ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ, ΕΙΡΗΝΙΚΟ, ΚΑΘΑΡΤΙΚΟ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ, ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ, ΑΕΡΙΤΖΙΔΙΚΟ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ, ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟ, ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ, ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟ, ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ, ΚΑΥΣΤΙΚΟ, ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ, ΑΣΥΜΒΑΤΟ, ΑΙΧΜΗΡΟ, ΑΙΦΝΙΔΙΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ, ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟ, ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ, ΑΔΙΑΚΡΙΤΟ, ΑΝΑΠΟΔΟ, ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ, ΑΥΤΟΝΟΜΟ, ΑΝΑΡΧΟ, ΑΔΕΣΠΟΤΟ, ΑΚΡΑΙΟ, ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ, ΑΡΡΩΣΤΟ, ΕΙΡΩΝΙΚΟ... ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ!

Αναγνώστες

18 Σεπτεμβρίου 2013

ΓΥΡΟΣ ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ!


Ήρθε το φθινόπωρο και μαζί ήρθαν και τα βραβεία.Θα πλημμυρίσουν όλα τα ιστολόγια από διάφορα βραβεία κι έτσι θα μάθουμε τις συνήθειες των καλών μας διαχειριστών.Να γνωριστούμε καλύτερα βρε παιδιά.Για μένα αυτό βέβαια δε θεωρείται βραβείο(και κακώς αναφέρεται μ΄ αυτήν τη λέξη), αλλά είναι ένας τρόπος γνωριμίας.Πρότασή μου σ΄ αυτό βρε παιδιά θα ΄ταν να τ΄ ονομάζαμε κάτι σαν... "ΓΥΡΟ ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ!"
Έτσι κάπως η αγαπημένη μου φίλη Κική του ενδιαφέροντος ιστολογίου "ΕΚΦΡΑΣΟΥ" με τα πολύ όμορφα δοκίμια και παιδικές ιστοριούλες της μου χάρισε το παραπάνω βραβειάκι.Η χαρά κι η τιμή που μου έκανε φυσικά ήταν πολύ μεγάλη-γιατί με σκέφθηκε-και γι΄αυτό την ευχαριστώ πάρα πολύ.
Οι όροι είναι γνωστοί στους πάντες.Απαντάμε στις παρακάτω ερωτήσεις για να γνωριστούμε κι ύστερα το χαρίζουμε με τη σειρά μας σ΄ άλλα πέντε(5) ιστολόγια.Κι έτσι όσο πιο πολλά ιστολόγια προστεθούν στη λίστα γνωριμιών, τόσο μπορούμε να μάθουμε πιο πολλά για τους διαχειριστές τους.Αρχίζουμε λοιπόν..!

Το αγαπημένο μου φαγητό
Δεν αντιμετωπίζω ιδιαίτερο πρόβλημα στο φαγητό, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων.Κι αν αφήσουμε απ΄ έξω κάθε είδους κρεατικά μου αρέσει πολύ ο μουσακάς, με τις μελιτζανούλες του, τις πατατούλες του και φυσικά τον κιμά του από διάφορα είδη ζώων.Προτιμώ ελληνικά... κι ανθυγιεινά!Τι να κάνω!

Δε μου αρέσει στους ανθρώπους
Μόλις διάβασα αυτό, η πρώτη σκέψη ήταν:"καλύτερα να δω και να πω τι δε μ΄ αρέσει από μένα".Γιατί αν ξεκινήσω απ΄ τον εαυτό μου, τότε θα μπορώ να πω με σιγουριά, τι δε μ΄ αρέσει στους άλλους.Κι έχω αρκετά κακά... όπως η γκρίνια(λίγο το ΄χεις κι αυτό;χαχαχα!).Ως τότε όμως ας περιμένω ακόμα.

Μου αρέσει οι άνθρωποι με τους οποίους κάνω παρέα
Να ΄ναι ο εαυτός τους... ό,τι και να ΄ναι κι όποιοι κι αν είναι.Αυτό θα το εκτιμήσω περισσότερο.Γιατί και προβληματικός να ΄ναι κάποιος θα ξέρω πως να του φερθώ.Τα σιγανά ποταμάκια φοβάμαι, γιατί δεν ξέρω πότε μαζεύουν νερά και γίνονται χείμαροι.

