ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ, ΕΙΡΗΝΙΚΟ, ΚΑΘΑΡΤΙΚΟ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ, ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ, ΑΕΡΙΤΖΙΔΙΚΟ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ, ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟ, ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ, ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟ, ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ, ΚΑΥΣΤΙΚΟ, ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ, ΑΣΥΜΒΑΤΟ, ΑΙΧΜΗΡΟ, ΑΙΦΝΙΔΙΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ, ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟ, ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ, ΑΔΙΑΚΡΙΤΟ, ΑΝΑΠΟΔΟ, ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ, ΑΥΤΟΝΟΜΟ, ΑΝΑΡΧΟ, ΑΔΕΣΠΟΤΟ, ΑΚΡΑΙΟ, ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ, ΑΡΡΩΣΤΟ, ΕΙΡΩΝΙΚΟ... ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ!

Αναγνώστες

20 Οκτωβρίου 2022

ΚΛΙΜΑΚΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ!

Γεια σου! Μερικά δεν αλλάζουν ποτέ και με τίποτα. Αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία και δε χρειάζεται να σε παίρνει από κάτω. Στην κλίμακα των πραγμάτων και της καθημερινότητας είναι όλα ασήμαντα, γιατί στο σύμπαν θα υπάρχει πάντοτε αυτός ο μεγάλος ισοπεδωτής... ο ζωογόνος ήλιος. Μην έρχεσαι σε συμφωνία με την αποτυχία και πίστεψε σ' αυτόν. Η πορεία του θα σε βγάλει στην έξοδο. Κοίταξε τον ήλιο, κράτησε το κεφάλι σου ψηλά για να νιώσεις το φως με τις ακτίνες του. Είναι ανεξάντλητος. Εκεί πάντοτε βρίσκεται κάτι άλλο απόκοσμο κι αθάνατο, όταν τα πράγματα σκοτεινιάζουν. Η αγάπη είναι το μόνο που έχει σημασία τελικά σ' αυτόν τον κόσμο. Κι ΕΣΥ έχεις μπόλικη απ' αυτήν μέσα σου! Σ' αγαπώ!

2 σχόλια:

 1. Σωστές κουβέντες, όμορφες, γεμάτες φως. Και τις έχουμε και ανάγκη, φίλε μου. Την καλησπέρα μου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σ' ευχαριστώ για το όμορφο σχόλιο σου!
   Αν και ανώνυμος, νομίζω οτι είσαι γνωστός.
   Να είσαι πάντα καλά!!!

   Διαγραφή

Όλοι είστε ευπρόσδεκτοι, καλοδεχούμενοι και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψη και το σχολιασμό σας! Σχολιάστε ο,τι θέλετε με ευπρέπεια και διακριτικότητα, χωρίς να προσβάλλετε ή να θίγετε με οποιοδήποτε τρόπο άλλα πρόσωπα... δηλ. χωρίς βρισίδια και μπινελίκια βρε παιδιά και προ πάντων χωρίς greeklish... ε, τι την έχουμε αυτήν τη ριμάδα τη γλώσσα μας..! Κάπου εδώ μέσα σουλατσάρει και η αγάπη μου!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...