ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ, ΕΙΡΗΝΙΚΟ, ΚΑΘΑΡΤΙΚΟ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ, ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ, ΑΕΡΙΤΖΙΔΙΚΟ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ, ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟ, ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ, ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟ, ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ, ΚΑΥΣΤΙΚΟ, ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ, ΑΣΥΜΒΑΤΟ, ΑΙΧΜΗΡΟ, ΑΙΦΝΙΔΙΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ, ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟ, ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ, ΑΔΙΑΚΡΙΤΟ, ΑΝΑΠΟΔΟ, ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ, ΑΥΤΟΝΟΜΟ, ΑΝΑΡΧΟ, ΑΔΕΣΠΟΤΟ, ΑΚΡΑΙΟ, ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ, ΑΡΡΩΣΤΟ, ΕΙΡΩΝΙΚΟ... ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ!

Αναγνώστες

18 Απριλίου 2022

ΑΣΤΕΡΙΑ!

Γεια σου! Κάποιος είχε πει να απλώσουμε τα χέρια και να πιάσουμε τα αστέρια. Να προσπαθήσουμε να ζήσουμε ανάμεσα τους. Γίνετε τούτο όμως; Είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί αυτό το όνειρο; Κάθε βράδυ να προσπαθούμε γι' αυτό και κάθε βράδυ ας αποτυχαίνουμε. Κι όμως κάθε βράδυ που περνάει, θα νιώθουμε πιο κοντά από το προηγούμενο. Το να κυνηγάμε ένα όνειρο φαίνεται να είναι ατελείωτο, αλλά όμως χωρίς αυτά, τι θα είμαστε; Σ' αγαπώ!

2 σχόλια:

 1. Το όνειρο μάς κρατάει στη ζωή. Ακόμα και ουτοπικό, ακόμα κι αν δεν είναι ρεαλιστικό. Είναι η ουσία, που θα ωριμάσει το ρεαλισμό μέσα μας και θα δυναμώσει τη δύναμη της διεκδίκησης.
  Καλησπέρα Νίκο και καλό Πάσχα φίλε μου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Έτσι ακριβώς Γιάννη μου! Σ' ευχαριστώ για τις ευχές σου καλέ μου φίλε, επίσης, είθε η εβδομάδα των παθών να φέρει τη λύτρωση στην ψυχή όλων μας! Καλή Ανάσταση κι ευλογημένο Πάσχα!!!

   Διαγραφή

Όλοι είστε ευπρόσδεκτοι, καλοδεχούμενοι και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψη και το σχολιασμό σας! Σχολιάστε ο,τι θέλετε με ευπρέπεια και διακριτικότητα, χωρίς να προσβάλλετε ή να θίγετε με οποιοδήποτε τρόπο άλλα πρόσωπα... δηλ. χωρίς βρισίδια και μπινελίκια βρε παιδιά και προ πάντων χωρίς greeklish... ε, τι την έχουμε αυτήν τη ριμάδα τη γλώσσα μας..! Κάπου εδώ μέσα σουλατσάρει και η αγάπη μου!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...