ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ, ΕΙΡΗΝΙΚΟ, ΚΑΘΑΡΤΙΚΟ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ, ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ, ΑΕΡΙΤΖΙΔΙΚΟ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ, ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟ, ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ, ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟ, ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ, ΚΑΥΣΤΙΚΟ, ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ, ΑΣΥΜΒΑΤΟ, ΑΙΧΜΗΡΟ, ΑΙΦΝΙΔΙΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ, ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟ, ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ, ΑΔΙΑΚΡΙΤΟ, ΑΝΑΠΟΔΟ, ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ, ΑΥΤΟΝΟΜΟ, ΑΝΑΡΧΟ, ΑΔΕΣΠΟΤΟ, ΑΚΡΑΙΟ, ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ, ΑΡΡΩΣΤΟ, ΕΙΡΩΝΙΚΟ... ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ!

Αναγνώστες

08 Ιουνίου 2013

ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ..!


Η προηγούμενη δημοσίευση φίλες και φίλοι μου ήταν τόσο μα τόσο προφητική.Ποιος να το πίστευε άραγε!Μιλούσε για δύσκολες στιγμές της ζωής.Να που ήρθαν και σε μένα.Απίστευτο... κι όμως πολύ αληθινό.Κι όταν γίνεται να ζεις τόσο πολύ κοντά και μάλιστα δυο φορές στο θάνατο κάποιου που αγαπάς τόσο πολύ, το μυαλό σου... ποιο μυαλό άραγε...Υπάρχει..;Υπάρχεις;Το θαύμα των γιατρών μετατράπηκε σε πραγματικό θαύμα του Θεού.Κάθε μέρα βιώνω το δικό μου Γολγοθά περιμένοντας την αγάπη μου να βγει νικήτρια χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα και με τη βοήθεια της Παναγίας Φανερωμένης της Λευκάδας απ΄ την εντατική.
Δεν κλείνω το ιστολόγιο... αρνούμαι να το κλείσω, γιατί τ΄ αγάπησα πραγματικά και τ΄ αναστέλλω προσωρινά, μέχρι που να συνέλθω απ΄ το μεγάλο σοκ.Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει αυτό.Αυτήν τη στιγμή τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα.Μόλις που βρήκα λίγο χρόνο κι ελάχιστες ψυχικές δυνάμεις να μπω εδώ μέσα για να σας ενημερώσω και να ξεχαστώ.Ζητώ συγχώρεση και κατανόηση που χάθηκα από κοντά σας.Μου έχετε λείψει ειλικρινά, αλλά δεν έχω χρόνο και διάθεση να σχολιάσω και να σας απαντήσω.Οι στιγμές αυτήν τη φορά είναι πολύ δύσκολες κι αυτόν τον καιρό ειδικά πληρώνω να ψάχνω μήπως βρω κι αντλήσω ψυχικά αποθέματα για να κρατηθώ και να σταθώ στα πόδια μου.
Ελπίζω κι εύχομαι να πάνε όλα καλά μέχρι τέλους, για να ΄μαι σύντομα κοντά σας... και να ξέρετε πως...
ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ..!
ΚΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ..!


17 σχόλια:

  1. Καλε μου,Νικο...
    ανησυχησα και σου αφησα σχολιο στο αλλο blog...
    Oλα θα πανε καλα...
    κατα τη θεληση Εκεινου.
    Ας μη ρωταμε τα γιατι.
    Απλα... γιατι ετσι.
    Φιλια,καλο μου.
    Εκτιμω πως και οι λοιποι
    ειμαστε νοερα κοντα σου-σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχομαι ολα να πανε καλα. Να παραμεινεις αισιοδοξος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εύχομαι από τα βάθη της ψυχής μου Όλα να σου πάνε κατ' ευχήν και σύντομα να ξαναγυρίσεις κοντά μας ακμαίος και γελαστός.

