ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ, ΕΙΡΗΝΙΚΟ, ΚΑΘΑΡΤΙΚΟ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ, ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ, ΑΕΡΙΤΖΙΔΙΚΟ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ, ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟ, ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ, ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟ, ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ, ΚΑΥΣΤΙΚΟ, ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ, ΑΣΥΜΒΑΤΟ, ΑΙΧΜΗΡΟ, ΑΙΦΝΙΔΙΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ, ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟ, ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ, ΑΔΙΑΚΡΙΤΟ, ΑΝΑΠΟΔΟ, ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ, ΑΥΤΟΝΟΜΟ, ΑΝΑΡΧΟ, ΑΔΕΣΠΟΤΟ, ΑΚΡΑΙΟ, ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ, ΑΡΡΩΣΤΟ, ΕΙΡΩΝΙΚΟ... ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ!

Αναγνώστες

01 Ιανουαρίου 2014

ΔΙ ΕΥΧΩΝ..!!!


Και να που χάθηκα... έτσι ξαφνικά!Κι όπως χάθηκα, έτσι ξαναγύρισα.Τι τύχη όμως... πάει κι αυτός ο χρόνος τον φάγαμε.Βαρυστομαχιάσαμε πια..!Άλλωστε τόσα χρόνια που πέρασαν και που θ' ακολουθήσουν κι άλλα, είναι μια συνέχεια ζωής σ' αυτήν τη μετρολαγνεία της αλληλουχίας του σύμπαντος.Ας χαρούμε λοιπόν που "είμαστε ακόμα ζωντανοί στη σκηνή..!" κι ας παραμερίσουμε ό,τι άσχημα μπορούμε.Αυτό νομίζω πως είναι αρκετό να συλλογιζόμαστε πιο πολύ απ' οτιδήποτε άλλο.Επιπλέον βέβαια χαίρομαι πολύ προσωπικά που μέσα απ' αυτόν το χώρο βρέθηκα σε δρόμους φιλικούς.Είστε τόσο μοναδικοί και μου κρατάτε ευχάριστη συντροφιά.Νιώθω πως είστε δίπλα μου και μιλάμε.Έχετε ήδη μπει στη ζωή μου και γίνατε ένα κομμάτι της.
Έλειψα λιγάκι-ομολογώ-και παρασύρθηκα στο κλίμα της γιορτινής ατμόσφαιρας και της αποτοξίνωσης απ' τον υπολογιστή.Στην ουσία όμως δε θεωρώ πως χάθηκα, αλλά συνέχισα και βρέθηκα.Ε ναι, όπως το διαβάζετε.Βρέθηκα κοντά σε ανθρώπους που γνώρισα μέσα από τούτον εδώ το χώρο.Φίλους με όλη τη σημασία της λέξης.Κοιταχτήκαμε στα μάτια, περπατήσαμε μαζί, μιλήσαμε, γελάσαμε, αγκαλιαστήκαμε και προπάντων νιώσαμε τη ζεστασιά της αγάπης.
Για δυο μέρες νιώσαμε με το Σοφάκι μου όλη τη χαρά και την ευτυχία εκείνης της αόρατης δύναμης που λέγεται έλξη στο "εμείς" και στο "μαζί".Κι αυτή τη συνάντηση την έχουμε χαρακτηρίσει πλέον με σιγουριά, πως ήταν το καλύτερο κι απρόσμενο δώρο.Σ' αυτό το σημείο θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους πολύ καλούς μας φίλους Παύλο - Μαριέτα και Στράτο - Χριστίνα για όλα και θα περιμένουμε με αγωνία σύντομα συνάντηση και πάλι!
Γι' αυτήν τη χρονιά λοιπόν που φεύγει όσα κι ό,τι άσχημα περάσαμε, να μην ξεχνάμε πως περάσανε και ποτέ να μην ξανάρθουν.Γι' αυτήν όμως τη χρονιά που ανατέλλει μπροστά μας και για όλους πάντως ανεξαιρέτως τους φίλους και τις φίλες-αλλά και στις οικογένειές σας-που εξακολουθείτε να κρατάτε γλυκιά συντροφιά στην ψυχή μου, εύχομαι μέσα απ' την καρδιά μου 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ - ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ - ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ 
ΣΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΥΧΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ
ΚΙ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΘΕΟΣ Ν' ΑΦΗΣΕΙ  
ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ... 
ΝΑ 'ΧΕΤΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!

