ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ, ΕΙΡΗΝΙΚΟ, ΚΑΘΑΡΤΙΚΟ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ, ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ, ΑΕΡΙΤΖΙΔΙΚΟ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ, ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟ, ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ, ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟ, ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ, ΚΑΥΣΤΙΚΟ, ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ, ΑΣΥΜΒΑΤΟ, ΑΙΧΜΗΡΟ, ΑΙΦΝΙΔΙΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ, ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟ, ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ, ΑΔΙΑΚΡΙΤΟ, ΑΝΑΠΟΔΟ, ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ, ΑΥΤΟΝΟΜΟ, ΑΝΑΡΧΟ, ΑΔΕΣΠΟΤΟ, ΑΚΡΑΙΟ, ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ, ΑΡΡΩΣΤΟ, ΕΙΡΩΝΙΚΟ... ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ!

Αναγνώστες

04 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ..!


Πριν από μερικές μέρες "ταξίδεψα" στο ιστολόγιο "BUTTERFLY'S WORLD".Δεν ήταν τυχαίο το ταξίδι μου, αλλά έγινε ύστερα από υπόδειξη της καλής κι αγαπημένης μου φίλης "Καίτης".Εκεί λοιπόν έπεσα πάνω σ΄ αυτήν εδώ τη δημοσίευση!Πριν διαβάσω καλά-καλά το περιεχόμενό της(επειδή είμαι περίεργος ανάθεμά με!), έπεσε στην αντίληψή μου μια εικόνα(banner)-πρόσκληση βοήθειας που αφορούσε τη Μαρία-Νεφέλη Δημητρίου!Ενημερώθηκα αμέσως απ΄ τις παραπομπές της εικόνας για το πρόβλημά της κι αφού διάβασα τελικά τη δημοσίευση, άφησα ακολούθως και το σχόλιό μου στο ιστολόγιο.
Η περιπέτεια της υγείας της Μαρίας κρατάει αρκετό καιρό, είναι πολύ συγκινητική και μπορείτε να τη διαβάσετε κι εδώ!Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν εξετάζω αν κάποιος λέει ή όχι αλήθεια, αλλά αν μπορώ να προσφέρω και να συνδράμω.Σ΄ εκείνον που επικαλείται τη βοήθεια, αφήνω την κρίση και το έλεος του Θεού.Μ΄ αυτόν τον τρόπο πιστεύω πως κάνω καλό πρώτα στον εαυτό μου και μετά σ΄ εκείνον που ζητάει βοήθεια.Θέλω να κοιμούνται το βράδυ όλοι ήσυχα τελικά!
Έτσι λοιπόν πριν φτάσει η κατάστασή της στο "λυπάμαι πολύ" και "να ζήσετε, να τη θυμόσαστε", κάνω έκκληση λοιπόν να διαβάσετε αυτήν τη συγκινητική ιστορία της Μαρίας κι αν θέλετε κι όσο μπορείτε φυσικά, βοηθήστε την.Αλλά κι αν ακόμα δε μπορείτε διαδώστε το(κι αυτό βοήθεια είναι!), για να μαθευτεί-ακουστεί και να βοηθήσουν όσοι κι όσο μπορούν.

ΝΑ 'ΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ! 

26 σχόλια:

  1. Καλημέρα Νίκο μου....δεν μπορώ να πω ότι πολύ κατάλαβα τι γίνεται....απλά εύχομαι τα καλύτερα... :))))
    Καλή δύναμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απ΄ το στόμα σου και στου Θεού τ΄ αυτί καλή μου φίλη!Όταν φτάνουμε μερικές φορές να μην καταλαβαίνουμε κάποιες καταστάσεις ή πληροφορίες, τότε βάζουμε σ΄ αυτό οδηγό το μυαλό και την καρδιά μας!
      Να ΄σαι πάντα καλά!

