ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ, ΕΙΡΗΝΙΚΟ, ΚΑΘΑΡΤΙΚΟ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ, ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ, ΑΕΡΙΤΖΙΔΙΚΟ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ, ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟ, ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ, ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟ, ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ, ΚΑΥΣΤΙΚΟ, ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ, ΑΣΥΜΒΑΤΟ, ΑΙΧΜΗΡΟ, ΑΙΦΝΙΔΙΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ, ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟ, ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ, ΑΔΙΑΚΡΙΤΟ, ΑΝΑΠΟΔΟ, ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ, ΑΥΤΟΝΟΜΟ, ΑΝΑΡΧΟ, ΑΔΕΣΠΟΤΟ, ΑΚΡΑΙΟ, ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ, ΑΡΡΩΣΤΟ, ΕΙΡΩΝΙΚΟ... ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ!

Αναγνώστες

05 Μαρτίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ! - Νο2


Να που με φάγανε αυτές οι αναδουλειές και τα τρεξίματα βρε παιδιά τον τελευταίο καιρό και δε μπορώ να βρω μια ευκαιρία για να συνεχίσω τ΄ αποκαλυπτήρια που άφησα στη μέση απ΄ την προ-προηγούμενη φορά!Μια αυτές και μια η επικαιρότητα δε μ΄ άφησαν ν΄ ασχοληθώ!Αλλά όμως τώρα άδραξα την ευκαιρία(πω, πω, πω πως το ΄πα πάλι αυτό!), βρήκα λίγο ξέφωτο κι είμαι εδώ πάλι κοντά σας και πιστός στο λόγο μου!
Να συνοψίσω λιγάκι!Στα πρώτα αποκαλυπτήρια είχα πει πως η Σοφία του ιστολογίου "αγκαθι" είναι η γυναίκα μου!Άφησα τότε την κουβέντα μου στη μέση και στο σημείο που ήθελα να κρατηθεί μυστική αυτή η σχέση μας, αλλά δεν άντεξα!Η μυστικότητα είχε να κάνει με το γεγονός πως η κάθε πλευρά ήθελα να γνωρίσει διαφορετικούς ανθρώπους κι όχι όσους γνώριζε ο ένας, τους ίδιους να γνώριζε κι ο άλλος.Στην πορεία όμως σκέφθηκα πως αυτό είναι αδύνατον, γιατί μπορεί να υπήρχαν ενδιαφέροντες άνθρωποι που άξιζαν να γνωριστούν κι απ΄ τους δυο.Βέβαια εδώ προσθέτω πως όλα τα ιστολόγια τα θεωρώ αξιόλογα και κανένα δε θεωρώ σκουπίδι!Η προτίμηση και το ενδιαφέρον του καθενός είναι άλλο θέμα!
Δεύτερο θέμα είχε να κάνει με το δικό μου πρεστίζ(τρομάρα μου!).Η σύζυγός μου ήταν ήδη γνωστή κι είχε δημιουργήσει ένα μικρό κύκλο γνωριμίας.Ήθελα να δημιουργήσω κι εγώ το δικό μου!Δεν ήθελα με λίγα λόγια να "καπελωθώ" απ΄ το ιστολόγιό της!Ήθελα να με γνωρίσουν με τ΄ όνομα μου(και για όσους δε με ξέρουν με λένε Νίκο) κι όχι σαν "ο σύζυγος της Σοφίας!"(μπρρρ!κι ανατρίχιασα!)
Με ιστολόγια ομολογώ δεν έχω ξανασχοληθεί κι οι γνώσεις μου περιορίζονταν σ΄ ότι έβλεπα απ΄ τη σύζυγό μου.Μ΄ άρεσε η δουλειά που έκανε κι απορώ πως εύρισκε και χρόνο!Κι έτσι σιγά-σιγά και περνώντας οι μέρες μ΄ έβαλε σ΄ αυτό το λούκι.Με παρότρυνε βέβαια κι η ίδια.Η ιδέα πάντως του ονόματος και της βάφτισης του ιστολογίου της μπορώ να περηφανευτώ πως ήταν δική μου.Πιο πολύ-μπορώ να πω-ζορίστηκα να βρω τ΄ όνομα στο δικό μου ιστολόγιο παρά στο δικό της!
Έτσι ακριβώς έχει η όλη ιστορία κι οποιαδήποτε απορία υπάρχει αμέσως θ΄ απαντηθεί.Απ΄ ότι βλέπω κι ακούω η Σοφία μου έχει ήδη γνωριστεί μ΄ αξιόλογους κι ενδιαφέροντες ανθρώπους που δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα να γνωριστώ, αλλά επιμένω όμως πως θέλω να γνωρίσω άλλους!Το θέμα είναι πως!Ουφφφ!Τα ΄πα και ξαλάφρωσα!

