ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ, ΕΙΡΗΝΙΚΟ, ΚΑΘΑΡΤΙΚΟ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ, ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ, ΑΕΡΙΤΖΙΔΙΚΟ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ, ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟ, ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ, ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟ, ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ, ΚΑΥΣΤΙΚΟ, ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ, ΑΣΥΜΒΑΤΟ, ΑΙΧΜΗΡΟ, ΑΙΦΝΙΔΙΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ, ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟ, ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ, ΑΔΙΑΚΡΙΤΟ, ΑΝΑΠΟΔΟ, ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ, ΑΥΤΟΝΟΜΟ, ΑΝΑΡΧΟ, ΑΔΕΣΠΟΤΟ, ΑΚΡΑΙΟ, ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ, ΑΡΡΩΣΤΟ, ΕΙΡΩΝΙΚΟ... ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ!

Αναγνώστες

17 Μαΐου 2013

ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ... ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ!


Ξεκίνησαν τελικά κι οι διαγωνισμοί!Μέχρι και μαργαρίτες μάδησαν ορισμένοι για να δουν αν θα γίνει.Θα γίνει, δε θα γίνει, θα γίνει, δε θα γίνει...Βρε τι πάθαμε με δαύτον.Λες κι ήταν η ζωή τους όλη.Απ΄ τη μια οι δημοσιογράφοι μεγάαααλο κόψιμο και συμπόνοια προς την αγωνία των μαθητών.Απ΄ την άλλη οι εκπαιδευτικοί να το παίζουν τζάμπα μάγκες στην κόντρα τους με την κυβέρνηση και στη μέση ο "αγχωμένος" γυαλάκιας ως άλλος Μέγας Ναπολέων να εφαρμόζει χουντικές νομοθεσίες επιστράτευσης.Τσίρκοοοο!!!
Κι όλο αυτό το σκηνικό προς χάρη και τέρψη των μαθητών που αγωνιούν για το μέλλον τους.Για πιο μέλλον όμως αγωνιούν;Το ΄χετε καλοσκεφτεί φίλες και φίλοι μου;Αυτό τους το ΄χουν ήδη ξεπουλήσει και τώρα τρώνε και το παρόν τους.Υπάρχει πουθενά μέλλον στον ορίζοντα και δεν το βλέπω;Το μόνο που μπορώ να διακρίνω είναι πως απ΄ αυτά τα σημερινά παιδιά που θα περάσουν στις εξετάσεις, θα δημιουργηθούν-μετά την αποφοίτηση απ΄ τις σχολές τους-νέες στρατιές ανέργων, μεταναστών... και ντιλιβεράδων(και προς Θεού δεν έχω τίποτα με το επάγγελμα!).
Όπως για παράδειγμα και προ κρίσης τελείωσε η κόρη μιας συναδέλφου της συζύγου μου την Παιδαγωγική και τώρα κάνει τον πλασιέ των καλλυντικών της AVON.Τζάμπα τα έξοδα των γονιών τους, που αν είχαν αυτά που ξόδεψαν θα μπορούσαν να διαχειριστούν την κατάσταση με τα νέα δεδομένα.Το μετάνιωσαν οι άνθρωποι, αλλά τι να κάνουν.Κουμάντο βέβαια στην τσέπη του καθένα δε είμαι σε θέση να κάνω κι άμα τα ΄χουν και θέλουν να τα σκορπίσουν, ας το κάνουν.
Πόσοι να ΄ναι αυτοί που θα βρουν δουλειά ή τέλος πάντων που θα κάνουν τη δουλειά που μόχθησαν κι αγωνιούν αυτήν τη στιγμή;Δε μπορεί ν΄ απαντήσει κανένας, γιατί κανένας δε μπορεί να δει πίσω απ΄ τις κουρτίνες.Τον τυφλώνουν τα πολύχρωμα φώτα ακόμα των μεγάλων λόγων των πολιτικάντηδων ή το χρώμα των χρημάτων του, που ΄χει ακόμα απόθεμα στις τράπεζες και τα σεντούκια του.Κι αυτά όμως κάποτε στερεύουν!
