ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ, ΕΙΡΗΝΙΚΟ, ΚΑΘΑΡΤΙΚΟ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ, ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ, ΑΕΡΙΤΖΙΔΙΚΟ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ, ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟ, ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ, ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟ, ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ, ΚΑΥΣΤΙΚΟ, ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ, ΑΣΥΜΒΑΤΟ, ΑΙΧΜΗΡΟ, ΑΙΦΝΙΔΙΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ, ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟ, ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ, ΑΔΙΑΚΡΙΤΟ, ΑΝΑΠΟΔΟ, ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ, ΑΥΤΟΝΟΜΟ, ΑΝΑΡΧΟ, ΑΔΕΣΠΟΤΟ, ΑΚΡΑΙΟ, ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ, ΑΡΡΩΣΤΟ, ΕΙΡΩΝΙΚΟ... ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ!

Αναγνώστες

06 Αυγούστου 2019

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ!

Η καταστροφή φέρνει την αναγέννηση με πολλούς τρόπους. Τα αστέρια σκάνε και στήνουν το σκηνικό για μια νέα δημιουργία. Εκεί στο χάος υπάρχει τάξη, απλά θα χρειαστεί να αλλάξει η άποψη για τη ζωή μας. Οι εποχές φεύγουν και έρχονται περπατώντας πάνω στον θάνατο και την αναγέννηση των φυτών και των δέντρων. Οι άνθρωποι μεγαλώνουν και οι γυναίκες γεννούν ένα παιδί. Και η διαδικασία αυτή επαναλάμβανεται με κάθε γενιά. Εφόσον είμαστε εδώ, τότε να φροντίζουμε η ζωή να είναι γεμάτη. Να αισθανόμαστε. Όλα όσα βιώνουμε είναι ένα δώρο. Μερικές φορές είναι δύσκολο να το δούμε, αλλά όσο περνάει ο καιρός, σιγά - σιγά όλα αρχίζουν να αχνοφαίνονται. Μας δόθηκε το μεγαλύτερο δώρο. Ονομάζεται "Ζωή". Βρήκαμε τη φλέβα χρυσού μέσα από μια μήτρα. Αυτό για αρχή είναι από μόνο του μια νίκη. Μερικές φορές ξεχνάμε να το δούμε. Ανήκουμε όλοι στην ίδια φυλή. Ονομάζεται "Ανθρώπινη φυλή".

4 σχόλια:

  1. Πόσο όμορφες σκέψεις. Η ίδια η ζωή είναι βασισμένη σε διαλεκτικά μεγάλες αντιθέσεις. Ζωή και θάνατος. Τέλος και αρχή. Αυτό το μεγάλο δώρο που λέγεται ζωή οφείλουμε να του δώσουμε την πραγματική διάσταση.
    Καλησπέρα Νίκο μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα αγαπητέ μου φίλε Γιάννη!
      Όσο και να γκρινιάζουμε η ζωή θα παραμένει διαφορετική από το θάνατο.
      Να είσαι πάντα καλά!!!

      Διαγραφή
  2. να περνας ομορφα φιλε μου
    καλο υπολοιπο καλοκαιριου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ αγαπημένη μου φίλη Κικίτσα!
      Καλές, όμορφες και δημιουργικές ανάσες να περνάς!!!

      Διαγραφή

Όλοι είστε ευπρόσδεκτοι, καλοδεχούμενοι και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψη και το σχολιασμό σας! Σχολιάστε ο,τι θέλετε με ευπρέπεια και διακριτικότητα, χωρίς να προσβάλλετε ή να θίγετε με οποιοδήποτε τρόπο άλλα πρόσωπα... δηλ. χωρίς βρισίδια και μπινελίκια βρε παιδιά και προ πάντων χωρίς greeklish... ε, τι την έχουμε αυτήν τη ριμάδα τη γλώσσα μας..! Κάπου εδώ μέσα σουλατσάρει και η αγάπη μου!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...