ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ, ΕΙΡΗΝΙΚΟ, ΚΑΘΑΡΤΙΚΟ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ, ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ, ΑΕΡΙΤΖΙΔΙΚΟ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ, ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟ, ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ, ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟ, ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ, ΚΑΥΣΤΙΚΟ, ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ, ΑΣΥΜΒΑΤΟ, ΑΙΧΜΗΡΟ, ΑΙΦΝΙΔΙΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ, ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟ, ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ, ΑΔΙΑΚΡΙΤΟ, ΑΝΑΠΟΔΟ, ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ, ΑΥΤΟΝΟΜΟ, ΑΝΑΡΧΟ, ΑΔΕΣΠΟΤΟ, ΑΚΡΑΙΟ, ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ, ΑΡΡΩΣΤΟ, ΕΙΡΩΝΙΚΟ... ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ!

Αναγνώστες

11 Νοεμβρίου 2013

ΔΩΡΟΣΥΝΕΧΕΙΕΣ..!


Προ ημερών το φιλικό μου ιστολόγιο "Pegy's Land" μου χάρισε ένα δωράκι αυτό του unpaixtable και με πρότεινε να συμμετάσχω στις ερωτήσεις του.Τώρα μη με ρωτήσετε τι είναι αυτό ή εάν τρώγεται(γιατί από τέτοια δεν...), αλλά διαβάστε αυτό το κειμενάκι για την προέλευση και την ιστορία του, μήπως και γίνετε σοφότεροι.
Το ιστολόγιο πάντως που διαχειρίζεται η ίδια καλή μου φίλη, είναι και λειτουργεί κάτι σαν ένα ημερολόγιο για 'κείνη με ό,τι την προβληματίζει μέσα απ' την καθημερινότητά της.Το βρίσκω αρκετά αξιόλογο και πολύ ενδιαφέρον και σας προτείνω(και παροτρύνω) να το γνωρίσετε(όσοι δεν το 'χετε ήδη γνωρίσει)!
Πρέπει να πω εδώ πως αυτή η κίνησή της με χαροποίησε και με συγκίνησε παράλληλα πάρα πολύ, γιατί πέρα απ' τις οποιεσδήποτε αναφορές για συμμετοχές σε παιχνίδια και δώρα-βραβεία προτεραιότητα κατά τη γνώμη μου, είναι ότι κάποιος με σκέφτηκε!Κι αυτό νομίζω πως θα συμφωνείτε, ότι μετράει περισσότερο.Την ευχαριστώ λοιπόν πάρα πολύ γι' αυτό και τις εύχομαι τα καλύτερα στη ζωή της!
Τώρα ας αρχίσουμε χωρίς χρονοτριβές την εξομολόγηση...

The Rules of the #unpaixtable Award(οι όροι κι οι κανονισμοί):
1.- Στην αρχή της ανάρτησης σου πες μας από ποιον έλαβες το βραβείο και βάλε σύνδεσμο προς το blog του!
2.- Επ!μη βαριέσαι!Απάντησε σ' όλες τις ερωτήσεις...
3.- Οι έξι ερωτήσεις είναι πάντοτε ίδιες, ενώ η έβδομη συντάσσεται απ' τον unpaixtable κι απευθύνεται στους επόμενους.
4.- Πρότεινε πέντε άτομα για να λάβουν το βραβείο και βάλε σύνδεσμο προς τα ιστολόγιά τους.
5.- Στο τέλος του post απηύθυνε την πιο unpaixtable ερώτηση σου... στους bloggers που προτείνεις!

