝΙΔΙΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ, ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟ, ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ, ΑΔΙΑΚΡΙΤΟ, ΑΝΑΠΟΔΟ, ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ, ΑΥΤΟΝΟΜΟ, ΑΝΑΡΧΟ, ΑΔΕΣΠΟΤΟ, ΑΚΡΑΙΟ, ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ, ΑΡΡΩΣΤΟ, ΕΙΡΩΝΙΚΟ... ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ!

Αναγνώστες

23 Δεκεμβρίου 2022

ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ!

Πέρασα όλη μου τη ζωή σαν ένας άμαχος που δεν είχε πάνω του κανένα είδος προστασίας. Σε όλες τις μάχες που έδωσα, δήλωνα παρών με μια απλή συμμετοχή. Αρνήθηκα να προτείνω τα όπλα μου, αλλά ούτε και να το βάλλω στα πόδια. Ήμουν ένας άοπλος της περιπέτειας. Προτίμησα όμως να μην παραδοθώ και να παραμείνω στο πεδίο της κάθε μάχης. Μέχρι της τελικής πτώσεως. Δε φοβήθηκα και δε λιποψύχησα, γιατί δε σκεφτόμουνα καν την έκβαση του αγώνα. Όποιο κι αν ήταν το αποτέλεσμα δε με ένοιαξε, γιατί έχω πάρει πολλές φορές το βάπτισμα του πυρός. Όσες μάχες και να έδωσα, τις άντεξα, παρόλο που πήγαινα πάντα ανυποψίαστος και με το χαμόγελο στα χείλη. Κι ας έφευγα από κει πληγωμένος, γεμάτος τραύματα και ουλές. Φαίνεται πως αυτό ήταν το θέλημα του Θεού κι έτσι χρειάζονταν να γίνει. Όλο και κάποιος λόγος θα παραμόνευε. Γι' αυτό αισθάνομαι μεγάλη ευγνωμοσύνη στην απεραντοσύνη Του. Νιώθω ότι ήταν πάντα δίπλα μου όλο αυτό το διάστημα, αφού με κρατούσε όρθιο και δε λαξεύτηκα. Μ' αυτόν τον τρόπο και με τη βοήθεια Του κατάφερνα να βγαίνω όλο και πιο δυνατός στο λούκι της ζωής.

2 σχόλια:

  1. Καλα Χριστουγεννα με δυναμη και υγεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ Χριστίνα, επίσης να περάσεις χαρούμενα κι ευλογημένα Χριστούγεννα με τους αγαπημένους σου! Να είσαι πάντα καλά!!!

      Διαγραφή

Όλοι είστε ευπρόσδεκτοι, καλοδεχούμενοι και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψη και το σχολιασμό σας! Σχολιάστε ο,τι θέλετε με ευπρέπεια και διακριτικότητα, χωρίς να προσβάλλετε ή να θίγετε με οποιοδήποτε τρόπο άλλα πρόσωπα... δηλ. χωρίς βρισίδια και μπινελίκια βρε παιδιά και προ πάντων χωρίς greeklish... ε, τι την έχουμε αυτήν τη ριμάδα τη γλώσσα μας..! Κάπου εδώ μέσα σουλατσάρει και η αγάπη μου!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...