ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ, ΕΙΡΗΝΙΚΟ, ΚΑΘΑΡΤΙΚΟ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ, ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ, ΑΕΡΙΤΖΙΔΙΚΟ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ, ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟ, ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ, ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟ, ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ, ΚΑΥΣΤΙΚΟ, ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ, ΑΣΥΜΒΑΤΟ, ΑΙΧΜΗΡΟ, ΑΙΦΝΙΔΙΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ, ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟ, ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ, ΑΔΙΑΚΡΙΤΟ, ΑΝΑΠΟΔΟ, ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ, ΑΥΤΟΝΟΜΟ, ΑΝΑΡΧΟ, ΑΔΕΣΠΟΤΟ, ΑΚΡΑΙΟ, ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ, ΑΡΡΩΣΤΟ, ΕΙΡΩΝΙΚΟ... ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ!

Αναγνώστες

16 Απριλίου 2013

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ!


Εδώ πλέον που βρίσκομαι στον κυβερνοχώρο(που ΄ναι όπως φαίνεται τελείως ακυβέρνητος, για να μην τον πω ακόμα χειρότερα), μπορείς να λες και να κάνεις ό,τι σου κατέβει στο μυαλό.Είχα σκοπό ν΄ ασχοληθούν οι "Αντίθετοι κόσμοι!" μου σήμερα μ΄ άλλο θέμα, αλλά όταν διαβάζω για δυσάρεστες καταστάσεις που συμβαίνουν στο διαδίκτυο κι έχουν να κάνουν με παραπλανήσεις, στενοχωριέμαι κι εξοργίζομαι ταυτόχρονα.
Και καλά αν είσαι ανήλικος άντε και το καταλαβαίνω.Δε μπορώ όμως βρε φίλες και φίλοι μου να διανοηθώ να πέσω θύμα σ΄ αυτήν την ηλικία του κάθε ανώμαλου στο διαδίκτυο.Φυσικά οφείλω να διευκρινίσω για να μην παρεξηγηθώ, ευτυχώς που δεν είναι όλοι έτσι.
Να πειστώ δηλαδή τόσο εύκολα πως ο ή η έχει "αγαθές" προθέσεις, χωρίς καν να ξέρω πως είναι... χωρίς να τον βλέπω... χωρίς καν να τον γνωρίζω.Εδώ μπροστά μου τον έχω και του μιλάω και το σότο πέφτει σύννεφο, πόσο μάλλον να εμπιστευθώ τον καθένα που κρύβεται πίσω από ένα πληκτρολόγιο και θα μου πει δυο στημένα παραμύθια του τύπου μου ή δυο γλυκόλογες φιλοφρονήσεις, επειδή ψυχολόγησε δήθεν τα γραφόμενά μου.Ό,τι βλακεία(για να μην πω το αυτονόητο) θα του ΄ρθει στο μυαλό θα μου πει, προκειμένου να με "ρίξει".Κι αν με καταλάβει στο ψαχούλεμα που θα μου κάνει, τη λόξα μου ή την ευαισθησία μου, τότε δε γλιτώνω με τίποτα.Τι να πω βρε παιδιά!Μα υπάρχουν ακόμα και τώρα τέτοια ευκολόπιστα άτομα(για να μην τα πω κι αυτά αλλιώς);