Και μην ξεχνάς  κάτω απ' την εικόνα με το σήμα του βραβείου βάλε link που οδηγεί στην ανάρτηση(http://www.all4blogs.gr/arthra/unpaixtable-blogger-award).Όταν το κάνεις... give a shout to all4blogs διότι θα σε προσθέσει στην λίστα με τους συμμετέχοντες(link back).Οι ερωτήσεις(6+1) κι οι απαντήσεις μου:

1.- Intro( Όνομα, Τοποθεσία, Ζώδιο, Blog Platform)
Με λένε Νίκο(τουλάχιστον έτσι μου είπανε), μένω στη Λευκάδα και δεν πάω καλά.Δε μπορώ να πω πως ξετρελαίνομαι μ' αυτό το μέρος, αφού δεν είμαι απ' τη Λευκάδα κι αυτό φυσικά έχει τη σημασία του!
Επίσης είμαι γενικά Ταύρος!Και για να μην πάει το μυαλό σας κάπου αλλού(αλλά ας πάει όμως κι εκεί), εννοώ στο ζώδιο!Το θεωρώ ζώδιο του γαϊδάρου.Έτσι λοιπόν για να περιαυτολογίσω, θα με χαρακτήριζα υπομονετικό… όπως είναι άλλωστε και το γαϊδούρι.Αλλ' όμως όταν η υπομονή μου εξαντληθεί, τότε μετατρέπομαι σαν "μαινόμενος Ταύρος εν τω υαλοπωλείω!"
Όταν φύτρωσε ξαφνικά αυτό το ιστολόγιο χρησιμοποίησα την πλατφόρμα του Blogger, αφού δεν γνώριζα και κάποια άλλη τον καιρό εκείνο.

2.- Ποιο είναι το moto του Blog σου;Αν δεν έχεις σκέψου ένα τώρα!
Όσα δε φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια!(Ωχχ, τι λέω!)
Παντού υπάρχουν αντιθέσεις... η αγάπη, τ' όνειρο κι η ελπίδα όμως δεν τελειώνουν ποτέ..!(Στο τσάκα-τσάκα αυτό!ε;)αχαχα!

3.- Αν το blogging ήταν παιδικό παιχνίδι, ποιο θα ήταν και γιατί;
Παζλ θα ήταν... γατί ποτέ ένα ιστολόγιο δεν είναι πλήρες στη θεματολογία του και το ένα καλύπτει το άλλο στα διάφορα θέματα.Σαν ένα τεράστιο παζλ γνώσης, ενημέρωσης, ψυχαγωγίας κ.λ.π.

4.- Όταν γίνω διάσημος blogger θα... (συμπλήρωσε τη φράση)
Θα μοίραζα αυτόγραφα και θα ξεκοκκάλιζα τα μύρια που θα έβγαζα από διαφημίσεις σε κάποιο εξωτικό νησί παρέα με τη μάνα σου εγώ κι εσύ!αχαχα!
Έλα σύνελθε και σοβαρέψουουου!Θα προτιμούσα να βοηθήσω όσο μπορούσα περισσότερους ανθρώπους, να μπαίνω μπροστά σε ανθρωπιστικές βοήθειες και θα συμμετείχα ενεργά και με μεγαλύτερη μαχητικότητα για την ειρήνη και την ελευθερία των λαών!(Πωπωω..! σαν πολιτικάντης νιώθω με τόσα "θα"!)

5.- Κάνε φίρμα την λιγότερο δημοφιλή ανάρτησή σου
Στην αρχή όταν πρωτοξεκίνησα δειλά αυτό το εγχείρημα, ζούσα στο δικό μου κόσμο της ησυχίας και του παραμυθιού.Εκεί τότε μόνος μου τα έγραφα και μόνος μου τα διάβαζα.Δε ήξερα ούτε καν πως να γνωρίσω και να γνωριστώ.Εκεί λοιπόν υπάρχουν πολλές τέτοιες δημοσιεύσεις!Αυτή όμως που θα ξεχώριζα πιο πολύ και θα 'θελα να 'χε διαβαστεί περισσότερο, θα 'ταν εκείνη με τον τίτλο:ΜΕΡΕΣ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ..!