Κι όλο αυτό το στημένο σκηνικό μοιάζει με διαγωνισμό Γιουροβίζιον.Την ίδια στιγμή ξεκίνησαν και τα δυο... λες κι ήθελαν κάτι να σηματοδοτήσουν.Ήρεμα βρε παιδιά και προ πάντων μη στριμώχνεστε, γιατί κι οι εξετάσεις κατάντησαν κι αυτές λαϊκό πανηγύρι και ξεφάντωμα... σαν την "κυρία" Γιουροβίζιον.Πάει ο καιρός που είχαμε στόχους και κάναμε όνειρα, γιατί πιστεύαμε πως θα ολοκληρωθούν άμα προσπαθήσουμε.Τώρα πάνε ξέφτισαν κι αυτά.Αυτό τώρα πια σταμάτησε... τελείωσε.Μας το τελείωσαν δηλαδή κι ακόμα ορισμένοι δεν το πήρανε χαμπάρι!Είναι σαν τη γνωστή ρήση που λέει για ν΄ αλλάξεις τον κόσμο όλον, πρέπει να γίνεις η αλλαγή του εαυτού σου.Συμφωνώ, κι εδώ πρέπει ν΄ αλλάξεις με τα νέα δεδομένα τον εαυτό σου… να τον προσαρμόσεις.Δε μπορούμε να βλέπουμε με τα ίδια μάτια το τώρα με το πριν από τρία χρόνια.Δε γίνεται να είμαστε κλεισμένοι στο γυάλινο ενυδρείο μας.
Τότε υπήρχαν προοπτικές για δουλειές, υπήρχε ανάπτυξη, κυκλοφορούσε χρήμα.Και τότε απ΄ ότι θυμάμαι οι καταστάσεις ήταν λίγο δύσκολες, αλλά ας βάλουμε στο μυαλό μας σήμερα πως είναι.Όσο και να προσπαθήσουμε, δε θα βρίσκουμε ούτε μια θέση στο εξωτερικό.Λίγοι θα τα καταφέρουν για να μην πω ελάχιστοι κι όσοι βρουν δουλίτσα, θ΄ αμείβονται δυστυχώς καθυστερημένα(όπως γίνεται και τώρα άλλωστε) για 500 ευρώπουλα.Και βάλτε πως μέσα στους πολλούς που δε θα τα καταφέρουν, θα ΄ναι κι αρκετοί που ίσως ν΄ άξιζαν.Κι όσοι πιστεύουν πως είναι για δυο-τρία χρονάκια αυτή η ιστορία της κρίσης, θα σας έλεγα να μην το πολυπιστεύετε για να μη σας έρθει και ξαφνικό.Τίποτα νομίζω δεν πρόκειται να μας δώσουν πίσω, απ΄ αυτά που μας έχουν ήδη πάρει.
Ο καλός λαός εάν ήθελε ν΄ αποτινάξει το ζυγό αυτόν που του απαγορεύει με χουντικά τεχνάσματα ακόμα και τις απεργίες, θα κατέβαινε στο Σύνταγμα και θα καθόταν ακίνητος.Δε θα έκανε και δε θα υπάκουε σε τίποτα και σε κανένα.Κι αυτοί ακόμα που θα εξαναγκάζονταν σε φυλάκιση εξαιτίας της πολιτικής επιστράτευσης, θα εθεωρούντο πολιτικοί κρατούμενοι.Μετά την απελευθέρωση θα βγαίναν άμεσα απ΄ τις φυλακές, όπως άλλωστε έγινε και με τη χούντα.
Μερικές μέρες ακίνητοι να καθίσουν όλοι κι ορίστε πως τα μαζεύουν και φεύγουν.Αλλά όμως ο λαός τους θέλει κι όσο να τους βρίζει, είμαι πλέον πεπεισμένος πως τους θέλει και γι΄ αυτό τους ανέχεται.Κι όχι μόνο τους θέλει και τους ανέχεται, αλλά και θα τους ξαναβγάλει.Αυτό κι αν είναι Γιουροβίζιον.Όλοι δεν αποδέχονται και βρίζουν το θεσμό της με τις διακρατικές συμμαχίες της που γίνεται στο μάζεμα των πόντων κι όλοι κάθονται και τη βλέπουν!Η ξεφτίλα του μαζοχισμού μιας χώρας σ΄ όλο της το μεγαλείο!Κι όλα αυτά για την εκπλήρωση μιας επιθυμίας χωρίς προοπτικής!
Άντε, και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε άπιαστα όνειρα!