Με ηρεμεί
Αυτήν την περίοδο δε μπορεί να με ηρεμήσει τίποτα.Στην τσίτα είμαι συνέχεια και δεν ξέρω που θα βγει αυτό.Κι έχω ένα πολύ δύσκολο χειμώνα μπροστά μου!Θα προσπαθώ συνέχεια μήπως κι αποσπάσω την προσοχή μου... να ξεχαστώ!Πάντως έναν καλό τρόπο ηρεμίας μου προσφέρετε κι όλοι εσείς αγαπημένοι μου φίλοι που χαίρομαι πάρα πολύ που σας έχω γνωρίσει και μιλάμε.Ο Θεός να σας έχει καλά!

Αγαπώ
Έχω στερηθεί πολλά από μικρή ηλικία(και δεν εννοώ μόνο υλικά αγαθά!)Γι΄ αυτό επιμένω στους ανθρώπους.Είμαι αμετανόητος!Αντικείμενα και στιγμές δεν αγαπώ... απλά μ΄ αρέσουν.Αγαπώ ανθρώπους κι έχω πέσει πολλές φορές με τα μούτρα πάνω τους.Μου έχει κάνει κακό βέβαια αυτό στην πορεία.Περισσότερο όμως αγαπώ αυτούς που αγαπάνε και σέβονται τον εαυτό τους!Από κει ξεκινά άλλωστε κι η αυτογνωσία.

Με νευριάζει
Τελευταία έχω αρκετά νεύρα.Νευριάζω με το παραμικρό κι όλα μου φταίνε.Ακόμα και με τον εαυτό μου τα βάζω.Δεν ήμουνα έτσι.Πιο πολύ το παθαίνω στην οδήγηση ή όταν προσπαθούν να υποτιμήσουν τη νοημοσύνη μου.Και για τα δυο νιώθω άσχημα που νευριάζω, αλλά πιστεύω σύντομα να τα κόψω.Δε βγάζεις άκρη έτσι και τζάμπα χαλάς τα νεύρα σου.Ήδη σε μερικά περιστατικά συγκρατήθηκα!Για αρχή νομίζω καλά είναι!

Δεν αποχωρίζομαι ποτέ
Δεν έχω κάτι ιδιαίτερο και δεν νιώθω εξαρτήσεις που να μη μπορώ ν΄ αποχωριστώ.Κι εννοώ για άψυχα αντικείμενα.Από ανθρώπους θα ΄θελα να ΄χα δίπλα μου, που να μπορώ να συνεννοηθώ κι ορισμένους δε θα ΄θελα ν΄ αποχωριστώ.Ο φίλος και κουμπάρος μου Παναγιώτης, ο γαμπρός μου Γρηγόρης, η αδελφή μου η Ρούλα, οι άλλοι κουμπάροι μου Σούλα και Σπύρος, είναι μερικοί απ΄ αυτούς που θα ΄θελα να ΄χα δίπλα μου συνέχεια.

Όταν ήμουν μικρός χάζευα συστηματικά αφίσες
Μικρός δεν ήμουν φαν της αφίσας κι οπότε δε μπορώ να πω τι με συγκινούσαν.Ήρωάς μου πάντως ήταν ο Σούπερμαν κι από ηθοποιούς ο Ρότζερ Μουρ κι ο Τόνι Κέρτις στις αυτοτελείς σειρές "Οι αντίζηλοι" κι "Ο Άγιος".

Τελείωσαν οι ερωτήσεις, τέλειωσε κι η ιερά εξέταση!χαχαχα!
Στα δύσκολα τώρα...Ο αριθμός που πρέπει να το χαρίσω με τη σειρά μου είναι πάρα πολύ μικρός από άλλες φορές και δε θέλω ν΄ αδικήσω κανένα φιλικό μου ιστολόγιο.Όλα σας αγαπάω το ίδιο και την επόμενη φορά θα ΄θελα να γνωρίσω κι άλλα.
Η σειρά παρακάτω είναι εντελώς τυχαία!

καθώς και στο ολοκαίνουργο ιστολόγιο που έκανε σήμερα την εμφάνισή του στο διαδίκτυο και καλωσορίζω κι από δω στον υπέροχο αυτό κόσμο, ευχόμενος ολόψυχα να ΄ναι καλοτάξιδο και σιδεροκέφαλο.

ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ!