Κι η πιο αιθέρια ύπαρξη προσωπικά να μου την "πέσει", για να με παραπλανήσει μέσα απ΄ το διαδίκτυο δεν πρόκειται καν να πειστώ.Κι οι λόγοι βέβαια δεν είναι μόνο σεξουαλικοί.Ξέρω καλά τον εαυτό μου κι είμαι σίγουρος πως θα δουλέψει ενστικτωδώς το πάνω μυαλό.Εκτός διαδικτύου είναι άλλο πράγμα, εκεί δεν ξέρω...(έλα τώρα, μην κρυφοκοιτάς Σοφάκι μου και προ παντός άσε την παντόφλα κάτω και πιάσε τη σκούπα.Ήρεμααα...Είπαμε, είμαι σ΄ εκπαιδευτική αποστολή τώρα!αχαχα!)Κι αυτά τα λέω επειδή-όπως είπα-ξέρω τον εαυτό μου και τις αντοχές του.Είμαι όμως κι απ΄ τη φύση μου πολύ επιφυλακτικός.
Το ΄χω ξαναπεί πως αυτό το ιστολόγιο το κρατάω για να λέω τη γνώμη μου, τις ανησυχίες μου και τους προβληματισμούς μου(όπως κι οι περισσότεροι άλλωστε) κι ας πηγαίνω απ΄ την αντίθετη κατεύθυνση.Δεν έχω καμιά διάθεση κι ούτε ανησυχία για να βγάλω καμιά γκόμενα.Το σπίτι μου με καλύπτει και με γεμίζει απόλυτα.Έχω όμως πολλά στο λαιμό μου που με πνίγουν.Δεν έχω κακοχαρακτηρίσει κανένα ιστολόγιο(αν κι οι διαδικτυακές παραπλανήσεις συνήθως γίνονται ατομικά), αλλά δε μπορώ και να μένω ήσυχος με τόσα που γίνονται γύρω μου.Απλά προχωρώ ανάλογα και με το συνομιλητή.Όλους τους ανθρώπους τους σέβομαι κι απ΄ όλους ενημερώνομαι, αλλά δεν υποκύπτω σε καλούς ή κακούς χαρακτηρισμούς, αλλά ούτε και σε φιλοφρονήσεις.
Το να κάθεσαι όμως τώρα και να κάνεις οποιαδήποτε κατάσταση ή "παιχνίδι" μέσα απ΄ αυτόν το χώρο, πρέπει να ΄ναι κάποιος πολύ απελπισμένος.Άλλο να γνωρίζεις τον συνομιλητή κι άλλο να μιλάς στο χαμό σε κάποιον που στο φινάλε δεν ξέρεις από που κρατάει η σκούφια του.Σε χώρο που μπαίνεις μέσα και δηλώνεις ό,τι θες χωρίς καν να δίνεις αληθινή ταυτότητα και χωρίς να ΄χεις δυνατότητα να το διερευνήσεις, δεν προχωράς ξυπόλητος στ΄ αγγούρια, γιατί θα πατήσεις κανένα καρφί.Όπως έχει γίνει άλλωστε πολλές φορές.Εδώ μέσα υπάρχουν κάθε  καρυδιάς καρύδι.Ψυχάκιας, ανώμαλος, διεστραμμένος, ναρκομανής, κλέφτης, απατεώνας κ.λ.π. ειδικοτήτων, εδώ μέσα θα τους συναντήσεις.Τους ξέρεις;Κι αν είσαι και ψυχικά ευάλωτος, τότε την έβαψες στην κυριολεξία.Θέλει πολύ ψάξιμο τελικά και πολύ μεγάλη προσοχή.
Μπορεί παραπάνω ν΄ αναφερόμουν στον ανδρικό πληθυσμό, αλλά τα ίδια ισχύουν κατ΄ αναλογία και στο γυναικείο.Κι επίσης το προχωράω ακόμα πιο πέρα σε σημείο που ο συνομιλητής να μην είναι ούτε καν του φύλου που μας δήλωσε.Το ξαναείπα και παλιότερα και δε θα κουραστώ να το λέω:"Απ΄ όλα έχει εδώ μέσα ο μπαξές!"Γι΄  αυτό φίλες και φίλοι μου αν και δεν γνωριζόμαστε προσωπικά κι όσο μπορώ να σας ξέρω, έχετε το νου σας όσο μπορείτε, γιατί κυκλοφορούν και παρανοϊκοί στο διαδίκτυο!Φυσικά και σε μένα να ΄χετε επιφυλάξεις δεν παρεξηγώ, γιατί καταλαβαίνω και το θεωρώ απόλυτα φυσιολογικό.Άβυσσος το μυαλό κι η  καρδιά του ανθρώπου(κι όχι μόνον της γυναίκας όπως είπε κάποτε κι ο μέγας Στράτος!)

