ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ, ΕΙΡΗΝΙΚΟ, ΚΑΘΑΡΤΙΚΟ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ, ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ, ΑΕΡΙΤΖΙΔΙΚΟ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ, ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟ, ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ, ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟ, ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ, ΚΑΥΣΤΙΚΟ, ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ, ΑΣΥΜΒΑΤΟ, ΑΙΧΜΗΡΟ, ΑΙΦΝΙΔΙΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ, ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟ, ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ, ΑΔΙΑΚΡΙΤΟ, ΑΝΑΠΟΔΟ, ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ, ΑΥΤΟΝΟΜΟ, ΑΝΑΡΧΟ, ΑΔΕΣΠΟΤΟ, ΑΚΡΑΙΟ, ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ, ΑΡΡΩΣΤΟ, ΕΙΡΩΝΙΚΟ... ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ!

Αναγνώστες

11 Αυγούστου 2013

ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ Σ΄ ΑΓΑΠΗΣΑ..!


Πόσο πολύ σ΄ αγάπησα!Κι όμως ποτέ δε μπόρεσες να το χωνέψεις αυτό.Έκανες σα να μην ήθελες... κι ό,τι ήθελες έκανες.Ούτε βοήθεια μπορούσες να δεχθείς.Κι όμως θα ΄κανα τα πάντα για σένα.Και βάζω το “θα”, γιατί ακόμα αναρωτιέμαι αν τα έκανα.Έφτασα και σ΄ αυτό το τελευταίο σκαλί… ν΄ αναρωτιέμαι ακόμα.Σ΄ αυτό βέβαια μόνο εσύ μπορείς να μου δώσεις απάντηση.
Ό,τι σου βάραινε την ψυχή προσπαθούσα να το σκοτώνω.Πάλευα μόνος μου με θηρία και τέρατα όλα αυτά τα χρόνια και στο τέλος δεν κατάφερα τίποτα.Απόλυτο μηδέν!Το μόνο που μπορώ να διακρίνω μετά απ΄ όλα αυτά ήταν ένα.Όταν σ΄ έριχναν κάθε φορά, ήμουν πάντα εκεί να σε κρατάω με το δικό μου αναπνευστήρα στη ζωή.Σ΄ ανάστηνα πραγματικά!Αυτόν τον αναπνευστήρα η αλήθεια είναι πως στο τέλος δεν άντεξα… και δεν άντεξες… τον πήρες μαζί σου στην εντατική.
Πόσο πολύ σ΄ αγάπησα!Έχω μάθει να δένομαι και σ΄ αυτό μυαλό δεν έχω βάλλει ακόμα!Δεν ξέρω και δεν εξετάζω αν είναι καλό ή άσχημο αυτό.Έτσι κι αλλιώς τώρα πολύ λίγο με νοιάζει.Όμως εάν πάθαινες κάτι δεν ξέρω που θα εύρισκα το κουράγιο για να ζήσω… ποιο νόημα πλέον θα ΄χα για να ζω!Κι όσο σκεφτόμουν που ΄χες τη δυνατότητα να γευτείς τη ζωή και δεν το επέλεξες, ένιωθα τις Ερινύες κρεμασμένες πάνω μου.
Αυτήν τη φορά όμως είμαι αποφασισμένος να σε βοηθήσω για να δεις και να γευτείς τη ζωή απ΄ την αρχή και θα το κάνω.Να νιώσεις άλλος άνθρωπος.Να δεις πως υπάρχει ακόμα ζωή και στον δικό σου άγονο πλανήτη.Δεν είσαι και δε θα μείνεις μόνη σου.Όλοι μαζί θα υποστούμε τις αλλαγές κι όλες θα ΄ναι για κάτι υπέροχο.
Να ΄σαι σίγουρη γι΄ αυτό.Αξίζεις πραγματικά αυτήν την προσπάθεια, γιατί μ΄ όλους τους ανθρώπους ήσουν πολύ καλή εκτός απ΄ τον εαυτό σου.Κι αν δεν το πιστεύεις ακόμα, σύντομα θα το δεις..!Αρκεί να δείξεις λίγη υπομονή-και προ πάντων θέληση και πείσμα-και τότε θα διαπιστώσεις το πόσο πολύ σ΄ αγάπησα και δέθηκα μαζί σου..!


Y.Γ.:Η φωτογραφία είναι στην αρχή της γνωριμίας μας.Έτσι απλά είχαμε γνωριστεί.Από τότε πέρασαν 19 ολόκληρα χρόνια… τα περισσότερα σκληρά και δύσκολα.Την έψαξα στο χαμό των αναμνήσεων και την έβαλα και στο προφίλ για να με συντροφεύει η παρουσία της και να τη θυμάμαι έτσι δυναμική κι ανεξάρτητη όπως τη γνώρισα!

