ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ, ΕΙΡΗΝΙΚΟ, ΚΑΘΑΡΤΙΚΟ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ, ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ, ΑΕΡΙΤΖΙΔΙΚΟ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ, ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟ, ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ, ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟ, ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ, ΚΑΥΣΤΙΚΟ, ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ, ΑΣΥΜΒΑΤΟ, ΑΙΧΜΗΡΟ, ΑΙΦΝΙΔΙΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ, ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟ, ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ, ΑΔΙΑΚΡΙΤΟ, ΑΝΑΠΟΔΟ, ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ, ΑΥΤΟΝΟΜΟ, ΑΝΑΡΧΟ, ΑΔΕΣΠΟΤΟ, ΑΚΡΑΙΟ, ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ, ΑΡΡΩΣΤΟ, ΕΙΡΩΝΙΚΟ... ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ!

Αναγνώστες

12 Οκτωβρίου 2013

"ΣΩΜΑ" (ΑΝ)ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!


Τελικά αυτό το "σώμα" δεν πρόκειται να ηρεμήσει ποτέ.
Αυτός ο καιρός που πέρασε ήταν καλύτερος ή τώρα αρχίζουν τα δύσκολα;Εδώ σε θέλω...
Ο χρόνος θα δείξει αν είναι ο καλύτερος σύμμαχος ή εχθρός.
Συναισθήματα;Ποιος ήρθε..;Ανακατεμένα... όλα!Διαλέγεις και παίρνεις...
Από χθες λοιπόν στεγαστήκαμε-όλοι μαζί-κάτω απ' την ίδια στέγη... κι ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ!
Δε θέλω να δω και να πιστέψω τι πλησίασε... ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ή μια καινούργια αρχή;

Κι όμως ο χρόνος λένε κάποιοι πως γιατρεύει τις πληγές!Είναι ο καλύτερος γιατρός.Χα!Ας γελάσω καλύτερα για να μην κλάψω..!Τότε γιατί εγώ στέκομαι εδώ απέναντι στο χρόνο κι όπου πληγώθηκα ακόμα αιμορραγώ;Ένα λάθος που έκανα μέσα σε τόσα άλλα και ξεχωρίζει όσο περνάει ο καιρός.Κι αν έκανα τα περισσότερα σωστά, αυτό όμως θα 'ναι κει και θα φαίνεται επισκιάζοντας μια ολόκληρη ζωή.
Σημάδια μιας ολόκληρης και ξεφτισμένης ζωής που δεν ονειρεύτηκα ποτέ.Κι όμως την έζησα, κατάφερα να επιζήσω και να βγω ζωντανός απ' αυτόν τον όλεθρο.Δε γνωρίζω τι μπορεί να γίνει μετά απ' αυτήν την παρωδία και τι μπορεί να περιμαζευτεί.Ας ελπίσω τουλάχιστον το καλύτερο κι ας μην το πιστεύω βαθιά μέσα μου πως θα γίνει αυτό.Διακρίνω πάντως στο βάθος να πλησιάζει ένα τέλος.
Ένα τέλος που έπρεπε να γίνει και να 'χει έρθει νωρίτερα.Ένα τέλος σαν αυτό που ζητώ... οποιοδήποτε κι αν είναι αυτό... μόνο να μην είναι θανατερό.Τέλος με happy end υπάρχουν μόνο στις ταινίες και στα παραμύθια.Στη ζωή όλα είναι αποδεκτά κι έχουν τη δική τους σημασία.Κι αυτό το λάθος θα με κατατρώει σ' όλη μου τη ζωή, γιατί το χρεώνομαι τώρα μόνος μου.Ένα λάθος που με καθήλωσε, χωρίς να με κάνει σοφότερο.
Τώρα όμως που το τέλος αρχίζει ν' αχνοφαίνεται στον ορίζοντα, δε μπορώ να δω από τόσο μακριά ποιο θα 'ναι αυτό!Το μόνο που ξέρω τώρα πια, είναι πως αυτό έχει πάρει θέση μέσα μου.Έτσι όπως έπρεπε να 'χει γίνει απ' την αρχή.Κι όσο εκείνο θα πλησιάζει πιο κοντά, τόσο θα φαίνεται και καλύτερα..!