31 σχόλια:

  1. Καλημερά..συμπτωματικά γράφουμε την ίδια στιγμή ο ένας στο μπλοκ του άλλου :)) διάβασα με μεγάλη προσοχή όλο το κείμενο και θα συμφωνήσω..και γω από τη φύση μου είμαι επιφυλακτική και δεν εμπιστεύουμε εύκολα ούτε στη πραγματική ζωή ούτε στην ιντερνετική ζωή,που δε ξέρω ποιος κρύβεται πίσω από την οθόνη..και γι αυτό επίτηδες , προσωπικά στοιχεία μου & φώτος μου δεν υπάρχουν στο προφίλ μου στο facebook , αλλά και στο μπλογκ μου προσέχω τι λέω και που το λέω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχαχα!Τα μεγάλα πνεύματα συναντιούνται!
      Καλά κάνεις κι είσαι επιφυλακτική κι έτσι να παραμείνεις, γιατί δυστυχώς υπάρχει πολύ κακία στις ψυχές των ανθρώπων, τόση που πολλές φορές προσπερνά και την καλοσύνη.Κι όταν φυσικά είσαι νεώτερης ηλικίας πρέπει να ΄χεις ακόμα μεγαλύτερη προσοχή.Την επιλογή της ασφάλειάς σου θα την κάνεις εσύ και κανένας άγνωστος δεν πρέπει να σου πει ποιες προφυλάξεις θα πάρεις!
      Χαίρομαι που τα λέμε ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ μου... έχεις την ηλιόλουστη καλημέρα μου απ΄ τη Λευκάδα!:-)

      Διαγραφή
    2. Καλημέρα..ευχαριστώ...Λευκάδα;Δεν ήξερα ότι είσαι επτανήσιος..τρέξε στη σημερινή μου ανάρτηση να δείς :)))

      Διαγραφή
    3. Ούτε συνεννοημένοι να ήμασταν!αχαχα!Και να μη με καλούσες μόλις είδα στη δημοσίευσή σου την Κεφαλλονιά, θα ερχόμουν πρώτα από σένα και χωρίς πρόσκληση!Μένω οικογενειακώς στη Λευκάδα, αλλά δεν είμαι επτανήσιος.Απ΄ την Άρτα είμαι!Κοντινό μέρος κι αυτό.Την Κεφαλλονιά την είχα επισκεφθεί... μου άρεσε πάρα πολύ σαν μέρος διακοπών και την έχω στο πρόγραμμα να την επισκεφθώ και πάλι!:-)

      Διαγραφή
    4. Πηγα σε πολλα της Ελλαδας.Αρτα οχι,ξακουστη για το γεφύρι της Αρτας..Χαίρομαι που την επισκέφτηκες τη Κεφαλονιά και σου άρεσε :)

      Διαγραφή
    5. Η Άρτα δεν συγκαταλέγεται στις τουριστικές πόλεις της χώρας, αλλά είναι πανέμορφη.Το γεφύρι της πράγματι είναι ξακουστό... και πιο πολύ στις καθυστερήσεις έργων!αχαχα!Γενικά η Ήπειρος που συνδυάζει τα πάντα στη φύση(από παραδεισένιες παραλίες μέχρι καταπράσινα βουνά) δεν την έχουν σε δημοφιλείς προορισμούς και γι΄ αυτό δεν την ξέρει κι ο κόσμος.
      Να ΄σαι καλά!:-)

      Διαγραφή
  2. Νίκο μου
    Αν μπεις και ανυποψίαστος μέσα στον κυβερνοχώρο την πάτησες άγρια δεν το συζητάμε!
    Ισχύουν όλα όσα γράφεις και σε πολύ χειρότερο βαθμό … τόσο που κάθε τόσο που μαθαίνω κάτι βρίσκομαι εμπρός σε μια ακόμα έκπληξη και λέω ‘δεν μπορεί’!
    Πόσο απύθμενη η βλακεία, η βρωμιά, η κακία μπορεί να είναι?
    Ναι είναι ο καθρέφτης της κοινωνίας μας ο κυβερνοχώρος και τα μπλοκ μαζί με κάθε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης δεν διαφέρουν καθόλου μπορώ να πω πως και ο καθένας κρυμμένος
    πίσω από την μάσκα του είτε και χωρίς αυτήν ... βγάζει τα απωθημένα του.

