ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ, ΕΙΡΗΝΙΚΟ, ΚΑΘΑΡΤΙΚΟ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ, ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ, ΑΕΡΙΤΖΙΔΙΚΟ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ, ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟ, ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ, ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟ, ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ, ΚΑΥΣΤΙΚΟ, ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ, ΑΣΥΜΒΑΤΟ, ΑΙΧΜΗΡΟ, ΑΙΦΝΙΔΙΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ, ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟ, ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ, ΑΔΙΑΚΡΙΤΟ, ΑΝΑΠΟΔΟ, ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ, ΑΥΤΟΝΟΜΟ, ΑΝΑΡΧΟ, ΑΔΕΣΠΟΤΟ, ΑΚΡΑΙΟ, ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ, ΑΡΡΩΣΤΟ, ΕΙΡΩΝΙΚΟ... ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ!

Αναγνώστες

24 Οκτωβρίου 2013

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΔΩΡΑ!


Σας έλειψα καθόλου φίλες και φίλοι μου;Δεν ξέρω για σας, αλλά εμένα μου έχετε λείψει πάρα πολύ!Μέσα από τούτο τον χώρο μ' έχετε γνωρίσει και σας γνώρισα, μ' έχετε μάθει και σας έμαθα, έχετε περάσει χαρές και λύπες(ή μάλλον μόνο λύπες!) μαζί μου.Πάντως ό,τι και να υπάρχει, είναι κάτι που δεν το επιδιώκω και βγαίνει χωρίς εξαναγκασμό και τελείως αυθόρμητα.Η πρώτη σκέψη δηλαδή όπως λέμε…
Σήμερα δεν είχα σκοπό να επιστρέψω για να περιαυτολογήσω, αλλά οι εξελίξεις με πρόλαβαν και γι' αυτό θα δώσω προτεραιότητα σ' αυτές.Έχουμε συνέχεια βραβεύσεων(ΔΩΡΩΝ θα τα λέω από δω και πέρα!) και πρέπει ν' ακολουθήσω κάποιους κανόνες κι όρους που ισχύουν για να γνωριστούμε καλύτερα.Αρχίζουμε λοιπόν χωρίς χρονοτριβές!

I.-  Αναφέρεις ποιος σου χάρισε το βραβείο.
Τα φιλικά μου ιστολόγια "ΕΚΦΡΑΣΟΥ" κι "onirokosmos" μου έκαναν την τιμή να με σκεφθούν και να μου χαρίσουν από ένα βραβείο(αυτήν τη λέξη δε μπορώ να τη συνηθίσω ακόμα κι από δω και πέρα θα δαγκώνω τη γλώσσα μου!) φιλίας και γνωριμίας με τις ίδιες ερωτήσεις.Χάρηκα πάρα πολύ γι' αυτό κι είμαι έτοιμος να πάρω θέση στο πάλκο για τις καθιερωμένες εξομολογήσεις.Τι λέτε;Αρχίζουμε λοιπόν φίλοι μου..;

II.-  Απαντάς στις κάτωθι ερωτήσεις.
1.- Τι σε ενέπνευσε και τι σημαίνουν για σένα το όνομα του blog σου και το όνομα με το οποίο υπογράφεις τα κείμενά σου;
Η πρώτη ερώτηση με πέτυχε στο στοιχείο μου.Πάντα ήμουν αντίθετος σε κάθε σκέψη και προβληματισμό, δεν ακολουθούσα τους τύπους και τους κανόνες κι απέφευγα όπου πήγαιναν οι περισσότεροι.Ήθελα να βαδίζω όχι μόνος, αλλά ανεξάρτητος στο σύμπαν.Μου άρεσε να μελετώ την ανθρώπινη συμπεριφορά.Δεν παρέβλεπα πως ο άνθρωπος ζει σ' εναν κόσμο κτισμένο μ' αγάπη απ' το Θεό.Τι άλλο θα ήταν λοιπόν αυτό το ιστολόγιο πέραν αυτών που νιώθουμε με όλες μας τις αισθήσεις.Ένας κόσμος ντυμένος γοητευτικός, αλλόκοτος, αισιόδοξος, παράλογος, γκρινιάρης, νοσηρός με κάθε λογιών κουστούμια και στολίδια, αλλά καμωμένος μέσα απ' τις αντιθέσεις του.Μέσα απ' αυτές όμως τις αντιθέσεις μπορείς να δεις και ν' αντιληφθείς πολλά.Οι αντιθέσεις γεννούν τις αντιδράσεις, οι αντιδράσεις τις διεκδικήσεις, οι διεκδικήσεις τις επαναστάσεις, οι επαναστάσεις τα δικαιώματα, ώσπου να φτάσουμε μέσα απ' αυτήν την αλυσιδωτή αντίδραση στο τέλος να γευτούμε το μεγαλείο της Ειρήνης!Αυτός άλλωστε πρέπει να παραμένει κι ως πρωταρχικός στόχος στη ζωή μας.