6.- Ποια κατηγορία ιστολογίων θα 'θελες ν' αφανίσεις απ' την blog-όσφαιρα και γιατί;
Αυτήν την ερώτηση τη θεωρώ τελείως άστοχη κι άσκοπη.Δεν είμαι καν άνθρωπος που θέλει να καταργήσει ούτε ένα οποιοδήποτε σχόλιο(ακόμη κι αρνητικό), πόσο μάλλον ολόκληρο ιστολόγιο(οποιοδήποτε κι αν είναι αυτό), γιατί τα θεωρώ όλα αξιόλογα κι έχει γίνει με μεράκι του διαχειριστή του.Είμαι υπέρ της απόλυτης κι ελεύθερης διακίνησης οποιασδήποτε ιδέας κι έκφρασης.Δεν περίμενα ποτέ πως θα αγαπούσα αυτόν τον χώρο τόσο πολύ και θα δενόμουν έτσι μαζί του.Έχει γίνει αρρώστια μου!Γι' αυτό προσπαθώ μέσα απ' αυτόν τον χώρο να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου με την αγάπη μου.Θεωρώ πως είμαστε πλέον ένα και δε θα μπορούσα να τον αποχωριστώ.Αν όμως κάποτε γίνει αυτό... δε θέλω ούτε που να το σκέφτομαι!

7.- Για ποιο λόγο δημιουργήσατε το ιστολόγιό σας;(αυτή η ερώτηση ανήκει στην Pegy's Land)
Μα υπάρχει καλύτερη θεραπεία απ' το να βγάζεις τ' απωθημένα σου;Η καλύτερη ψυχοθεραπεία!Το συνιστούν άλλωστε κι οι 29 κατασκευαστές...αχαχα!
Άλλοι το λένε ημερολόγιο, άλλοι ενημέρωση, άλλοι έκφραση, άλλοι καθημερινότητα, άλλοι χόμπυ, άλλοι διαφήμιση, άλλοι μόδα, άλλοι συνήθεια, άλλοι ψώνιο, άλλοι τρέλα, άλλοι... άλλοι... άλλοι...Όπως όμως κι αν το λένε αυτό που κάνουμε, πρέπει να παραδεχτούμε πως σε λυτρώνει από πολλά αδιέξοδα του μυαλού κι όχι μόνο!Με λίγα λόγια, ζούμε το δικό μας παραμύθι βρε παιδιά...

Και τώρα που τελείωσε η εξομολόγησή μου, με αλφαβητική σειρά προτείνω τα φιλικά, αξιόλογα κι ενδιαφέροντα ιστολόγια, που δεν έχω προτείνει ποτέ στο παρελθόν και-αν δεν κάνω λάθος-δεν έχουν ξαναπάρει το ίδιο δωροβραβείο.Έαν όμως το 'χουν πάρει και δεν το πρόσεξα ας με συγχωρέσουν!

1.- "Έλα πάρε με καρδιά μου" και στις υπέροχες ιστορίες 
με την ανεξάντλητη αγάπη της. 
2.- "Στα μονοπάτια της φαντασίας μου" και στην καλή μου Ελένη 
που με ταξιδεύει με τη μοναδική της φαντασία στα δικά της μονοπάτια.
3.- Eleftheria's Diary και στο όμορφο προσωπικό ημερολόγιο 
της καλή μου φίλης Ελευθερίας.
4.- Eva's bits and pieces(Jajala Majala) και στην καλή μου Ευαγγελία 
με την πάντα γεμάτη από όμορφες σκέψεις, 
με ποικίλη κι ενδιαφέρουσα θεματολογία της.
5.- 22 Footsteps... και στην μικρή μας(από ηλικία) Lia, 
αλλά στα μεγάλα κι ώριμα βήματά της.

