ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ, ΕΙΡΗΝΙΚΟ, ΚΑΘΑΡΤΙΚΟ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ, ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ, ΑΕΡΙΤΖΙΔΙΚΟ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ, ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟ, ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ, ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟ, ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ, ΚΑΥΣΤΙΚΟ, ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ, ΑΣΥΜΒΑΤΟ, ΑΙΧΜΗΡΟ, ΑΙΦΝΙΔΙΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ, ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟ, ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ, ΑΔΙΑΚΡΙΤΟ, ΑΝΑΠΟΔΟ, ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ, ΑΥΤΟΝΟΜΟ, ΑΝΑΡΧΟ, ΑΔΕΣΠΟΤΟ, ΑΚΡΑΙΟ, ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ, ΑΡΡΩΣΤΟ, ΕΙΡΩΝΙΚΟ... ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ!

Αναγνώστες

26 Φεβρουαρίου 2013

ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ..!

Σας έλειψα φίλοι μου;Μετά από διάφορες αναδουλειές και τρεξίματα(κι είχα κι αυτήν τη βροχή που δε λέει να σταματήσει), έλαβα μια ευχάριστη έκπληξη-πρόσκληση απ΄ τη Μαρία Νι του φιλικού ιστολογίου με τον αισιόδοξο και ρομαντικό συνάμα τίτλο "Μια ματιά στον ήλιο με γιορτινά...", για ν΄ απαντήσω σ΄ έντεκα προσωπικές μου ερωτήσεις και να μου χαρίσει μετά αυτό το βραβειάκι, για να γνωριστούμε καλύτερα!Την ευχαριστώ πάρα πολύ που με τίμησε.Μετά το τέλος των έντεκα απαντήσεων με τη σειρά μου πρέπει να το παραδώσω επιλέγοντας έντεκα άλλα ιστολόγια τα οποία κι αυτά πρέπει ν΄ ακολουθήσουν την ίδια διαδικασία!Αυτόν τον πρωτότυπο για μένα τρόπο της γνωριμίας δεν ξέρω ποιος τον πρωτοσκέφτηκε, αλλά τον βρίσκω πολύ ενδιαφέροντα, γιατί μπορεί κάποιος να γνωριστεί καλύτερα με πολλούς ανθρώπους που συναναστρέφεται στο διαδίκτυο!Είναι σαν παιχνίδι γνώσεων!


Επειδή βλέπω πως μ΄ έπιασε πάλι πολυλογία λέω να συνεχίσω στις έντεκα προσωπικές απαντήσεις μου!Δε θα το κάνω όμως αυτό για πρώτη φορά και θέλω να τ΄ αφήσω στη σύζυγό μου που με ξέρει επί 19 συναπτά έτη παρακαλώ!Για να δούμε όμως με ξέρει;Έλα Σοφάκι μου ξεκίνα να γράφεις και στο τέλος θα σε βαθμολογήσω!