2.- Αν δεν ήσουν άνθρωπος, τι θα ήθελες να είσαι και γιατί;
Ε, καλά και τι δε θα 'θελα να ήμουν.Από ένας γλάρος Ιωνάθαν, ανεξάρτητος κι ελεύθερος, μέχρι ένα αγριολούλουδο σε μια αυλή ή σ' ένα απόμακρο βουνό.Θα προτιμούσα όμως τώρα που το καλοσκέφτομαι να 'μουν ένα όνειρο, για να μπορώ να ταξιδεύω ανάμεσα στων ανθρώπων τις σκέψεις.Έτσι θα 'χα πετύχει δυο πράγματα ταυτόχρονα:Θα έκανα τους ανθρώπους πιο χαρούμενους και θα τους προστάτευα κι απ' τους εφιάλτες τους!

3.- Αν σε σταματούσαν στον δρόμο απ' το Blog TV και σε ρωτούσαν "Ποιο είναι το χαρακτηριστικό σου γνώρισμα, σύμφωνα με τα λεγόμενα των άλλων;", τι θα απαντούσες; Ποιο είναι;
Δε μπορώ να ξέρω τι λένε οι άλλοι για μένα, γιατί συνήθως κλείνω τ' αυτιά μου, όταν περνάω από μπροστά τους.Οι γνώμες των άλλων έπαψαν προ πολλού να μ' ενδιαφέρουν και δεν το λέω καθόλου με δόση προσωπικής υπερηφάνειας κι υπεροψίας.Αντίθετα πιστεύω πως είμαι πολύ καλός ακροατής κι όπου διαφωνούμε φίλε μου κι έχεις έστω και λίγο δίκιο, είμαι ο πρώτος που θα στο αναγνωρίσει και θα σου σφίξει το χέρι.

4.- Ποιο στοιχείο βρίσκεις γοητευτικό και σε κάνει να συνεχίζεις να γράφεις;
Τι άλλο θα ήταν απ' το να μπορώ να βγάζω τη γκρίνια μου!αχαχα!Για να πω την αλήθεια στην αρχή που ξεκίνησα το 'δα σαν μια καλή ευκαιρία να ξεδιπλώσω τις γνώμες μου… σαν μια ευχάριστη ενασχόληση δηλαδή.Στην πορεία όμως δέθηκα με σας φίλες και φίλοι μου, γιατί χάρηκα που μπορώ να επικοινωνώ και να μοιράζομαι τις απόψεις σας, να ενημερώνομαι, να αστειεύομαι, να διαφωνώ… να συναισθάνομαι γενικά.Αυτό και μόνο άλλωστε δεν είναι αρκετά γοητευτικό;