Η δική μου ερώτηση δεν είναι απ' αυτές τις απλές και τις συνηθισμένες, αλλ' είναι από 'κείνες που σε ξεσηκώνουν και σε προβληματίζουν ευχάριστα.Σε κάνουν λιώμα... αλοιφή!Στο πέρασμα των καιρών είχαν κληθεί και προσκληθεί πολλοί κι αμέτρητοι μεγάλοι επιστήμονες, ερευνητές, συγγραφείς και διανοούμενοι μήπως αποφανθούν σχετικά σ' αυτό το θεώρημα, αλλά μάταια.Οι καιροί περνούσαν κι απάντηση δεν έβγαζαν.Μέχρι και τον ύπνο μου έχανα πάνω σ' αυτό βρε παιδιά!Γι' αυτό θα 'θελα να διαβάσω και τη γνώμη των πιο πάνω προτεινόμενων ιστολογίων στην ερώτηση-απορία μου:"Η κότα έκανε τ' αυγό ή το αυγό την κότα;"Έτσι, μπας και κοιμηθώ ήσυχα!Βρε, τι ανησυχίες έχω τέτοιες ώρες!!!

ΝΑ 'ΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ
ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ!!!

28 σχόλια:

  1. Χαχαχα! Ωραιες απαντησεις!

    Καληνυχτα κ καλη καινουρια βδομαδα ευχομαι! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι καλή μου που σου άρεσαν και προπαντός που σ' έκανα να γελάσεις!
      Να 'σαι πάντα καλά και να χαμογελάς!:-)))

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Χριστίνα μου καλή, είπα να σπάσουμε λιγάκι τον πάγο.Πολύ διαδικτυακή γραβάτα και ταγιέρ κυκλοφορεί...χαχα!

      Διαγραφή
  3. Αυτές οι πινελιές χιούμορ μέσα στις απαντήσεις σου, είναι όλα τα λεφτά!!!
    Συγχαρητήρια, Νίκο μου για το βραβείο!!
    (Πόσο σε καταλαβαίνω στην 5η ερώτηση! Για σχεδόν ένα χρόνο, είχαμε εμείς έναν και μοναδικό αναγνώστη... Δεν είχα ιδέα πώς ανακαλύπτεις και πώς σε ανακαλύπτουν!)
    Σημασία πάντως έχεις να δίνεις και να παίρνεις αγάπη τελικά! Αυτό το καταφέρνουμε όλοι μας μια χαρά!
    Φιλάκιααααααααααα!!!
    Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ένα χρόνο σχεδόν αγάπες μου!!!Μεγάλο διάστημα... ακόμα δε χρόνιασα.Μη νομίζετε πως ήξερα απ' αυτά, αλλά λίγο το Σοφάκι, λίγο κι οι πρώτοι φίλοι μου με βάλανε στη γιορτή.Γιατί για μένα ο κόσμος των ιστολογίων είναι σαν γιορτή αγάπης!
      Σ' ευχαριστώ καλά μου παιδιά για τις ευχούλες σας και τα ευγενικά σας λόγια!Είστε πολύ καλοί!
      Να περνάτε πάντα καλά και με πολλά χαμόγελα!Τ' αξίζετε ειλικρινά!:-)))

      Διαγραφή
  4. καλή εβδομάδα...να χαρείς το δωρο/βραβείο σου... το γνωρίζω το μπλοκ της pegy's land
    ωραίες οι απαντήσεις... γέλασα με το σχόλιο σου για την ερώτηση σου:
    "Έτσι, μπας και κοιμηθώ ήσυχα!Βρε, τι ανησυχίες έχω τέτοιες ώρες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ καλό μου ΔΕΛΦΙΝΟΚΟΡΙΤΣΟ για τα ευγενικά λόγια σου!Είσαι πολύ καλή!Να 'σαι καλά και να περάσεις ένα χαρούμενο απόγευμα!Πολλά φιλιά στην Κύπρο μας!:-)

      Διαγραφή
  5. παντα βραβειακια ευχομαι καλε μου φιλε!
    να εισαι καλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κικίτσα μου σ' ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου!Για σένα τα βραβεία σου είναι οι πολύτιμες ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ σου!Να περνάς καλά κι ευτυχισμένα!Καλό σου απόγευμα!:-)

