ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ, ΕΙΡΗΝΙΚΟ, ΚΑΘΑΡΤΙΚΟ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ, ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ, ΑΕΡΙΤΖΙΔΙΚΟ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ, ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟ, ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ, ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟ, ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ, ΚΑΥΣΤΙΚΟ, ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ, ΑΣΥΜΒΑΤΟ, ΑΙΧΜΗΡΟ, ΑΙΦΝΙΔΙΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ, ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟ, ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ, ΑΔΙΑΚΡΙΤΟ, ΑΝΑΠΟΔΟ, ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ, ΑΥΤΟΝΟΜΟ, ΑΝΑΡΧΟ, ΑΔΕΣΠΟΤΟ, ΑΚΡΑΙΟ, ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ, ΑΡΡΩΣΤΟ, ΕΙΡΩΝΙΚΟ... ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ!

Αναγνώστες

24 Φεβρουαρίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ!


Tέρμα το πήρα απόφαση.Δεν ήθελα να τ'  αποκαλύψω, αλλά θα το κάνω γιατί δεν αντέχω άλλο να βασανίζομαι και θέλω να το βγάλω από μέσα μου.Γι΄ αυτό θα μιλήσω για τη σύζυγό μου!
Είναι ένας θαυμάσιος άνθρωπος τόσο απλός και λιτός που η ψυχή της είναι σαν ενός μικρού κι αθώου παιδιού.Για μένα είναι ένας πολύτιμος κι όμορφος θησαυρός.Θέλει να την καταλαβαίνουμε, όπως μας καταλαβαίνει κι εκείνη.Είναι στοργική μαμά και δε χαλάει χατήρι σε κανένα μέλος της οικογένειάς της(μέσα στα λογικά πλαίσια φυσικά).Δεν υπολογίζει τον εαυτό της και βάζει την οικογένειά της παραπάνω απ΄ την ίδια.
Το "ελάττωμά" της όμως είναι πως λυπάται πολύ και θέλει αυτή τη λύπη της να την εκφράζει.Κι αυτό γιατί έχει πολύ αγάπη στην ψυχή της.Χαίρεται να βοηθάει ανθρώπους χωρίς αντάλλαγμα κι ας ξέρει πως θα την εκμεταλλευτούν.Ακόμη μπορεί να δώσει και να δανείσει οτιδήποτε κατέχει κι ας γνωρίζει πως είναι αδύνατον να τα πάρει πίσω.Με το ζόρι τη συγκρατώ(αν και μου ΄χει ξεφύγει κάποιες φορές).Δεν πειράζει κανέναν κι έναν καλό λόγο έχει πάντα για κάθε άνθρωπο.Της αρέσει να ΄ναι χαρούμενη και να χαμογελά!
Όλα αυτά βέβαια που έγραψα δεν είναι τίποτα και μπορώ να γράψω κι άλλα για την υπέροχη αυτή γυναίκα μου, που νιώθω περήφανος και τυχερός ταυτόχρονα που τη γνώρισα πάνω στη μαύρη μου απελπισία!Δεν ερωτευθήκαμε όπως λέμε με την πρώτη ματιά, γιατί κι οι δυο μας προερχόμασταν από έντονες ερωτικές απογοητεύσεις, αλλά το δέσιμο όμως τον αμέσως επόμενο καιρό ήρθε σιγά-σιγά, αφού κρατήσαμε τις τραυματισμένες μας ψυχές να ενωθούν εκεί που άξιζαν.Κι από τότε ο έρωτάς μας κάθε μέρα και κάθε χρονιά που περνάει αντί να καταλαγιάζει φουντώνει πιο πολύ!
Και τώρα ήρθε η στιγμή να τραβήξω το σχοινί για να πέσει το σεντόνι των αποκαλυπτηρίων.Τα-τα-ταμ!Τη λένε Σοφία κι ορισμένοι ίσως τη γνωρίζετε.Είναι και διαχειρίστρια του ιστολογίου "αγκαθι".Όσο για μένα τι να πω.Η επιθυμία ήταν δική μου να κρατηθεί μυστικό, αλλά απ΄ ότι βλέπω δεν κατάφερα ν΄ αντέξω!Τώρα το πως και γιατί μπήκα σ΄ αυτόν το χώρο θα σας το πω σ΄ άλλη δημοσίευση!Όχι όλα μαζί βρε παιδιά... λυπηθείτε με... τόσην ώρα έγραφα, γι΄ αυτό ας φτιάξω έναν ελληνικό καφέ για να χαλαρώσω!

2 σχόλια:

  1. Ε να την χαίρεσαι τότε την Σοφία σου.
    Καλημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ ευχαριστώ πολύ καλή μου Μαρία και σου εύχομαι ό,τι το καλύτερο!Να περνάς καλά και να χαμογελάς!
      Χαρούμενη βραδιά να περάσεις!:)

      Διαγραφή

Όλοι είστε ευπρόσδεκτοι, καλοδεχούμενοι και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψη και το σχολιασμό σας! Σχολιάστε ο,τι θέλετε με ευπρέπεια και διακριτικότητα, χωρίς να προσβάλλετε ή να θίγετε με οποιοδήποτε τρόπο άλλα πρόσωπα... δηλ. χωρίς βρισίδια και μπινελίκια βρε παιδιά και προ πάντων χωρίς greeklish... ε, τι την έχουμε αυτήν τη ριμάδα τη γλώσσα μας..! Κάπου εδώ μέσα σουλατσάρει και η αγάπη μου!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...