 φωτογραφία ανήκει στον Παύλο και τη Μαριέτα κι είναι απ' την όμορφη Θεσσαλονίκη!!!

35 σχόλια:

  1. Μαθαμε πια
    πως τα κενα δεν ειναι κενα μνημης
    ή κενα "γραψιματος"
    αλλα απαραιτητα και χρησιμα ενιοτε.
    Βραχοι που περιμενουμε το κυμα μας ειμαστε....

    Καλη χρονια στην οικογενεια σου,Νικο μου.
    Ο χρονος κυλαει
    οι ενεργειες ...μάς "δενουν".

    Καλημερολουλουδοποδαρικου

    υγ...εβαλες τη γατουλα...χαχαχαχα...μμμμμμμ'αρεσειειειειειιιιιι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή κι ευτυχισμένη χρονιά καλό μου agriomeliνα περάσεις με την οικογένειά σου και τους αγαπημένους ανθρώπους σου!!!Υγεία πάνω απ' όλα σε όλους σας, γιατί η έλλειψή της είναι οδυνηρή..!
      Υ.Γ.:Με παρέσυρες με το γατόνι που 'χεις στο ιστολόγιό σου, έπαιξα λίγο μαζί της κι αφού την ενέκρινα για καλή παρέα στην "έκλεψα"!χεχε!!!Έχει πλάκα πάντως όταν νιαουρίζει!!!χαχααα!!!

      Διαγραφή
  2. Καλή καί ευλογημένη χρονιά σάς εύχομαι Νίκο-Σοφία!!!Μέ υγεία καί ευτυχία στό σπιτικό σας!!
    Νά περνάτε πάντα έτσι όμορφα!!!Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά με πραγματοποιήσιμα όνειρα εύχομαι καλή μου Δήμητρα, αλλά με υγεία πάνω απ' όλα!!!Να 'στε όλοι καλά!!!

      Διαγραφή
  3. Καλή Χρονιά με υγεία και ευτυχία! :)
    Χρονιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γλυκιά μου Ελευθερία χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα να περάσεις, με υγεία κι όλα τ' άλλα έπονται... μπορεί ν' αργήσουν, αλλά πάντως έρχονται!!!Καλή χρονιά με πολλά χαμόγελα!!!

      Διαγραφή
  4. Νίκο και Σοφία εύχομαι από καρδιάς Καλή και ευλογημένη χρονιά ,να μείνουν πίσω όσα σας ταλαιπώρησαν και ο νέος χρόνος να φέρει υγεία , υγεία και αγάπη . Γνωρίσατε φίλους διαδικτυακούς και είναι υπέροχο ξεκίνημα , υπάρχουν τελικά άνθρωποι διαμάντια μέσα σε αυτό το ψυχρό μέσον .
    Την αγάπη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή κι αγαπημένη μας φίλη nikol σ' ευχαριστούμε πολύ για τις όμορφες ευχούλες σου!Θα κρατήσουμε περισσότερο την υγεία, γιατί καμιά φορά ξεχνιόμαστε και σαν άνθρωποι τη θεωρούμε δεδομένη!Να περάσεις καλή κι ευλογημένη χρονιά μαζί με την οικογένειά σου με υγεία πάνω απ' όλα κι ό,τι άλλο μετά ονειρεύεστε κι επιθυμείτε να πραγματοποιηθεί!
      Συμφωνώ πως υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι άνθρωποι μέσα απ' αυτόν το χώρο, που μέσα σε τόσες ατυχίες μας αισθάνομαι τυχερός(όσο και χαρούμενος) που σας έχω γνωρίσει!Να 'στε όλοι καλά!!!

