ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ, ΕΙΡΗΝΙΚΟ, ΚΑΘΑΡΤΙΚΟ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ, ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ, ΑΕΡΙΤΖΙΔΙΚΟ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ, ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟ, ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ, ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟ, ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ, ΚΑΥΣΤΙΚΟ, ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ, ΑΣΥΜΒΑΤΟ, ΑΙΧΜΗΡΟ, ΑΙΦΝΙΔΙΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ, ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟ, ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ, ΑΔΙΑΚΡΙΤΟ, ΑΝΑΠΟΔΟ, ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ, ΑΥΤΟΝΟΜΟ, ΑΝΑΡΧΟ, ΑΔΕΣΠΟΤΟ, ΑΚΡΑΙΟ, ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ, ΑΡΡΩΣΤΟ, ΕΙΡΩΝΙΚΟ... ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ!

Αναγνώστες

17 Δεκεμβρίου 2017

ΣΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ!


Αν είναι να αγαπήσεις και το θέλεις πολύ, τότε βάλε όλο σου το είναι και μη βαρυγκομάς. Να αφήνεις χώρο δίπλα σου και να αναζητάς συνεχώς τον άνθρωπο. Κάπου θα βρίσκεται να σε περιμένει. Έτσι μονάχα θα πετύχεις. Δεν πρόκειται να χάσεις, γιατί η αγάπη έχει τους δικούς της ήρωες. 
Αν είναι να αγαπάς, τότε να δίνεις την ψυχή σου και μη φοβάσαι αν σκοτωθείς. Διαφορετικά, μην αγαπάς διόλου, γιατί δεν ωφελεί κανέναν αυτός ο αστερίσκος της επιφύλαξης. Γίνεσαι κι εσύ ένα μέρος ενός ιδιόμορφου συστήματος. Αν δεν αγαπάς στα άκρα, τότε γίνεται μια αγγαρεία που είναι έτοιμη να μείνει στα μισά από κάποιο βάρος. Να κλατάρει, και τα κομμάτια που θα φύγουν να γεμίσουν εσένα και όλο το χώρο με καρφιά. Αν όμως αποφασίσεις να αγαπήσεις, τότε να δεθείς από το κατάρτι και να επιμείνεις δίπλα στην αγάπη. Είναι η μόνη που θα σε φέρει πιο κοντά στο Θεό.
Έτσι μονάχα μπορείς να δεις και το φεγγάρι. Να το αγγίξεις και να πετάξεις πάνω του. Άσε τον εαυτό σου λεύτερο για να δηλώσει συμμετοχή στα όνειρα. Έχεις τη δύναμη να το κάνεις. Ακολούθησε τα! Τούτα είναι οι ελπίδες σου. Τα όνειρα αξίζουν να είναι λεύτερα και να λάμψουν για όλους. Ακόμα κι αν ο καθένας έχει διαφορετικά όνειρα, αυτά λάμπουν με το ίδιο φως. Τα φτερά σου έχουν τη δύναμη να φέρουν αυτά τα όνειρα και να τα κάνουν όλα αληθινά. Μετά βοήθησε και τους άλλους να βρουν τα φτερά τους, για να πετάξουν μέχρι το φεγγάρι, ώστε να βρουν αυτό που θέλουν να κάνουν. Πίστεψε στον εαυτό σου και μην τον αδικείς.
Μπορεί να πόνεσες επειδή έχασες κάποιο όνειρο. Γελάστηκες και νόμισες ότι αυτό είναι σημαντικό. Κάθε όνειρο όμως είναι απλά ένας σταθμός. Πιο καλά θα ήτανε, να περνάς από κει και να μη σταματάς. Αλλά σε κάθε σταθμό θα υπάρχουν ακόμα τόσα άλλα, που θα ταξιδέψετε παρέα. Είναι κι ένα σύνορο ανάμεσα σε αυτό που γνώριζες και σε αυτό που δεν ήξερες. Ο εγωισμός όμως δε σε αφήνει να τα ξεχωρίζεις. Εκείνα βρίσκονται εκεί έξω και περιμένουν. Άπλωσε τα χέρια και αγκάλιασε τα. Ζέστανε τα με τις επιθυμίες για να ζωντανέψουν ξανά. Οπλίσου με τη δύναμη που έχεις μέσα και άστα μονάχα λεύτερα. Έτσι λοιπόν, δε θα φοβηθείς αν θα τα κλέψουν ή αν θα τα κάψουν. Μην ανησυχείς και απελπίζεσαι. Μπορεί να ξαναγυρίσουν. Αξίζει ακόμα και να τα χάσεις, γιατί όσα και να χάσεις, αυτά που θα κερδίσεις θα είναι πολύ περισσότερα. Όταν δε μας βγαίνουν, δε σπαταλάμε το χρόνο μας στη θλίψη. Τα αλλάζουμε και παίρνουμε άλλα.
Εμένα άσε με εκεί, να ζω στη δίχως όρια φυλακή μου. Να γλύφω μόνος μου τις πληγές μέχρι να γιατρευτούν. Ώσπου να βγεις τελείως από το δικό μου σύστημα. Δε θέλω να μου κρατάς το χέρι και ούτε να ερωτευθώ. Τις σκαλιστές καρδούλες κέρδισαν οι τσακισμένες και προτιμώ πια τα άδεια κρεβάτια. Αγκαλιά γυρεύω μονάχα, για να περνάω καλά. Έτσι απλά, σαν ένα όνειρο που χάνεται!