      Διαγραφή
  6. Νίκο μου, πολύ σ' ευχαριστώ! Όμως επειδή έπαιξα πρόσφατα, σε παραπέμπω EΔΩ για να δεις τις απαντήσεις μου. Φυσικά, θα προσθέσω σε σύνδεσμο στη συγκεκριμένη ανάρτηση και σένα με το υπέροχο blog σου!
    Όσο για την ερώτησή σου... να σου πω... Εγώ λέω πως πρώτα υπήρξε -ως άλλη Εύα βεβαίως βεβαίως!- η κότα. Πώς αλλιώς θα γίνονταν το αβγό;;; Ναι λοιπόν, τώρα μπορείς να κοιμηθείς ήσυχος! (αύριο, θα σου λύσω κι άλλα μυστήρια, όπως το τρίγωνο των βερμούδων, το πού πάνε τα καπάκια από τα τάπερ και οι κάλτσες, αλλά επίσης και το πολύ σημαντικό, άλυτο μέχρι στιγμής μυστήριο, τί είναι αυτό που είχε πάντα ο Γιάννης και όταν τον ρωτάνε "τί έχεις Γιάννη" απαντάει "τί είχα πάντα"!!!
    Φιλιάαααα!
    (τρελοκομείο! ταύρος σαν τον αντρούλη μου, ε; παπαπα! εγωϊστεεεες και ξεροκέφαλοιιιι! Τι θα τραβάει η γυναικούλα σου! αχαχαχα!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ τρελοκομείο-εδώ τρελοκομείο!Σας μιλάει η ελεύθερη φωνή... σε λίγο αυτό θα λέω!αχαχα!Κι άντε τώρα να σου πω, πως και το Σοφάκι μου είναι το ίδιο ζώδιο!Γιατί καλέ, οι Ταύροι είμαστε απ' τα καλύτερα ζώδια!Τα Λιονταράκια(που 'ναι κι η κόρη μου) είστε λιγουλάκι εγωιστές... "υπέρ το δέον".
      Μα πως την κάνεις αυτήν την παραπομπή καλή μου Eva σε σχόλιο και δε μπορώ να το καταλαβαίνω ο μπουμπούνας.Θα σκάσω βρε... αφού ξέρεις τώρα οι Ταύροι.Άμα κολλήσει το ρημάδι τους, άιντε μετά να ξεκολλήσει!χαχα!Μερικές φορές θέλω να το κάνω σε σχολιασμούς μου και δεν τα καταφέρνω.
      Όσο για την κότα μην ξεγελιέσαι!Αυτό ίσχυε για το ανθρώπινο είδος.Κι εσύ γλυκό μου μπορεί να σκέφτεσαι σαν άλλη Εύα, αλλά στο ζωικό μας όμως βασίλειο, μπορεί όλη η ιστορία της εξέλιξης των ειδών, να ξεκίνησε από ένα αυγό!Οπότε...
      Πάντως με τόσες απορίες που μου έριξες στο τραπέζι, εκεί που είπα να κοιμηθώ ήσυχος, άντε πάλι να κλείσω μάτι!χαχα!
      Να περνάτε καλά χαρά μου και πάντα με χαμόγελα!:-)

      Διαγραφή
  7. Νίκο μου,
    πόσο υπέροχος άνθρωπος είσαι! Ένας άνθρωπος της αγάπης!! :))
    Υπέροχες οι απαντήσεις σου, ζεστές, ανθρώπινες, ένιωθα να σε είχα απέναντι και να πίναμε μαζί καφεδάκο! :)
    Να χαρείς το βραβείο σου! Πολύ θα ήθελα να δω τις απαντήσεις στην ερώτησή σου! Χαχαχα!
    Καλή εβδομάδα! Να περνάς όμορφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ βρε Κωνσταντίνα μου, με κάνεις να κοκκινίζω!Τι να πω...Σ' ευχαριστώ πολύ ματάκια μου για τα καλά κι ευγενικά σου λόγια!Είσαι πολύ καλός Άνθρωπος!
      Να περάσεις μια υπέροχη εβδομάδα με πολλά χαμόγελα!:-)))

