ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ, ΕΙΡΗΝΙΚΟ, ΚΑΘΑΡΤΙΚΟ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ, ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ, ΑΕΡΙΤΖΙΔΙΚΟ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ, ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟ, ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ, ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟ, ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ, ΚΑΥΣΤΙΚΟ, ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ, ΑΣΥΜΒΑΤΟ, ΑΙΧΜΗΡΟ, ΑΙΦΝΙΔΙΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ, ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟ, ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ, ΑΔΙΑΚΡΙΤΟ, ΑΝΑΠΟΔΟ, ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ, ΑΥΤΟΝΟΜΟ, ΑΝΑΡΧΟ, ΑΔΕΣΠΟΤΟ, ΑΚΡΑΙΟ, ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ, ΑΡΡΩΣΤΟ, ΕΙΡΩΝΙΚΟ... ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ!

Αναγνώστες

04 Φεβρουαρίου 2020

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ!

Το ταξίδι της ανθρωπότητας ήταν δύσκολο. Γεννήθηκαν αυτοκρατορίες που αγαπήθηκαν και χάθηκαν. Έφτασες στα αστέρια, έχτισες τη δική σου αυτοκρατορία, έζησες στην ειρήνη, έζησες στον πόλεμο ώσπου η αυτοκρατορία σου έπεσε. Δημιούργησες, φαντάστηκες, αισθάνθηκες και ήσουν δυνατός μπροστά στην αναπόφευκτη καταστροφή. Γέλαγαν και έκρυβαν στο έδαφος την περιφρόνηση τους. Δεν έκλαψες μπροστά στην ήττα. Αν και έχασες, η κληρονομιά σου θα λάμψει μέσα από τις άλλες γενιές που συνάντησες. Το βάρος σου είναι αβάσταχτο και η καρδιά σου πέτρα. Η ψυχή σου κοίλη και το πρόσωπο σου αλμυρό με δάκρυα. Έμεινες και θα θυμάσαι. Γιατί είσαι ο τελευταίος.

2 σχόλια:

 1. Επική σήμερα η διάθεσή σου Νίκο. Με πολλά μηνύματα και άπειρους αποδέκτες. Καλησπέρα αγαπητέ και καλή βδομάδα να ευχηθώ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου Γιάννη για τις ευχές σου, αλλά και για το πάντα ευγενικό σου σχόλιο! Και η ζωή συνεχίζεται.
   Να είσαι πάντα καλά!!!

   Διαγραφή

Όλοι είστε ευπρόσδεκτοι, καλοδεχούμενοι και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψη και το σχολιασμό σας! Σχολιάστε ο,τι θέλετε με ευπρέπεια και διακριτικότητα, χωρίς να προσβάλλετε ή να θίγετε με οποιοδήποτε τρόπο άλλα πρόσωπα... δηλ. χωρίς βρισίδια και μπινελίκια βρε παιδιά και προ πάντων χωρίς greeklish... ε, τι την έχουμε αυτήν τη ριμάδα τη γλώσσα μας..! Κάπου εδώ μέσα σουλατσάρει και η αγάπη μου!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...