ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ, ΕΙΡΗΝΙΚΟ, ΚΑΘΑΡΤΙΚΟ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ, ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ, ΑΕΡΙΤΖΙΔΙΚΟ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ, ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟ, ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ, ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟ, ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ, ΚΑΥΣΤΙΚΟ, ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ, ΑΣΥΜΒΑΤΟ, ΑΙΧΜΗΡΟ, ΑΙΦΝΙΔΙΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ, ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟ, ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ, ΑΔΙΑΚΡΙΤΟ, ΑΝΑΠΟΔΟ, ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ, ΑΥΤΟΝΟΜΟ, ΑΝΑΡΧΟ, ΑΔΕΣΠΟΤΟ, ΑΚΡΑΙΟ, ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ, ΑΡΡΩΣΤΟ, ΕΙΡΩΝΙΚΟ... ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ!

Αναγνώστες

06 Σεπτεμβρίου 2018

ΚΑΠΟΤΕ..!

Κάποτε η γη και ο ουρανός θα ξανασυναντηθούν και θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα του ήλιου. Η υπομονή θα τελειώσει στην ανεκπλήρωτη νύχτα και ο κήπος θα γεμίσει πολύχρωμες πεταλούδες και ανθισμένες μυγδαλιές. Τα πουλιά θα κελαηδήσουν ξανά, για να συνεχίσουν την άνιση μάχη με τη φύση. Οι σειρήνες με τα τραγούδια τους θα διορθώσουν το δρόμο στο κλίμα που χάθηκε. Ζωντανά σκιάχτρα θα προσπαθήσουν να ποδοπατήσουν τα στάχυα, χωρίς να καταφέρουν να πάρουν θέση στα ματωμένα μπαλκόνια. Στα σπίτια θα λιώσει ο παγετώνας και πολύχρωμα χαμόγελα θα στήσουν πανηγύρι στις αυλές. Η νύχτα θα αγκαλιάσει τη μέρα και παρέα θα ακούσουν το αποκαμωμένο τριζόνι. Το ηλιοβασίλεμα θα συνεχίσει να εναλλάσσεται με την ανατολή για να καλύπτει τις ουλές του έρωτα με την ημέρα. Η θάλασσα θα κάνει ανακωχή με την τρικυμία και δε θα πολεμήσει με τα πλοία. Θα φορέσει το πιο γαλανό της φόρεμα και απρόσκλητη θα έρθει να ενωθεί. Θα στείλει τα απροσάρμοστα βουνά, να ανταμώσουνε τα ανικανοποίητα σύννεφα και με ένα ανελέητο χορό εκεί στον κύκλο της μάταιας μέρας, θα χαράξουν την αρχή που θα ξετρυπώσει τα απόκρυφα μυστικά του υδροφόρου ορίζοντα. Από την απροσδιόριστη στιγμή θα καλπάσουν ατίθασα το πάθος και η ορμή για να βρουν διέξοδο, που κανένας μίτος δε θα είναι ικανός να τα οδηγήσει. Οι συνθήκες θα ανεβοκατεβαίνουν στα υπόγεια και θα φαίνονται όλα καλύτερα από τη ροή του νερού στα όνειρα τους. Κάποτε, θα δημιουργηθεί και ο άνθρωπος από την αρχή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλοι είστε ευπρόσδεκτοι, καλοδεχούμενοι και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψη και το σχολιασμό σας! Σχολιάστε ο,τι θέλετε με ευπρέπεια και διακριτικότητα, χωρίς να προσβάλλετε ή να θίγετε με οποιοδήποτε τρόπο άλλα πρόσωπα... δηλ. χωρίς βρισίδια και μπινελίκια βρε παιδιά και προ πάντων χωρίς greeklish... ε, τι την έχουμε αυτήν τη ριμάδα τη γλώσσα μας..! Κάπου εδώ μέσα σουλατσάρει και η αγάπη μου!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...