      Διαγραφή
  8. Νίκο μου πολύ έξυπνες και με χιούμορ δοσμένες οι απαντήσεις σου. Σε ευχαριστώ για το βραβειάκι, αν και το έχω ξαναπάρει από κάποια άλλη φίλη, όμως δεν πειράζει, καλοδεχούμενο. Τώρα για την δική σου ερώτηση, πολύ φοβάμαι Νίκο μου ότι δεν μπορώ να σε διαφωτίσω και μάλλον θα συνεχίσεις να μένεις ξάγρυπνος τα βράδια...με λίγα λόγια ¨πιάσ' το αυγό και κούρεφτο".
    Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχαχα!Την έκανες κι εσύ την πλακίτσα σου καλή μου Ελένη!Ωχ, πάλι το βλέπω να μείνω ξάγρυπνος!
      Ε, αν δεν έπαιρνες κι αυτό το δωροβραβείο θα 'ταν έκπληξη με τόσα όμορφα κι υπέροχα που γράφεις, αλλά που να το δω!
      Να 'σαι πάντα καλά και να χαμογελάς γλυκιά μου!:-)

      Διαγραφή
  9. Χαθηκα το ξερω...
    Η τρεχαλα που ριχνω καθε μερα καθως και η ελειψη υπολογιστη στο σπιτι κανουν το blogging πολυτελεια! Θα επανερθω, σου χρωσταω αλλωστε απαντησεις και στο μλογκ και στο μεηλ. Ομορφες και με χιουμορ οι απαντησεις σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστινάκι μου γλυκό, μας(μου) έλειψες είναι η αλήθεια και χαίρομαι που ξαναγύρισες κι είσαι καλά.Ανησύχησα βρε... ρώτησα και την Καιτούλα για σένα μήπως ξέρει κάτι!Πάντως δεν πειράζει ομορφιά μου για τις απαντήσεις και μην πιέζεσαι... όποτε κι αν μπορείς... αρκούν-όπως λες-τα τρεχάματα.
      Σ' ευχαριστώ πολύ καλή μου για τα καλά σου λόγια και να 'σαι πάντα καλά κι ευτυχισμένη!:-)

      Διαγραφή
  10. Καλησπέρα Νίκο μου!!Καλή εβδομάδα!!!
    Συγχαρητήρια,για το βραβείο!!
    Πολύ μού άρεσαν όλες οι απαντήσεις σου!!!
    Καλό βράδυ!!!Φιλιά στήν Σοφούλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ, καλή κι αγαπημένη μου Δήμητρα για τα καλά κι ευγενικά σου λόγια!Χαίρομαι που σου άρεσαν!
      Να περάσεις μια όμορφη και χαρούμενη εβδομάδα με την οικογένειά σου!:-)

      Διαγραφή
  11. Πολύ πολύ όμορφες οι απαντήσεις σου!!! καλά για την ερώτησή σου δεν έχω λόγια!
    θα δεις μία ενδεικτική απάντηση όταν έχω λίγο χρόνο για να ανεβάσω την σχετική ανάρτηση!

    Σε ευχαριστώ ειλικρινά πάρα πολύ!!!
    Καλό βραδάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περιμένω με αγωνία να διαβάσω τις απαντήσεις σου γλυκιά μου Lia!
      Η εκτίμηση κι η χαρά με οδήγησαν να σε προτείνω για εξομολόγηση!
      Να 'σαι πάντα καλά καλή μου φίλη και πάντα να χαμογελάς!:-)

      Διαγραφή
  12. Αγαπητέ φίλε Νίκο θα προσπαθήσω το συντομότερο να γράψω την σχετική ανάρτηση διότι καταλαβαίνω την ανησυχία που έχεις και μάταια προσπαθείς να ηρεμήσεις, θεωρώ ότι είναι ένα ερώτημα που πρέπει κάποια στιγμή να απαντηθεί!....χαχαχαχα