12 σχόλια:

  1. Μην είσαι ανυπόμονος. Εγώ ξέρεις πόσο καιρό ταξίδευα στην μπλογκόσφαιρα μόνη μου; Όλα θα γίνουν.

    Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ξέρω!Δεν κλαίγομαι και χαίρομαι πολύ που σε γνώρισα και μιλάμε!Κι αυτό δε θα το ξεχάσω όσες γνωριμίες και να κάνω αργότερα!Η Σοφία θυμάμαι ταξίδευε για δυο μήνες περίπου εντελώς μόνη της, αλλά είχε παντελώς άγνοια γνωριμιών!Δεν ήξερε καν τι ΄ναι γνωριμίες!
      Χωρίς βέβαια να ΄μαι ανυπόμονος-όπως λες-αυτή τη στιγμή όμως μου φαίνεται απίθανο(πολύ αισιοδοξία έχω βρε παιδί μου!χαχαχα!)
      Τέλος πάντων, όπως και να ΄χει το θέμα το ιστολόγιο θα το κρατήσω, γιατί εδώ μέσα νιώθω υπέροχα!Είναι ένας ονειρικός κόσμος!

      Διαγραφή
  2. Τώρα που εγώ κατά λάθος βρέθηκα εδώ και διαβάζω για το Αγκαθάκι που το ξέρω ... να μείνω?
    Όλοι ξεκινήσαμε χωρίς αναγνώστες, χωρίς κανέναν να μας μιλά, να μας επισκέπτεται και άσχετα από τους φίλους που θα κάνουν εγγραφή στο ιστολόγιό σου για να γνωρίζεις και να σε γνωρίζουν διάφοροι κύκλοι θα πρέπει εσύ να πηγαίνεις ως επί το πλείστον, εσύ να γράφεις στους αγνώστους ώστε να τους προσκαλέσεις να γνωρίσουν αυτό που θέλεις να δώσεις.
    Μα σημασία στο ιστολόγιο έχει τι αρέσει σε εσένα, ποιά ανάγκη σου εκτονώνει και τι ευχαρίστηση σου δίνει κι όχι μόνο οι αναγνώστες που θα έρθουν ακόμα κι αν είναι Εσκιμώοι.
    Καλή αρχή σου εύχομαι με ότι εσύ ελπίζεις να έρθει σε αυτή την σελίδα!

    Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να μείνεις, να μείνεις... όλοι οι καλοί χωράνε!Κι εφόσον γνωρίζεις τη Σοφία είσαι καλοδεχούμενη!Μόνο να σε κεράσω δε μπορώ!χαχα!Πλακίτσα κάνω!
      Σ΄ ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου πάντως και τώρα που ξεκινάω νομίζω πως τις έχω ανάγκη.Κι η Σοφία μου ακόμα σχετικά καινούργια είναι και δεν ξέρει πολλά-πολλά.Από σας μαθαίνει!
      Δίκιο έχεις στο που να κινηθώ, αλλά που να πάω(όπως λέει κι ο Θέμης) που δεν ξέρω την τύφλα μου και πως να κινηθώ.Τα περισσότερα είναι δημοσιογραφικού χαρακτήρα, άγευστα κι απρόσωπα.
      Τέλος πάντων κι ας μη γνωριστώ δε με πειράζει, γιατί αυτό το ιστολόγιο το ΄φτιαξα για μένα να λέω τις ανησυχίες μου, τις γκρίνιες μου, τις οργές μου, τις σκέψεις μου κι ότι άλλο μου κατέβει εκείνη τη στιγμή, αλλά με άλλη ματιά... με χιούμορ και πλακίτσα.Μ΄ εξιτάρουν πάντως οι αντίθετες γνώμες κι απόψεις και στο σπίτι γίνονται ομηρικές μάχες.Σκάω γάιδαρο μου λένε!αχαχα!
      Σ΄ ευχαριστώ για την επίσκεψή σου και τις ευχές σου!Ελπίζω να παραμείνω άνθρωπος και να μην αλλοιωθώ μέσα απ΄ αυτήν τη διαδρομή και να γνωρίσω έτσι κι άλλους ανθρώπους.Χαίρομαι πολύ που σε γνώρισα και θα σ΄ επισκεφθώ σίγουρα, για να γνωρίσω και το χώρο σου.
      Καλό σου βράδυ!:-)