      Διαγραφή
  5. Χρόνια πολλά! Καλή χρόνια με υγεία χαρά και αγάπη!
    Ευλογημένο το νέο έτος! Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρόνια πολλά καλή μου Κικίτσα κι η νέα χρονιά να σου φέρει υγεία, ευτυχία και πολλά ψυχικά αποθέματα!!!Να 'σαι πάντα καλά χαρά μου!!!

      Διαγραφή
  6. Καλη Χρονια!! Με υγεια και αισιοδοξια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρόνια πολλά Evi μου και καλό κι ευλογημένο χρόνο με υγεία!!!
      Να 'σαι πάντα καλά με την οικογένειά σου!!!

      Διαγραφή
  7. Καλή χρονιά γεμάτη με όλα όσα επιθυμείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρόνια πολλά και καλή κι ονειρεμένη χρονιά γλυκιά μου samritissa με υγεία πάνω απ' όλα!!!

      Διαγραφή
  8. Καλή χρονιά, Νίκο και Σοφία!!!! Με υγεία, αγάπη και χαρά τριγύρω σας! Ο νέος χρόνος να φέρει μόνο καλά στην οικογένειά σας!!!!!!!!
    Τα φιλιά μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστούμε πολύ καλή μου Marie-Anne για τις ευχούλες σου!Χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία προσωπικά, αλλά και στην οικογένειά σου... να χαίρεσαι ό,τι αγαπάς!!!Έχεις την αγάπη μας!!!

      Διαγραφή
  9. Ευλογημένο και δημιουργικό το νέο Έτος καλοί μου φίλοι.Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα είστε όμορφοι άνθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ κι αγαπημένε φίλε μας Στράτο, να 'σαι πάντα καλά κι η νέα χρονιά να σας έχει γερούς, χαρούμενους κι ευτυχισμένους... έτσι όπως σας νιώσαμε κι από κοντά!Η χαρά μας που βρεθήκαμε φυσικά δεν περιγράφεται και θα θέλαμε να παραμείνουμε κι άλλο στη Θεσσαλονίκη!!!Είστε όπως ακριβώς σας είχα σχηματίσει στο μυαλό μου... πολλοί καλοί!!!Ο Θεός να σας έχει όλους καλά!!!

      Διαγραφή
  10. Σου σέλνω θερμές ευχές για μια ευλογημένη χρονιά για σένα και την οικογένειά σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή μου Σταυρούλα σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχούλες σου!Να περάσεις μια υπέροχη χρονιά γεμάτη από Χριστό κι υγεία μαζί με την οικογένειά σου!!!Να 'στε όλοι καλά!!!

      Διαγραφή
  11. Αγαπημένε μου Νικόλα ευχές για καλή και αισιόδοξη χρονιά και απο εδώ(δώσε στην Σοφούλα πολλές ευχούλες και την ευχαριστώ!!)Υγεία υπέρτατο αγαθό σας εύχομαι και απέραντη ευτυχία μέσα απο την καρδιά μου!!σου έγραψα κατεβατά στο Παράθυρο δεν θα γράψω κι εδώ και ξενυχτήσεις,σε μένα μιά ιδέα καλύτερα τα πράγματα γιαυτό άρχισα επισκέψεις στα φιλαράκια..θα επανέλθω να διαβάσω και απαντήσεις..Υ.Γ..μεταξύ μας,δεν μας ακούει και κανένας το σαλέπι μπλιάξ δεν το θέλω..λες να θυμώσει????????????????Υ.Γ2.μη του το πείς..άσε θα του το πω όταν θα είναι στις καλές του..Υ.Γ3..αν με διαβάσουν και άλλοι εδώ με το δίκιο τους θα λένε..της έστριψε της φουκαριάρας με το που μπήκε το '14!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ....σαλέπι μπλιαξ -stop- αχαααα σε τσάκωσα Κατερινούλα μου!!!
      Αστα κοριτσάκι μου τα σαλέπια στα καζάνια τους να "βράζουνε"...Εμείς εδώ (και θα στο πιστοποιήσει και ο Νικόλας και η Σοφούλα) καλοπερνάμε και καλό τρώμε πάρε μια γεύση... http://www.elenidis.com/images/3dslider/1.png
      Γλυκά φιλάκια!!!

