ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ, ΕΙΡΗΝΙΚΟ, ΚΑΘΑΡΤΙΚΟ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ, ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ, ΑΕΡΙΤΖΙΔΙΚΟ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ, ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟ, ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ, ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟ, ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ, ΚΑΥΣΤΙΚΟ, ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ, ΑΣΥΜΒΑΤΟ, ΑΙΧΜΗΡΟ, ΑΙΦΝΙΔΙΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ, ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟ, ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ, ΑΔΙΑΚΡΙΤΟ, ΑΝΑΠΟΔΟ, ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ, ΑΥΤΟΝΟΜΟ, ΑΝΑΡΧΟ, ΑΔΕΣΠΟΤΟ, ΑΚΡΑΙΟ, ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ, ΑΡΡΩΣΤΟ, ΕΙΡΩΝΙΚΟ... ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ!

Αναγνώστες

01 Οκτωβρίου 2018

ΣΠΑΣΜΕΝΕΣ ΛΕΞΕΙΣ!

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
Τι είναι η ελευθερία; Ένα άλμα στον παράδεισο είναι η ελευθερία, ένα φτερούγισμα, μια ανάσα, μια ζωή! Γίνεται στοίχημα στον ήλιο που φτάνει ως τις ρίζες του μυαλού και από το στερέωμα του ουρανού, στις άκριες των ματιών! Όσα δε φαίνονται από κει αναλαμβάνει να τα φανερώσει η διψασμένη μας ψυχή! Παρέχεται εύκολα και απλόχερα, αλλά για να την αποκτήσουμε χρειάζεται να μη φοβηθούμε τις θυσίες!

ΑΓΑΠΗ ΕΝΟΧΗ
Μερικές φορές λέμε ότι θα φύγουμε, αλλά το σκεφτόμαστε, το ζυγίζουμε, το μετράμε, το υπολογίζουμε, το συζητάμε, το ψάχνουμε... Αναρωτιόμαστε, βασανιζόμαστε, χτυπιόμαστε, εξαντλούμαστε... Κοιτάμε δίπλα, πίσω, μπροστά, μέσα, παραμιλάμε... ώσπου να συμπεράνουμε, ώσπου να σιγουρευτούμε, ώσπου να αντέξουμε. Ο,τι όμως κι αν κάνουμε, μην ξεχνάμε να κοιτάμε ψηλά για να προφθάσουμε πριν την ώρα της κρίσης να πούμε την αλήθεια! Πόσο άλλο απλούστατη μπορεί να είναι η αγάπη! Καταφέραμε όμως να την κάνουμε ενοχική!

Μερικά μέρη θα παραμένουν αγαπημένα. Παραστάσεις μονάχα αλλάζουν. Κομμάτια του εαυτού μας ολόκληρη η ζωή!

Θα γίνω αγέρας και νοτιάς να σου χαϊδέψω τα μαλλιά 
για να σε νανουρίσω.
Θα σε κρατήσω αγκαλιά και με αχόρταγα γλυκά φιλιά
θάρθω να σ' αναστήσω.

Η μέρα μου ήταν τόσο υπέροχη που φώτισε τη νύχτα μου!

Να συγχωρείς τον εαυτό σου για τον πόνο που δέχτηκε,
μέχρι να κλείσουν οι εκκρεμότητες σου!

Δυο κεριά αναμμένα, 
κάποιο βινύλιο στο πικ-απ, 
ένας χορός με το φεγγάρι, 
ο έρωτας στα αστέρια 
και η ρομαντική βραδιά είναι έτοιμη.

Τελικά βρισκόμαστε πάρα πολύ κοντά...
όσο απέχει ένα βήμα τόσο μακριά!

Είδες ποτέ σου να έρχεται η βροχή μια ηλιόλουστη μέρα; Να γίνεται προηγούμενη κι εσύ να ξημερώνεις σ' ένα γόνιμο και εύφορο λιβάδι; Μην απορείς φίλε μου... έτσι είναι φτιαγμένη η μέρα!

Η πραγματική ευτυχία βγαίνει από την καρδιά και όχι από το χαμογελαστό πρόσωπο.

2 σχόλια:

  1. Έτσι, Νίκο μου: Από την καρδιά βγαίνει!
    Καλή εβδομάδα κ' καλό μήνα να έχεις!
    ΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ καλή μου Γιάννα!
      Να είστε πάντα καλά με την αγάπη μου!!!

      Διαγραφή

Όλοι είστε ευπρόσδεκτοι, καλοδεχούμενοι και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψη και το σχολιασμό σας! Σχολιάστε ο,τι θέλετε με ευπρέπεια και διακριτικότητα, χωρίς να προσβάλλετε ή να θίγετε με οποιοδήποτε τρόπο άλλα πρόσωπα... δηλ. χωρίς βρισίδια και μπινελίκια βρε παιδιά και προ πάντων χωρίς greeklish... ε, τι την έχουμε αυτήν τη ριμάδα τη γλώσσα μας..! Κάπου εδώ μέσα σουλατσάρει και η αγάπη μου!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...