ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ, ΕΙΡΗΝΙΚΟ, ΚΑΘΑΡΤΙΚΟ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ, ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ, ΑΕΡΙΤΖΙΔΙΚΟ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ, ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟ, ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ, ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟ, ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ, ΚΑΥΣΤΙΚΟ, ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ, ΑΣΥΜΒΑΤΟ, ΑΙΧΜΗΡΟ, ΑΙΦΝΙΔΙΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ, ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟ, ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ, ΑΔΙΑΚΡΙΤΟ, ΑΝΑΠΟΔΟ, ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ, ΑΥΤΟΝΟΜΟ, ΑΝΑΡΧΟ, ΑΔΕΣΠΟΤΟ, ΑΚΡΑΙΟ, ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ, ΑΡΡΩΣΤΟ, ΕΙΡΩΝΙΚΟ... ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ!

Αναγνώστες

04 Οκτωβρίου 2022

ΦΟΒΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ!

Ο φόβος της απώλειας δημιουργεί την έννοια του "χάνω". Δε φοβόμαστε ότι μπορεί να κάναμε λάθος και να χάσουμε, αλλά το ότι δε θέλουμε να χάσουμε. Ο εγωισμός γίνεται κι αυτός τροχοπέδη στις επιλογές. Κι όταν βλέπουμε ότι πρέπει να φύγουμε από μια οποιαδήποτε κατάσταση, δεν το κάνουμε αυτό, επειδή αφενός τη συνηθίσαμε κι αφετέρου η μιζέρια της κατατρώει την κάθε μέρα. Όλο αυτό όμως το ζούμε και ταυτόχρονα το γνωρίζουμε, αλλά πιστεύουμε ότι μπορούμε και να το ελέγξουμε. Οι επιλογές που κάναμε χρειάζονται σωστή κρίση, αλλά κι αυτή πάλι δεν ξέρουμε αν μας οδήγησε στο σωστό μονοπάτι. Γι' αυτό δε μπορούν να μας συνοδεύουν όλη μας τη ζωή, αλλά προσαρμόζονται ανάλογα με το παρόν. Οι όποιες διορθωτικές κινήσεις στην πορεία είναι ικανές να πληγώσουν την καρδιά μας, αλλά θα θεραπεύσουν την ψυχή μας. Κι αυτό που έχουμε τώρα μπορεί να είναι ιδανικό, αλλά στο μέλλον ίσως χρειαστεί να το αφήσουμε και να το χάσουμε, για να προχωρήσουμε και να κερδίσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλοι είστε ευπρόσδεκτοι, καλοδεχούμενοι και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψη και το σχολιασμό σας! Σχολιάστε ο,τι θέλετε με ευπρέπεια και διακριτικότητα, χωρίς να προσβάλλετε ή να θίγετε με οποιοδήποτε τρόπο άλλα πρόσωπα... δηλ. χωρίς βρισίδια και μπινελίκια βρε παιδιά και προ πάντων χωρίς greeklish... ε, τι την έχουμε αυτήν τη ριμάδα τη γλώσσα μας..! Κάπου εδώ μέσα σουλατσάρει και η αγάπη μου!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...