    Η σκέψη μας μαζί σου έστω και νοερά όπως λέει κι η αγριομελένια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Θεος μαζί σου. Σύντομα ξανά κοντά μας σιδερένιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να μην απολογείσαι και να μην μας ζητάς συγνώμη...
    Μέσα από την καρδιά μου, εύχομαι ό,τι μα ό,τι καλύτερο!!!
    Ο Θεός να δίνει δύναμη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μην απελπίζεσαι, ο Θεός είναι μεγάλος κι όταν τον στρεφόμαστε σ' εκείνον με Πίστη πάντα είναι στο πλάι μας.
    Όλα καλά να πάνε εύχομαι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ στεναχωρέθηκα μέ αυτά πού διάβασα φίλε Νίκο.Η θετική μας σκέψη καί οι προσευχές μας είναι μαζί σου.Πιστεύω στά θαύματα καί εχω δεί νά συμβαίνουν σέ πολύ κοντινά μου πρόσωπα.Η Παναγία Φανερωμένη της Λευκάδας,θά κάνη τό θαύμα της.Περιμένω νεώτερα.
    Καλό βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλό κουράγιο φίλε και περαστικά. Να βγείτε όλοι δυνατότεροι από τη δοκιμασία αυτή. Γίνεται! Καλά έκανες και ενημέρωσες, να έχουμε κι εμείς το νου μας σε σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εύχομαι όλα να πάνε καλά , ο Θεός μαζί σας
    εμείς εδώ θα είμαστε να περιμενουμε νεότερα και την επιστροφή σου στο μπλογκ -χαίρομαι που δε θα το κλείσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Περαστικά Νίκο μου....πραγματικά ανησύχησα που είχες τόσο καιρό να φανείς...εύχομαι όλα να πάνε κατ'ευχήν...!
    Έχε πίστη και όλα θα πάνε καλά :)
    Καλή δύναμη....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Λόγια πολλά δεν έχω, Νίκο...
    Μια δυνατή όμως, θετική σκέψη, ότι θα πάνε όλα καλά. Αυτή είναι και η προσευχή μου, για ότι σύντομα θα "μείνει πίσω, μόνο σαν (κακή)ανάμνηση".
    Υπομονή και ψυχική δύναμη, εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου να δείξετε για να ξεπεραστεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φιλε μου Νικόλα όλοι μαζί σου είμαστε νοερά και όπως αλλιώς ενδεχομένως μπορεί να χρειαστείς από εμάς,απλά μην διστάσεις σε παρακαλώ πολύ.
    Από χθες που διάβασε η Χριστίνα την ανάρτηση σου συγκλονιστικα και προσεύχομαι για σένα.παρακάλεσα δε ένα πολύ καλό μου φίλο ο οποίος πήγε στο Άγιον Όρος να ανάψει για σένα κεριά ένα στην θαυματουργό εικόνα του Άξιον Έτσι και ένα στη θαυματουργό εικόνα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ της πορταιτισας παρακαλώντας τους γέροντες να προσκυνήσουν για σένα.
    Καλή δύναμη αδερφέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλέ μου Νίκο με ανησυχείς πραγματικά κι εγώ είχα μέρες να περάσω απ΄ εδώ … ολόψυχα εύχομαι όλα να πάνε καλά, μακάρι να ήταν βάλσαμο η θετική σκέψη κι οι ευχές … μακάρι όλα να βρουν κατ΄ ευχή τον δρόμο τους.
    Ότι καλύτερο… για σένα, το Σοφάκι, τα παιδιά σας , για όσους αγαπάτε !!
    Θα περιμένω τα καλά σας νέα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εύχομαι όλα να σου πάνε καλά φίλε Νίκο!!που θα σου πάνε!!ο θεός να σε βοηθήσει και να είναι πλάι σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. αγαπητέ Νίκο
    στέλνω όλη τη θετική ενέργειά μου...ο θεός θα σε βοηθήσεις,πίστεψέ το!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Φίλε μου Νίκο,ξαναπέρασα να μάθω νέα σου..όταν μπορείς και έχεις την διάθεση γράψε μας κάτι για σένα..σου στέλνω την αγάπη μου και την ευχή μου για γρήγορη ανάρρωση.να σκέφτεσαι ότι όλα θα πάνε καλά!!σε θέλουμε γρήγορα κοντά μας!ακούς??φιλάκια άπειρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλοι είστε ευπρόσδεκτοι, καλοδεχούμενοι και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψη και το σχολιασμό σας! Σχολιάστε ο,τι θέλετε με ευπρέπεια και διακριτικότητα, χωρίς να προσβάλλετε ή να θίγετε με οποιοδήποτε τρόπο άλλα πρόσωπα... δηλ. χωρίς βρισίδια και μπινελίκια βρε παιδιά και προ πάντων χωρίς greeklish... ε, τι την έχουμε αυτήν τη ριμάδα τη γλώσσα μας..! Κάπου εδώ μέσα σουλατσάρει και η αγάπη μου!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...