20 σχόλια:

  1. Κάθε επιτυχία στα παιδιά!!!
    Και στις Πανελλήνιες και κυρίως στο... μετά...
    Καλό βράδυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ που φτάσαμε η ευχή "καλή επιτυχία", θα πρέπει να προσαρμοστεί κι αυτή με την ευχή "καλή τύχη"!
      Χαρούμενο Νυχτολούλουδο!:-)

      Διαγραφή
  2. Πραγματικα...
    ποσο με κουραζουν ολα αυτα.
    Κλεισε και παμε παραλια για ουζακι.
    Κλεισε ολοκληρο τον κοσμο εαν γινεται.
    Δεν τους αντεχω.
    ΜΕ ΠΝΙΓΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. agriomeli μου μη με ξεσηκώνεις κι είμαι ευαίσθητος σε κάτι τέτοιες ιδέες!αχαχα!Κι όπως ξαναγύρισαν οι καλές βραδιές στη Λευκάδα, δε θέλω και πολύ... κι άντε πάμε, όχι όμως με το "ΜΕ", αλλά με το "ΝΑ"!:-)

      Διαγραφή
  3. Εννοειται θα ξαναεκλεγουν, αλλα κ να μην ξαναεκλεγουν απ'τους ψηφοφορους, θα αλλαξουν μονοι τους κομμα μετα τις εκλογες κ θα προσκολληθουν σ'αυτο που ειναι στην εξουσια. Μπλιαξ, οχι αλλη γλιτσα.

    Πριν φυγω απο την Ελλαδα, λογω δουλειας, μιλουσα με πολλους γονεις. Ακομα θυμαμαι ποσο κακη εντυπωση μου ειχε κανει μια μαμα, πριν ενα χρονο ακριβως μετα τις εκλογες. Η ιδια ειχε ψηφισει συριζα αλλα υποστηριζε και κατανοουσε οσους ειχαν ψηφισει χρυση αυγη "αν σε εχουν απολυσει, τι να κανεις;" Εμετος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α! γεια σου... έτσι, όπως τα ΄πες Evi!
      Στο εξωτερικό βέβαια δε θα πήγαινα να ζήσω επουδενί... και φοβάμαι πολύ επειδή τη γλίτωσα εγώ, μήπως δεν τη γλιτώσουν τα παιδιά.Το μόνο θετικό στο εξωτερικό έχω ακούσει πως υπάρχει κράτος κι είναι πιο νοικοκυρεμένοι σαν λαός.Υπάρχουν υπηρεσίες που εξυπηρετούν, ασφάλιση πραγματική κι όχι μουσαντένια, δουλειές που πληρώνεσαι στην ώρα σου... κι ότι άλλο που δε μπορείς να χαρείς στη χώρα σου.Γι΄ αυτά και μόνο σε κάνει να μην ξαναγυρίσεις πίσω.Η χώρα μας πάντα έτσι άναρχα λειτουργούσε κι αυτό μας σκότωσε.
      Και μέσα στην όλη αναμπομπούλα φέραμε και το λύκο που ΄ναι η "Χρυσή Αυγή".Του συστήματος πάντως είναι κι αυτή.Όταν ήμασταν χορτασμένοι είχαμε τους αναρχοακροαριστερούς με τις κουκούλες που καίγανε κι έσπαζαν πυκνά-συχνά την Αθήνα.Τώρα αυτά τα παλληκάρια που είχαν σήμερα χίλιους λόγους... σύνταξη πήρανε;Ούτε μια κατάληψη δεν ακούγεται να κάνουν.Στα γυμνάσια και λύκεια τι γίνονταν θυμάμαι από πολυήμερες καταλήψεις, για ένα χαρτί τουαλέτας!Όλα καθοδηγούμενα απ΄ το σύστημα είναι!Αυτή τη στιγμή τους εξυπηρετεί η "Χρυσή Αυγή"!
      ΕΜΕΤΟΟΟΟΣ, όπως πολύ σωστά λες!
      Την καληνύχτα μου... και χάπια για να ηρεμήσω!:-)

      Διαγραφή
    2. Συγγνωμη που σε συγχυσα. Αλλα κι εγω κανω το λαθος τοσα χιλιομετρα μακρια να ενημερωνομαι ακομα για την ελληνικη πραγματικοτητα και νευριαζω εδω περα και φυσαω και ξεφυσαω!