      Διαγραφή
  3. Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα !
    Γνώμη μου είναι και μη φανεί πως παριστάνω την έξυπνη... μη κοιτάς ακόμα τι γράφουν οι άλλοι, οτιδήποτε κι αν γράφουν ίσως σε αποσυντονίσουν, σε απογοητεύσουν, ίσως φανεί πως αυτά που θέλεις να πεις είναι γραμμένα ξανά και ξανά ...
    Να σκέφτεσαι πως Εσύ είσαι Εσύ και σκέφτεσαι, γράφεις, εκφράζεσαι με τον δικό σου τρόπο κι αυτό είναι που κάνει την διαφορά.
    Στο Αγκαθάκι πηγαίνω για ψυχοθεραπεία, μπορεί να έχω ξαναδιαβάσει μερικά κομμάτια της, κάπου , κάποτε ... αλλά είναι το Αγκαθάκι και τα δίνει με τον δικό της τρόπο που με κάνει να γελώ, να σκέφτομαι ... με κεντρίζει. Αυτή είναι η διαφορά.
    Η προσωπικότητα που βγάζει είναι η διαφορά.

    Συγνώμη που παραπήρα φόρα με το καλημέρα σας και τώρα
    Καληνύχτα σας :)
    Nα είστε καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ ευχαριστώ και πάλι για τις συμβουλές σου!Μου είναι πολύτιμες!Σιγά-σιγά θα μπω στο κλίμα κι άλλωστε γι΄ αυτό υπάρχουν κι οι διαδικτυακοί φίλοι!Μερικές φορές αυτοί οι φίλοι μετατρέπονται σαν άγγελοι.Φυσικά μπορώ να ελπίζω στη βοήθειά σου!Ξέρω πως υπάρχουν διάφοροι κίνδυνοι, αλλά κι αυτό πάλι νομίζω πως μπορώ να το αντιμετωπίσω.
      Στη Σοφία μου όμως για ψυχοθεραπεία!!!αχαχα!Κάνεις κι εσύ την πλακίτσα σου.Δεν το περίμενα αυτό με τίποτα.Κοίτα που μου έγινε και ψυχολόγα!Εντάξει, ξέρω πως πέρασε τόσα πολλά... είναι υπέροχος άνθρωπος και νιώθω πως είμαι πολύ τυχερός που τη γνώρισα!
      Δε πήρες καμιά φόρα κι όποτε θες είσαι ευπρόσδεκτη και να τα λέμε.Τρόμαξα να γνωρίσω έναν άνθρωπο ακόμα και μη μου φύγεις!
      Δεν πέρασα βρε μαμώτο ακόμα απ΄ το δικό σου το χώρο κι απ΄ ότι ρώτησα τη Σοφία είναι φανταστικός!Και τώρα ίσα-ίσα που προλαβαίνω!Παλεύω το ωράριο και με τη Σοφία!Έχουμε κι αύριο το πάρτι της μικρής για τα γενέθλια κι είμαστε στο τρέξιμο!
      Αν αντέχεις την πολυλογία μου έχει καλώς, γιατί θα βαρεθείς να με διαβάζεις(όπως καλή ώρα τώρα!χαχα!)
      Καλό σου βράδυ!Χαιρετισμούς κι απ΄ τη Σοφία(μ΄ έφαγε να σου στείλω πολλά φιλιά μου λέει!)!:-)

