ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ, ΕΙΡΗΝΙΚΟ, ΚΑΘΑΡΤΙΚΟ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ, ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ, ΑΕΡΙΤΖΙΔΙΚΟ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ, ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟ, ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ, ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟ, ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ, ΚΑΥΣΤΙΚΟ, ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ, ΑΣΥΜΒΑΤΟ, ΑΙΧΜΗΡΟ, ΑΙΦΝΙΔΙΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ, ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟ, ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ, ΑΔΙΑΚΡΙΤΟ, ΑΝΑΠΟΔΟ, ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ, ΑΥΤΟΝΟΜΟ, ΑΝΑΡΧΟ, ΑΔΕΣΠΟΤΟ, ΑΚΡΑΙΟ, ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ, ΑΡΡΩΣΤΟ, ΕΙΡΩΝΙΚΟ... ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ!

Αναγνώστες

28 Σεπτεμβρίου 2013

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;


Ζητείται οποιοσδήποτε εθελοντής(ή εθελόντρια, δεν έχει σημασία) που ν΄ αναλάβει επιτέλους την διακυβέρνηση της ακυβέρνητης χώρας και μαζί τις τύχες του ελληνικού λαού, προκειμένου ξαναζωντανέψει την ελπίδα μας κι ο οποίος θα πρέπει να πληροί τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις:

1ον Να 'ναι γνήσιος Έλληνας πατριώτης, να λαχταρά για την πατρίδα και τον ελληνισμό και να στέκεται αντάξια της ιστορίας του τόπου και των ένδοξων προγόνων του.
2ον Ν' απεχθάνεται με σφοδρότητα τους προδότες και τα λαμόγια.
3ον Να 'ναι άσπιλος, αμόλυντος και ποτέ να μη βάζει τα δάχτυλα στο μέλι.
4ον Να μην είναι οσφυοκάμπτης.
5ον Να 'χει νεύρο πάνω του και να μην είναι σε διαρκή καταστολή και μόνιμα διασωληνωμένος.
6ον Να χτυπά το χέρι του στο τραπέζι στα διεθνή φόρουμ όποτε έχει δίκιο, αλλά κι όποτε δεν έχει, για να μην τον πιάνει ο ύπνος.
7ον Να το λέει η καρδιά του, να 'χει "αχαμνά"(όπως λέει κι ο θυμόσοφος λαός μας) σ' απειλές και πισωγυρίσματα και να μη λερώνει απ' το φόβο το βρακί του.
8ον Να μην κάνει Θεό το ευρωνόμισμα.
9ον Να μη διακατέχεται από εμμονές για την Ευρώπη και την ευρωλαγνεία.
10ον Να ξέρει να ξεχωρίζει τους Έλληνες απ' τους απολίτιστους, άξεστους κι απάνθρωπους "ανθρωπιστές" βαρβάρους.
11ον Να μην ξεχνά πως η Ευρώπη έγινε απ' τους Έλληνες κι όχι η Ελλάδα απ' την Ευρώπη.