      Διαγραφή
    2. @ Kate'sCakeBox και Xibalba
      Καλή κι αγαπημένη μου φίλτατη Καιτούλα να σαι πάντα καλά!Δεν επισκέφθηκα ακόμα το άλλο ιστολόγιο, γιατί είδα το κατεβατό σχολίων εδώ και σκιάχτηκα(χαχααα!να κάνουμε και λίγη πλακίτσα!)Μεταξύ μας ούτε στο Σοφάκι της άρεσε το σαλέπι και μου 'πε να στο μεταβιβάσω(εμπιστευτικά)... γι' αυτό το ξεζουμίστηκα μόνος μου το "φαρμάκι"... άσε τώρα!!!Μ' έφαγε η περιέργεια για να δω πως είναι κι ύστερα δε μπορούσα να το ξεφορτωθώ!Είδες τι ιστορία έχει το σαλέπι τελικά... κι η Προεδράρα μας την εξήγησε κανονικά... ενημερωμένος ήταν τελικά!Το καλό μας Χριστινάκι πάντως έχει απόλυτο δίκιο και τα 'πε μια χαρά!Το επιβεβαιώνουμε με υπεύθυνες δηλώσεις κι υπογραφές.Τα τρίγωνα ήταν πολύ πιο γευστικά κι όταν τα δοκιμάσαμε κι αυτά για πρώτη φορά, δε σταματήσαμε βέβαια στο πρώτο!Βρε Χριστίνα, πως τους ξεγλίστρησες και δε σ' αρέσει το σαλέπι;Άσε καλύτερα, θα σε ρωτήσω παρακάτω στο σχόλιό σου... είμαι περίεργος τώρα... τι να κάνω!!!
      Αγαπημένη μου Καιτούλα χρόνια πολλά κι από δω εύχομαι και καλή κι ευλογημένη νέα χρονιά σε σένα προσωπικά, αλλά και σ' όλην την οικογένειά σου με υγεία πάνω απ' όλα, αγάπη κι ευτυχία!!!Να 'στε όλοι καλά και να χαμογελάτε!!!

      Διαγραφή
  12. Καλέ μου Νίκο, τι όμορφη ανάρτηση είναι αυτή!!!
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και ευλογημένη να έχετε, εσύ και η οικογένειά σου!!
    Πραγματικά, μέσα από αυτό το ψυχρό μέσο, μπορεί κανείς να γνωρίσει πολύ αξιόλογους ανθρώπους. Ανθρώπους, που κατά τα άλλα, δε θα συναντούσε πουθενά αλλού,, παρά μόνο μέσα από τα διαδικτιακά μονοπάτια!!! Σε καταλαβαίνω απόλυτα, γιατί κι εμείς με τον Γιάννη έχουμε κάνει καλούς φίλους πλέον, μέσα από δω!!!
    Η ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΑΤΟΦΛΙ ΣΑΣ, ΚΟΥΒΑΛΩΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΚΑΛΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ!!!
    Με την αγάπη μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ροδούλα μου χρόνια πολλά να έχετε μπροστά σας κι η νέα χρονιά να σας οδηγεί με υγεία πρώτα απ' όλα κι ό,τι άλλο εσείς επιθυμείτε!Ο υπέροχος αυτός χώρος του διαδικτύου έχει πολλά προτερήματα τελικά, όπως αυτές οι καλές κι όμορφες φιλίες που μπορούμε να αναπτύξουμε από δω μέσα... αλλά κι όσες δεν υπάρχει δυνατότητα και μόνο που μπορούμε όμως να τα λέμε είναι πάρα πολύ θετικό!
      Να 'στε όλοι καλά!!!Η αγάπη μου κοντά σας!!!