    Ότι του φανεί του Λωλοστεφανή!

    Οπότε το συμπέρασμα είναι πως
    αφού πια έμαθες σε γενικές γραμμές τι συμβαίνει και εσύ γνωρίζεις τι θέλεις,
    πατάς στα μονοπάτια που θέλεις κι άσε κάθε τρελό στην τρέλα του .
    Αυτά τα ολίγα δια την σήμερον!

    Να είσαι καλά κι εσύ και το Σοφάκι σου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ που τα λέμε Λεβίνα μου, όταν ξεκίνησα να μπω είχα μερικές φοβίες, αλλά έκατσα κι είπα:"αϊ στο καλό, μικρό παιδί είμαι;Τούτο το ρημάδι το μυαλό τι το ΄χω!"Κι έτσι σιγά-σιγά και μέρα με τη μέρα μπαίνω στο νόημα.Όχι πως τα ΄μαθα όλα, γιατί και το διαδίκτυο είναι σαν τη ζωή.Αν ξεγελαστείς και πεις πως την έμαθα κι ησύχασα, τότε θα τρέχεις και δε θα φτάνεις!
      Συμφωνώ πάντως με όλα όσα αναφέρεις.Έτσι ακριβώς σε γενικές γραμμές τα βλέπω κι εγώ!
      Να ΄σαι πάντα καλά κι έχεις χαιρετισμούς απ΄ την Σοφία!:-)

      Διαγραφή
  3. Ισχύουν όλα αυτά που λες και μπορεί και σε μεγαλύτερο βαθμό. Ειδικά στο Facebook. Ο καθένας όμως παίρνει τα ρίσκα του στο ποιον θα ανοιχτεί.
    Αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν ή δεν έχουν δημιουργηθεί φιλίες μέσα από τα μπλογκς. Εγώ προσωπικά έχω κάνει φίλους από τα μπλογκ και από κάποιο φόρουμ που κρατάνε χρόνια. Βλεπόμαστε, κρατάμε επικοινωνία και περνάμε πολύ όμορφα. Δεν το επιδίωξα, ούτε είμαι στερημένοι από φίλους και οικογένεια. Απλά ήρθε μόνο του. Έδεσα με κάποιους ανθρώπους και χαίρομαι που τους γνώρισα.
    Από εκεί και πέρα θέλει πολύ προσοχή, όπως και στη εξωδιαδικτυακή. Το θέμα είναι όμως να μην καταλήξουμε να μην εμπιστευόμαστε κανέναν, επειδή κάποιον υπήρξε λίγος, κακός και υστερόβουλος.
    Καλημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ορθογραφικό... ΄΄στερημένη΄΄ και όχι ΄΄στερημένοι΄΄.

      Διαγραφή
    2. Μαρία αν δε σου κάνει κόπο,σε πιο φόρουμ αναφέρεσαι?

      Διαγραφή
    3. Δεν ξέρω γιατί σε νοιάζει, αλλά δεν το έχω κρυφό. Στο alltogethernow του Αγγελάκα.

      Διαγραφή
    4. Καλά στο φατσοβιβλίο Μαρία, γίνεται χαμός.Σε τέτοιου είδους διαδικτυακές "φιλίες" εννοούσα πιο πολύ στη δημοσίευση, αλλά δε μπορείς όμως να εξαιρέσεις οποιαδήποτε επαφή του διαδικτύου.Πρέπει κι επιβάλλεται να ΄χουμε τα μάτια μας ορθάνοιχτα σ΄ οποιαδήποτε σχέσεις και στο διαδίκτυο όμως συν ένα παραπάνω.
      Θα συμφωνήσω μ΄ όσα λες και δεν απέκλεισα βέβαια τα οφέλη των υγειών σχέσεων που μπορούμε ν΄ αναπτύξουμε μέσα απ΄ αυτόν το χώρο.Άλλωστε μέχρι στιγμής όλοι οι άνθρωποι που συναναστρέφομαι εδώ μέσα, αλλά κι όσα επισκέπτομαι τα λόγια τους είναι σοβαρά και μετρημένα.
      Καλημέρα και να περνάς πάντα καλά!:-)

      Διαγραφή
    5. Καθαρά προσωπικοί λόγοι Μαρία μη το παρεξηγήσεις δεν έχει να κάνει με σένα.Απλά ένα από τα δήθεν ψαγμένα Φόρουμ μου έκανε αρκετή ζημιά.

