ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ, ΕΙΡΗΝΙΚΟ, ΚΑΘΑΡΤΙΚΟ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ, ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ, ΑΕΡΙΤΖΙΔΙΚΟ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ, ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟ, ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ, ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟ, ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ, ΚΑΥΣΤΙΚΟ, ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ, ΑΣΥΜΒΑΤΟ, ΑΙΧΜΗΡΟ, ΑΙΦΝΙΔΙΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ, ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟ, ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ, ΑΔΙΑΚΡΙΤΟ, ΑΝΑΠΟΔΟ, ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ, ΑΥΤΟΝΟΜΟ, ΑΝΑΡΧΟ, ΑΔΕΣΠΟΤΟ, ΑΚΡΑΙΟ, ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ, ΑΡΡΩΣΤΟ, ΕΙΡΩΝΙΚΟ... ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ!

Αναγνώστες

09 Ιουλίου 2019

ΟΝΕΙΡΟ!

Κάθε φορά που κλείνουν τα μάτια βλέπουν το ίδιο όνειρο. Μόνο ένα όνειρο υπάρχει πάντα. Είναι η επιφάνεια του ήλιου; Ο ήλιος θα ανεβαίνει ακόμα και μετά από τις πιο σκοτεινές νύχτες. Τα αστέρια θα έρχονται απλά ως κηδεμόνες, για να σε προστατεύσουν μέχρι να ξαναγυρίσει η ανατολή του ήλιου. Ένα κομμάτι του ουρανού μπορεί να σε μεταφέρει σε μέρη που μπορείς μόνο να ονειρευτείς. Τα σύννεφα που υπάρχουν είναι λαμπερά σε κάθε χρώμα, σε όλον τον κόσμο. Έτσι λοιπόν, όταν ξυπνήσουν τα μάτια και δουν τη μέρα να είναι όμορφη, τότε θα ξέρουν ότι τα κατάφεραν!

2 σχόλια:

 1. Όμορφες ζεστές ενθαρρυντικές σκέψεις σήμερα. Αλλά και κάθε φορά. Σαν ένα σκιερό, δροσερό μέρος μέσα στη κάψα του καλοκαιριού. Καλησπέρα Νικόλα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλησπέρα φίλε μου Γιάννη!
   Τα λόγια σου αφήνουν πάντοτε ξεχωριστή αύρα!
   Να είσαι πάντα καλά!!!

   Διαγραφή

Όλοι είστε ευπρόσδεκτοι, καλοδεχούμενοι και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψη και το σχολιασμό σας! Σχολιάστε ο,τι θέλετε με ευπρέπεια και διακριτικότητα, χωρίς να προσβάλλετε ή να θίγετε με οποιοδήποτε τρόπο άλλα πρόσωπα... δηλ. χωρίς βρισίδια και μπινελίκια βρε παιδιά και προ πάντων χωρίς greeklish... ε, τι την έχουμε αυτήν τη ριμάδα τη γλώσσα μας..! Κάπου εδώ μέσα σουλατσάρει και η αγάπη μου!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...