ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ, ΕΙΡΗΝΙΚΟ, ΚΑΘΑΡΤΙΚΟ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ, ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ, ΑΕΡΙΤΖΙΔΙΚΟ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ, ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟ, ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ, ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟ, ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ, ΚΑΥΣΤΙΚΟ, ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ, ΑΣΥΜΒΑΤΟ, ΑΙΧΜΗΡΟ, ΑΙΦΝΙΔΙΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ, ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟ, ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ, ΑΔΙΑΚΡΙΤΟ, ΑΝΑΠΟΔΟ, ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ, ΑΥΤΟΝΟΜΟ, ΑΝΑΡΧΟ, ΑΔΕΣΠΟΤΟ, ΑΚΡΑΙΟ, ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ, ΑΡΡΩΣΤΟ, ΕΙΡΩΝΙΚΟ... ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ!

Αναγνώστες

17 Φεβρουαρίου 2021

ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ!

Νοσταλγία. Μια λέξη γεμάτη από ανεξιχνίαστα μυστικά. Η ομορφιά της σιωπής. Η ομορφιά της θλίψης. Το πρώτο φιλί γίνεται το μεθύσι των αναμνήσεων σου. Οι χαμένες ελπίδες σου παίρνουν κι αυτές τη σειρά τους. Ξυπνάς τη χαρά των τελευταίων σου ευχών. Κρατάς τα μάτια σου κλειστά και ολόκληρη η ζωή σου ζωντανεύει σε ένα όνειρο, σαν μια ταινία. Τα όνειρα σου φεύγουν από την κορυφή ενός λόφου και πετάνε σαν πουλιά. Έτσι ξεκινάς το ταξίδι σου. Πόσο όμορφη είναι η νοσταλγία! Καταφεύγεις σ' αυτήν και την αποζητάς. Είναι η μνήμη σου από το παρελθόν. Αυτό το ανεπανόρθωτο παρελθόν. Παίζεις κρυφτό ανάμεσα στα λουλούδια. Κυλάς στο γρασίδι σαν την τελευταία πράξη αυτής της μυστηριώδους, πικρής, θυελλώδους, σύντομης, πολύχρωμης και απίστευτης ζωής, που είναι προσαρμοσμένη στη μελωδία μιας μουσικής. Τίμησε τη νοσταλγία, που σε κάνει ακόμα να ονειρεύεσαι.

8 σχόλια:

  1. ετσι φιλε μου!
    τα εγραψες ολα!

    καλη σου μερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Κικίτσα μου αγαπημένη!
      Να είσαι πάντα καλά φίλη μου!!!

      Διαγραφή
  2. Από τα πιο υπέροχα συναισθήματα Νίκο μου. Μοναδική, εκπληκτική, σε παρασύρει σε απίστευτα ταξίδια.
    Την καλησπέρα μου φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ αγαπητέ μου φίλε Γιάννη! Στους δύσκολους καιρούς τα συναισθήματα της νοσταλγίας μας οδηγούν. Να είσαι πάντα καλά!!!

      Διαγραφή
  3. εύστοχο, όμορφο, αληθινό, σοφό κείμενο!!!
    καλημέρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα ηλιόλουστη και χαρούμενη!
      Μια μεγάααλη αγκαλιά σου στέλνω!!!

      Διαγραφή
  4. Καλώς σε βρήκα.Εκπληκτική η ανάρτησή σου!!!!🌻Ευχομαι καλό μήνα από αυριο με υγεία και να μας φέρει όλα τα καλά.🌻

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα φίλε μου Γιάννη και καλωσόρισες στο σπιτικό μου! Σ' ευχαριστώ για την επίσκεψη και για το ευγενικό σου σχόλιο! Καλό μήνα να έχεις με υγεία και με ό,τι άλλο επιθυμείς! Να είσαι πάντα καλά!

      Διαγραφή

Όλοι είστε ευπρόσδεκτοι, καλοδεχούμενοι και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψη και το σχολιασμό σας! Σχολιάστε ο,τι θέλετε με ευπρέπεια και διακριτικότητα, χωρίς να προσβάλλετε ή να θίγετε με οποιοδήποτε τρόπο άλλα πρόσωπα... δηλ. χωρίς βρισίδια και μπινελίκια βρε παιδιά και προ πάντων χωρίς greeklish... ε, τι την έχουμε αυτήν τη ριμάδα τη γλώσσα μας..! Κάπου εδώ μέσα σουλατσάρει και η αγάπη μου!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...