      Διαγραφή
  4. Χαίρε Νίκο, εν μέρει έχεις δίκιο σ' αυτά που λες και ναι συμφωνώ πως θέλει προσοχή....ωστόσο με λυπεί το γεγονός ότι δεν βρίσκεις τόσο εύκολα πλέον άτομα εμπιστοσύνης...
    Καλό απόγευμα :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και μένα με λυπεί το γεγονός της έλλειψης εμπιστοσύνης, αλλά πρέπει να προσαρμοζόμαστε στη στυγνή πραγματικότητα.Πιο πολύ όμως με λυπεί το γεγονός πως οι άνθρωποι(που φτιαχτήκαμε υποτίθεται με καλοσύνη κατά τας γραφάς), εάν δείχναμε μόνο την καλοσύνη μας σ΄ όλη τη γη, τότε θα ζούσαμε στον Παράδεισο!Ούτε κρίση θα καταλαβαίναμε, ούτε τίποτα.Θα τα ΄χαμε λύσει όλα!
      Την καλημέρα μου!:-)

      Διαγραφή
  5. Καλησπέρα φίλε Νίκο Θα συμφωνήσω απόλυτα με τα γραφόμενα σου παραπάνω, καθώς και με όλα (σχεδόν)τα σχόλια των φίλων.
    Η ανάρτηση σου αυτή έρχεται σαν συνέχεια μιας κουβέντας που είχαμε τη προηγούμενη εβδομάδα.
    Άκου και μια συμβουλή:Ποτέ μη λες ποτέ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι ακριβώς φίλε μου.Τη θυμάμαι πολύ καλά κι είχες απόλυτο δίκιο.Και τα σχόλια των φίλων προς τα κει συγκλίνουν!
      Ποτέ δε λέω ποτέ και δεν εξαιρώ τον εαυτό μου, αλλά προς το παρόν μου ΄ναι αδιανόητο να πιστέψω την κάθε κουβέντα που θα μου πει κάποιος άνθρωπος μέσα απ΄ το απρόσωπο διαδίκτυο.Είμαι οπαδός πολύ της επιφύλαξης!αχαχα!
      Να ΄σαι καλά πάντως φίλε μου που με βάζεις σε προβληματισμούς και χαίρομαι γι΄ αυτό!:-)

      Διαγραφή
  6. Καλημέρα Νικόλα. Η μοναξιά, η ανασφάλεια, η κινδυνολογία, έχει στρέψει όλους τους ανθρώπους στο να ψάχνουν επαφές πίσω απο μια οθόνη.Το έκανα κάποτε και το βαρέθηκα.Δεν μου έτυχε κάτι κακό και γνώρισα τελικά κάποιους ανθρώπους στην "πραγματικότητα".Πίσω απο την οθόνη οι περισσότεροι βγάζουν τον πραγματικό τους εαυτό.Δεν φοβούνται τίποτα και ξεδιπλώνονται. Είτε ανώμαλοι. είτε νηστικοί του sex, είτε ευαίσθητοι, είτε κερδοσκόποι.Πιστεύω ότι είμαστε νοήμων άνθρωποι ώστε να καταλαβαίνουμε το σκοπό του καθενός.Αν όχι ας το κλείσουμε το ρημάδι και να πέσουμε στη βουβαμάρα της τηλεόρασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι ακριβώς.Καλά τα ΄πες.Πίσω απ΄ την οθόνη μας βγάζουμε τα κόπλεξ μας, αυτά που έχουμε και ντρεπόμαστε να τα εκδηλώσουμε, γιατί φοβόμαστε και ξέρουμε πως θα μας πάρουν με τις πέτρες.
      Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε πια και μπορούμε να διακρίνουμε.Τι παθαίνουν τώρα ορισμένοι που όταν ανοίγουν την οθόνη σβήνουν το μυαλό τους... αυτό είναι που δε μπορώ να χωνέψω!
      Την καλημέρα μου!:-)

