ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ, ΕΙΡΗΝΙΚΟ, ΚΑΘΑΡΤΙΚΟ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ, ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ, ΑΕΡΙΤΖΙΔΙΚΟ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ, ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟ, ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ, ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟ, ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ, ΚΑΥΣΤΙΚΟ, ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ, ΑΣΥΜΒΑΤΟ, ΑΙΧΜΗΡΟ, ΑΙΦΝΙΔΙΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ, ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟ, ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ, ΑΔΙΑΚΡΙΤΟ, ΑΝΑΠΟΔΟ, ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ, ΑΥΤΟΝΟΜΟ, ΑΝΑΡΧΟ, ΑΔΕΣΠΟΤΟ, ΑΚΡΑΙΟ, ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ, ΑΡΡΩΣΤΟ, ΕΙΡΩΝΙΚΟ... ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ!

Αναγνώστες

20 Ιουλίου 2015

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ..!

"Για την αγάπη χίλιες φορές μπορεί να πέθανα..."
Να που έρχονται και παρέρχονται οι δύσκολες στιγμές στο ταξίδι αυτό της ζωής!Κι αυτήν τη φορά ήρθαν αρκετά πιο δύσκολες. Όταν φτάνουν στο σημείο να μετατρέπουν τα όνειρα σε εφιάλτες, τότε γίνονται ακόμα χειρότερες κι επικίνδυνες. Δεν είναι ώρες να μοιράσω ευθύνες κι όλη αυτήν τη φιλολογία καλύτερα θα 'ταν να την καταναλώσω στην ανάληψη της από μένα. Θέλω όμως από δω να ευχαριστήσω όλους κι όλες εσάς, για την επικοινωνία, το ενδιαφέρον και τη στήριξη που είχαμε μεταξύ μας, στο τόσο σύντομο χρονικό διάστημα που παρέμεινα κοντά σας. Ξέρω όμως πως αυτό που πορεύομαι είναι ένας κόκκος, μπροστά στην άμμο που βιώνουν τόσοι άλλοι άνθρωποι κι έτσι δε θεωρώ σωστό και σκόπιμο να μονοπωλήσω τα σκουπίδια μου.
Θέλω να πω μόνο τούτο. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για ν' ανοίξει ένα ιστολόγιο και ν' αρχίσει να γράφει κάποιος. Όταν έρχονταν όμως η ώρα να κλείσει κάποιο ιστολόγιο στεναχωριόμουν πάρα πολύ. Γι' αυτό και δε θα το κάνω τώρα στο δικό μου. Θα μείνω πιστός σ' αυτήν τη θέση, γιατί μ' αρέσει κι αυτός ο τρόπος επικοινωνίας, έχοντας την πεποίθηση ακόμα ότι εάν υπάρχει αγάπη κι ομόνοια η δύναμη του λόγου αποκτάει αξία. Με γεμίζει σαν άνθρωπο, έστω κι αν βρίσκομαι τώρα σε άσχημη ψυχολογική και συναισθηματική κατάσταση. Δε θέλω να επεκταθώ περισσότερο να σας ζαλίζω κι ούτε να σας τρομάζω, αλλά με τόσες εμπειρίες τα τελευταία χρόνια κοντεύω να γίνω "φιλόσοφος". Επειδή η στιγμή που βιώνω είναι λίγο απ' όλα(ίσως κι αυτής της ίδιας της ζωής), θα χρειαστεί αρκετό καιρό για να συνέλθω. Πόσο; Δεν ξέρω... γιατί τα όνειρα-λένε-θέλουν το χρόνο τους για να ξαναγίνουν απ' την αρχή κι όπως υποστηρίζω στο λογότυπο δεν τελειώνουν ποτέ! Προς το παρόν άωρα βήματα με καθοδηγούν, μέχρι να