26 σχόλια:

  1. καλημερα φιλε μου! πολυ συγκηνητικα κ αληθινα τα λογια που διαβασα. ευχομαι να φτιαξουν τα πραγματα και να οδευσουν γρηγορα προς το καλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως ξέρει κάποιος άλλος εκτός απ΄ τον Θεό;Τα γεγονότα θα δείξουν το δρόμο!
      Καλό σου απόγευμα!

      Διαγραφή
  2. Τέτοιες στιγμές τα λόγια είναι περιττά... Δε θα γράψω άλλα σχόλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τέτοιες στιγμές θα ΄χουν περάσει κι άλλοι... ευτυχώς που σκέφτομαι κι αυτό!

      Διαγραφή
  3. Η αγάπη ποτέ δεν πάει χαμένη... ελπίζω.
    Καλή δύναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να δούμε αν ισχύει και στην πράξη..!
      Να περνάς καλά!

      Διαγραφή
  4. Συμφωνώ με την Μαρία Νι.... η αγάπη δεν πάει ποτέ χαμένη!
    Καλό σου απόγευμα Νίκο :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχουν όμως και χαμένες αγάπες.Ευκαιρία να μάθω που πηγαίνουν όταν χάνονται..!
      Να χαίρεσαι ό,τι αγαπάς!

      Διαγραφή
  5. Η αληθινή αγάπη πάντα βρίσκει την λύση...!
    Καλή δύναμη σας εύχομαι :))) Ο Θεός βοηθός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε γίνεται να μη συμφωνήσω!
      Η αγάπη διεκδικείται και δεν παρέχεται.Απαιτεί όμως και θυσίες σε παλιές κακές συνήθειες!Εδώ που φτάσαμε η βοήθεια του Θεού είναι απαραίτητη για να ολοκληρωθεί το θαύμα!
      Σου εύχομαι ο Θεός να σ΄ έχει καλά κι ευτυχισμένη... κι ό,τι άλλο βέβαια επιθυμείς, αλλά κάποιες φορές ευχόμαστε αυτά που μας λείπουν απ΄ τους εαυτούς μας περισσότερο!:-)

      Διαγραφή
    2. Να ζητάς ότι θέλεις από τον Θεό Πατέρα, μην ξεχνάς όμως κλείνοντας την προσευχή σου να καταλήγεις στο "Γεννηθήτω το θέλημα Σου"
      Καλή εβδομάδα :)

      Διαγραφή
    3. Πάντοτε μ΄ αυτό αρχίζω κι έτσι τελειώνω καλή μου!Έχω πάψει πια προ πολλού να βάζω τα θέλω μου πάνω απ΄ το δικό Του θέλημα!
      Να περάσεις μια υπέροχη εβδομάδα γεμάτη φώτιση με το πνεύμα της Παναγίας(για να μη νομίζεις πως δεν διαβάζω τις καθημερινές αφιερώσεις σου σ΄ Εκείνη!)

      Διαγραφή
  6. Oύτε να το σκεφτείς ξανά πως όλα αυτά που υπάρχουν μέσα σου... μέσα της θα πάνε ποτέ χαμένα! Δεν χάνεται η πραγματική αγάπη, μπορεί να την σκεπάζουν τα προβλήματα, η καθημερινότητα, ο χρονος, οι υποχρεώσεις αλλά είναι εκεί και σε εσάς έδωσε ο Θεός μια δεύτερη ευκαιρία, να πετάξετε από πάνω σας τα περιττά βάρη είτε πρόκειται για ανθρώπους, λόγια, ιδέες, οτιδήποτε...
    Σας δοκίμασε... ωρα να συνεχίσετε ξανά από την αρχή Νίκο μου, ξανά σαν παιδιά που μαθαίνουν να περπατάνε όμως πια έχετε και την πείρα των χρόνων που θα είναι ο βοηθός για να σταθεροποιηθεί το βήμα σας...Ούτε να σε ξανακούσω να μιλάς για χαμένη αγάπη...

    Σας φιλώ και τους δυο σας
    και σας στέλνω κάθε ολόψυχη ευχή μου να σας συντροφεύει για το καλό :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λεβίνα μου αυτήν τη στιγμή παλεύω με τον χρόνο.Το παιχνίδι έχει ξεφύγει πλέον απ΄ τον έλεγχό μου κι από δω και πέρα βρίσκεται στην περιοχή της.Τα μόνα εφόδια που πρέπει να ΄χει μαζί της είναι θέληση, υπομονή, προσπάθεια και θυσίες.Ότι ήταν να δώσω πιστεύω πως το ΄χω δώσει... κι εξακολουθώ όσο μπορώ να δίνω.
      Ελπίζω ακόμα πως η ευκαιρία που μας έδωσε ο Θεός δε θα πάει χαμένη... όπως κι η αγάπη που νιώθω για εκείνη!
      Να ΄σαι πάντα καλά!:-)

