ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ, ΕΙΡΗΝΙΚΟ, ΚΑΘΑΡΤΙΚΟ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ, ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ, ΑΕΡΙΤΖΙΔΙΚΟ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ, ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟ, ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ, ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟ, ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ, ΚΑΥΣΤΙΚΟ, ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ, ΑΣΥΜΒΑΤΟ, ΑΙΧΜΗΡΟ, ΑΙΦΝΙΔΙΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ, ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟ, ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ, ΑΔΙΑΚΡΙΤΟ, ΑΝΑΠΟΔΟ, ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ, ΑΥΤΟΝΟΜΟ, ΑΝΑΡΧΟ, ΑΔΕΣΠΟΤΟ, ΑΚΡΑΙΟ, ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ, ΑΡΡΩΣΤΟ, ΕΙΡΩΝΙΚΟ... ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ!

Αναγνώστες

11 Ιουνίου 2021

TRY!

Γεια σου! Όταν ο Ήλιος φύγει δε σημαίνει το τέλος. Πολλαπλά αστέρια θα είναι οι φίλοι σου. Κάθε μέρα και κάθε νύχτα θα κερδίζεις τον αγώνα σου. Μπορεί να νομίζεις ότι δεν κερδίζεις. Θυμήσου όμως να συνεχίζεις να δοκιμάζεις. Άσε με να σου σταματήσω την καταδίωξη. Η ζωή δεν ξεκίνησε ποτέ ως αγώνας δρόμου. Απλά, πρέπει να την κρατήσεις καθαρή και εύκολη. Μέχρι την ημέρα που θα είσαι έτοιμος. Κοίταξες στον καθρέφτη να δεις τι βλέπεις; Αν κοιτάξεις έναν καθρέφτη και σου πει "έτσι είμαι εγώ", λυπάμαι, αλλά κάνεις λάθος. Αυτό που βλέπω είναι ένα άτομο που είναι δυνατό. Βλέπω ένα άτομο με πολλούς στόχους. Βλέπω ένα άτομο που θα αλλάξει τον κόσμο. Αν νομίζεις ότι δε μπορείς να το καταφέρεις, το μόνο που μπορώ να σου πω είναι, "ΜΠΟΡΕΙΣ". Το μόνο που κρατάς από αυτό που συμβαίνει, είσαι εσύ ο ίδιος. Θα αντιμετωπίσεις εμπόδια που ίσως είναι πάρα πολύ σκληρά για σένα. Θα σε χτυπήσει ο φόβος για να σε παραλύσει. Άνθρωποι θα σου φωνάξουν. Άνθρωποι θα σε αγνοήσουν. Μην αφήνεις τα μικρά πράγματα να επηρεάζουν το ποιος είσαι. Όμως και πάλι το μόνο άτομο που σε κρατάει κάτω είναι ΕΣΥ. Αυτές τις προτροπές υποστηρίζω για όλους τους ανθρώπους. Απλά συνέχιζε να δοκιμάζεις και να προσπαθείς. Ακόμα κι αν είναι δύσκολο συνέχιζε να προσπαθείς. Πιστεύεις ότι όλοι οι πετυχημένοι άνθρωποι έγιναν επειδή προκάλεσαν το πεπρωμένο τους; Όχι! Το έκαναν γιατί προσπάθησαν. Δοκιμάστηκαν ακόμα πιο δύσκολα. Κι αν οι άνθρωποι τους μισούσαν και τους ζήλευαν, ξέρεις ότι προσπάθησαν. Ας υποθέσουμε ότι υπάρχει ένας τοίχος. Ο τοίχος είναι ένα εμπόδιο. Το μόνο που κάνεις είναι να στέκεσαι εκεί και να τον κοιτάς. Δε θα μετακινηθεί ποτέ για σένα. Προχώρα και πέρασε από πάνω του. Στην πραγματικότητα υπάρχουν τρεις τύποι ανθρώπων: Οι νικητές, οι χαμένοι και οι παίκτες. Οι νικητές γνωρίζουν πως θα πάρουν αυτό που θέλουν. Οι χαμένοι ήταν κάποτε νικητές, μέχρι να τους αλλάξει κάποιος. Οι παίκτες ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ή ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ. Αυτός είναι ο λόγος που βλέπεις τους ανθρώπους να χάνουν, αλλά δεν τους νοιάζει. Επειδή τουλάχιστον προσπάθησαν. Κι εσύ φοβάσαι να δοκιμάσεις νέα πράγματα. Αλλά όταν ήσουν παιδί, δε σε ένοιαζε. Η μόνη απλή έννοια τότε ήταν να διασκεδάζεις. Έχεις μόνο μία ευκαιρία στη ζωή∙ να κάνεις κάτι καλό. Να περνάς καλά. Δοκίμασε νέα πράγματα και απόλαυσε τη ζωή. Δες το έτσι! Σ' αγαπώ!

2 σχόλια:

  1. εσωτερική αναζήτηση, το άδειο χαρτί είναι η καλύτερη παρέα πολλές φορές...

    https://www.youtube.com/watch?v=qr8d90L2sYU

    νομίζω ταιριάζει με το κείμενο σου :)
    σε ευχαριστώ για το πέρασμα!
    να είσαι πάντα καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε μπορώ να μη συμφωνήσω σε όλα, όσα σχολίασες, αλλά και στους όμορφους στίχους αυτού του αισιόδοξου τραγουδιού! Ένα άδειο χαρτί έχει τον τρόπο και τη δύναμη να γεμίσει κενά, να ανοίξει αδιέξοδα, να φανερώσει τον ήλιο.
      Σ' ευχαριστώ, για όλα!
      Αγκαλιά στέλνω!!!

      Διαγραφή

Όλοι είστε ευπρόσδεκτοι, καλοδεχούμενοι και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψη και το σχολιασμό σας! Σχολιάστε ο,τι θέλετε με ευπρέπεια και διακριτικότητα, χωρίς να προσβάλλετε ή να θίγετε με οποιοδήποτε τρόπο άλλα πρόσωπα... δηλ. χωρίς βρισίδια και μπινελίκια βρε παιδιά και προ πάντων χωρίς greeklish... ε, τι την έχουμε αυτήν τη ριμάδα τη γλώσσα μας..! Κάπου εδώ μέσα σουλατσάρει και η αγάπη μου!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...