Κάποτε μ΄ ένα "ΟΧΙ" όλοι οι Έλληνες ξέχασαν διχόνοια και δικτατορία, πήραν τα όπλα, ξεχύθηκαν στα βουνά κι έριξαν στο τσάκα-τσάκα τους φασίστες του Μουσολίνι στη θάλασσα.Έτσι και σήμερα όλοι οι Έλληνες θα στοιχηθούν απέναντι στο φασισμό του Σόιμπλε, της Μέρκελ, της Λαγκάρντ, του Ρότσιλντ και των Σιωνιστών Εβραίων ο ένας πίσω απ΄ τον άλλον, σε μια μεγάλη φράση που θα εκστομίσει εκείνος ο εθελοντής πατριώτης περήφανα και θα τον ακολουθήσουν, όσα κι αν περάσουν.Αρκεί μόνο να μη δειλιάσει και προσκυνήσει!Στο τέλος όμως όσα κι αν περάσουμε, θα ΄χουμε καταφέρει να κρατήσουμε την πατρίδα μας ζωντανή… έτσι όπως μας την παρέδωσαν στα χέρια μας οι ένδοξοι και σοφοί πρόγονοί μας!Το οφείλουμε άλλωστε προς αυτούς.
Τέλος στο σημείο ακυβερνησίας κι αιχμαλωσίας που έχουμε ήδη φτάσει δε διακατέχομαι από διαφόρων ειδών κινδυνολογίες, αλλά όμως ο ένας και μοναδικός κίνδυνος διάλυσης της συνοχής του έθνους μας είναι προ των πυλών και φαντάζει περισσότερο εφικτός στις μέρες που διανύουμε από οποιαδήποτε άλλη εποχή.Έτσι λοιπόν όπως κατά το παρελθόν το ίδιο το πολιτικό σύστημα έτρεφε και τροφοδοτούσε κατά το δοκούν αναρχικούς(γνωστοί-άγνωστοι!), τρομοκράτες("δεν" ήξερε!), ακροαριστερούς κι αντιφρονούντες(γνωστοί κουκουλοφόροι!), ακροδεξιούς(Καρατζαφύρερ, Βορίδηδες, Γεωργιάδηδες κ.λ.π. κακό συναπάντημα!), έτσι και σήμερα χρησιμοποιεί και τα φασιστοειδή της ΧΑ που κι αυτά ήξεραν, αφού υπήρχαν προ πολλού.Άρα δεν πρέπει νομίζω να ξεχνάμε αυτό και να το βάλουμε καλά στο μυαλό μας(ας είναι και στο πίσω μέρος του) πως:

ΚΑΝΕΝΑΣ "ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ" ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, ΑΠΟΚΟΜΜΑ, ΕΚΤΡΩΜΑ Ή ΛΑΜΟΓΙΟ 
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ν' ΑΓΩΝΙΑ(ΔΗΘΕΝ) ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ 
ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ, 
ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΑΣ Ο ΕΑΥΤΟΣ!

Υ.Γ.:Είπα να το βουλώσω και να μη βγάλω άχνα μ΄ όσα γίνονται, αλλά δεν άντεξα μ΄ αυτά που ακούω, διαβάζω, βλέπω... κι αηδιάζω.Κι έτσι λοιπόν δεν κατάφερα να βγάλω και τον σκασμό!Κατά τη γνώμη μου και σύμφωνα μ΄ όσα μαθαίνω, νομίζω πως όσοι απέμειναν απ΄ αυτούς που ασχολούνται στενά κι ενεργά με τα κόμματα, αποκόμματα και τις "ιδεολογίες" που πρεσβεύουν οι περισσότεροι(για να μην πω όλοι από ευγένεια), είναι αλήτες, μέλη συμμοριών, τυχάρπαστοι, υποκινούμενοι και σχιζοφρενείς(και χωρίς εισαγωγικά).Οι συμπλοκές που γίνονται μεταξύ τους θυμίζουν ξεκαθάρισμα λογαριασμών.Κανένας άνθρωπος που ΄χει "σώας τας φρένας" μετά την περιβόητη εποχή του μνημονίου όπου πιστεύω πως ξεμπροστιάστηκε ολόκληρη η μεταπολίτευση(βλ. όπως το λήμμα Τσοχατζόπουλος) της ρεμούλας, της μάσας και της διαπλοκής, δεν πρέπει ν΄ ακούει όσα θέλουν εκείνοι οι πολιτικοί λωποδύτες-με τα παπαγαλάκια τους-να φτάσουν στ΄ αυτιά του.Να ξέρει πως τον οδηγούν και πάλι εκεί που θέλουν... σαν πρόβατο επί σφαγή!Μπορεί ακόμα και στον αιφνίδιο θάνατο του εμφυλίου σπαραγμού! 

8 σχόλια:

  1. πολυ καλο ποστ φιλε μου! μπραβο! πολυ καλο!

    συμφωνω σε ολα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ ευχαριστώ καλή μου φίλη!Δε μπορούσα... πνιγόμουν..!