      Διαγραφή
  13. Νίκο και Σοφία, είμαι πολύ χαρούμενη που σας "συνάντησα" και πολύ πιο "γεμάτη" που αυτή η συνάντηση συνέβει στο σπιτικό μας και είχαμε την δυνατότητα να κουβεντιάσουμε , μαζί σας(σας ζάλισα με την πάρλα μου, δηλαδή) και να σας έχουμε αντίκρυ...
    Για μένα, αυτό από μόνο του, είναι ένα "σημαντικό επεισόδιο στην αλληλουχία του σύμπαντος" και γιαυτό θα το φυλάξω στη μνήμη σαν ένα δώρο που έλαβα από δύο ανθρώπους που γνώριζα, χωρίς να ξέρω.Το δώρο που μας προσφέρατε...ανοίξατε τον δρόμο μιας φιλίας!!!
    Να έχετε πάντοτε Υγεία, εσείς, η οικογένειά σας κι όλοι όσοι αγαπάτε, Φίλοι μου!
    Σας φιλώ και σας εύχομαι...αυτή η χρονιά που ήρθε, να βγάλει σεργιάνι τα Όνειρά σας όπου εσείς επιθυμείτε!!!
    Χρόνια πολλά και γεμάτα φως στις ψυχές!
    Εις το επανιδείν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστίνα μου καλή-όπως είπα και στον Στράτο-έχουμε χαρεί που σας γνωρίσαμε και που η πρώτη συνάντηση αυτή έγινε στο σπίτι σας!Δε μας ζάλισες καθόλου γλυκιά μου κι ίσα-ίσα που μας φάνηκες ένας χαρούμενος άνθρωπος με χαμόγελο και καλοσύνη!Δεν είναι τίποτα τυχαίο σ' αυτήν τη ζωή κι όλα υπάρχουν και γίνονται σαν μια αλληλουχία, σαν μια συνέχεια, γιατί αν μου έλεγε κάποιος πως θα έκανα φίλους απ' τη Θεσσαλονίκη πριν λίγο καιρό, θα τον περνούσα για τρελό!Ήταν το πιο όμορφο δώρο που θα μπορούσε να μας κάνει ο αγαπημένος Άγιος των παιδιών!Περάσαμε κοντά σας πάρα πολύ καλά και γι' αυτό θα θέλαμε να μείνουμε κι άλλο!Κι όσο για τα τριγωνάκια(που λες και στην Καιτούλα παραπάνω) πράγματι ήταν πολύ νόστιμα, σαν τα σουβλιστά μεζεδάκια αργότερα!χαχαα!Αλλά αυτό το σαλέπι-αφού μένεις Θεσσαλονίκη-πως και δεν το συνήθισες, βρε παιδί μου;Το ίδιο είναι κι ο Στράτος, δηλαδή;
      Να 'στε γεροί καλοί μου φίλοι(και καλά μου παιδιά) αυτήν τη νέα χρονιά κι ό,τι έχετε σκεφτεί και θέλετε πολύ να γίνει, να πραγματοποιηθεί σ' αυτόν τον χρόνο!!!Χρόνια σας πολλά και περιμένουμε να σας ξαναδούμε!!!Έχετε την αγάπη μας!!!

      Διαγραφή
  14. Το 13 την έκανε και το 14 έχει καιρό μπροστά του. Υπομονή κουράγιο και... καλή απόλαυση σε μια χρονιά που προβλέπεται το ίδιο δυσοίωνη με την προηγούμενη. Τουλάχιστον μαθαίνουμε να ζούμε στα δύσκολα, και αυτό το μάθημα δεν ξεχνιέται εύκολα...