      Διαγραφή
  7. Πολύ καλή και λαμπερή σας ημέρα Νίκο και λοιποί συνομιλητές.
    Αρχικά, δεν είχα προθεση να σχολιάσω, σύντομα όμως μου δημιουργήθηκε, αυτή (η έντονη επιθυμία) να το κάνω.Αυτό που θέλω λοιπόν να επισημάνω που δεν είδα ή δεν διάβασα κάπου, είναι ότι κάθε μια εποχή έχει μία "παραπλάνηση".Η διαδικτυακή ας πούμε, είναι αυτής της εποχής που βιώνουμε τώρα(αύριο ίσως είναι η ψυχολογική).Εγώ έχω να σας θυμίσω το γνωστό σε όλους "Στρίβειν δια του αρραβώνος"(τίτλος ελληνικής ταινίας) που ήταν η παραπλάνηση μιας άλλης εποχής...
    Ακόμη και η τηλεφωνική επικοινωνία που προηγείταικατά πολύ του διαδικτύου, κρύβει παραπλανήσεις, (ακόμη και προγραμματισμένες), όπως ήταν οι παλιές "τηλεφωνικές φάρσες" που τυχόν κάναμε στην εφηβεία μας!
    Εν ολίγοις αυτό που θέλω να αναφέρω είναι, ότι έτσι είναι οι "άνθρωποι" και το γεγονός ότι είμαστε νοήμοντα όντα, πολύ εύκολα μεταβαλλόμαστε σε παρά-νοήμοντα όντα, αν δεν καταφέρουμε να ισορροπήσουμε το άσπρο με το μαυρο, το καλό με το κακό, που αυτή είναι η ίδια μας η φύση , και η αέναη μάχη του ανθρώπου, να αντιστέκεται...ή και να ακολουθεί πιστά τα "ένστικτά του".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Xibalba κι εσύ έχεις δίκιο.Όμως δε μπορούμε να συγκρίνουμε τις εποχές εκείνες με τούτες, γιατί θα χάσουμε το μέτρημα στο τι δεν είχαμε τότε για να στροφάρει το μυαλό των περισσοτέρων με το σήμερα που έχουμε πιο πολλά κι αύριο(άσε να ζούμε) θα ΄χουμε περισσότερα.Επίσης ένας παράγοντας που παίζει σημαντικότατο ρόλο-πλην της τεχνολογίας-είναι και τα εκατομμύρια των μεταναστών(λάθρο και "νομίμων"), που ΄χουν εισβάλλει στη χώρα μας ανεξέλεγκτα με αποτέλεσμα να ΄χουν αυξήσει την εσωτερική εγκληματικότητα.Καλλιέργησαν έτσι και στον κάθε καρυδιάς-καρύδι αρχαιο-νεοέλληνα νέες ιδέες εγκλημάτων.Οπότε απ΄ ότι βλέπω οδηγούμαστε στη λειτουργία των ενστίκτων!Εκεί που κάποτε κάναμε ενστικτώδης κινήσεις σε λίγο θα λέμε πως το ένστικτο μ΄ οδήγησε σ΄ αυτό!Άστα, απ΄ όπου και να τα πάρεις δε βγάζεις άκρη!