καθαρίσει το μυαλό! Έχω καταλάβει πια ότι για να 'χουμε καλή σχέση με οτιδήποτε καταπιανόμαστε και διατηρούμε στοργικά, θεωρώ απαραίτητη προϋπόθεση να λιπαίνουμε αυτό με αρκετή ψυχική ηρεμία, ν' αρωματίζουμε το χώρο μας απερίσπαστα απομακρύνοντας δυσάρεστες οσμές προσωπικών προβλημάτων και να μην ταράζουμε τα νερά με έντονα κι υπερβολικά συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα! Με λίγα λόγια να 'χουμε υγεία σ' όλους τους τομείς ξεκινώντας-πρώτα απ' όλα-από μέσα μας!
Δεν είμαι σε κατάλληλη θέση για να κάνω κάποια δημοσίευση παρόλο αυτό το διάστημα της σιωπής. Κάποιες φορές-λένε-για χάρη της αγάπης χρειάζεται να εξαφανίζεσαι! Οι άνθρωποι ακολουθούν αντίθετη πορεία απ' τις πεταλούδες. Βρίσκομαι-αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες-σε μια ελεύθερη πτώση κι οι συγκρούσεις πλέον έχουν γίνει αναπόφευκτες! Πρέπει όμως να κατέβω απ' αυτό το σταυρό, για να μαζέψω τα καρφιά μου και να στραφώ σε μια άλλη πρωτόγνωρη και καινοφανή ζωή!Δεν ξέρω ούτε καν σε ποια θέση θα βρίσκομαι! Υπήρξαν πολλές φορές που ήθελα να εκφραστώ και να μιλήσω για όσα συμβαίνουν δίπλα μας, αλλά ένας κόμπος στο λαιμό δε μ' άφηνε να το κάνω! Συγχωρέστε με ακόμα που δεν έμπαινα όλον αυτόν τον καιρό να σχολιάσω. Γενικά πολύ λίγο συμμετείχα στον υπολογιστή τους τελευταίους μήνες και δεν ξέρω πόσο ακόμα απ' την ίδια τη ζωή, ελπίζοντας τελικά να βρω λίγο θρόισμα από ούριο άνεμο, για να επιστρέψω το συντομότερο δυνατόν.
Αύριο αναχωρεί το σώμα μου απ' αυτό το ασφυκτικό περιβάλλον και μακάρι να πέταγε μαζί κι η σκέψη για να βρει λίγη γαλήνη! Το μόνο που παίρνω μαζί μου είναι η αγάπη... εκείνη που με μεγάλωσε κι εκείνη που εισέπραξα απ' την αντανάκλαση της ψυχής όλων σας. Θα μου λείψετε πάντως πάρα πολύ! Αν κι είχα καλή διάθεση, επικοινωνία και κέφι με αξιόλογους ανθρώπους που γνώρισα μέσα από δω, νιώθω εξουθενωμένος! Κρατούσα και τα δυο αγαπημένα ψυχογραφήματα-όπως λέω τα ιστολόγια-σχεδόν με σφιγμένα δόντια. Φυσικά εδώ δε θα παραλείψω την "Επανάσταση της καλοσύνης στην πράξη", που βρίσκονταν το ίδιο μέσα στην καρδιά μου(και σε περίοπτη θέση!). Αποχωρώ αθόρυβα απ' τη σκηνή-έτσι όπως ξεκίνησα άλλωστε- κι εσύ που διαβάζεις τούτες τις αράδες, μη μένεις με το στόμα ανοιχτό και προ πάντων έχεις το ελεύθερο, να νομίζεις αυτό που σκέφτεσαι..! Το σίγουρο όμως είναι ότι από αύριο ξημερώνει μια νέα μέρα... για όλους μας..!!!

Έχετε την αγάπη μου!!!

Να 'στε όλοι καλά!!!:-)


χρήστης jason

"Για την αγάπη από παντού (εξ)αφανίστηκα..."

ΚΑΛΗΝ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΚΑΛΕ ΚΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΟΥ 
ΦΙΛΕ, ΑΔΕΛΦΕ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΕ..!
ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ
ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΕ ΒΡΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...