19 σχόλια:

  1. Μη νευριάζεις και μη συγχίζεσαι! Να είσαι ήρεμος! Και κυρίως μην τα βάζεις με τον εαυτό σου! Τα ίδια κάνω κι εγώ, το ξέρω, αλλά δεν είναι καλό, γιατί λειτουργεί πάντα αντίθετα από αυτό που θα θέλαμε...
    Μουσακάς, εεε... Κι έχω τόσο καιρό να φάω :)) χαχα!
    Ευχαριστούμε για την τιμή που μας κάνεις να μας δώσεις το βραβείο! Να'σαι καλά! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είμαι συνέχεια έτσι καλέ μου Αλέξανδρε, αλλά όποτε πιέζομαι ή συμπιέζομαι(πες το καλύτερα).Γενικά ήρεμος είμαι, αλλά για να διορθώσω κι αυτό θέλω λίγο χρόνο.
      Μουσακά πάντως θα ΄χουμε κάνει τον ίδιο χρόνο να φάμε!χαχαχα!
      Να χαρείτε το βραβειάκι σας όπως χαίρομαι κι εγώ που σας έχω γνωρίσει και γίνατε φίλοι μου!Παιδιά μου να περνάτε καλά παιδιά και να μου φιλήσεις την Αναστασία σου!:-)

      Διαγραφή
  2. συγχαρητήρια για το βραβέιο...στην χθεσινή μου ανάρτηση το έχω κι εγώ :) ωραίες απαντήσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ ευχαριστώ πολύ καλό μου ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ!
      Τη διάβασα χθες τη δημοσίευσή σου κι οι απαντήσεις σου ήταν πολύ καλές.Χαίρομαι που γνωριζόμαστε έστω και μ΄ αυτόν τον τρόπο!:-)

      Διαγραφή
  3. Καλησπέρα αγαπημένε φίλε nikos mous
    ειλικρινά χάρηκα που μιλήσαμε στο τηλέφωνο...σου εύχομαι τα καλύτερα
    στη ζωή σου φίλε μου.
    Ευχαριστώ και με συγκινεί η πρωτοβουλία σου για το βραβείο,που
    βλέπω και να το πάρω;...με ποιόν τρόπο; Νίκο μου;
    με ποιόν;
    Για να καταλάβεις τι εννοώ πήγαινε στα σχόλια για το βραβείο που μας χάρισε το αγαπημένο ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ στην ανάρτηση μου εννοώ και θα καταλάβεις...
    εμένα με τίμησε το ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ και δεν μπορώ να το χαρώ ακόμα (βραχυκύκλωσα απλά)
    Όπα ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ αγαπημένο συγχαρητήρια και σε ευχαριστώ πολύ όπως και όλους σας
    Με εκτίμηση
    Παύλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπημένε μου φίλε Παύλο σας χαιρετώ από Λευκάδα!
      Διάβασα το σχόλιό σου κι απ΄ ότι κατάλαβα είσαι πρωτάρης στις βραβεύσεις και γι΄ αυτό μην αγχώνεσαι!Κάπως έτσι ξεκινήσαμε όλοι μας.Σου άφησα σχόλιο στο ιστολόγιό σου πως θα παραλάβεις το βραβείο.Αν δεν έγινα κατανοητός ξαναρώταμε... είμαι μεγάλος σε ηλικία κι έχω αρκετή υπομονή!χαχαχα!
      Χάρηκα κι εγώ που μιλήσαμε στο τηλέφωνο!
      Να ΄στε καλά και πάντα να χαμογελάτε!:-)

      Διαγραφή
  4. Πέρασα, με καθυστέρηση, να σου ευχηθώ για την Σοφία σου ό,τι καλύτερο! Να την χαίρεσαι, Νίκο! Και έμαθα και κάποια πράγματα για σένα! Να μην νευριάζεις όμως στην οδήγηση!!!!!
    Καλό ξημέρωμα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα καλή μου φίλη Marie-Anne!
      Σ΄ ευχαριστώ πολύ για τις ευχούλες σου στο Σοφάκι μου!Όσο για τα νεύρα που θα πάει, θα τα κόψω κι αυτά, γιατί είμαι και σε κρίσιμη ηλικία για να συγχίζομαι!χαχαχα!
      Να περνάς καλά με την οικογένειά σου καλή μου φίλη!:-)

      Διαγραφή
  5. καλημερα αγαπημενε μου φιλε! καταρχας θα ηθελα να σε ευχαριστησω για το ομορφο τροπο που ανεφερες και μενα σε τουτη την αναρτηση! :)

    επειτα θα ηθελα να πω πως χαρηκα παρα πολυ με τις απαντησεις σου και κυριως για το οτι δενεσαι με ανθρωπους και οχι με αντικειμενα.