      Διαγραφή
  2. Καλημέρα Νίκο καί Σοφία!!!!
    Ωραίο κείμενο!!!Δυστηχώς,δέν υπάρχει κανείς!!!!
    Καί ούτε πρόκειτε νά υπάρξει!!!Παντού τά ίδια!!!
    Καλό Σ/Κ!!!Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ξέρω καλή μου DIMI, αλλά υπάρχουν ακόμα ορισμένοι που δεν το καταλαβαίνουν!Κι άντε αυτοί να ΄ναι γερόντια(που δεν επιτρέπεται με όσα είδαν), αλλά υπάρχουν και πολλοί νέοι..!
      Να περνάτε υπέροχα!Έχεις χαιρετισμούς απ΄ τη λατρεμένη σου Λευκάδα!:-)

      Διαγραφή
  3. Γεια σου Νίκο μου, ενδιαφέρουσα ανάρτηση!
    Πιστεύω πως όλο και κάποιος θα βρεθεί να κάνει τα αδύνατα - δυνατά.. νομίζω η πίστη και η ελπίδα είναι ότι απέμεινε, δε θέλω να μου πάρουν και αυτά!
    Να είσαι καλά! Καλό απόγευμα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά κάνεις paloma μου και διατηρείς τις ελπίδες σου.Ίσως είσαι νέα σε ηλικία και πρέπει να ελπίζεις!Εύχομαι μόνο μην ελπίζεις σε λάθη.Να ΄σαι σίγουρη πως έτσι κάποτε ήμουν κι εγώ μέχρι πριν μερικά χρόνια!Θεωρώ πάντως τον εαυτό μου υπεύθυνο στις επόμενες γενιές που συμμετείχα για να φτάσουμε εδώ, αλλά τώρα που τους έμαθα, διαπίστωσα πως ήμασταν τότε πάρα πολλοί υποστηρικτές, που η όποια αντίθετη φωνή μας τώρα πια δεν εισακούγεται.
      Έχεις την καλημέρα αγαπημένη φίλη μου με την αγάπη μου!:-)

      Διαγραφή
  4. Να απαντήσω στο ερώτημα του τίτλου; Όχι! Δεν υπάρχει. Συμφωνώ με DIMI και διαφωνώ κάθετα με paloma. Μάλιστα θεωρώ πως όταν χαθεί κάθε ελπίδα και πίστη προς οτιδήποτε, μόνο τότε θα υπάρχει πιθανότητα να συμβεί μια αλλαγή. Με ελπίδα και πίστη δε βγήκε από το αδιέξοδο καμιά κοινωνία... Ίσα-ίσα. Στην πόλη περιμένοντας τον Μωάμεθ, αντί να πολεμούν προσεύχονταν. Και έπεσαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι ούτε πρόκειται να υπάρξει με αυτό το πολιτικό σύστημα καλέ μου φίλε.Όσο υπάρχει μονοκρατορία του ενός κυβερνήτη οι λαμογιές θ΄ αυξάνονται και θα πληθαίνουν.Οι "σωτήρες" έχουν παρέλθει σαν συνείδηση... το θέμα είναι να μην γίνονται αποδεκτοί κι απ΄ την κοινωνία!Καλή η παρομοίωση με το Μωάμεθ, όσο κι η "σφάξε με αγά μου για ν΄ αγιάσω!"
      Καλημέρα και να ΄σαι καλά!:-)

      Διαγραφή

Όλοι είστε ευπρόσδεκτοι, καλοδεχούμενοι και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψη και το σχολιασμό σας! Σχολιάστε ο,τι θέλετε με ευπρέπεια και διακριτικότητα, χωρίς να προσβάλλετε ή να θίγετε με οποιοδήποτε τρόπο άλλα πρόσωπα... δηλ. χωρίς βρισίδια και μπινελίκια βρε παιδιά και προ πάντων χωρίς greeklish... ε, τι την έχουμε αυτήν τη ριμάδα τη γλώσσα μας..! Κάπου εδώ μέσα σουλατσάρει και η αγάπη μου!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...