Υ.Γ.:Μόλις που διάβασα τα σχόλιά σας στην προηγούμενη δημοσίευση(να την πω κι αυτήν προφητική;) και σας ευχαριστώ πολύ καλοί μου φίλοι για τα καλά κι ευγενικά σας λόγια!Θα προτιμούσα να σας απαντήσω στον καθένας σας ξεχωριστά-όπως συνηθίζω άλλωστε-αλλά η συγκυρία αυτήν τη στιγμή δεν μου το επιτρέπει!Δεν υπάρχουν λόγοι υγείας αυτήν τη φορά, αλλά μάλλον προσαρμογής στη νέα μου πραγματικότητα.Ίσως χρειαστεί ν'  απουσιάσω για λίγο καιρό!Θα προσπαθήσω να 'μαι εντάξει στις υποχρεώσεις μου!Να ξέρετε όμως πως θα σας αγαπώ και θα σας σκέφτομαι συνέχεια!Δεν πρόκειται να σας αφήσω..!

14 σχόλια:

  1. βρηκα και εγω μερα να σε καλεσω σε παιχνιδι ε;

    βασικα αφου δεν ειναι θεμα υγειας, θα περασει κι αυτο!
    ξερω πως τα προβληματα προσπαρμογης ειναι δυσκολο μιας και που ειμαι παθουσα και γενικα θελω χρονο προσπαρμογης ακομη και στη καφετερια που παω για πρωτη φορα.

    ευχομαι να πανε ολα καλα και συντομα να εισαι το ιδιο αισιοδοξος και δυνατος οπως οταν σε γνωρισα.

    εμεις εδω θα ειμαστε και θα σε περιμενουμε!

    υπομονη, πιστη και ολα θα περασουν!

    ευχομαι ενα ομορφο σκ να σε ξεκουρασει φιλε μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κουράγιο. Τίποτα δεν είναι μόνιμο σε αυτή τη ζωή. Ούτε καν τα προβλήματά μας.
    Σε φιλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα Νικόλα μου..ανησυχώ..κάνε υπομονή και έχε δύναμη σε ότι κι αν είναι..στείλε μου mail..ανησυχώ..Υ.Γπρόσεχε τον εαυτό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ακουω τι λες....δεν θελω να ακουσω....
    Ακουω μονο χτυπους καρδιας.
    Παιξε μη ενοχικο τεμπο
    για να σε ακολουθησουν.