      Διαγραφή
  2. καλημερα φιλε μου! εισαι πολυ ευαισθητοποιημενος ανθρωπος τελικα! συγχαρητηρια που το προαγεις με τοσο ομορφο τροπο, βοηθωντας παντα τους συνανθρωπους μας! να εισαι καλα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είμαι τίποτα περισσότερο απ΄ ότι είσαι εσύ Κική μου.Ίσως να 'μαι χειρότερος κι απ΄ τον οποιοδήποτε.Θα παλεύω όμως να παραμείνω άνθρωπος κι έτσι λοιπόν δε θεωρώ πως έκανα απολύτως τίποτα, εάν αυτός ο νέος άνθρωπος δε σωθεί.Η Μαρία σήμερα είναι 27 χρονών!
      Καλό απόγευμα να περάσεις καλή μου φίλη!

      Διαγραφή
  3. Νά'σαι καλά, Νϊκο μου! Είσαι πολύ γλυκός άνθρωπος!!!!
    Καλό Σαββατοκύριακο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Marie-Anne σ΄ ευχαριστώ πολύ για το ευγενικό σου κοπλιμέντο, αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς δεν είμαι ακόμα τίποτα απ΄ όλα.Το παλεύω όμως...
      Να περνάς καλά χαρά μου και πάντα με χαμόγελα!:-)

      Διαγραφή
  4. Καλημέρα Νίκο καί Σοφούλα!!!Εύχομαι τά καλύτερα γιά τήν κοπέλα!!!
    Ολοι μπορούμε νά βοηθήσουμε,ή μέ πολλά ή καί μέ λίγα!!!
    Καλό Σ/Κ!!!!Φιλιά στό Σοφάκι σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως τα λες καλή μου Δήμητρα(σ΄ έμαθα τελικά!).Μπορούμε να βοηθήσουμε όλοι μαζί, χωρίς να 'χει σημασία το πόσο.Μ΄ ότι έχει ο καθένας!
      Όλοι ελπίζουμε τα καλύτερα γι΄ αυτήν τη νέα κοπέλα!
      Να περάσετε όμορφα!Έχεις τις καλησπέρες μας!

      Διαγραφή
  5. Aπό τις αρχές που μπήκα στα μπλοκ ανακάλυψα την Μαρία ... Από τότε ζει στην κόψη του ξυραφιού κι από ότι έχω καταλάβει από τότε που διαβάζω γι αυτή την περίπτωση αγωνίζεται μέρα με την μέρα.
    Ούτε εγώ Νίκο μου θα εξετάσω αλήθειες και ψέματα σε όλο αυτό, άσε που δεν είμαστε και οι αρμόδιοι για κάτι τέτοιο... Παρακαλώ μόνο όλα να πάνε καλά γι αυτό το κορίτσι και είμαι σίγουρη πως υπάρχουν άνθρωποι που την αγαπούν και της κρατούν το χέρι σε αυτόν τον γολγοθά που περνά με την υγεία της.

    Καλό Σαββατοκύριακο να έχετε
    γλυκά φιλιά στο Αγκαθάκι να δώσεις :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόλις τώρα τελευταία το ανακάλυψα Λεβίνα μου.Ειλικρινά δεν το 'ξερα!Ήταν συγκινητικός ο Γολγοθάς της!Τι να πει κανείς σε τέτοιες καταστάσεις!Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να εύχεσαι και να ελπίζεις.Ποτέ μου δεν έψαξα να δω εάν είναι ψέμα ή αλήθεια, γιατί αν είναι έτσι τότε δεν πρέπει να βοηθήσουμε κανέναν.Στο τέλος θα την πληρώσουν κι αυτοί που έχουν πραγματικά ανάγκη.Όλους όμως θα μας αξιολογήσει ο Θεός!Και τότε αλίμονό μας!
      Κάτι μου λέει μέσα μου, πως αυτή η νέα κοπέλα στο τέλος θα τα καταφέρει!
      Να περάσεις υπέροχα καλή μου και καλή δύναμη σου εύχομαι!