      Διαγραφή
  7. Καλημέρα Νίκο καί Σοφούλα!!!!Είστε τόσο ταιριαστό ζεύγαρι!!!
    Καλή δύναμη σάς εύχομαι!!!Θά έρθουν καί καλύτερες μέρες!!!Εχε πίστη!
    Καλή εβδομάδα!!!!Φιλιά στήν κούκλα σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ ευχαριστώ πολύ καλή μου DIMI!
      Έχουν περάσει πολλά χρόνια απ΄ αυτήν τη φωτο!Ο χρόνος αλλάζει δυστυχώς τα πάντα.
      Αυτές τις καλύτερες μέρες περιμένω... περιμένουμε.Θα ΄ρθουν..;
      Χαρούμενη εβδομάδα να περάσεις!:-)

      Διαγραφή
  8. H Αγάπη, η αληθινή αγάπη, πάντα κερδίζει στο τέλος.Αυτό, να το θυμάσαι! Αρκεί, να είναι αμοιβαία.

    Καλό ταξίδι! στην αγάπη σας...

    Τα φιλιά μου και καλή δύναμη και στους δύο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο δίκιο έχεις!Αυτή η αγάπη μ΄ έχει κρατήσει μέχρι σήμερα κοντά της κι αυτή εξακολουθεί να με κρατάει!Τώρα απλά βλέπω σε τι κατάσταση είναι η υγεία της και με πιάνει συγκίνηση!
      Κρατάω τη δύναμη που τη χρειάζομαι σίγουρα για ν΄ αντέξω!
      Να ΄σαι πάντα καλά και να χαμογελάς!:-)

      Διαγραφή
  9. Με συγκίνησες πολύ...
    Δεν ξέρω τί να σου γράψω...
    Τα συναισθήματά σας, είναι πολύ μεγάλα και τα λόγια είναι περιττά...
    Φιλάκια πολλά!!!
    Να είστε δυνατοί και αγαπημένοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιάννα μου εύχομαι τα καλύτερα για σας!
      Πάντα να ΄στε καλά και να χαμογελάτε!
      Τα φιλιά μας!

      Διαγραφή
  10. Μόλις σας 'ανακάλυψα' μέσω της φίλης μου της Dimi. Συγκλονίστηκα από τις τελευταίες αναρτήσεις σου και από αυτά που περνάτε. Εύχομαι η γλυκειά μας Παναγιά να κάνει το θαύμα της! Να είστε καλά και πάντα αγαπημένοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψή σου και για τις ευχούλες σου.Της φίλης μας της DIMI τα λόγια πάντα είναι αξιοπρόσεκτα.
      Ομολογώ πως περνάμε δύσκολα, αλλά πιστεύω πως όλα στη ζωή είναι μια δοκιμασία.Ξέρω όμως πως υπάρχουν και χειρότερα και γι΄ αυτό δεν απελπίζομαι.Είμαι σίγουρος πως η Παναγία είναι δίπλα μας.Αυτή την έσωσε από βέβαιο θάνατο και πιστεύω πως θα ολοκληρώσει το θαύμα της!
      Να ΄σαι πάντα καλά και να χαμογελάς!:-)

      Διαγραφή
  11. πολύ συγκινητικό όλο το κείμενο και το ΥΓ , ευχαριστούμε που τα μοιράστηκες μαζί μας...εύχομαι ο Θεός να σας βοηθησει να πάνε όλα καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ ευχαριστώ πολύ καλή μου φίλη!Ο δρόμος σου εύχομαι ολόψυχα να ΄ναι στρωμένος με ροδοπέταλα!Να χαίρεσαι ό,τι αγαπάς γλυκό μου!

      Διαγραφή
  12. αγαπητε μου φιλε με συγκινησε το κειμενο σου. η αληθινη αγαπη ολα τα νικαει. σου ευχομαι καλη εβδομαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ καλή μου φίλη για τα καλά σου λόγια!Ακόμα πιστεύω πως η αγάπη είναι μία και δεν υπάρχει άλλη, ούτε καν ψεύτικη!
      Να 'σαι καλά και πάντα ευτυχισμένη!

      Διαγραφή

Όλοι είστε ευπρόσδεκτοι, καλοδεχούμενοι και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψη και το σχολιασμό σας! Σχολιάστε ο,τι θέλετε με ευπρέπεια και διακριτικότητα, χωρίς να προσβάλλετε ή να θίγετε με οποιοδήποτε τρόπο άλλα πρόσωπα... δηλ. χωρίς βρισίδια και μπινελίκια βρε παιδιά και προ πάντων χωρίς greeklish... ε, τι την έχουμε αυτήν τη ριμάδα τη γλώσσα μας..! Κάπου εδώ μέσα σουλατσάρει και η αγάπη μου!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...