      Οσο για τις καταληψεις, να σου πω οτι κανονικα επρεπε να παρω πτυχιο Ιουλιο 2007 και λογω των διαμαρτυριων ορκιστηκα Νοεμβριο του 2007. Στο μεταξυ επρεπε να πηγαινω να παρακαλαω στα φροντιστηρια χωρις πτυχιο ("θα το εχω σε 2 μηνες!") για να παιρνω 7,20 ευρω μικτα (ηταν οι καλες εποχες ακομα, χαχαχα!) και να ακουω τη χι ψι κυρατσα να μου λεει οτι η κοπελα που εχει παρει proficiency με c ειναι ισαξια μ'εμενα που ειχα τελειωσει Αγγλικη φιλολογια με αριστα.

      Συγγνωμη για τη φλυαρια, αλλα θελω να καταληξω στο οτι για τα παιδια σου ξεκινα να το κοιτας απο τωρα για εξωτερικο γιατι στην Ελλαδα δεν προκειται ποτε κανεις να εκτιμησει και να σεβαστει τη δουλεια τους. Διαβασα και το κειμενο της κορης σου προχτες αλλα δε σχολιασα γιατι δεν ηθελα να της "μαυρισω" την ψυχη.

      Ουφ! Καληνυχτα!

      Διαγραφή
    3. Δε με σύγχυσες εσύ Evi.Η αναισθησία μας μ΄ όλα αυτά που συμβαίνουν με σύγχυσαν.Καλά τα λες εσύ κι από μια μεριά εφόσον περνάς καλύτερα εκεί, καλά έκανες κι έφυγες.Δεν ξέρω πως θα έκανα αν βρισκόμουνα σε μεγάλη ανάγκη, αλλ΄ όμως αν μας φτάσουν σε μισθούς-συντάξεις Βουλγαρίας και με την ακρίβεια-όπως κι εκεί-στα ύψη, θα ξενοικιάσω από δω που μένω(Λευκάδα) και θα πάω στην Άρτα να γλιτώσω το νοίκι.Θα πιάσω κι ένα χωράφι που έχω να φυτέψω κηπευτικά, θα πάρω και μερικά ζώα, για να εξασφαλίσω την τροφή μας, αφού δε θα μπορούμε ν΄ αγοράσουμε τίποτα πια.Όπως έκαναν οι γονείς μας κι οι παππούδες μας παλιά στα χωριά.Θα μου πεις μιζέρια... ε, τι άλλο μπορείς να κάνεις για να ζήσεις, έτσι όπως μας κατάντησαν;Το εξωτερικό σε τέτοια ηλικία(51 χρονών) θα το ΄χα πάλι για έσχατη λύση.Τώρα, εάν τα παιδιά θελήσουν να πάνε και βρουν δουλειά στα ξένα, δεν πρόκειται να τα εμποδίσω.Προς το παρόν η κόρη μου λέει να το παλέψει(με τη στήριξη φυσικά τη δική μας) εδώ μέσα.Ο χρόνος θα δείξει...Κι αφού ανάφερες και πτυχία, μόλις πριν από λίγο την άφησα σ΄ ένα ξενοδοχείο για να δώσει γραπτά για το Lower.Της ευχήθηκα καλή επιτυχία και θα πάω να την πάρω σ΄ ένα τρίωρο.
      Αυτά τα ολίγα και δε φλυάρισες καθόλου.Ίσα-ίσα που χαίρομαι που μιλάμε κι έτσι ακούω περισσότερες γνώμες... γιατί που ξέρεις, μερικές φορές μας διαφεύγουν πράγματα που δεν έχουμε καν σκεφτεί.
      Έχεις την πιο χαρούμενη καλημέρα μου!Να περνάς πάντα καλά!:-)

      Διαγραφή
  4. Απαπαπα...
    Καθόλου δεν μου αρέσει αυτό...
    πως τα κατάφερες και με πέταξες έξω από τους αναγνώστες και τώρα ξανάκανα εγγραφή?
    Από τους πρώτους είχα έρθει ... ορίστε μας...
    ούτε σεβασμός ούτε φιλότιμο...
    σαν την μύγα από το ζυμάρι μας πέταξες στης ζωής την άκρη...( αυτό στίχος από τραγούδι είναι αλλά μη το κάνουμε θέμα!!!) χι χι χι

