ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ, ΕΙΡΗΝΙΚΟ, ΚΑΘΑΡΤΙΚΟ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ, ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ, ΑΕΡΙΤΖΙΔΙΚΟ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ, ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟ, ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ, ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟ, ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ, ΚΑΥΣΤΙΚΟ, ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ, ΑΣΥΜΒΑΤΟ, ΑΙΧΜΗΡΟ, ΑΙΦΝΙΔΙΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ, ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟ, ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ, ΑΔΙΑΚΡΙΤΟ, ΑΝΑΠΟΔΟ, ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ, ΑΥΤΟΝΟΜΟ, ΑΝΑΡΧΟ, ΑΔΕΣΠΟΤΟ, ΑΚΡΑΙΟ, ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ, ΑΡΡΩΣΤΟ, ΕΙΡΩΝΙΚΟ... ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ!

Αναγνώστες

02 Μαρτίου 2021

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!

Γεια σου! Ένα από τα πράγματα που σε κράταγαν ζωντανό όταν ήσουν στο χαμηλότερο σημείο σου, ήταν όταν άρχισες να παρατηρείς την ομορφιά σε αυτόν τον κόσμο. Μπορεί να ακούγεται παράλογο. Απλά πράγματα δηλαδή, όπως η καλοκαιρινή βροχή με το φθινόπωρο, τα ατέλειωτα ηλιοβασιλέματα με τις αστροφεγγιές. Συνειδητοποίησες ότι υπάρχουν τόσα πολλά που θες να κάνεις και να επισκεφτείς πριν φύγεις από αυτόν τον κόσμο. Θέλεις να νιώσεις κάθε δυνατό συναίσθημα για να διατηρήσεις την αδρεναλίνη στο σύστημα σου. Η καρδιά σου να χτυπάει από μόνη της. Να ανασαίνεις από μόνος σου. Οι αδένες σου να εκκρίνουν τα αποστάματα τους από μόνοι τους. Να μην υπάρχει έλεγχος σ' αυτά τα πράγματα και να γίνονται όλα αυθόρμητα. Να είσαι εσύ εκείνος που μπαίνεις στην αναπνοή σου. Όταν παρατήρησες όλα αυτά και σκέφτηκες σκληρά για το τι ήθελες να κάνεις με τον εαυτό σου και τη ζωή σου, άλλαξες ως άτομο. Έγινες πιο ρεαλιστικός, πιο αποφασιστικός, πιο ριψοκίνδυνος και έγλειψες πάνω στα δικά σου θέλω που στερήθηκες. Και άλλαξαν μονομιάς τα πάντα, αλλά όλα ξεκίνησαν με την ηχώ που έβγαινε από τα έγκατα της αβύσσου σου. Έτσι γίνεσαι άνθρωπος σε τούτο το παιχνίδι και να το αφήνεις να συμβαίνει. Κάτω από το λιωμένο χιόνι φανερώνεται η άνοιξη. Σ' αγαπώ!

2 σχόλια:

  1. Νίκο καλησπέρα σου και καλό μήνα καλέ μου φίλε. Να είσαι καλά. Όπως πάντα οι σκέψεις σου έχουν κάτι ξεχωριστό να πουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Γιάννη μου και σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου, αλλά και για τα ίχνη που αφήνεις με τον πάντα γλυκό σου λόγο! Καλό κι ευλογημένο μήνα να έχεις φίλε μου και να είσαι πάντα καλά!!!

      Διαγραφή

Όλοι είστε ευπρόσδεκτοι, καλοδεχούμενοι και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψη και το σχολιασμό σας! Σχολιάστε ο,τι θέλετε με ευπρέπεια και διακριτικότητα, χωρίς να προσβάλλετε ή να θίγετε με οποιοδήποτε τρόπο άλλα πρόσωπα... δηλ. χωρίς βρισίδια και μπινελίκια βρε παιδιά και προ πάντων χωρίς greeklish... ε, τι την έχουμε αυτήν τη ριμάδα τη γλώσσα μας..! Κάπου εδώ μέσα σουλατσάρει και η αγάπη μου!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...