ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ, ΕΙΡΗΝΙΚΟ, ΚΑΘΑΡΤΙΚΟ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ, ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ, ΑΕΡΙΤΖΙΔΙΚΟ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ, ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟ, ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ, ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟ, ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ, ΚΑΥΣΤΙΚΟ, ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ, ΑΣΥΜΒΑΤΟ, ΑΙΧΜΗΡΟ, ΑΙΦΝΙΔΙΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ, ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟ, ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ, ΑΔΙΑΚΡΙΤΟ, ΑΝΑΠΟΔΟ, ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ, ΑΥΤΟΝΟΜΟ, ΑΝΑΡΧΟ, ΑΔΕΣΠΟΤΟ, ΑΚΡΑΙΟ, ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ, ΑΡΡΩΣΤΟ, ΕΙΡΩΝΙΚΟ... ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ!

Αναγνώστες

01 Φεβρουαρίου 2019

ΑΛΜΑ!

Γεια σου! Στέκεσαι στην άκρη ενός γκρεμού. Αναρωτιέσαι αν πρέπει να πηδήσεις. Αλλά το άλμα είναι επικίνδυνο, τρομακτικό, αβέβαιο. Και οι προφητείες εκεί στο σκοτάδι. Δεν έχεις όμως πηδήσει. Όχι ακόμα. Τι περιμένεις; Την ειρήνη; Τη χαρά; Την αξιοπιστία; Όχι, δε στέκονται στην άκρη ενός γκρεμού. Εδώ ο Κίνδυνος και το Άγνωστο είναι οι βασιλιάδες. Η ασφάλεια και η ικανοποίηση δεν έχουν θέση. Αν δεν ξέρεις το μίσος, πως μπορείς να ξέρεις την αγάπη; Αν δεν γνωρίσεις τον κίνδυνο, πως μπορείς να ξέρεις την ασφάλεια; Αν δεν ξέρεις τη θλίψη, πως μπορείς να γνωρίσεις τη χαρά; Εάν δε γνωρίζεις το θάνατο, πως μπορείς να γνωρίσεις τη ζωή; Υπάρχει ένα τεράστιο κενό; Υπάρχει και ένα άλμα. Θα πεθάνεις; Άλμα. Θα πέσεις; Άλμα. Θα ζήσεις; Άλμα. Όλα μπορεί να αλλάξουν. Όλα θα μπορούσαν να αλλάξουν. Όλα θα αλλάξουν. Αλλά η αλλαγή είναι επικίνδυνη. Άλμα. Είναι μόνο μια στιγμή. Αυτές οι στιγμές φεύγουν τόσο γρήγορα. Πιάστην. Τα πόδια κοντά στην άκρη. Κοντά στην καρδιά. Το πέρασες! Σ' αγαπώ!

2 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφο Νίκο.
    Γράφεις εξαίρετα και με δύναμη καρδιάς. Με έναν δικό σου ξεχωριστό τρόπο.
    Ευαισθησία σε διακρίνει και λυρισμός.
    Καλό σου μήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου Γιάννη σ' ευχαριστώ! Μου φαίνεται ότι πρέπει να αρχίσω να ανησυχώ!
      Να είσαι πάντα καλά για να περάσεις έναν όμορφο μήνα!!!

      Διαγραφή

Όλοι είστε ευπρόσδεκτοι, καλοδεχούμενοι και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψη και το σχολιασμό σας! Σχολιάστε ο,τι θέλετε με ευπρέπεια και διακριτικότητα, χωρίς να προσβάλλετε ή να θίγετε με οποιοδήποτε τρόπο άλλα πρόσωπα... δηλ. χωρίς βρισίδια και μπινελίκια βρε παιδιά και προ πάντων χωρίς greeklish... ε, τι την έχουμε αυτήν τη ριμάδα τη γλώσσα μας..! Κάπου εδώ μέσα σουλατσάρει και η αγάπη μου!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...