    να εισαι καλα φιλε μου! και να περνας ομορφα ευχομαι! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κική μου ήταν μεγάλη η τιμή που μου έκανες και με σκέφτηκες!Ήταν το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω γι΄ αυτό και το ΄κανα με μεγάλη ευχαρίστηση.Έτσι λοιπόν μη μ΄ ευχαριστείς, γιατί την τιμητική του έχει κι εκείνος που το χαρίζει!
      Χαίρομαι που σου άρεσαν οι απαντήσεις μου.Έτσι πιστεύω γνωριζόμαστε καλύτερα όλοι μεταξύ μας κι αφού δε μπορούμε να ιδωθούμε, τουλάχιστον κι αυτός είναι ένας καλός τρόπος γνωριμίας.
      Καλή κι αγαπημένη φίλη μου, σου στέλνω την καλημέρα με την αγάπη μου και να περνάς υπέροχα!:-)

      Διαγραφή
  6. καλημέρα αγαπημένε φίλε μου Νίκο μου χθες έσκασα και ξενύχτισα να σκέφτομαι... είμαι τόσο άσχετος!!!
    Και είπα δεν είναι κακό να είσαι ειλικρινείς και να λες δεν ξέρω!!
    Αν θυμάσαι σου έστειλα μήνυμα γι' αυτό και σε ρώτησα πώς μπορώ να βάλω σε ξεχωριστή θέση τα blog των πολύ αγαπημένων φίλων και φυσικά τα βραβεία τους που είχα την αίσθηση ότι θα με προκύψουν χωρίς να το γνωρίζω καν το θέμα!!
    Και οπ ήλθε το πρώτο βραβείο από το
    ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ ΜΑΣ.. και ο ...Γολγοθάς.. χά.. χά.. χα συνεχίζετε..
    Είσαι τόσο κατανοητός και απλός!!
    Θέλω όμως να μου πεις αν ξέρεις πώς
    να βάλω τα ....βραβεία που χαρίζουν οι φίλοι μας όπως εσύ στο blog δεξιά ή αριστερά σταθερές εικόνες!!!
    Μήπως ξέρει κάποιος από τους αγαπημένους φίλους να
    ...βοηθήση;
    θέλω πολλά ;
    Aγαπημένε φίλε μου και εγώ που είμαι ..μεγαλύτερος
    πρέπει να έχω.....υπομονή...όνου; χα..χα..
    Καλημέρα Μαριάννα..
    Νίκο μας στήν οδήγηση νευριάζεις!!!
    στήν....ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ όμως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΜΕ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΟΥ
    ΜΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ...ΠΟΛΥΤΙΜΕ ΦΙΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ μου φίλε Παύλο στα έστειλα στο e-mail σου κι ελπίζω να έγινα κατανοητός.Αν όχι δέχομαι και διευκρινίσεις.Όσο γνωρίζουμε βοηθάμε.Είπαμε έχουμε υπομονή καθόσον είμαστε και Ταύροι!χαχαχα!
      Τώρα στην οδήγηση σιγά-σιγά αρχίζω και το μειώνω, αλλά αυτό έχει να κάνει σε ορισμένες στιγμές κι ανάλογα πως είμαι εκείνη τη στιγμή.Η καθοδήγηση πάντως δε με νευριάζει, αλλά την αγνοώ.Εάν είναι καλοπροαίρετη κι έχει αρκετές δόσεις συμβουλών τη λαβαίνω υπόψη μου και την επεξεργάζομαι, αλλά η καθοδήγηση καθαυτό του μυαλού κάτι σαν mind games την προσπερνώ χωρίς δεύτερη κουβέντα, γιατί και να συζητήσεις δε βγάζεις άκρη.
      Καλό σας απόγευμα να ΄χετε και να ΄στε καλά εκεί στην όμορφη Σαλονίκη!:-)

      Διαγραφή
  8. Καλημέρα Νίκο καί Σοφούλα!!!Καλημέρα στήν όμορφη Λευκάδα μας!!!( ο νούς μου είναι ακόμα εκεί,χά χά!!!!)Συγχαρητήρια γιά τό βραβείο!!!Τό αξίζετε!!!Μού άρεσαν οι απαντήσεις!!!Οσο γιά τόν μουσακά,τό αγαπημένο φαί τού άντρα μου!!!Ολο μου ζητάη νά τού φτιάχνω!!!Τά νεύρα μου!!!
    Πολλά φιλάκια φίλοι μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να ΄σαι καλά καλή μας φίλη κι έχεις την αγάπη μας!
      Τη λατρεύεις τη Λευκάδα και φαίνεται στο υπέροχο ιστολόγιό σου.Θα σε περιμένουμε το καλοκαίρι και πάλι!Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια κι όσο για το μουσακά προτιμώ να τον φτιάχνω μόνος μου, παρά να ταλαιπωρώ το Σοφάκι μου... ξέρω πως έχει φασαρία κι έτσι αποφεύγω και τη γκρίνια!αχαχα!(πλάκα κάνω βρε!)
      Καλό απόγευμα να περάσεις DIMI μου με την οικογένειά σου!:-)