5.- Ποια φωτογραφία θα βάζατε για την "ζωή";
Πολλές φωτογραφίες θα μπορούσα να βάλω για τη ζωή κι όλες με πολύ αισιοδοξία κι αρκετή ξεγνοιασιά.Αυτή όμως όλα είναι η αλήθεια... η πραγματικότητα;Μου έχουν λείψει άλλωστε κι οι πιο απλές απολαύσεις της.Μια ξάπλα σε μια αιώρα ή μια παρέα γύρω από ένα τραπέζι, ένα ηλιοβασίλεμα ή μια πανσέληνος με το αγαπημένο σου πρόσωπο, ένα χαμόγελο ή ένα τοπίο... ε, και..!Πως όμως μπορείς να τα χαρείς κι αυτά ακόμα, όταν τώρα πια ξέρεις τι πραγματικά υπάρχει πίσω απ' όλα αυτά..!

Η ζωή είναι ωραία, αλλά και ψεύτικη!

6.-  Αγαπημένη λέξη;
ΑΓΑΠΗ!Μόνο αυτή με αντιπροσωπεύει και μου θυμίζει πως παραμένω ακόμα άνθρωπος!Είναι γενικά δυσεύρετη, δεν υπάρχει κανένας κανόνας να τη γνωρίσει κάποιος και μπορεί να παρέχεται δωρεάν και χωρίς αντάλλαγμα!

III.- Δίνεις, με τη σειρά σου, το βραβείο σε 7 bloggers.
Και τώρα ήρθε η δύσκολη ώρα της απονομής!Τα δωράκια φιλίας και γνωριμίας αυτήν τη φορά προέρχονταν από δύο ιστολόγια, οπότε με τη σειρά μου θα πρέπει να προτείνω τα διπλάσια(ένα για το καθένα)!Κι επειδή λατρεύω την πολυφωνία, υπάρχουν ορισμένα ιστολόγια που παρότι τα επισκέπτομαι χωρίς να σχολιάζω, έχω την περιέργεια(όχι που δε θα 'χα!αχαχα!) να τα γνωρίσω και μαζί μου να τα γνωρίσετε κι εσείς καλοί μου φίλοι(όσοι δεν τα γνωρίσατε), μέσα απ' τις καταπληκτικές δουλειές τους!Νομίζω πως είναι και σαν μια καλή ευκαιρία για να τα γνωρίσουμε καλύτερα.Μ' αυτόν τον τρόπο θέλω να γνωρίσω και να γνωριστώ με πιο πολλούς ανθρώπους!
Τα ιστολόγια λοιπόν αυτά είναι τα παρακάτω(η σειρά είναι αλφαβητική):



Τώρα πρέπει να περάσω και να ενημερώσω τους διαχειριστές... που 'ναι και πολλοί τρομάρα μου απ' ότι βλέπω και δε θα γνωρίζουν καθόλου..!
Τελειώνοντας και πριν σας αποχαιρετήσω, για όλους εσάς τους φίλους και φίλες μου σας κάνω δώρο την καρδιά μου!

ΝΑ 'ΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ!

36 σχόλια:

  1. καλησπερα φιλε μοΥ!
    χαιρομαι τοσο πολυ που συνεχισες το ομορφο βραβειο!
    να μαζεψεις πολλα ευχομαι ολοψυχα!
    εννοειτε πως μας ελειψες και χαιρομαι που δηλωνεις και παλι παρων!
    απολαυστικοτατες οι απαντησεις σου, οπως τις περιμενα αλλωστε! να εισαι καλα!
    καλο απογευμα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κική μου μόλις ξέμπλεξα απ' την ενημέρωση των φίλων για τα δωράκια τους!ουφφφ!Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για τα όμορφα λόγια καλή μου!Η χαρά που επέστρεψα είναι απερίγραπτη!Η παρέα σας είναι ευεργετική!
      Χαρούμενο απόγευμα να περάσεις!:-)