    Νίκο μου συμφωνώ απόλυτα μαζί σου
    κι αν κάποτε στις αρχές πίστεψα κι εγώ πως το μέλλον είναι έξω, αναθεώρησα...
    Εδώ είναι το μέλλον για τα παιδιά μας, στην πατρίδα μας,
    αυτή μας έχει ανάγκη κι εμείς έχουμε ανάγκη αυτή...
    Δεν είναι λύση το φευγιό και μετά εκ του μακρόθεν να
    παριστάνουμε πως τα ξέρουμε όλα , όπως διαβάζω τους ομογενείς που δίνουν συμβουλές κι εκείνους που έφυγαν να σιγοντάρουν.... σιγά βρε...
    Γιατί δεν καθόσασταν εδώ να στήσετε πλάτη να γίνουν όλα όμορφα και καλά
    και μου δίνεται συμβουλές από την άλλη άκρη της γης? Λες κι ότι εκεί , στα άλλα κράτη,
    δεν βασιλεύει η διαφθορά, οι μίζες, η αναξιοκρατία!
    Ουφ
    με σύγχισες...
    καλό βράδυ
    καλό Σαββατοκύριακο
    φιλάκι στο Σοφάκι σου :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχαχα!Αν σου πω πως δεν το πρόσεξα, θα το πιστέψεις;Νομίζω με τη μεταφορά που έκανα στην επικεφαλίδα κάπου θα χάθηκε το εικονίδιό σου.Σας μετέφερα όλους ψηλά για να φαίνεστε.Κι εσύ Λεβίνα μου ήσουν πράγματι απ΄ τις πρώτες γνωριμίες.Η Μαρία Νι κι ο Εξερευνητής ήταν στην αρχή και μετά εσύ.Είδες, δε σας ξεχνάω!Αλλά πως τα κατάφερες και "χώθηκες" πάλι σ΄ αυτήν τη θέση... είναι ένα μυστήριο.αχαχα!
      Μη μου συγχύζεσαι κι εσύ!Αρκετά συγχύζομαι εγώ!αχαχα!
      Δε μπορώ να κακίσω κανέναν άνθρωπο για τις επιλογές του, γιατί δεν ξέρω τις ανάγκες του και τη διαβίωσή του.Εμείς μπορεί να τα βλέπουμε έτσι(προς το παρόν) Λεβίνα μου, γιατί-κακά τα ψέμματα-δε μας έχει αγγίξει αρκετά η κρίση κι η πείνα, για να σκεφτούμε το εξωτερικό.Περισσότερο ανησυχία εκπέμπουμε για το μέλλον, δηλ. να μη φτάσουμε στο αμήν(όπως φτάσανε κι αυτοί).
      Και να καθίσεις εδώ εάν δεν έχεις ούτε ένα χωράφι, τότε τι να κάνεις;Γέμισε ο κόσμος άστεγους και πεινασμένους που πριν ήταν νοικοκυραίοι με δουλειές κι επιχειρήσεις.Αυτοί πως να παλέψουν το θεριό;Βλέπεις και γύρω σου κάτι φοβισμένα κι υπνωτισμένα ανθρωπάκια που εξακολουθούν να προσκυνούν στις δόσεις της τρόικας... ποιον να πάρεις για να πας να παλέψεις.
      Μόνο σου δε αρκεί και δε φτάνει.Κι όσο και ν΄ αλλάξεις πρώτα τον εαυτό σου κι ύστερα να κάνεις επανάσταση, πάλι μόνος δεν αρκεί.Πρέπει ν΄ ακολουθήσουν κι άλλοι πολλοί.Τους τα χώνεις μόνος σου και σε κοιτάζουν οι υπόλοιποι σαν εξωγήινο.
      Συμφωνώ και στο εξωτερικό τα ίδια σκ... είναι με τη διαφθορά και τις μίζες, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό που γίνεται εδώ πέρα.Πάρτι ακόμα κάνουν τα τρωκτικά στη χώρα μας!Αλλά και πάλι όμως σκέφτομαι πως έχουμε την καλύτερη χώρα και δε μου πάει η ψυχή να την αφήσω.Σε τέτοια ηλικία βέβαια δεν πρόκειται να το κάνω, αλλά αν θελήσουν τα παιδιά δε μπορώ να τους το αποκλείσω.Προς το παρόν η μεγάλη ούτε που το σκέφτεται.Θα δούμε..!Έχουμε λίγο μέλλον ακόμα!αχαχα!
      Χαρούμενο Σαββατοκύριακο να περάσεις κι έχεις φιλιά απ΄ το Σοφάκι μου!:-)

