ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ, ΕΙΡΗΝΙΚΟ, ΚΑΘΑΡΤΙΚΟ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ, ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ, ΑΕΡΙΤΖΙΔΙΚΟ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ, ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟ, ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ, ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟ, ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ, ΚΑΥΣΤΙΚΟ, ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ, ΑΣΥΜΒΑΤΟ, ΑΙΧΜΗΡΟ, ΑΙΦΝΙΔΙΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ, ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟ, ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ, ΑΔΙΑΚΡΙΤΟ, ΑΝΑΠΟΔΟ, ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ, ΑΥΤΟΝΟΜΟ, ΑΝΑΡΧΟ, ΑΔΕΣΠΟΤΟ, ΑΚΡΑΙΟ, ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ, ΑΡΡΩΣΤΟ, ΕΙΡΩΝΙΚΟ... ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ!

Αναγνώστες

20 Ιανουαρίου 2020

ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ!

Γεια σου! Μια στιγμή. Μας δίνεται μόνο μια στιγμή. Αυτό θα σου φαίνεται μικρό. Μπορεί να σου φαίνεται και ασήμαντο. Αλλά είναι μια στιγμή. Κι όμως, χρειάζεσαι μόνο μία. Σε μια στιγμή το σύμπαν δημιουργήθηκε. Σε μια στιγμή η πορεία της ανθρωπότητας άλλαξε. Σε μια στιγμή οι ζωές αλλάζουν ανεπανόρθωτα. Σε μια στιγμή μπορεί να συμβεί τόσο καλό. Σε μια στιγμή οι άνθρωποι τελειώνουν. Σε μια στιγμή ο ουρανός γίνεται γεμάτος σκοτάδι. Σε μια στιγμή οι ατομικές βόμβες ισοπεδώνουν. Σε μια στιγμή μπορεί να συμβεί τόσο κακό. Σκέψου τι θα μπορούσες να κάνεις αν είχες δυο στιγμές. Ή τρεις. Ίσως και ένα λεπτό. Σκέψου τώρα τις δυνατότητες σου για κάτι καλό, σε μια ζωή που αποτελείται από αυτές τις στιγμές. Μονάχα σκέψου! Ο τρόπος που ξοδεύεις τις στιγμές σου εξαρτάται από σένα! Σ' αγαπώ!

4 σχόλια:

  1. Ακριβώς... γιαυτό και θα πρέπει να ζούμε κάθε στιγμή σαν να ειναι η τελευταία μας! Δυστυχως το ξεχνάμε αυτό... και αναλωνόμαστε σε ανούσια πράγματα ... και το λέω για να το ακούω κι εγώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε μπορώ να μη συμφωνήσω με το σχόλιο σου Maria Kat και σ' ευχαριστώ. Η ζωή μας όλη αποτελείται από απλές στιγμές. Διαλέγουμε και παίρνουμε... και το γράφω για να το διαβάζω κι εγώ! :-)

      Διαγραφή
  2. Η σημασία της στιγμής είναι το μέτρο του σεβασμού στο χρόνο και στην ίδια τη ζωή. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να εκτιμήσουμε την αξία της, το ειδικό της βάρος.
    Νίκο καλησπέρα και καλή σου βδομάδα φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στοργική η προσέγγιση σου φίλε μου Γιάννη για τη στιγμή.
      Χρειάζεται κατανόηση για να την αντιμετωπίσουμε.
      Σ' ευχαριστώ πολύ! Να είσαι πάντα καλά!!!

      Διαγραφή

Όλοι είστε ευπρόσδεκτοι, καλοδεχούμενοι και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψη και το σχολιασμό σας! Σχολιάστε ο,τι θέλετε με ευπρέπεια και διακριτικότητα, χωρίς να προσβάλλετε ή να θίγετε με οποιοδήποτε τρόπο άλλα πρόσωπα... δηλ. χωρίς βρισίδια και μπινελίκια βρε παιδιά και προ πάντων χωρίς greeklish... ε, τι την έχουμε αυτήν τη ριμάδα τη γλώσσα μας..! Κάπου εδώ μέσα σουλατσάρει και η αγάπη μου!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...