      Διαγραφή
  6. Καλημέρα Νίκο!
    Αυτά είναι τα δύσκολα! Λίγο έως πολύ, όλοι βοηθάμε με τον τρόπο μας!
    Καλό σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοείται καλή μου φίλη!Η βοήθεια δεν έχει όρια και μπορεί να ξεκινάει από κει που δεν γνωρίζουμε!
      Ο Θεός πάντα δίπλα σου Κωνσταντίνα!

      Διαγραφή
  7. Καλησπέρα Νικόλα μου..αγαπημένε μου φίλε..να είσαι καλά που αγωνίζεσαι για όλα..για τα πάντα..το διάβασα στην πεταλούδα μας για το κοριτσάκι..ο Θεός να βάλει το χέρι του και να βοηθήσουν όσο μπορούν οι συνάνθρωποί μας.το άσχημο είναι ότι ο κόσμος δεν ανταποκρίνεται όπως πιό παλιά σε τέτοιες καταστάσεις και βλέπεις και περνάνε ημέρες χωρίς ουσιαστική βοήθεια!παρόμοια κατάσταση αντιμετωπίζει και ένα ακόμα κοριτσάκι και απ'ότι είδε ο μικρός μου γιός στο fb μερικές μεγάλες εταιρίες ευαισθητοποιήθηκαν και κάτι φαίνενται στον ορίζοντα..τι να πω δύσκολοι καιροί γενικά..σε όλους τους τομείς..ας μη το βάλουμε όμως κάτω..ας προσπαθήσουμε κι ας προχωρήσουμε λίγο ψηλότερα..καλό απογευματάκι..θα τα ξαναπούμε σύντομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως τα λες ακριβώς καλή κι αγαπημένη μου φίλη Καίτη!Είναι λυπηρό αυτό που γίνεται, αλλά πιστεύω πως υπάρχει χρήμα στη χώρα μας... ψυχολογία δεν υπάρχει!Τόσα δις μαζεύει το δημόσιο απ΄ τις ιδιοκτησίες, θα μπορούσαν να δοθούν κάποιες δεκάδες χιλιάδες(τόσα χρειάζονται δηλαδή), για να σωθεί αυτή η κοπελίτσα.Κρίμα είναι να χάνονται ζωές για λίγα ευρώ!Ακόμα κι αυτό το "όλοι μαζί μπορούμε" ν΄ ακούγεται σαν ένα ψεύτικο και ξεφτισμένο προεκλογικό σύνθημα υπόσχεσης, ευκαιρία τώρα είναι να το πάρουμε μόνοι μας όλοι εμείς και να του δώσουμε πνοή αληθινής ζωής.Αφού τα έβγαλα από μέσα μου και ξεθύμανα, ας προσγειώσω τ΄ αεροπλανάκι μου ήσυχα στο σκοτεινό μου αεροδιάδρομο.Ήσουν "τυχερή" φαίνεται να μ΄ ακούσεις γλυκιά μου Καίτη!αχαχα!Να ΄σαι καλά!

      Διαγραφή
  8. Σε δύσκολους καιρούς, ο ανθρωπισμός δοκιμάζεται και η ευαισθησία παλινδρομεί... Μακάρι να πάνε καλά τα πράγματα για τη Μαρία-Νεφέλη, η βαθιά πίστη θα δώσει κουράγιο σε μια πολύ ψυχοφθόρα κατάσταση. Τα λεφτά πια δεν επαρκούν και η φιλανθρωπία βρίσκεται σε ύφεση. Όσο υπάρχει πίστη και ελπίδα, τίποτα δεν είναι τελεσίδικο. Καλή δύναμη στο κορίτσι και στους οικείους του.
    Καλό Σ/Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι όπως τα λες είναι φίλε μου κι οι καιροί που θα ακολουθήσουν θα 'ναι πολύ δύσκολοι.Η πίστη, η αγάπη κι η προσευχή στο Θεό έχουν σώσει πολλούς ακόμα και σήμερα.Η ελπίδα δεν έχει χαθεί και πιστεύω πως το τέλος θα ΄ναι με το μέρος της!
      Να περάσεις υπέροχο Σαββατοκύριακο καλέ μου φίλε κι ο Θεός να σ΄ έχει καλά!