"1.-Ειν΄ ευαίσθητος έχει καρδιά ενός μικρού παιδιού και σαν άντρας συγκινείται εύκολα(ακόμα και σε κάποια ταινία) αλλ΄ εάν το παράκανε θα τον χώριζα!αχαχα!
2.-Είναι γενικά κρεατοφάγος και λατρεύει να ξεκοκκαλίζει όλα τα γνωστά κρεατικά που υπάρχουν και κατά προτίμηση στα κάρβουνα!
3.-Είναι φυσιολάτρης με κυρίαρχο στοιχείο τη θάλασσα, αλλά κι αν πάρει τα βουνά δεν τον πειράζει!αχαχα!Πάντως όνειρό του είναι να μένει κάπου ξεκομμένος μακριά απ΄ τους θορύβους κι απ΄ την πολυκοσμία!
4.-Ειν΄ υπομονετικός σα γνήσιος Ταύρος, αφού με τόσες παρεξενιές μου επιμένει να μ΄ ανέχεται ακόμα και δε νευριάζει εύκολα, αλλ΄ αν νευριάσει καλύτερα να εξαφανιστώ!
5.-Τον πειράζουν αφάνταστα η αδικία, το ψέμα κι η υποκρισία.Αν συναντήσει τέτοια συναισθήματα νευριάζει και μ΄ αυτά.
6.-Περνάει εξαιρετικά όταν βρίσκεται με καλή παρέα οπουδήποτε!Δεν τον ενοχλεί το μέρος αρκεί να ΄χει καλή παρέα!
7.-Τον ενοχλεί πολύ η φασαρία, αλλ΄ όχι η μουσική που τ΄ αρέσει πολύ κι είναι γενικά ήπιων τόνων.
8.-Θέλει να ταξιδεύει κι έτσι οι διακοπές γι΄ αυτόν είναι απαραίτητες.Οι ήσυχες κι οι ρομαντικές γωνίτσες έχουν προτεραιότητα σ΄ αυτό!
9.-Αγαπάει τα ζώα και θα ΄θελε να ΄χε χώρο για να τα ΄χει γύρω του, να τα εκτρέφει και να τα φροντίζει σαν αγρότης κανονικός!Τ΄ αρέσει αυτή η ζωή!Αυτό βέβαια είναι και σε συνάρτηση με το τρία!Ορισμένα βέβαια απ΄ αυτά τα οικόσιτα θα τα φρόντιζε και για το φαγητό του!αχαχα!
10.-Οι εκπλήξεις δεν τ΄ αρέσουν ιδιαίτερα(εκτός βέβαια απ΄ τις ευχάριστες!)Γενικά όμως προτιμά να μην εκπλήσσεται!
11.-Ειν΄ άρρωστος Παναθηναϊκός(Βάζελος κανονικός) όσο και φανατικός αντιολυμπιακός.Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που δυσκολεύομαι να διακρίνω ποια είναι η πρώτη του αγάπη!αχαχα!Ευτυχώς για μένα που σταμάτησε τον τελευταίο καιρό ν΄ ασχολείται εξαιτίας της κατάντιας του συλλόγου του."

Σοφάκι μου τι να σου πω... με κατέπληξες!Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις!Μπράβο σου μάτια μου παίρνεις άριστα.
Στην αρχή με τρόμαξε, γιατί δεν ήξερα κατά πόσο με ήξερε, αλλά μετά από τόσα χρόνια...Μ΄ έβγαλε βέβαια απ΄ ένα αδιέξοδο κι ελπίζω τώρα να μη μου ζητήσει να κάνω κι εγώ το ίδιο σε παρόμοια περίπτωση!Κλείνοντας θα δώσω κι ένα δικό μου παραπάνω που θα το πω μόνος μου.Έτσι σαν  bonus track δηλαδή:
Bonus track:Κοιμάμαι σαν πουλάκι και δε ροχαλίζω ποτέ... εκτός όταν κοιμάμαι!(αυτό Σοφάκι μου δε σκέφτηκες να το πεις!αχαχα!)

Τώρα όμως με τη σειρά μου πρέπει να το παραδώσω και σ΄ άλλους, αλλά δεν ξέρω σε ποιους!Τρεις γνωρίζω όλους κι όλους μέχρι τώρα κι αυτοί έχουν ήδη υποβληθεί σ΄ αυτήν την εξομολόγηση!Δεν πειράζει όμως θα περιμένω μήπως γνωριστώ και μ΄ άλλους και τότε θα το παραδώσω για να γνωριστούμε.Ως τότε όμως ας κάνω υπομονή!
Καλό σας βράδυ!

2 σχόλια:

  1. Να κάνεις παρέα με τον δικό μου. Θα ταιριάζετε. Ειδικά στο ροχαλητό.

    Καλό βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχαχα!Δικός μου είναι!Να τον καλωσορίσω λοιπόν στο κλαμπ των "μαυρισμένων πλευρών"!
      Καλό σου απόγευμα και να περνάτε καλά!:)

      Διαγραφή

Όλοι είστε ευπρόσδεκτοι, καλοδεχούμενοι και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψη και το σχολιασμό σας! Σχολιάστε ο,τι θέλετε με ευπρέπεια και διακριτικότητα, χωρίς να προσβάλλετε ή να θίγετε με οποιοδήποτε τρόπο άλλα πρόσωπα... δηλ. χωρίς βρισίδια και μπινελίκια βρε παιδιά και προ πάντων χωρίς greeklish... ε, τι την έχουμε αυτήν τη ριμάδα τη γλώσσα μας..! Κάπου εδώ μέσα σουλατσάρει και η αγάπη μου!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...