ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ, ΕΙΡΗΝΙΚΟ, ΚΑΘΑΡΤΙΚΟ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ, ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ, ΑΕΡΙΤΖΙΔΙΚΟ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ, ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟ, ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ, ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟ, ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ, ΚΑΥΣΤΙΚΟ, ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ, ΑΣΥΜΒΑΤΟ, ΑΙΧΜΗΡΟ, ΑΙΦΝΙΔΙΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ, ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟ, ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ, ΑΔΙΑΚΡΙΤΟ, ΑΝΑΠΟΔΟ, ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ, ΑΥΤΟΝΟΜΟ, ΑΝΑΡΧΟ, ΑΔΕΣΠΟΤΟ, ΑΚΡΑΙΟ, ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ, ΑΡΡΩΣΤΟ, ΕΙΡΩΝΙΚΟ... ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ!

Αναγνώστες

30 Απριλίου 2022

ΤΟΠΟΣ!

Περπατάς μέσα από μια πεδιάδα με ψηλά λουλούδια που φτάνουν στη μέση σου. Έζησες εκεί από τα παλιά σου χρόνια. Ήσουνα παιδί σ' αυτόν τον τόπο. Έφτασες σε ένα μικρό καταρράκτη που τερματίζει σε μια μικρή λίμνη με κύκνους. Παρακολουθούσες όλα αυτά να περνάνε μπροστά σου. Αλλά δεν ήσουνα λυπημένος. Έπρεπε όμως να επιστρέψεις κάποια στιγμή στο σπίτι. Κοίταξες το τηλέφωνο σου και διάβασες την ώρα. Αποφάσισες να επανέλθεις μια άλλη μέρα. Έβλεπες την απαλή αλήθεια ανάμεσα στα αγκάθια που μαθαίνουμε. Γύρισες πίσω από το λιβάδι και μέσα από το μικρό μονοπάτι. Βγήκες στο δρόμο και άρχισες να περπατάς. Σε πόνεσε να αφήσεις ένα τέτοιο όμορφο μέρος. Αλλά δε θα σταματήσεις για κανέναν και δε θα προδώσεις καν τον εαυτό σου. Εκείνοι, πρέπει να σταθούν για τον εαυτό τους. Δείξε τους γιατί είσαι άξιος. Απόδειξε τη δύναμη σου με την καρδιά σου και θα σε ακολουθήσουν. Φτάνεις στο σπίτι και ξεκλειδώνεις την πόρτα. Μετά την κλειδώνεις από μέσα. Κανένας δεν ήταν πάνω. Βάζεις την τσάντα με τις σημειώσεις σου στο πάτωμα και εκείνη γίνεται το κρεβάτι σου. Ξημέρωνε Κυριακή. Πήγες για ύπνο. Τράβηξες όλα τα καλύμματα πάνω σου και σκεφτόσουν την όμορφη πεδιάδα και το μικρό καταρράκτη. Κοιμάσαι και ονειρεύεσαι!

4 σχόλια:

  1. Καλησπέρα Νίκο. Πολύ καλό. Σαν ένα ιδιαίτερο ημερολόγιο φίλε μου.
    Να ευχηθώ Χρόνια σου πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρόνια πολλά φίλε μου Γιάννη! Καλό μήνα να έχεις! Να είσαι πάντα καλά!!!

      Διαγραφή
  2. καλησπέρα! χρόνια πολλά! Χριστός Ανέστη! να είσαι πάντα καλά! σε ευχαριστώ πολύ που δεν με ξεχνάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αληθώς Ανέστη ο Κύριος! Χρόνια καλά! Σε ευχαριστώ πολύ που συνεχίζεις καλή μου φίλη! Καλό μήνα να έχεις!!!

      Διαγραφή

Όλοι είστε ευπρόσδεκτοι, καλοδεχούμενοι και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψη και το σχολιασμό σας! Σχολιάστε ο,τι θέλετε με ευπρέπεια και διακριτικότητα, χωρίς να προσβάλλετε ή να θίγετε με οποιοδήποτε τρόπο άλλα πρόσωπα... δηλ. χωρίς βρισίδια και μπινελίκια βρε παιδιά και προ πάντων χωρίς greeklish... ε, τι την έχουμε αυτήν τη ριμάδα τη γλώσσα μας..! Κάπου εδώ μέσα σουλατσάρει και η αγάπη μου!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...