      Διαγραφή
  9. Καλησπέρα Νικόλα και από εδώ!!!Σε χαίρομαι και σε θαυμάζω για τον όμορφο αγώνα που κάνεις κάθε φορά,!Ο θεός να τα κάνει περαστικά και να δίνει δύναμη και στους δικούς της!!!
    Παιδί μάλαμα είσαι..
    Καλό Σαββατοκύριακο να έχεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ένας απλός άνθρωπος προσπαθώ να 'μαι φίλε μου Θανάση, για να μη σου πω πως είμαι ένα τίποτα(αλλά τέλος πάντων!)Όλες οι βοήθειες σήμερα ίσως είναι λίγο-πολύ "φωνή βοώντος εν τη ερήμω".Δεν είμαι σίγουρος, γιατί κανένας δεν ξέρει "...τι ποιεί η δεξιά", αλλά έτσι μου φαίνεται!
      Το μόνο που ευχόμαστε κι ελπίζουμε είναι να σωθεί αυτός ο νέος άνθρωπος(27 χρονών είναι σήμερα!), γιατί κι αυτό το παιδί-ποιος ξέρει το αύριο-μπορεί να ΄ταν το δικό μας παιδί(τρέμω και που το σκέφτομαι)!
      Να περάσεις μια υπέροχη βραδιά καλέ μου φίλε Θανάση κι ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο!

      Διαγραφή
    2. Καλημέρα Νικόλα σου έστειλα email.Kαλή Κυριακή να έχεις(όσο καλή μπορεί να είναι...)

      Διαγραφή
    3. Το είδα Θανάση μου και το ΄κανα δημοσίευση αμέσως.Έφυγα βιαστικός μετά και γύρισα καθυστερημένα φίλε μου!Συγνώμη που δεν σ΄ ενημέρωσα!
      Εύχομαι να πάνε όλα καλά γι΄ αυτό το πλασματάκι!
      Χαρούμενη Κυριακή να περάσεις...

      Διαγραφή
  10. Νίκο μου καλησπέρα. Διάβασα για την κοπέλα και με λύπησε πολύ ο αγώνας της. Με το λίγο που υπάρχει στην τσέπη μας και με το πολύ στην καρδιά μας , οφείλουμε να κάνουμε κάτι . Πιστεύω στην αλήθεια αυτού του κοριτσιού , γιατί ποιά μάννα θα έβαζε φωτογραφία για το δήθεν άρρωστο κορίτσι της !!

    Καλό βράδυ και καλή Κυριακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι όπως τα λες καλή μου nikol!Πάντα η αμφιβολία θα υπάρχει μέσα μας, αλλά έτσι όμως δε θα πρέπει να βοηθήσουμε κανέναν.Η αναλγησία κι η πονηριά του ανθρώπου μπορεί να φτάσει και να ξεπεράσει κι αυτών ακόμα των ενστίκτων του ζωικού βασιλείου.Μόνο που δε μπορούμε να τα ισοπεδώνουμε όλα!Ας αφήσουμε τελικά αυτό να το κρίνει Εκείνος κι όχι εμείς!Και για να βοηθήσουμε σήμερα πρέπει εκτός από καρδιά και σθένος... να το λέει η ψυχή μας και σε οποιοδήποτε ρίσκο... είτε προσωπικό, είτε οικονομικό!
      Σ΄ ευχαριστώ πολύ καλή μου φίλη για την επίσκεψή σου και χαίρομαι που περνάς και τα λέμε!
      Να 'χεις μια όμορφη Κυριακή γλυκιά μου και να περάσεις μια υπέροχη βραδιά!