    Συγχαρητήρια Νίκο για το βραβείο!
    Σε ευχαριστώ πάρα πολύ που με σκέφτηκες!
    Καλό σου βράδυ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια απάντηση Ελευθερία μου... οποιαδήποτε κι αν είναι... επιστημονική ή πρακτική, λίγη σημασία έχει... πειστική να 'ναι μόνο μπας κι ησυχάσω ο έρμος!χαχαχααα!Είδες ανησυχίες που έχω!!!χαχαχα!
      Σ' ευχαριστώ πολύ ψυχούλα μου για τις ευχούλες σου... είσαι πολύ καλή!
      Χαίρομαι πολύ που σου το χάρισα!Να 'σαι καλά κι ευτυχισμένη!:-)

      Διαγραφή
  13. Ωραίες οι απαντήσεις σου Νίκο μου όπως μας έχεις συνηθίσει άλλωστε...όσο για την ερώτηση αν και δεν πάει σε μένα να σου πω πως η κότα έκανε το αυγό και την κότα την έκανε ο Θεός...χαχαχα
    Καλή σου νύχτα :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ καλή μου φίλη για τα όμορφα λόγια σου.Ακόμα στην προσπάθεια είμαι!Όσο για την κότα κάθε γνώμη είναι ευπρόσδεκτη και σεβαστή.Κι η δική σου είναι μια λογική άποψη, που κατά ένα μεγάλο μέρος της μ' έχει ηρεμήσει κάπως!χαχαχα!
      Χαρούμενη Κυριακή να περάσεις γλυκιά μου!:-)))

      Διαγραφή
  14. καλημέρα Νίκο άντε να τα κάνεις ΕΚΑΤΌ τα ΒΡΑΒΕΊΑ
    γιατί το αξίζεις.
    Δέν ..γνώριζα ότι δεν είσαι από Λευκάδα!!!!!!
    Μήπως είσαι και εσύ όπως λέμε....
    είμαι από το χωριό της..γυναίκας μου;
    Εγώ θα εξαφάνιζα ιστολόγια που έχουν
    να κάνουν με την παιδική πορνεία και
    τα ναρκωτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου Παύλο κανένα "βραβείο" δε μπορεί να υποκαταστήσει τη φιλία!
      Δεν είμαι από Λευκάδα και στο προφίλ του GOOGLE+ έχω περισσότερα στοιχεία ταυτότητας!Λείπουν λίγα...
      Απ' την Άρτα είμαι κι απ' το ιστορικό χωριό Πέτα.Από κει είναι κι η γυναίκα μου.Άρα δεν είμαι απ' το χωριό της γυναίκας μου... εκείνη είναι απ' το δικό μου!χαχαχα!
      Όσο για τέτοιου είδους ιστολόγια είναι αποτρόπαια και θεωρώ πως δεν υπάρχουν, αλλά κι όσα ακόμα υπάρχουν(παράνομα βέβαια!), νομίζω πως στο Ελλαδιστάν λειτουργεί και δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος!Πέραν όμως κι απ' αυτά η στάση κι η σχέση των γονέων με τα παιδιά τους, είναι καταλυτική στη διαπαιδαγώγησή των και στο διαδίκτυο!
      Να 'στε καλά φίλοι μου και πάντα με χαμόγελα!:-)))

      Διαγραφή

Όλοι είστε ευπρόσδεκτοι, καλοδεχούμενοι και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψη και το σχολιασμό σας! Σχολιάστε ο,τι θέλετε με ευπρέπεια και διακριτικότητα, χωρίς να προσβάλλετε ή να θίγετε με οποιοδήποτε τρόπο άλλα πρόσωπα... δηλ. χωρίς βρισίδια και μπινελίκια βρε παιδιά και προ πάντων χωρίς greeklish... ε, τι την έχουμε αυτήν τη ριμάδα τη γλώσσα μας..! Κάπου εδώ μέσα σουλατσάρει και η αγάπη μου!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...