ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ, ΕΙΡΗΝΙΚΟ, ΚΑΘΑΡΤΙΚΟ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ, ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ, ΑΕΡΙΤΖΙΔΙΚΟ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ, ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟ, ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ, ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟ, ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ, ΚΑΥΣΤΙΚΟ, ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ, ΑΣΥΜΒΑΤΟ, ΑΙΧΜΗΡΟ, ΑΙΦΝΙΔΙΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ, ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟ, ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ, ΑΔΙΑΚΡΙΤΟ, ΑΝΑΠΟΔΟ, ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ, ΑΥΤΟΝΟΜΟ, ΑΝΑΡΧΟ, ΑΔΕΣΠΟΤΟ, ΑΚΡΑΙΟ, ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ, ΑΡΡΩΣΤΟ, ΕΙΡΩΝΙΚΟ... ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ!

Αναγνώστες

23 Απριλίου 2013

ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΜΕ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ!

Σήμερα δεν έχει απωθημένα το πρόγραμμα.Έχει πλακίτσα για να ξεδώσουμε απ΄ τον κακό μας τον καιρό και τη μαυρίλα του.Αλλά που θα πάει όμως, θα στρώσει κι αυτός.Έτσι λοιπόν βρήκα ένα σημείωμα να δημοσιεύσω προς τους συντρόφους και συντρόφισσες της ζωής, που επιμένουν να "ξεπορτίζουν" πατώντας στη ρήση:"Μια ζωή την έχουμε..!"Βέβαια πάνω σ΄ αυτό είχα τον τελευταίο καιρό τις διαφωνίες μου με κάποιον συνομιλητή κι έτσι μου ΄ρθε κουτί κι αυτή η δημοσίευση.Γράφει λοιπόν το σημείωμα που στην προκειμένη περίπτωση το ΄χει γράψει συντρόφισσα:

Στον αγαπημένο μου σύντροφο και σύζυγο:
“Πριν να επιστρέψεις απ΄ το υπεραντλατικό σου ταξίδι, θέλω απλά να σ΄ ενημερώσω για ένα μικρό ατύχημα που ΄χα με τ΄ αγροτικό μας αυτοκίνητο καθώς έστριβα για το γκαράζ.Ευτυχώς όχι πολύ άσχημο και πραγματικά δεν τραυματίστηκα, γι΄ αυτό μην ανησυχείς για μένα.
Ερχόμουν σπίτι απ΄ το πάρκο και καθώς έστριψα για το δρόμο του γκαράζ εντελώς τυχαία πάτησα γκάζι αντί για φρένο.Η πόρτα του γκαράζ έχει λυγίσει προς τα μέσα(ασήμαντη ζημιά), αλλά τ΄ αγροτικό αυτοκίνητο σταμάτησε όταν προσέκρουσε πάνω στ΄ αυτοκίνητό σου.
Πραγματικά λυπάμαι, αλλά ξέρω ότι με την ευγενική προσωπικότητά σου θα με συγχωρέσεις.Ξέρεις πόσο πολύ σ΄ αγαπώ και σε νοιάζομαι, αγαπημένε μου.Σου εσωκλείω και μια φωτογραφία του συμβάντος.
Αγωνιώ να σε κρατήσω και να σε σφίξω δυνατά ξανά στην αγκαλιά μου.Η αγαπημένη σου γυναίκα.


Υ.Γ.:Α, να μην ξεχάσω..!Τηλεφώνησε λίγο πριν το ατύχημα κι η γκόμενά σου!”

ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ:Ένα τέτοιο σημείωμα μπορεί κάλλιστα να γραφεί κι από ένα σύντροφο.Γι΄ αυτό λοιπόν κυρίες και κύριοι προσοχή... στα υστερόγραφα, γιατί αυτά είναι τελικά ασύμφορα κι όταν θολώσει το μυαλουδάκι του συντρόφου ή της συντρόφισσας(ανάλογα), κοστίζουν μια περιουσία.Μ΄ αυτήν την κρίση για τέτοια "δώρα" είμαστε;

10 σχόλια:

  1. Καλημέρα!
    Κρίμα το αμαξάκι....καλύτερα να του το έπαιρνε στο διαζύγιο...χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι ήταν κι ακριβό πανάθεμά το.Αλλά δε θα ΄χουν ανάγκη... θα το φυσάνε το χρήμα!αχαχα!

      Διαγραφή
  2. Τουλαχιστον γλυτωσε η γκομενα....
    (για ποσο δεν ξερω)

    Φιλακια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή είναι μια καλή απορία!Δε μας λέει τι έγινε η γκόμενα!
      Λες να της ζήτησε ο σύντροφος αποζημίωση, επειδή πήρε τηλέφωνο;αχαχα!Πλάκα θα ΄χε!
      Καλό σου βράδυ agriomeli μου..!

      Διαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Μην το γελάς καθόλου Λεβίνα μου!Για ορισμένα ζευγάρια τα "κέρατα" είναι ψιλοπράγματα!αχαχα!

      Διαγραφή
  4. Φοβερή η φωτογραφία... ελπίζω μόνο να μην βρεθεί η οδηγός στο δρόμο μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νίκο μου, αυτή η γυναίκα δε μπόρεσε να "καταπιεί" το κέρατο του άντρα της, οπότε μη φοβάσαι..!αχαχα!
      Να ΄σαι καλά!Και τα τραγούδια που μου στέλνεις τ΄ ακούω!

      Διαγραφή
  5. Καλό το χιούμορ της συζύγου!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό αλλά ακριβό κι ασύμφορο!
      Καλημέρα και καλωσόρισες!:-)

      Διαγραφή

Όλοι είστε ευπρόσδεκτοι, καλοδεχούμενοι και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψη και το σχολιασμό σας! Σχολιάστε ο,τι θέλετε με ευπρέπεια και διακριτικότητα, χωρίς να προσβάλλετε ή να θίγετε με οποιοδήποτε τρόπο άλλα πρόσωπα... δηλ. χωρίς βρισίδια και μπινελίκια βρε παιδιά και προ πάντων χωρίς greeklish... ε, τι την έχουμε αυτήν τη ριμάδα τη γλώσσα μας..! Κάπου εδώ μέσα σουλατσάρει και η αγάπη μου!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...