      Διαγραφή
  8. Σας έχω στείλη email αλλά
    έχει κάπιο πρόβλημα το δικό σας.
    Έτσι σας γράφω στα σχόλια.
    Καλημέρα σας από Θεσσαλονίκη.
    Ευχαριστούμε που γίνατε φίλοι του blog μας.
    Γίναμε φίλοι 63 και 26 στη σειρά στα blog
    που διατηρείτε και συγχαρητήρια για τη δουλειά
    και το θεματολόγιο.
    Σας έχουμε ανάρτηση και τα δύο στα αγαπημένα
    μας blog.
    Μπορείτε να κάνετε και εσείς το ίδιο αν επιθυμείτε.
    Το προφίλ σας δεν το βλέπουμε για να έχουμε μία
    εικόνα για εσάς.
    Άν θέλετε γράψτε μας κάτι παραπάνω.
    Με εκτίμηση
    Νούνης Παύλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ξέχασα αυτά
    Παύλος

    dimiourgia-epikinonia.blogspot.gr

    pama32006@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας καλωσορίζω κι από δω!Σας έχω στείλει απάντηση μέσω του Google+ όπου γίναμε φίλοι.Επισκέφθηκα το ιστολόγιό σας(το οποίο το βρήκα ενδιαφέρον κι ενημερωτικό) και το πρόσθεσα στη λίστα μου.Το προφίλ μου οδηγεί κατευθείαν στο Google+ το οποίο το ΄χω σε δημόσια θέα κι αν πάτε στις πληροφορίες του, φαίνονται τα στοιχεία μου εκεί.Επίσης υπάρχει και το e-mail μου στο ιστολόγιο που είναι κάτω απ΄ το προφίλ.Με τη μέθοδο της αντιγραφής κι επικόλλησης μπορείτε να επικοινωνείτε.
      Τέλος αν δε σας πειράζει ν΄ αφήσουμε τους πληθυντικούς, γιατί δεν τα πάω καλά μ΄ αυτά.Νομίζω πως μιλάω σε ξένο!αχαχα!
      Να περνάτε καλά στην όμορφη Θεσσαλονίκη!:-)

      Διαγραφή
    2. Καλημέρα
      Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία στο blog σου
      και την αμεσότητα της ανταπόκρησης

      Διαγραφή
  10. Συμφωνώ και εγώ Νίκο απολύτως με το σχόλιο της Levina Vil 16 Απριλίου 2013 - 12:09 μ.μ.

    Αν μπεις και ανυποψίαστος μέσα στον κυβερνοχώρο την πάτησες άγρια δεν το συζητάμε!
    Ισχύουν όλα όσα γράφεις και σε πολύ χειρότερο βαθμό … τόσο που κάθε τόσο που μαθαίνω κάτι βρίσκομαι εμπρός σε μια ακόμα έκπληξη και λέω ‘δεν μπορεί’!
    Πόσο απύθμενη η βλακεία, η βρωμιά, η κακία μπορεί να είναι?
    πίσω από την μάσκα του ο κάθε ένας είτε και χωρίς αυτήν ... βγάζει τα απωθημένα του.
    Ότι του φανεί του άρρωστου και του Λωλοστεφανή θα έλεγα εγώ. Βγάζουν τα άπλυτα τους όποια και να είναι αυτά δημοσίως στα διάφορα blog κάνοντας σχόλια βρίζοντας τους πάντες
    και συκοφαντώντας από εδώ και από εκεί χωρίς έλεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλημέρα Νίκο καλό Σαββατοκύριακο.
    Αυτή την ανάρτησή σου ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ!
    Μπορώ να την φιλοξενήσω στο blog μας;;
    Είναι πολύ εύστοχη και πιστεύω ενδιαφέρει τον κάθε
    ένα μας.
    Και όσο περισσότεροι την διαβάσουν και την ξανά διαβάσουν
    και γνωρίζουν όλοι επιφανειακά το θέμα .
    Πιστεύω κάτι θα μείνει στους καλοπροαίρετους.
    Γιατί στους άλλους...στου κωφού την ..πόρτα όσο θέλεις
    ....Πάρε την ..βαριά και γκρέμισε την!!!!!
    Συγχαρητήρια και πάλι για το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Λεβίνα τα λέει σωστά.Το διαδίκτυο δεν είναι τόσο αθώο όσο φαίνεται.Απρόβλεπτο θα το χαρακτήριζα!Και μόνο τα σχόλια που διαβάζω σε κάτι ενημερωτικά κι ειδησεογραφικά ιστολόγια, βλέπω με τι ποιότητες έχω να κάνω.Στην ανωνυμία κρύβονται και βγάζουν όλο τους το κόμπλεξ.Μου θυμίζουν κάτι εκπομπές που παίζονται στην τηλεόραση τύπου Αννίτας Πάνιας!
      Φίλε Παύλο η δημοσίευση είναι όλη δική σου.Πάρε ότι θέλεις από δω μέσα και χωρίς να ρωτάς.Δεν έχω συγγραφικές φιλοδοξίες κι ούτε έχω καταλάβει ποτέ την πνευματική πουλαω-ιδιοκτησία.Οι απόψεις κι όλα τα όμορφα λόγια πρέπει ν΄ ακούγονται ελεύθερα, για να τις ακούνε κι αυτοί που δεν τις άκουσαν(όπως πολύ καλά λες) κι όχι να καταλήγουν σε διαγωνισμούς εντυπώσεων, γνώσεων κι εξυπνάδας ποιος το πρωτοείπε.Κι εγώ είμαι της άποψης πως με το λέγε-λέγε στο τέλος κάτι μένει.
      Να ΄σαι πάντα καλά και χαίρομαι που μιλάμε!Δεν με πειράζει κι ούτε με νοιάζει αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε, αλλά πιο πολύ μ΄ αρέσει που μέσα απ΄ τις απόψεις μπορούμε να δούμε καλύτερα τις αντιθέσεις!
      Καλό σου απόγευμα!:-)