      Διαγραφή
  9. Γλυκέ μου Νικόλα σ'ευχαριστώ μέσα απο την καρδιάμου για το βραβειάκι που μου χάρισες!!με τιμάς και εμένα και το χώρο μου!!δεν το πήρα είδηση αμέσως γιατί δεν άνοιξα εχθές υπολογιστή,,σήμερα ασχολήθηκα με την ανάρτηση που μας καίει όλους και μετά πήγα στα φιλικά ιστολόγια..τα γεγονότα τρέχουν αυτές τις μέρες,εγώ απλά θέλω να σου πω ότι νιώθω πολύ ευτυχισμένοι που όλο και περισσότεροι φίλοι μπαίνουν στην ομάδα που δημιουργήσαμε χωρίς καν να συννενοηθούμε για ευαίσθητα θέματα όπως αυτό της εθελοντικής αιμοδοσίας και σε ότι τυχόν προξκύψει και να αφορά συνανθρώπους μας που μας έχουν ανάγκη!!θα τα πούμε σύντομα,,να πάει καλά το κοριτσα΄κι και όποιος έχει νέα ειδοποιεί και τους υπόλοιπους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kate μου καλή μου Kate... μ΄ έχεις σκλαβώσει με τα ευγενικά σου σχόλια!Για το βραβειάκι δεν έκανα τίποτα περισσότερο απ΄ ότι ένιωθα... έχεις ένα θαυμάσιο ιστολόγιο που οι σκέψεις και τα λόγια σου, αγγίζουν κάθε ψυχή.
      Όσο για τη βοήθεια που πρέπει να προσφέρουμε όπως μπορούμε, σ΄ αυτό δεν είμαι καν διαπραγματεύσιμος.Οι συνάνθρωποίμας είναι εκεί έξω και μας χρειάζονται.Πιστεύω ακόμη πως αν ενωθούμε, όλοι μαζί μπορούμε.Κι απ΄ αυτό το μετερίζι η βοήθεια μπορεί να φανεί χρήσιμη.Πρώτα οι συνάνθρωποι έχουν προτεραιότητα κι ύστερα οι δημοσιεύσεις μας.Αυτήν τη δημοσίευση θα την κρατήσω μέχρι να μάθω νέα απ΄ το κοριτσάκι μας!Η αγωνία μου παραμένει μεγάλη!

      Διαγραφή
  10. Ελα Νικόλα..θα αγωνιούμε ακόμα για αυτη την περίπτωση..πρέπει να βρούμε κάποιον απο μέσα απο το Νοσοκομείο..δεν δίνουν πληροφορίες και με το δίκιο τους λόγω του ιατρικού απορρήτου.θα μάθουμε όμως..αλλά σου στέλνω mail..Δεν το κατεβάζω κι εγώ αν δεν μάθουμε..θα τα πούμε..καλό βραδάκι απο εδώ,,φιλάκια στην Σοφούλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο "Αγλαΐα Κυριακού" είναι το κοριτσάκι ή σε άλλο νοσοκομείο Kate μου;
      Δε μπορώ να ησυχάσω γι΄αυτήν την περίπτωση κι η όποια νέα δημοσίευση αυτήν τη στιγμή πολύ λίγο μ΄ ενδιαφέρει.Έχω δυο κοράκλες 11 και 16 χρονών και το μόνο που σκέφτομαι, είναι πως μπορεί να ήμουν κι εγώ στη θέση αυτών των γονιών.Τρέμω και που το σκέφτομαι.
      Καλό βράδυ να ΄χεις γλυκιά μου!

      Διαγραφή

Όλοι είστε ευπρόσδεκτοι, καλοδεχούμενοι και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψη και το σχολιασμό σας! Σχολιάστε ο,τι θέλετε με ευπρέπεια και διακριτικότητα, χωρίς να προσβάλλετε ή να θίγετε με οποιοδήποτε τρόπο άλλα πρόσωπα... δηλ. χωρίς βρισίδια και μπινελίκια βρε παιδιά και προ πάντων χωρίς greeklish... ε, τι την έχουμε αυτήν τη ριμάδα τη γλώσσα μας..! Κάπου εδώ μέσα σουλατσάρει και η αγάπη μου!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...