ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ, ΕΙΡΗΝΙΚΟ, ΚΑΘΑΡΤΙΚΟ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ, ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ, ΑΕΡΙΤΖΙΔΙΚΟ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ, ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟ, ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ, ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟ, ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ, ΚΑΥΣΤΙΚΟ, ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ, ΑΣΥΜΒΑΤΟ, ΑΙΧΜΗΡΟ, ΑΙΦΝΙΔΙΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ, ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟ, ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ, ΑΔΙΑΚΡΙΤΟ, ΑΝΑΠΟΔΟ, ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ, ΑΥΤΟΝΟΜΟ, ΑΝΑΡΧΟ, ΑΔΕΣΠΟΤΟ, ΑΚΡΑΙΟ, ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ, ΑΡΡΩΣΤΟ, ΕΙΡΩΝΙΚΟ... ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ!

Αναγνώστες

27 Φεβρουαρίου 2022

LOVE!

Η αγάπη είναι άφθαρτη κι αθάνατη. Δεν πεθαίνει ποτέ. Όσοι και να προσπάθησαν δεν κατάφεραν να τη σκοτώσουν. Θα κατοικεί πάντα στα άδυτα της ψυχής και θα τρέφεται από νοσταλγία, ελπίδα και όνειρο. Ακόμα κι εκείνοι που λένε ότι δεν την έχουν ανταμώσει ποτέ, θα είχε έρθει ο καιρός που θα τη συνάντησαν, μέσα από μια άυλη στιγμή όπως είναι μια σκέψη ή μια ξέθωρη φωτογραφία. Κι αυτά είναι μόνο λίγα ψίχουλα, που όμως είναι αρκετά για να ξυπνήσουν μια πυγολαμπίδα. Γι' αυτό λοιπόν επειδή είναι λίγα, ίσως να μην πρόσεξαν την έξοδο από το τούνελ. Για πες μου όμως εσύ που λες ότι γνώρισες κάποτε την αγάπη. Ποιoς είναι ο θάνατος της και πως πεθαίνει;

4 σχόλια:

  1. Καλησπέρα Νίκο.
    Σκέψεις για την αγάπη σε δύσκολες περιόδους. Να είσαι καλά φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άχρωμοι καιροί που όσο και να προσπαθούν να σκοτώσουν την αγάπη, εκείνη θα βρίσκει πάντα κατάφυγιο για να επιβιώνει.
      Την καλησπέρα με την αγάπη μου στέλνω φίλε μου Γιάννη!!!

      Διαγραφή
  2. Τι εύχρηστο μαξιλάρι η αγάπη...
    Κατάλληλο
    για κάθε ταξίδι του πόνου στο σώμα...
    για κάθε ηλικίας όνειρα...
    για κάθε είδους νύστα...
    Απαραίτητο
    για το σπίτι...
    για το στοχασμό...
    για το λεωφορείο...
    για το πλοίο και για ό,τι
    μας πνίγει...

    Κ.Δημουλά

    η αγάπη δεν πεθαίνει ποτέ αν πεθάνει δεν ήταν αγάπη (μυστηριο κοριτσι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πως να μην συμφωνήσω! Από τις αγαπημένες μου η Δημουλά, τα λόγια της γίνονται ρουκέτες που κτυπάνε κατευθείαν στην ψυχή.
      Σ' ευχαριστώ! Να είσαι πάντα καλά!

      Διαγραφή

Όλοι είστε ευπρόσδεκτοι, καλοδεχούμενοι και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψη και το σχολιασμό σας! Σχολιάστε ο,τι θέλετε με ευπρέπεια και διακριτικότητα, χωρίς να προσβάλλετε ή να θίγετε με οποιοδήποτε τρόπο άλλα πρόσωπα... δηλ. χωρίς βρισίδια και μπινελίκια βρε παιδιά και προ πάντων χωρίς greeklish... ε, τι την έχουμε αυτήν τη ριμάδα τη γλώσσα μας..! Κάπου εδώ μέσα σουλατσάρει και η αγάπη μου!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...