ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ, ΕΙΡΗΝΙΚΟ, ΚΑΘΑΡΤΙΚΟ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ, ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ, ΑΕΡΙΤΖΙΔΙΚΟ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ, ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟ, ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ, ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟ, ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ, ΚΑΥΣΤΙΚΟ, ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ, ΑΣΥΜΒΑΤΟ, ΑΙΧΜΗΡΟ, ΑΙΦΝΙΔΙΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ, ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟ, ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ, ΑΔΙΑΚΡΙΤΟ, ΑΝΑΠΟΔΟ, ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ, ΑΥΤΟΝΟΜΟ, ΑΝΑΡΧΟ, ΑΔΕΣΠΟΤΟ, ΑΚΡΑΙΟ, ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ, ΑΡΡΩΣΤΟ, ΕΙΡΩΝΙΚΟ... ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ!

Αναγνώστες

17 Σεπτεμβρίου 2018

Η ΠΑΡΕΑ ΕΝΟΣ ΜΟΝΟΛΟΓΟΥ!

Μια φορά είδα στον ύπνο μου πως είχα καθίσει απέναντι από σένα και κουβεντιάζαμε. Δεν πολυκαταλάβαινα τι λέγαμε, αλλά ούτε κατάφερα να βγάλω κάποια άκρη από τα λόγια. Μάταια προσπαθούσα να ακούσω μπας και μπορέσω να συνεννοηθώ. Οι λέξεις πάρα πολλές, περίεργες και άγνωστες. Κι εσύ επίσης δε μου φαινόσουνα πολύ γνωστός. Με κάποιον έμοιαζες, αλλά δεν ήμουν και σίγουρος. Έτσι άφηνα εσένα να μιλάς στα μουλωχτά, μήπως καταφέρει και αρπάξει κάτι το αυτί σου από όσα λέγαμε. Από τις γκριμάτσες και τις χειρονομίες όμως που άφηνες, κατάλαβα ότι δε μπόρεσα να σε πείσω, αλλά ούτε και να πειστώ. Αν και ήμασταν τόσο κοντά, δε με άκουγες, αλλά ούτε κι εγώ σε άκουγα. Δε μας έβγαλε πουθενά αυτή η κουβέντα. Έτσι λοιπόν, σηκώθηκα και έφυγα σε αντίθετη κατεύθυνση παίρνοντας τα πειστήρια που έφερα, ενώ σε άφησα εκεί μονάχο να κάνεις παρέα με τα δικά σου. Καθώς αποχωρούσα, τότε πρόσεξα ότι είχαμε τις ίδιες φάτσες. Αύριο ξημερώνει μια άλλη ίδια μέρα. Να μην ξεχάσω να καταθέσω και τούτα τα πειστήρια στο μνημείο της μέρας που χάθηκε. Έτσι κι αλλιώς δεν ωφελούν πουθενά. Η πραγματικότητα δίνει όσες απαντήσεις θέλουμε να δούμε.

4 σχόλια:

  1. Από τις πιο δύσκολες κουβέντες και σχέσεις!
    Ούτε να κρυφτείς μπορείς, ούτε αλλοιώσεις την πραγματικότητα... Μόνο ξεγυμνώνεσαι...
    Και ελπίζεις σε συνεννόηση κάποια στιγμή!
    ;-)
    Καλό βράδυ, Νίκο μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς δε μπορούμε μόνοι μας να δώσουμε απαντήσεις!
      Ευτυχώς όμως που υπάρχει και η πραγματικότητα Γιάννα μου!
      Να είσαι(στε) πάντα καλά!!!
      Χαρούμενη βραδιά να περάσετε!!! :-)

      Διαγραφή
  2. Όνειρα... τόσο δυνατά μηνύματα του υποσυνείδητου!!! Εκφράζουν τοσα πολλά απο όλα όσα νιώθουμε και βιώνουμε και τα "απεικονίζουν" κρυπτογραφημενα!!!
    Καλησπέρα Νίκο. Δυνατό το κείμενό σου
    Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι να είχαμε οδηγίες χρήσεως Μαρία μου.
      Η πραγματικότητα θα είναι εκεί να τις φανερώνει!
      Σ' ευχαριστώ για το ευγενικό σου σχόλιο!
      Να είσαι πάντα καλά!!!

      Διαγραφή

Όλοι είστε ευπρόσδεκτοι, καλοδεχούμενοι και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψη και το σχολιασμό σας! Σχολιάστε ο,τι θέλετε με ευπρέπεια και διακριτικότητα, χωρίς να προσβάλλετε ή να θίγετε με οποιοδήποτε τρόπο άλλα πρόσωπα... δηλ. χωρίς βρισίδια και μπινελίκια βρε παιδιά και προ πάντων χωρίς greeklish... ε, τι την έχουμε αυτήν τη ριμάδα τη γλώσσα μας..! Κάπου εδώ μέσα σουλατσάρει και η αγάπη μου!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...