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα Νίκο!!!Καλώς μάς ήρθες πάλι!!!!
    Συγχαρητήρια γιά τό βραβείο!!!Τό αξίζης!!!
    Μού άρεσαν πολύ όλες οι απαντήσεις σου!!!
    Καί η φωτό σου,δηλώνει τίς δύσκολες ώρες πού περνάμε όλοι μας!!
    Πολλά φιλιά στήν Σοφούλα καί στήν ομορφη Λευκαδίτσα μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή μου Δήμητρα τα λόγια σου μου δίνουν τεράστια δύναμη!Είσαι(είστε όλοι σας δηλαδή) πολύ καλός Άνθρωπος!
      Έχεις την αγάπη μας απ' την αγαπημένη σου Λευκάδα!:-)

      Διαγραφή
  3. Καλως ηρθες πισω κ συγχαρητηρια!! Ελπιζω να ειστε ολοι πολυ καλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς σε βρίσκω κι εσένα Evi μου κι όλους σας δηλαδή... είστε Άνθρωποι!
      Σ' ευχαριστώ πολύ... ήμαστε καλά!

      Διαγραφή
  4. Μας έκανες το καλύτερο δώρο και αποχωρείς!
    Διαφωτιστικές οι απαντήσεις σου Νίκο μου.... ταιριαστές με όσα δίνεις τόσο καιρό στο μπλοκ σου...
    Να είσαι καλά και μην αλλάξεις ποτέ :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γλυκιά μου Λεβίνα πόσο μου έλειψες... μου έλειψαν οι τόσο ευαίσθητες δημοσιεύσεις σου!Ήταν το λιγότερο που μπορούσα να σας δωρίσω... αξίζετε πολύ περισσότερα!Μέσα από σας ανακάλυψα πολλές πτυχές...Όχι, τώρα δεν πρόκειται ν' αλλάξω, αν κι αυτό έπρεπε να το 'χα κάνει από πιο παλιά!
      Να 'σαι πάντα καλά κι ευτυχισμένη!

      Διαγραφή
  5. Μας έλειψες!!! Μας έλειψες!!!Συγχαρητήρια για το βραβείο σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή μου πεθερόπληκτη!αχαχα!Γράφε ασταμάτητα για τις κακές πεθερές(αλλά και για τους πεθερούς... ξέρεις τι κουμάσια είναι κι αυτά!).
      Σ' ευχαριστώ πολύ χαρά μου και δεν κρατιέμαι για να σ' επισκεφθώ!αχαχα!
      Να περνάς καλά και πάντα μακριά από πεθερά!:-)

      Διαγραφή
  6. Συγχαρητήρια, βραβευμένε μου!!!
    Όμορφες οι απαντήσεις σου και η εικόνα για τη ζωή... τί να πω? Υποκλίνομαι!
    Σε φιλώ, καλέ μου!
    Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωωωω!Σ' ευχαριστώ πολύ καλή μου Γιάννα!
      Χαίρομαι που σου άρεσαν...Να μου φιλήσεις το φίλτατο Γιάννη σου!Να 'στε πάντα καλά!Έχετε την αγάπη μας απ' το απέραντο γαλάζιο του Ιονίου!:-)

      Διαγραφή
  7. Εσυ τι λες???
    Τσαμπα τρωγαμε τα νυχια μας???
    Ελα....εχουμε δουλειες να κανουμε...
    Μια ανασα ακομα....
    κι αλλη μια...
    κι αλλη μια για το δρομο...

    Καλησπερολουλουδακιπουπαλιανθισε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καιρός ήταν πια καλό μου agriomeli!Δε βγαίνει άλλο έτσι η "ζωή".Να τη μικρύνω κι άλλο;Κρίμα μου φαίνεται!Μου έχετε λείψει όμως κι εσείς... μη με ρωτήσεις μόνο το πιο πολύ, γιατί μπορεί και να εκπλαγείς!
      Έχεις την αγάπη μου... και σας ευχαριστώ!