      Διαγραφή
    2. Πολύ καλημέρα και καλή εβδομάδα.
      Πολλές οι απόψεις και σωστά βαλμένες, έχω όμως μία ένσταση, ως προς το "ανυποψίαστος"και την "αθωότητα".Πρέπει να είσαι μάλλον πολύ αδαής (ή αφελέστατος), για να μπεις σε ένα μέρος όπου ("αστυνομεύεται", λέμε τώρα...) λόγω ηλεκτρονικών εγλημάτων που διαπραττονται, εξού και "η Δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος" κι εσύ πάραυτα, να μπεις με λουλούδια στα χέρια...!
      Και επίσης, ΝΑΙ είναι ο καθρέφτης του κόσμου μας για την εποχή που ζούμε, άλλωστε άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου είτε μέσα είτε έξω απ' τον ψηφιακό κόσμο, ο δεύτερος έχει απλώς πιο μακρύ "μπερντέ" μπορεί να κρύψει ακόμη και τα πόδια μας.

      Διαγραφή
    3. Σωστά το θέτεις!Κι αυτό άλλωστε λέω πιο πάνω.Μεγάλα παιδιά είμαστε εμείς... στα μικρότερα παιδιά είναι πιο επικίνδυνα και χρειάζεται να ΄ναι πάντα κάποιος μεγάλος δίπλα τους.Πάντως το διαδίκτυο μην το βλέπεις τόσο ακίνδυνο, γιατί δε μπορούμε να ξέρουμε τι θα μας ξημερώσει.Όπως κι η ζωή έτσι κι αυτό μαθαίνεται συνέχεια και κάθε μέρα.Κι είναι απείρως επικίνδυνο κι απ΄ την άβυσσο της ψυχής του ανθρώπου που βρίσκεται εκτός του ψηφιακού κόσμου.

      Διαγραφή

Όλοι είστε ευπρόσδεκτοι, καλοδεχούμενοι και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψη και το σχολιασμό σας! Σχολιάστε ο,τι θέλετε με ευπρέπεια και διακριτικότητα, χωρίς να προσβάλλετε ή να θίγετε με οποιοδήποτε τρόπο άλλα πρόσωπα... δηλ. χωρίς βρισίδια και μπινελίκια βρε παιδιά και προ πάντων χωρίς greeklish... ε, τι την έχουμε αυτήν τη ριμάδα τη γλώσσα μας..! Κάπου εδώ μέσα σουλατσάρει και η αγάπη μου!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...