    Φιλιτικτακ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νίκο μου καλησπέρα , ανήσυχο και πληγωμένο σε βρίσκω φίλε μου και με έντονο ενοχικό για ένα λάθος!!!Πίστεψε μόνο σε σένα και να το περάσεις με λίγες , η καθόλου ψυχικές φθορές !
    Ακουμπώ την αγάπη μου και την συμπαράστασή μου !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νίκο μου,
    καλή δύναμη Θεού σε ότι και αν περνάς!
    Καλό βράδυ και καλή Κυριακή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το τέλος και η αρχή είναι τόσο μακριά και ταυτόχρονα συνορεύουν. Υπομονή σ' ότι περνάς και καλό κουράγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημέρα Νίκο!!!Κάποια δοκιμασία πάλι σέ βρήκε!
    Υπομονή καί καλή δύναμη νά τό ξεπεράσης όσο ποιό γρήγορα μπορείς!!
    Εχε πίστη!!!Φιλιά στό Σοφάκι σου!
    Καλό Σ/Κ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Νίκο μου ακόμα και ενοχές να νοιώθεις για κάτι τι σε διαβεβαιώνει πως ακούς τους ήχους του τέλους; Τα λάθη ανθρώπινα δεν είναι; Το ίδιο και η συγχώρεση ... φτάνει να υπάρχει αλήθεια μέσα σε αυτά τα δυο...Πίστεψε σε ότι έχεις μέσα σου και γιατί να μην πάνε όλα καλά;
    Ολόψυχα εύχομαι να διαβάσω κάποια στιγμή εδώ το πόσο ευτυχισμένος είσαι κι εσύ και το Σοφάκι σου... πως όλα ήταν ένα κακό όνειρο και πέρασαν ...
    Σας φιλώ πολύ :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Υπομονή.... Καλή δύναμη σου εύχομαι!
    Όλα θα πάνε καλά!
    Ψυχραιμία και αισιοδοξία!!!!
    Πολλά φιλιά! Καλή και ηλιόλουστη Κυριακή :))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. queridos amigos lo bello de la vida es que nos sorprende siempre, y superar sus desafíos es un premio, los abrazo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Νομίζω πως δε γίνεται κάποιος να επικεντρώνει σε ένα λάθος μετά από καιρό. Ίσως το χρησιμοποιεί ως αφορμή είτε για να καταστρέψει τον κόσμο του, ή για να κλειστεί σε αυτόν. Πρώτ' απ' όλα, ένας άνθρωπος μετά από καιρό, δεν είναι ο ίδιος άνθρωπος, οπότε δεν ήταν αυτός που έκανε το λάθος... Έτσι, δεν έχουν θέση ούτε οι ενοχές μέσα μας, ούτε οι κατηγορίες από τους άλλους... Όλα αυτά βέβαια όταν μιλάμε για ανθρώπους που ξέρουν να αλλάζουν και να αποδέχονται τις αλλαγές των άλλων...
    Μιλάω τώρα επειδή είμαι φλύαρος, χωρίς να γνωρίζω για τι μιλάμε... Ελπίζω να μη λέω άσχετες βλακείες. Καλησπέρα Νίκο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Υπομονή, ψυχραιμία και κουράγιο, καλέ μου Νίκο!
    Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο!!!!
    Καλό ξημέρωμα!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλημερα!
    Ανησυχος και προβληματισμενος. Δεν ξερω ποιο λαθος σε βασανιζει, ξερω ομως απο βασανιστικα λαθη, ερινυες που κυνηγανε... Θα σου πω ομως πως πολυ συχνα ειμαστε εμεις πιο αυστηροι κριτες του εαυτου μας, αρνουμαστε να του χαρισουμε συγχωρεση ενω οι αλλοι ηδη το εχουν κανει! Οπως και να εχει, εχω αρχισει να πιστευω πως ολα γινονται για καποιο λογο, ακομα κι αν αυτος αργει να μας αποκαλυφθει. Ευχομαι δυναμη και κουραγιο, οι αλλαγες ειναι δυσκολες, αλλα εξ' ορισμου καθε τελος σηματοδοτει μια αρχη, ενα ακομα βημα. Ευλογημενος να εισαι και να σε προσεχει εκεινο το φως που παντα λαμπει στο δρομο μας ειτε το βλεπουμε ειτε οχι. Μπορει να γνωριζομαστε ελαχιστα, αλλα αν χρειαστεις κατι ειμαι μολις ενα mail μακρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλοι είστε ευπρόσδεκτοι, καλοδεχούμενοι και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψη και το σχολιασμό σας! Σχολιάστε ο,τι θέλετε με ευπρέπεια και διακριτικότητα, χωρίς να προσβάλλετε ή να θίγετε με οποιοδήποτε τρόπο άλλα πρόσωπα... δηλ. χωρίς βρισίδια και μπινελίκια βρε παιδιά και προ πάντων χωρίς greeklish... ε, τι την έχουμε αυτήν τη ριμάδα τη γλώσσα μας..! Κάπου εδώ μέσα σουλατσάρει και η αγάπη μου!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...