      Διαγραφή
  8. Καλώς ήρθες Νίκο , να γνωρίζεις ότι η απουσία ενός εκάστου εξ ημών , μας προκαλεί μια ανησυχία κυρίως αν είναι καλά ! Διάβασα τις απαντήσεις σου και παρά το γεγονός ότι σε γνωρίζω ελάχιστα κάπως έτσι σε έχω ψυχογραφήσει !
    Καλό σου βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ, γλυκήτατη nikol μου πόσο όμορφα τα λες... κι έχεις απόλυτα δίκιο!Την ίδια ακριβώς ανησυχία αισθάνομαι κι όταν κάποιος από μας απέχει τόσο πολύ.Σκέψου κιόλας ν' αποχωρήσει για οποιονδήποτε λόγο... την έχω πατήσει άλλωστε με αποχώρηση και τώρα πρόσφατα!
      Χαίρομαι που σε γνώρισα και τα λέμε καλή μου!
      Να 'σαι πάντα καλά κι ευτυχισμένη!Χαρούμενο απόγευμα να περάσεις!:-)

      Διαγραφή
  9. Συγχαρητήρια!
    Δεν έχω λόγια για την εικόνα της ζωής που έβαλες και το κείμενο που την συνόδεψες, πολύ σωστά!
    Καλό σου βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ Ελευθερία!Είσαι πολύ καλή!
      Να περνάς καλά και να χαμογελάς!:-)

      Διαγραφή
  10. καλωσόρισες...συγχαρητήρια για τα βραβεία..ωραίες απαντήσεις...και η φωτο που διαλεξες για τη ζωή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς σε βρήκα καλό μου ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ!
      Χαίρομαι που γνωριζόμαστε καλύτερα μέσα κι απ' αυτά τα φιλικά δωράκια!Όλα έχουν τη σημασία τους.
      Να 'σαι καλά κι ο Θεός μαζί σου!

      Διαγραφή
  11. http://ekfrastite.blogspot.gr/2013/10/virtual-revolution.html
    δες εδω τι σε περιμενει! χιχιχιχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άντε να δω καλή μου Κική, τι μου ετοίμασες πάλι!Και μόνο που είδα το link έχω αγχωθεί!αχαχα!Θα το επισκεφθώ σίγουρα να δω τι είναι... μ' έφαγε η περιέργεια!

      Διαγραφή
  12. συγχαρητηρια για τα βραβεια κ ευχαριστω πολυ για το δωρακι!

    καλο βραδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φανίτσα μου καλή, σ' ευχαριστώ πολύ.Σου τα 'πα και στο σχόλιο που άφησα στο δικό σου.Εσένα αξίζουν συγχαρητήρια για το ύφος του ιστολογίου που διαχειρίζεσαι και γι' αυτό η χαρά μου είναι μεγάλη που σου το έδωσα!
      Χαρούμενη βραδιά να περάσεις!

      Διαγραφή
  13. Συγχαρητήρια για το βραβείο σας καθώς και για τα βραβείο που κέρδισαν τα υπόλοιπα παιδιά!

    Εύχομαι να είναι όλα καλά & όμορφα στη ζωή σας!
    Να είστε καλά!
    Καλή δύναμη!

    Με εκτίμηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ βρε καλή μου Λία... με τον καλό σου λόγο πάντα!Σ' ευχαριστώ πολύ μάτια μου κι εκ μέρους των παιδιών... είσαι καλοσυνάτη κι ευγενική!Και πόσο θα 'θελα να μη μ' αντιμετωπίζεις σαν διπλό... ένας είμαι(για τον πληθυντικό μιλάω!χαχα!)
      Να 'σαι πάντα καλά και να χαμογελάς!Ο Θεός να 'ναι δίπλα σου!