      Διαγραφή
    2. Είναι χίλια τα εκατό αλήθεια αυτή η τραγική ιστορία αυτού του νέου παιδιού
      Δεν ξέρω αν έχετε δει τις εκπομπές που έγιναν για αυτήν
      Αν δείτε τότε καμιά αμφιβολία δεν θα υπάρξει
      Επίσης το ΥΠ υγείας όταν πάρει κάποιος τηλ θα του πει την αλήθεια αυτού του παιδιού
      Της Μαρίας-Νεφέλης
      Ενός αγγελου
      Έχετε δίκαιο όμως
      Όποιος ψάχνει τόσο βαθιά για την αλήθεια στο τέλος τα καταστρέφει όλα
      Στην τελική πάντα η αλήθεια φαίνεται και σε αυτή την περίπτωση είναι ξεκάθαρη
      Δυστυχώς για το νέο αυτό παιδί

      Αντρέας

      Διαγραφή
    3. Σ΄ αυτήν την περίπτωση του κοριτσιού φίλε μου Αντρέα δεν έχω αποδείξεις προσωπικά για τ΄ αντίθετο.Κι ούτε φυσικά κάθομαι να ψάξω.Ίσα-ίσα που γι΄ αυτόν το σκοπό έγινε αυτή η δημοσίευση.Μήπως μπορέσει και βοηθήσει.Βλέπετε όμως απ΄ τα σχόλια σε ορισμένους υπάρχει δυσπιστία.Φυσικό είναι αυτό... και μέσα απ΄ τα σχόλιά μου προσπαθώ να τους εξηγήσω, πως μπορούν να συμμετέχουν κι ας υποθέτουν ακόμα κι αυτό.Αυτή το αγγελούδι έχει αυτήν τη στιγμή ανάγκη και με τις υποθέσεις και τις φοβίες μπορεί να χάσει τη ζωή της... κινδυνεύει.Τότε όλοι αυτοί που τις έκαναν θα ΄χουν καθαρή τη συνείδησή τους;
      Σ΄ ευχαριστώ για την επίσκεψή σου φίλε μου κι ευελπιστώ πως θα πάνε όλα καλά!Κι αυτό το νιώθω και μέσα μου.Αρκεί να ΄χετε πίστη και να κάνετε την προσευχή σας στο Θεό!

      Διαγραφή
  11. Με συγκινησες φιλε μου τοσο με την αναρτηση οσο και με τα σχολια. Θα της το στειλω να χαρει, γιατι νιωθει εγκαταλειψη...
    Εκ μερους της Μαριας μας, εκ μερους καθε ανθρωπου που κατι εχει μεινει μεσα του, σε ευχαριστω! Πολλες φορες ειναι κατι ελαχιστο αυτο που θα δωσει δυναμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστίνα μου καλή, δεν ξέρω αν είστε γνωστές ή αν έχετε συγγένεια, αλλά το γνωρίζει η νεράιδα μας!Κι αφού τη γνωρίζεις απ΄ ότι φαίνεται και τις δώσεις πολλά φιλάκια, να ξέρεις πως δεν είναι μόνη της κι υπάρχουν άνθρωποι κάπου εκεί στην άκρη της γης... που σκέφτονται και προσεύχονται για τη Μαρία μας!
      Σ΄ ευχαριστώ για τα καλά κι ευγενικά σου σχόλια γλυκιά μου και πιο πολύ που μου άνοιξες τα μάτια με το εικονίδιο στο ιστολόγιό σου!
      Να ΄σαι πάντα καλά και χαρούμενο απόγευμα να περάσεις!:-)

      Διαγραφή

Όλοι είστε ευπρόσδεκτοι, καλοδεχούμενοι και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψη και το σχολιασμό σας! Σχολιάστε ο,τι θέλετε με ευπρέπεια και διακριτικότητα, χωρίς να προσβάλλετε ή να θίγετε με οποιοδήποτε τρόπο άλλα πρόσωπα... δηλ. χωρίς βρισίδια και μπινελίκια βρε παιδιά και προ πάντων χωρίς greeklish... ε, τι την έχουμε αυτήν τη ριμάδα τη γλώσσα μας..! Κάπου εδώ μέσα σουλατσάρει και η αγάπη μου!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...