    Καλή χρονιά με υγεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά εύχομαι καλέ μου φίλε με υγεία πρώτα απ' όλα κι ύστερα πολλές δυνάμεις για ν' αντέξουμε τις όποιες δυσκολίες θα μας παρουσιαστούν!Κι αν έχουμε το Θεό μέσα μας, θα 'χουμε σίγουρα αποτελέσματα... αρκεί μόνο να μειώσουμε και τις απαιτήσεις του εγωισμού μας!
      Να 'σαι πάντα καλά και να περάσεις τη νέα χρονιά όπως εσύ θέλεις κι ονειρεύεσαι!!!

      Διαγραφή
  15. Αισιόδοξη και θετική η ανάρτησή σου Νίκο μου! Χάρηκα για τις συναντήσεις σας με φίλους και τη βόλτα στην όμορφη Σαλονικούλα! :) Εύχομαι καλή χρονιά, η οποία θα φέρει πολλές χαρές με υγεία και αγάπη! Ο Θεός να είναι μαζί σας σε κάθε σας βήμα! Καλό Σαββατοκύριακο, το πρώτο της νέας χρονιάς!! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρόνια σου πολλά καλή μου φίλη Κωνσταντίνα και καλή κι ευλογημένη χρονιά να περάσεις με την οικογένειά σου και κοντά σε ανθρώπους που αγαπάς!!!Η νέα χρονιά να φέρει υγεία πάνω απ' όλα χαρές κι ευτυχία!!!Να 'στε πάντα καλά και να χαμογελάτε!!!

      Διαγραφή
  16. Καλή χρονιά κι ευλογημένη σε σένα και σε όλη σου την οικογένεια....το 2014 να 'νσι γεμάτο χαρούμενες στιγμές, γεμάτο από υγεία και ευτυχία :))))
    Χαίρομαι που διαβάζω πως πέρασες τόσο όμορφα στις γιορτές, φρόντισε κάθε στιγμή μέσα στο χρόνο να 'ναι εξίσου όμορφη...είναι στο χέρι σου...!
    Καλό σου βράδυ :)

    Υ.Γ. Τις ευχές μου στο αγκαθάκι σου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά Ωραιοζήλη μου με υγεία ευχόμαστε σε σένα και στην οικογένειά σου κι ό,τι άλλο εσύ θέλεις κι ονειρεύεσαι!Ο Θεός να 'ναι πάντοτε δίπλα σου και να σε βοηθάει!Να 'σαι πάντα καλά γλυκιά μου και να χαμογελάς!!!

      Διαγραφή
  17. Πάει ο παλιός ο χρόοοοονος....ας γιορτάσουμε παιδιά-ααααααααααα....λαλαλαλαλα
    Πάμε μπροστά...Καλή Χρονιά με υγεία-αγάπη και αισιοδοξία!!!
    Πολλά φιλιά-)
    http://christamavropoulou.twoday.net/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρόνια πολλά, καλή χρονιά καλή μου Christa να περάσεις με την οικογένειά σου, με υγεία πάνω απ' όλα!!!Έχω αποθηκεύσει τη νέα σου διεύθυνση στη λίστα μου, για να σε παρακολουθώ και σ' αυτό!Πάντως μην το κλείσεις κι ίσως το χρειαστείς και πάλι!Να 'σαι πάντα καλά!!!

      Διαγραφή

Όλοι είστε ευπρόσδεκτοι, καλοδεχούμενοι και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψη και το σχολιασμό σας! Σχολιάστε ο,τι θέλετε με ευπρέπεια και διακριτικότητα, χωρίς να προσβάλλετε ή να θίγετε με οποιοδήποτε τρόπο άλλα πρόσωπα... δηλ. χωρίς βρισίδια και μπινελίκια βρε παιδιά και προ πάντων χωρίς greeklish... ε, τι την έχουμε αυτήν τη ριμάδα τη γλώσσα μας..! Κάπου εδώ μέσα σουλατσάρει και η αγάπη μου!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...