ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ, ΕΙΡΗΝΙΚΟ, ΚΑΘΑΡΤΙΚΟ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ, ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ, ΑΕΡΙΤΖΙΔΙΚΟ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ, ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟ, ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ, ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟ, ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ, ΚΑΥΣΤΙΚΟ, ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ, ΑΣΥΜΒΑΤΟ, ΑΙΧΜΗΡΟ, ΑΙΦΝΙΔΙΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ, ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟ, ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ, ΑΔΙΑΚΡΙΤΟ, ΑΝΑΠΟΔΟ, ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ, ΑΥΤΟΝΟΜΟ, ΑΝΑΡΧΟ, ΑΔΕΣΠΟΤΟ, ΑΚΡΑΙΟ, ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ, ΑΡΡΩΣΤΟ, ΕΙΡΩΝΙΚΟ... ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ!

Αναγνώστες

17 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΕ ΘΑ ΠΩ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ...


Άλλη μια κουραστική μέρα φεύγει κι ίσα που την προλαβαίνω.Κάθε χρόνο αυτήν τη μέρα έλεγα χρόνια πολλά, αλλά κάθε χρόνο αυτό αντί να πιάνει τόπο, είχε καταντήσει να γίνει μια συνήθεια... ένα φιάσκο.Η ζωή έφθινε κι η ευχή δεν έπιανε... απλά υπήρχε.Είχε φτάσει να πλανάται σαν ένα φάντασμα.Σήμερα δε θα πω χρόνια πολλά, επειδή έζησα τόσο κοντά στον θάνατο!Τα χρόνια που πέρασαν... ήταν πολλά... γεμάτα από ΄κείνα που θέλουμε να μείνουν στη λήθη.
Απόψε ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο ζωής... πραγματικής κι όχι αυτής της ψευδαίσθησης.Απ΄ αυτή που θέλει θέληση κι αντοχή... κι όπου υπάρχει θέληση δεν υπάρχουν δικαιολογίες.Κι όσο μας πονάει και βουρκώνουμε κι όσο νομίζουμε πως δε θ΄ αντέξουμε, πρέπει να δοκιμάσουμε και να πιούμε αυτό το δηλητήριο ως το τέλος... σαν καφέ.Ποιος ξέρει μπορεί στην πορεία ν΄ αποδειχτεί φάρμακο σ΄ εκείνα τα τόσα "ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ" που θ΄ ακολουθήσουν.Θα ΄ναι μια τελευταία ευκαιρία ή ένα τελευταίο λάθος.Κι ευχή(για όλους μας) σύμφωνα μ΄ αυτό που θ΄ ακολουθήσει αυτή τη φορά, δε μπορεί να ΄ναι άλλη απ΄ αυτή:

ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ!

11 σχόλια:

  1. Εγώ θα ευχηθώ στο Σοφάκι σου...χρόνια πολλά, αγωνιστικά, υπομονετικά, χαρούμενα, πνευματικά....κι ευλογημένα. Η αγία Σοφία να 'ναι πάντοτε συνοδοιπόρος και συμπαραστάτης στην ζωή της!!!
    Καλό σας βράδυ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρόνια πολλά στήν Σοφούλα σου,Νίκο!!!Μέ υγεία!!!!Καλή δύναμη!!!Τά δύσκολα περάσαν!!!Τά καλύτερα,έρχονται!!!Φιλιά στήν κούκλα σου!!!
    Καλό βράδυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι εγω θα ευχηθω! Χρονια πολλα κι ευτυχισμενα χωρις πολλες δυσκολιες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρόνια σας πολλά και χαρούμενα Νικόλα και Σοφάκι μας και ο Θεός μαζί σας.
    Τώρα τελευταία ένα πράγμα μου στριφογυρίζει στο μυαλό:Αδραξε τη μέρα,ζήσε την,στίψτην,κάθε λεπτό της.
    Να είμαστε ευγνώμονες που έχουμε την ευλογία να ξυπνούμε κάθε πρωί.
    Κάποτε έκανα το λάθος και τα θεωρούσα όλα δεδομένα χωρίς να προσπαθώ να αδράξω τα πάντα και να προσπαθήσω να γίνω καλύτερος Νίκο μου πληρώνωντας το ακριβά.
    Οι ευτυχισμένοι άνθρωποι αντιλαμβάνονται την αξία όσων έχουν, αισθάνονται ευγνωμοσύνη για αυτά και την εκφράζουν.
    Ακόμα και για τα πράγματα που οι περισσότεροι θεωρούν δεδομένα: για την υγεία τους, το σπίτι, τη δουλειά τους,
    την οικογένεια τους και τους φίλους τους.
    Χρόνια πολλά στο κορίτσι σου λοιπόν από δυο φυλλαράκια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Xρόνια πολλά στο Σοφάκι Νίκο μου... να πεις αυτά τα Χρόνια Πολλά μέσα απ την καρδιά σου και πιο πολύ να τα πιστέψεις κι εσύ κι εκείνη... γιατί θα είναι πολλά , πάρα πολλά για εσάς :-)
    Να χαίρεστε την ζωή, τα παιδιά, τους ανθρώπους που σας έδειξαν έμπρακτα την αγάπη και την συμπαράστασή τους σ΄ αυτές τις δύσκολες στιγμές...
    Σας φιλώ πολύ κι ολόψυχα εύχομαι το καλύτερο για εσάς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εύχομαι να είστε υγιείς,συνοδοιπόροι πιστοί στο ταξίδι που λέγεται ζωή και να ακουμπάτε ο ένας στον ώμο του άλλου όποτε θα αισθάνεσθε την ανάγκη..να κρατάτε ό ένας το χέρι του άλλου σάυτό το ταξίδι που λέγεται σκληρή πολλές φορές ζωή και τότε τα σύννεφα θα χάνονται στην απεραντοσύνη του ορίζοντα..να σας έχει ο θεός καλά αγαπημένοι μου φίλοι και να σας δίνει τεράστια δύναμη στα δύσκολα..με τις ευχές μου για υγεία αγάπη ευτυχία και ότι το καλύτερο.καλό βραδάκι γλυκέ μου φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Nα είστε ειλικρινείς με τους εαυτούς σας κι όλα τότε θα βρουν το δρόμο τους -είτε έτσι, είτε αλλιώς, πάντα για το καλύτερο όλων.
    Καλή δύναμη σας εύχομαι και μην ξεχνάς πως όλα στα δύσκολα δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο, κι αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι αν το συνειδητοποιήσεις!

    Να είστε καλά! Φιλιά από το Βόλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χρόνια Πολλά..Η Αγία της , να την προστατεύει πάντοτε και να βοηθήσει να πάνε όλα καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ευχομαι και εγω Χρονια Πολλα στο Σοφακι ολοψυχα και φευγω αφηνοντας την ελπιδα μου για οτι καλυτερο!!! Να γινουν ολα καλα οπως παλια!! Με χαμογελο θελω να σας σκεφτομαι! Ναι ετσι θελω! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Xρόνια της πολλά νά' στε κι οι δυο καλά και να πολεμάτε όπως τώρα πάντα ΜΑΖΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σας ευχαριστώ πολύ καλοί μου φίλοι για τις ευχούλες σας και τα καλά σας λόγια!Μ΄ έχετε συγκινήσει πραγματικά!Να χαίρεστε ό,τι αγαπάτε και προ πάντων ο Θεός να σας έχει καλά με τις οικογένειές σας!Είστε Άνθρωποι!Η σοφία, η αγάπη, η πίστη κι η ελπίδα να σας συντροφεύουν και να μη σας εγκαταλείψουν ποτέ.Καλή συνέχεια, δύναμη και φώτιση να ΄χετε στη ζωή σας!Έχετε την αγάπη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλοι είστε ευπρόσδεκτοι, καλοδεχούμενοι και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψη και το σχολιασμό σας! Σχολιάστε ο,τι θέλετε με ευπρέπεια και διακριτικότητα, χωρίς να προσβάλλετε ή να θίγετε με οποιοδήποτε τρόπο άλλα πρόσωπα... δηλ. χωρίς βρισίδια και μπινελίκια βρε παιδιά και προ πάντων χωρίς greeklish... ε, τι την έχουμε αυτήν τη ριμάδα τη γλώσσα μας..! Κάπου εδώ μέσα σουλατσάρει και η αγάπη μου!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...