ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ, ΕΙΡΗΝΙΚΟ, ΚΑΘΑΡΤΙΚΟ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ, ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ, ΑΕΡΙΤΖΙΔΙΚΟ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ, ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟ, ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ, ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟ, ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ, ΚΑΥΣΤΙΚΟ, ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ, ΑΣΥΜΒΑΤΟ, ΑΙΧΜΗΡΟ, ΑΙΦΝΙΔΙΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ, ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟ, ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ, ΑΔΙΑΚΡΙΤΟ, ΑΝΑΠΟΔΟ, ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ, ΑΥΤΟΝΟΜΟ, ΑΝΑΡΧΟ, ΑΔΕΣΠΟΤΟ, ΑΚΡΑΙΟ, ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ, ΑΡΡΩΣΤΟ, ΕΙΡΩΝΙΚΟ... ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ!

Αναγνώστες

15 Μαρτίου 2013

ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ!


Τι ΄ναι αυτό πάλι σήμερα με τον παλιόκαιρο!Βέβαια τόσες μέρες κρατάει αυτή η κατάσταση κι έχουμε να δούμε λίγο ήλιο που δε θυμάμαι από πότε.Καημό μεγάλο έχω να δω τον ήλιο και να κρατήσει έστω και μισή μέρα, αλλ΄ αυτός ο καιρός φέτος λες και το κάνει επίτηδες!Λες κι έχει κάποιο λόγο!
Μόνο χιόνι δεν έχει ρίξει αν κι αυτό το βλέπουμε από κάποια μακρινή απόσταση!Πολύ νερό κι ελάχιστος ήλιος συνοδεύει κάθε μέρα μας κι εκεί που νομίζεις πως σταμάτησε και λες ότι θα φτιάξει να ΄σου και μαζεύονται κι άλλα σύννεφα σα να ΄χουν κλείσει ραντεβού, πάνω απ΄ τα κεφάλια μας.Η μόνη μου παρηγοριά είναι πως σ΄ ένα το πολύ μήνα όλ΄ αυτά θα ΄ναι παρελθόν κι όσο να θέλουν δε θα μπορούν να καθυστερήσουν άλλο τον ερχομό και τη μυρωδιά της Άνοιξης.
Αλλά κι έτσι πάλι όμως δε θα γκρινιάξω και δε θα μιζεριάσω.Θα βγω έξω να περπατήσω και να γευτώ τη χαρά της φύσης-και γιατί όχι και της βροχής-, γιατί και μέσα απ΄ αυτές τις αντίξοες κι αντίθετες συνθήκες μπορώ να ξεχωρίσω ευχάριστες στιγμές.Δε με πειράζει που θα ΄ναι λίγες, αλλά για μένα θα ΄ναι αρκετές για να μου φτιάξουν τη διάθεση.
Πρώτα απ΄ όλα ένα καφεδάκι με φίλους ή πιο καλύτερα με τη σύζυγο σ΄ ένα ρομαντικό και ζεστό περιβάλλον, μπορεί να σ΄ αλλάξει ολόκληρη τη διάθεση και την ψυχολογία!Να νιώσεις ζεστασιά και θαλπωρή.Ν΄ απολαύσεις και να χαλαρώσεις!Θυμάσαι τι μου ΄πες;"Τόσες μέρες χάθηκες!"Κι εγώ σ΄ απάντησα:"θα φταίει η συννεφιά κι η ομίχλη!"
Δεν είναι άσχημη ιδέα τελικά κι απορώ γιατί ΄μαι εδώ ακόμα!Και μαζί σας πολύ καλά νιώθω, αλλά αυτή η συνεχόμενη κακοκαιρία κι υγρασία μ΄ έχει επηρεάσει πάρα πολύ.Με συγχωρείτε πολύ καλοί μου φίλοι αλλά μου επιτρέπετε, δε σας εγκαταλείπω… θα ΄ρθω και πάλι κοντά σας και θα τα ξαναπούμε!Τώρα υπάρχει λόγος!

ΣΗΜ:Η φωτογραφία αλιεύθηκε απ΄ το ιστολόγιο "ART OF SILENA", είναι πίνακας ζωγραφικής κι ανήκει στη silena με τίτλο:"rain in the dark".

2 σχόλια:

  1. Τι να μας φταιει κι ο καιρος?
    Ετσι κι αλλιως κι αυτος νοθευμενος ειναι
    απο ανθρωπινο χερι...

    Καληνυχτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες το ψέμματα!Τι να σου κάνει κι ο παλιόκαιρος, αφού δεν είμαστε ικανοί να προστατεύσουμε τη μοναδική μας φύση!
      Καλώς σε βρήκα και χαίρομαι που σας γνωρίζω και με βοηθάτε να σπάσω σιγά-σιγά τη μοναξιά μου!
      Να περάσεις ένα υπέροχο τριήμερο!Να ΄σαι πάντα καλά!:-)

      Διαγραφή

Όλοι είστε ευπρόσδεκτοι, καλοδεχούμενοι και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψη και το σχολιασμό σας! Σχολιάστε ο,τι θέλετε με ευπρέπεια και διακριτικότητα, χωρίς να προσβάλλετε ή να θίγετε με οποιοδήποτε τρόπο άλλα πρόσωπα... δηλ. χωρίς βρισίδια και μπινελίκια βρε παιδιά και προ πάντων χωρίς greeklish... ε, τι την έχουμε αυτήν τη ριμάδα τη γλώσσα μας..! Κάπου εδώ μέσα σουλατσάρει και η αγάπη μου!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...