      Διαγραφή
  4. Φίλε Νίκο κατ'αρχάς συγχαρητήρια για το ιστολόγιο σου και καλώς σε βρήκα.
    Κάπως έτσι έχει και η δική μου οικογενειακή περίπτωση με το bloging με τη διαφορά ότι εγώ είμαι αρκετά πιο ΄΄παλιός΄΄στο σπορ από τη γυναίκα μου και αυτό γιατί βλέποντας εμένα να ασχολούμαι μετά από καιρό θέλησε κι΄εκείνη να δημιουργήσει ένα δικό της χώρο καταθέτοντας τις σκέψεις της.
    Τη βοήθησα και τη βοηθώ συνέχεια γιατί ειλικρινά πίστεψα σ΄αυτό που λέμε ότι έχει να δώσει και τελικά αποδείχθηκε ότι είχα δίκιο γιατί πολύ μεγάλα blogs με τρομερούς αριθμούς επισκεψιμότητας αναδημοσιεύουν αναρτήσεις της.
    Η θεματολογία μας μπορώ να πω πως κάπου τέμνεται μιας και εγώ ασχολούμαι με τη φυσική και λατρεύω την αστρονομία-παρατήρηση του νυχτερινού ουρανού,εκείνη αρκείται στη Συμπαντική τάξη και τη χαοτική Μαγεία.
    Ο κύριος λόγος όμως που μπήκα στο κόπο να σου γράψω όμως είναι ότι θέλει προσοχή.
    Έχεις και έχει να κάνετε με αγνώστους(ενδεχομένως πονηρούς) οι οποίοι κρύβονται πίσω από ένα πληκτρολόγιο και δυστυχώς φίλε Νίκο τη σημερινή εποχή είναι της μόδας να κλείνουν σπίτια από το διαδύκτιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ ευχαριστώ πολύ καλέ μου φίλε για τα καλά σου λόγια, αλλά και για τις συμβουλές σου.Και καλά λόγια όμως να μη μου ΄λεγες πάλι το ίδιο θα σου μιλούσα.Πιστεύω κάθε συμβουλή που βγαίνει απ΄ την ψυχή είναι πάντα πολύτιμη.
      Κι εσύ κι η σύζυγός σου(που δεν το ΄ξερα!) έχετε πολύ ενδιαφέροντα ιστολόγια τα οποία επισκέπτομαι συχνά και διαβάζω χωρίς ν΄ αφήνω σχόλια.Η θεματολογία τους μ΄ αρέσει, γιατί γενικά αυτά τα μυστήρια μου προκαλούν πολύ ενδιαφέρον και περιέργεια κι άμα ξεκινήσω να διαβάσω την αρχή, πρέπει μετά να το τελειώσω.Είμαι σαν τα μικρά παιδιά... με την απορία ακόμα!αχαχα!
      Η γυναίκα μου είχε απ΄ τον περασμένο Ιούνιο ένα ιστολόγιο, το "αγκαθι" που το ΄κλεισε αρχές Φεβρουαρίου, γιατί δεν άντεξε άλλο δυστυχώς.Λίγο η δουλειά της, λίγο οι γνωριμίες της(που ήταν πάρα πολλές), λίγο οι συμπεριφορές, λίγο η ευαισθησία της(όλα από λίγο δηλαδή!) ώσπου τελικά το "΄κλεισε το μαγαζί".Την παρότρυνα να μην το κάνει.., αλλά ακούνε τώρα οι γυναίκες!
      Έτσι έμεινα μόνος μου.Δεν έχω και πολλές γνώσεις από ιστολόγια, αλλά δεν είμαι ίδιος χαρακτήρας με τη σύζυγό μου κι οπότε πιστεύω πως θ΄ αντέξω τις προκλήσεις.Ξέρω πως το διαδίκτυο είναι επικίνδυνο σπορ και χρειάζεται μεγάλη προσοχή.Ο χρόνος θα δείξει!
      Έχετε την καλημέρα μου, να ΄στε πάντα καλά και θα τα λέμε!