      Διαγραφή
  14. Τα θερμα μου συγχαρητηρια, για το βραβειο αλλα κυριως για τις απαντησεις! Αυτα τα βραβεια μας κανουν να γνωριζομαστε καλυτερα και σε εκτιμησα ακομα περισσοτερο αποψε. Ευχαριστω πολυ για τη σκυτταλη! Καλο τριημερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστίνα μου καλή, την ίδια εκτίμηση έχω απέναντι στο πρόσωπό σου.Ήταν το λιγότερο που μπορούσα να την εκφράσω μ' αυτό το δώρο.Αισθάνομαι πως έχω να κάνω με Άνθρωπο!
      Να περνάς υπέροχα κι ευτυχισμένα!:-)

      Διαγραφή
  15. Η ζωή δεν είναι ψεύτικη, εμείς την κάναμε ψεύτικη! Και δεν κάνουμε τίποτα να την κάνουμε λίγο αληθινή... μας βολεύει μάλλον έτσι!
    Ευχαριστώ για την πρόσκληση, εν ευθέτῳ χρόνῳ θα ασχοληθώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιστεύω φίλε μου ακόμα πως αυτό που ζούμε είναι ένα ψέμα... και το βόλεμα που πολύ καλά λες σ' αυτήν την κατηγορία ανήκει!Ποιος άλλωστε από μας δεν το 'χει στο πίσω μέρος του μυαλού του!
      Χαρά μου είναι που σε προσκάλεσα και θα περιμένω να διαβάσω τις απαντήσεις σου!
      Έχεις την καλημέρα μου!:-)

      Διαγραφή
  16. Συγχαρητήρια για το βραβείο....όμορφες οι απαντήσεις σου :)))
    Ενδιαφέρουσα η φωτογραφία που επέλεξες....απλά να διευκρινίσω πως η ζωή είναι ψεύτικη, μοναχά όταν την ζούμε σαν ψεύτες (με ψεύτικα συναισθήματα)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν την κάνουν μονάχα τα συναισθήματα ψεύτικη, αλλά κι η ζωή που επιλέγουμε να περάσουμε αδιαφορώντας για τον συνάνθρωπο.Ποιος από μας μπορεί ν' απαρνηθεί τα υπάρχοντα του, τη βόλεψή του..;
      Σ' ευχαριστώ καλή μου και να 'σαι πάντα καλά!

      Διαγραφή
  17. Καλώς ήρθες! Να χαίρεσαι τα δώρα σου και πάντα να λαμβάνεις πολλά δώρα! Χαίρομαι που διαβάζω ότι είστε όλοι καλά, εύχομαι έτσι και να συνεχίσετε!
    Ωραίες οι απαντήσεις σου! :) Ωραίο αυτό που είπε η ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ....! για τη ζωή!
    Καλό τριήμερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς σε βρήκα καλή μου Κωνσταντίνα!
      Συμφωνώ με την ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ...Ίσως δεν αρκούν μόνο τα συναισθήματα.Κι όλοι λίγο-πολύ καλοί ήμαστε για τον εαυτό μας.Δυστυχώς μας έχουν κυριέψει και κατ' επέκταση χαλάσει τα υλικά αγαθά!
      Να περάσεις υπέροχα γλυκιά μου και να 'σαι πάντα καλά!

      Διαγραφή
  18. Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και την τιμή που μου κάνεις να "μοιράζεσαι" τις σκέψεις μου και τα όνειρα μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η εκτίμηση κι η χαρά μου είναι μεγαλύτερες απ' τα λόγια μου!Έχεις ένα πολύ όμορφο κι ενδιαφέρον ιστολόγιο καλέ μου φίλε και σου αξίζουν περισσότερα δώρα!
      Χαρούμενο βράδυ να περάσεις!:-)

      Διαγραφή

Όλοι είστε ευπρόσδεκτοι, καλοδεχούμενοι και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψη και το σχολιασμό σας! Σχολιάστε ο,τι θέλετε με ευπρέπεια και διακριτικότητα, χωρίς να προσβάλλετε ή να θίγετε με οποιοδήποτε τρόπο άλλα πρόσωπα... δηλ. χωρίς βρισίδια και μπινελίκια βρε παιδιά και προ πάντων χωρίς greeklish... ε, τι την έχουμε αυτήν τη ριμάδα τη γλώσσα μας..! Κάπου εδώ μέσα σουλατσάρει και η αγάπη μου!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...