      Διαγραφή
  5. καλή επιτυχία σε όοοοοοοοοοοολα τα παιδιά!!!Είναι το μέλλον μας,η ελπίδα μας και η χαρά μας.Χαμογελάστε στο πικρό σύστημα,μήπως και τους σπάσουμε τα νεύρα!!!!
    Καλό Σκ-))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άντε Christa μου, καλή επιτυχία σ΄ όλα τα παιδιά, αλλά και στο γιόκα σου και να ΄χουν καλή τύχη αργότερα στη ζωή τους!
      Έσκασα στο γέλιο, αλλά δεν ξεκουμπίζονται.Θέλουμε κι άλλους..!
      Χαρούμενο Σαββατοκύριακο και καλό απόγευμα να περάσεις!:-)

      Διαγραφή
  6. καλη επιτυχία σε όλα τα παιδιά που γράφουν....όσο για αυτά που τραγουδούν....ότι και να κάτσει έχουν πετύχει με τέτοιο άσμα και τον μουστάκια .....για μένα είναι σαν να κέρδισαν αφού δεν τους πήραν με τις ντομάτες.....αλλά και που να τις βρούν στην σουηδία.....να σαι καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ντομάτες παντού υπάρχουν homemade... τις εξάγουμε εμείς κι αυτές απ΄ τη χώρα μας!
      Να ΄σαι καλά και να περάσεις ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!

      Διαγραφή
  7. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ..ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ.ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΤΟΥΣ , ΝΑ ΧΑΡΟΥΝ ΜΕΤΑ ΞΕΓΝΟΙΑΣΤΟΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥΣ.3 ΜΗΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άντε, να πούμε και καλή επιτυχία... και μετά τι;
      Γι΄ αυτό ας χαρούν την προσωρινή ξενοιασιά!:-)

      Διαγραφή
  8. Εντάξει έχουμε καταντήσει τσίρκο είναι γεγονός...δεν βλέπω όμως και κάποια εναλλακτική...εξάλλου άσχετα απ' το μέλλον της κάθε σχολής εγώ τα φοιτητικά μου χρόνια δεν θα τα άλλαζα...!!!
    Καλή σου μέρα :))
    Τι τώρα, τι πιο μετά...η ανεργία δεν θα φύγει...ας περάσουμε καλά τουλάχιστον :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν και δεν έκανα φοιτητής, θα συμφωνήσω πως τα φοιτητικά τα χρόνια είναι τα καλύτερα, αλλά αυτή τη φορά λέω να χρησιμοποιήσω το "ήταν", γιατί τότε ο μπαμπάκας έστελνε με τη σέσουλα... τώρα όμως οι τσέπες στένεψαν και το χαρτζιλίκι όλο και θα λιγοστεύει.
      Αντιθέσεις υπάρχουν πάντα... το μυαλό μας κι οι μικροκομματικές μας πλύσεις εγκεφάλου έφτιαξαν αδιέξοδο... κι ειδικά σ΄ αυτό το τσίρκο, αλλά θέλει να ΄χουμε άντερα κι όχι φοβισμένες χρηματοκαταθετικές λιγοψυχίες!
      Καλημέρα με χαμόγελα!:-)

      Διαγραφή
    2. Είναι και στον άνθρωπο...εγώ πέρασα πολύ ωραία φοιτητικά χρόνια και δεν μπορώ να πω πως ο μπαμπάς έδινε με την σέσουλα γιατί ένα φεγγάρι δούλευα ταυτόχρονα...όμως και πάλι δεν θα τα άλλαζα...!
      Είναι θέμα οπτικής γωνίας :)

      Διαγραφή
    3. Πάντως συμφωνούμε πως είναι τα καλύτερα όπως κι αν τα πέρασε κάποιος... αν και δεν έχω ακούσει ακόμα κανέναν να μην τα πέρασε καλά!Να δούμε τώρα πως θα ξεμπλέξω..!αχαχα!

      Διαγραφή

Όλοι είστε ευπρόσδεκτοι, καλοδεχούμενοι και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψη και το σχολιασμό σας! Σχολιάστε ο,τι θέλετε με ευπρέπεια και διακριτικότητα, χωρίς να προσβάλλετε ή να θίγετε με οποιοδήποτε τρόπο άλλα πρόσωπα... δηλ. χωρίς βρισίδια και μπινελίκια βρε παιδιά και προ πάντων χωρίς greeklish... ε, τι την έχουμε αυτήν τη ριμάδα τη γλώσσα μας..! Κάπου εδώ μέσα σουλατσάρει και η αγάπη μου!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...