ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ, ΕΙΡΗΝΙΚΟ, ΚΑΘΑΡΤΙΚΟ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ, ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ, ΑΕΡΙΤΖΙΔΙΚΟ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ, ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟ, ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ, ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟ, ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ, ΚΑΥΣΤΙΚΟ, ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ, ΑΣΥΜΒΑΤΟ, ΑΙΧΜΗΡΟ, ΑΙΦΝΙΔΙΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ, ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟ, ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ, ΑΔΙΑΚΡΙΤΟ, ΑΝΑΠΟΔΟ, ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ, ΑΥΤΟΝΟΜΟ, ΑΝΑΡΧΟ, ΑΔΕΣΠΟΤΟ, ΑΚΡΑΙΟ, ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ, ΑΡΡΩΣΤΟ, ΕΙΡΩΝΙΚΟ... ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ!

Αναγνώστες

29 Δεκεμβρίου 2021

ΧΡΟΝΟΣ!

Χρόνος, είναι μια αδυσώπητη διάσταση που μπορεί να αγαπήσει ή να μισήσει ο καθένας μας. Ο χρόνος είναι πιο ισχυρός από όσο νομίζουμε. Έχει τη δύναμη να αποφασίζει πότε γεννιόμαστε και πότε πεθαίνουμε. Είναι ο ρυθμιστής σε όσα πέρασαν, όσα ζούμε και όσα έρθουν. Είναι μια ανεξήγητη και απρόβλεπτη άυλη συχνότητα, που ζει μέσα στην αιωνιότητα και γι' αυτό θα παραμένει πάντοτε μυστηριώδης. Η ίδια μας η σάρκα περιέχει το θεμελιώδη ιστό ολόκληρου του σύμπαντος, αφού κι εκείνο ακόμα υφίσταται τους νόμους του χρόνου. Οτιδήποτε μπορεί να συμβεί σε ένα δευτερόλεπτο ή σε ένα κλάσμα του. Όλα μπορούν να αλλάξουν στις υποδιαιρέσεις του. Η δύναμη του χρόνου μας δίνεται ελεύθερα, αλλά όμως εμείς τον σπαταλάμε. Τον σπαταλάμε δίχως να ακολουθούμε το όνειρο μας και πέφτουμε θύματα σε αυτό που υποτίθεται θέλουμε να κάνουμε. Τον σπαταλάμε σε άχρηστα και τετριμμένα πράγματα. Δεν καταλαβαίνουμε πόση δύναμη έχουμε. Ώσπου να χάσουμε αυτή τη δύναμη και να μείνουμε μόνοι. Όπως τότε, που είμαστε στο κρεβάτι του πόνου μας. Στο τέλος, ένα βήμα πριν φύγουμε από δω, θα έρχεται εκείνη η στιγμή, που δε θα μετανιώνουμε για τα πράγματα που έχουμε κάνει, αλλά για τα πράγματα που δεν κάναμε.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ  ΚΙ  ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ  ΚΑΛΗ  ΧΡΟΝΙΑ!!! 💝

2 σχόλια:

  1. Μεγάλο μυστήριο η αναζήτηση της σχέσης μας με το χρόνο Νίκο. Θα μπορούσαμε κάλλιστα να μιλάμε για ώρες. Στέκομαι στην περιεκτική, πλην όμως, σωστή αναφορά σου για τη σχέση που χτίζουμε μαζί του.
    Καλή Πρωτοχρονιά φίλε μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου Γιάννη για τις ευχές σου, επίσης να έχεις μια καλή πορεία στη μυστήρια διαδρομή της νέας χρονιάς κι έτσι όπως την επιθυμείς! Να είσαι πάντα καλά!!!

      Διαγραφή

Όλοι είστε ευπρόσδεκτοι, καλοδεχούμενοι και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψη και το σχολιασμό σας! Σχολιάστε ο,τι θέλετε με ευπρέπεια και διακριτικότητα, χωρίς να προσβάλλετε ή να θίγετε με οποιοδήποτε τρόπο άλλα πρόσωπα... δηλ. χωρίς βρισίδια και μπινελίκια βρε παιδιά και προ πάντων χωρίς greeklish... ε, τι την έχουμε αυτήν τη ριμάδα τη γλώσσα μας..! Κάπου εδώ μέσα σουλατσάρει και η αγάπη μου!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...