8 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Τα λόγια σου και οι σκέψεις σου Νίκο μου με βρίσκουν σύμφωνη !! Το θέμα της αγάπης τεράστιο και ξεχωριστό για τον καθέναν μα στο όνομα αυτής της αγάπης του έρωτα της φιλίας του συνανθρώπου , προυποθέτει να ΄έχουμε μέσα μας αγάπη για τον εαυτό μας και ότι και αν βιώσαμε εμείς να μην γίνει τροχοπέδη και εγκλωβισμένοι στα δικά μας δεν μπορούμε η δεν θέλουμε να δώσουμε αγάπη , χαρά !!
      Τι να σου πω με βασανίζουν και μένα αυτές οι χαμένες αγάπες που καίγονται και κάθεσαι εσύ να μαζεύεις τη στάχτη για ενθύμιο !!
      Σου εύχομαι ολόψυχα καλές γιορτές με τα κορίτσια σου και του αγαπημένους σου ανθρώπους!!

      Διαγραφή
    2. Σ' ευχαριστώ Μαρία Έλενα!
      Να είσαι πάντα καλά!!!

      Διαγραφή
    3. Συμφωνώ καλή μου nikol. Την αγάπη την αισθανόμαστε, αλλά όπως την αισθάνεται ο καθένας. Είναι μια σύνθετη και περίπλοκη κατάσταση... εμείς την κάνουμε έτσι, ενώ είναι τόσο απλή, αγνή και άδολη.
      "Θέλω να σε αγαπήσω, αλλά όχι έτσι... δε μπορώ να σε αγαπήσω, γιατί δεν είσαι αλλιώς" ...συνηθισμένες σκέψεις και εκφράσεις. Μήπως τελικά νομίζουμε ότι αγαπάμε;(βάζοντας και τον εαυτό μας μέσα)
      Σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου! Να είσαι πάντα καλά!
      Χαρούμενες γιορτές να περάσεις με τους αγαπημένους σου!!!

      Διαγραφή
  2. Αγάπη πάνω από όλα
    και αγάπη σε όλα γύρω μας
    πιο πολύ αγάπη στους δικούς μας ανθρώπους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγάπη πάντοτε, παντού και χωρίς όρια ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ μου... σε όλους!
      Να είσαι πάντα καλά!

      Διαγραφή
  3. υπέροχο είναι!
    μαγικό!

    καλημέρα φίλε μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ αγαπημένη μου φίλη!
      Να είσαι πάντα καλά και να χαμογελάς!
      Καλημέρα με αγάπη!

      Διαγραφή

Όλοι είστε ευπρόσδεκτοι, καλοδεχούμενοι και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψη και το σχολιασμό σας! Σχολιάστε ο,τι θέλετε με ευπρέπεια και διακριτικότητα, χωρίς να προσβάλλετε ή να θίγετε με οποιοδήποτε τρόπο άλλα πρόσωπα... δηλ. χωρίς βρισίδια και μπινελίκια βρε παιδιά και προ πάντων χωρίς greeklish... ε, τι την έχουμε αυτήν τη ριμάδα τη γλώσσα μας..! Κάπου εδώ μέσα σουλατσάρει και η αγάπη μου!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...