      Διαγραφή
  5. Να 'μαι κι εγώ, σαν τα βαμπίρ μεταμεσονύκτιες ώρες...
    Όπως με ρώταγε κι η μητέρα μου , όταν ήμουν νεαρή κι έβγαινα έξω, "βγήκε τ άστρο σου;"(εννοώντας, αν βγήκε το αστέρι που θα μου φώτιζε τον δρόμο για το σπίτι)κάπως έτσι λειτουργώ και τώρα, με μόνη διαφορά ότι το σπίτι είναι ένα "ψηφιακό δωμάτιο" όπως ονομάζω αυτό το χώρο που προσφέρει το διαδίκτυο, σε όλους αυτούς που αναζητούν μια κάπως πιο "απρόσωπη" επικοινωνία και ανταλλάγη απόψεων, που σε κάποιες στιγμές μπορεί να έχει και τεράστιο συναισθηματικό κόστος.
    Σ αυτή λοιπόν την ωραία παρέα, που πολύς ο λόγος για τις "συζύγους" θεώρησα (αναίδεια) να μην παρεβρεθώ κι εγώ σαν σύζυγος, αλλά παραύτα να πω κι εγώ το κάτι τι μου για τα Αποκαλυπτήρια μέρος 2ο.
    Το να μπορείς, να είσαι αυτός που πραγματικά επιθυμείς (κι όχι αυτό που πιθανόν σε πρόσταξαν, πρόσωπα γεγονότα και αήθεις κοινωνικές ηθικές)χωρίς τζιριτζάντζουλες, είναι ότι πιο ζωτικό μπορεί να σου δώσει την δύναμη να χρεώνεσαι ακόμη και τα λάθη σου, με τον ανάλογο σεβασμό σε αυτά, γιατί αυτή είναι Η ΖΩΗ σου
    Οπότε η λέξη αποκαλυπτήρια, πιθανόν να μην πολύ αρμόζει σε αυτήν σου την "επιθυμία" να γνωρίσεις παραπάνω τον εαυτό σου, παρατηρώντας την επικοινωνία σου με άλλους ανθρώπους.Κι όσων αφορά,τις γνώσεις σου για το ιστολόγιο, κι εγώ όταν ξεκίνησα να μαγειρεύω, (έβραζα ωραίο νερό) ήμουν ανίδεη, τώρα όμως φροντίζω μέχρι και την διατροφή "σκουληκιών" (χα,μην τρομάζεις, κομποστοποίηση εννοώ).
    Άρα το κυρίαρχο στοιχείο για να μάθεις, είναι η βαθειά σου επιθυμια για ότι κι αν κάμεις.
    Να είσαι καλά καλή συνέχεια σε ότι κάνεις.
    Καλό ξημέρωμα.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχαχα!Βαμπίρ!Μη σκας γιατί κάνω κι εγώ βόλτες τέτοιες ώρες.Πάντως σ΄ ευχαριστώ και σένα και τον σύζυγό σου για τα λόγια στήριξης που μου δίνετε.Η αλήθεια είναι αυτή(που συμφωνούμε απ΄ ότι βλέπω) να είμαστε ο εαυτός μας.Κι αυτό προσπαθώ να κάνω και να δείχνω με τις ιδιοτροπίες μου, με τα καλά και τ΄ άσχημά μου.Άλλωστε κάθε γνώμη κι άποψη είναι απολύτως σεβαστή και δε γίνεται ποτέ να συμφωνούμε όλοι μας.
      Βέβαια απ΄ ότι όμως αρχίζω να καταλαβαίνω είναι πως μέσα απ΄ αυτές τις "απρόσωπες" επικοινωνίες ανακαλύπτεις κι άλλα στοιχεία του εαυτού σου που ίσως τα ΄χες, αλλά να ήταν σε λανθάνουσα κατάσταση.Είναι μεγάλη υπόθεση τελικά το διαδίκτυο.Σου δίνει τη δυνατότητα να συμμετέχεις σε συζητήσεις και να λες τις απόψεις σου σε διαφορετικά επίπεδα συζήτησης κι ανάλογα με την κουλτούρα και γραμμή του κάθε ιστολογίου.Έχει αυτό που λέω συνέχεια σαν έκφραση:"Έχει απ΄ όλα ο μπαξές!"Δεν πλήττεις ποτέ.Όρεξη και χρόνο να ΄χεις.
      Σ΄ ευχαριστώ και πάλι κι έχετε την καλημέρα μου.Να ΄στε πάντα καλά και τώρα που γνωριστήκαμε θα τα λέμε συχνά!:-)

      Διαγραφή
  6. Καλή και λαμπερή σου μέρα, Νίκο.
    Και για να μην είναι "απρόσωπη" η επικοινωνία χαλάω την μαγεία του ψευδούς ονόματός μου και δηλώνω ότι είμαι η Χριστίνα, ή όπως μου αρέσει να αναγραμματίζω η στην "Στιν-Αρχί"...
    Να είσαι καλά και να συνεχίσεις, αυτό που κάνεις, (να αυτογνώθεσαι) επικοινωνώντας τόσο καθάρια με άλλους ανθρώπους, που είναι η μεγαλύτερη ευλογία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ ευχαριστώ πολύ και πάλι Χριστίνα για τα καλά σου λόγια και τη στήριξη, αλλά στο ιστολόγιό σου θα σε προσφωνώ με το ψευδώνυμό σου.Το δικό μου πραγματικό όνομα είναι Νίκος και δε λέω να τ΄ αλλάξω!αχαχα!
      Καλή σου συνέχεια!:-)

      Διαγραφή

Όλοι είστε ευπρόσδεκτοι, καλοδεχούμενοι και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψη και το σχολιασμό σας! Σχολιάστε ο,τι θέλετε με ευπρέπεια και διακριτικότητα, χωρίς να προσβάλλετε ή να θίγετε με οποιοδήποτε τρόπο άλλα πρόσωπα... δηλ. χωρίς βρισίδια και μπινελίκια βρε παιδιά και προ πάντων χωρίς greeklish... ε, τι την έχουμε αυτήν τη ριμάδα τη γλώσσα μας..! Κάπου εδώ μέσα σουλατσάρει και η αγάπη μου!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...