ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ, ΕΙΡΗΝΙΚΟ, ΚΑΘΑΡΤΙΚΟ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ, ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ, ΑΕΡΙΤΖΙΔΙΚΟ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ, ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟ, ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ, ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟ, ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ, ΚΑΥΣΤΙΚΟ, ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ, ΑΣΥΜΒΑΤΟ, ΑΙΧΜΗΡΟ, ΑΙΦΝΙΔΙΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ, ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟ, ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ, ΑΔΙΑΚΡΙΤΟ, ΑΝΑΠΟΔΟ, ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ, ΑΥΤΟΝΟΜΟ, ΑΝΑΡΧΟ, ΑΔΕΣΠΟΤΟ, ΑΚΡΑΙΟ, ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ, ΑΡΡΩΣΤΟ, ΕΙΡΩΝΙΚΟ... ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ!

Αναγνώστες

25 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΠΟΦΑΣΗ!

Γεια σου! Στο δρόμο σου θα έχεις φτάσει αρκετές φορές κοντά στο σημείο εκείνο που χρειάστηκε να πάρεις μια απόφαση. Όταν παίρνεις μια απόφαση, τότε τελειώνεις από το δίλημμα. Απασφαλίζεις την ανασφάλεια σου και την πυροδοτείς να φύγει μακριά. Όποια απόφαση πάρεις, εύχεσαι μονάχα να μη σε βγάλει σε αδιέξοδο. Όμως στα αδιέξοδα είσαι δομημένος να ανοίγεις δρόμους. Έχεις θεμέλια το καθαρό μυαλό και την καρδιά σου. Αυτά θα σε βοηθήσουν να φτιάξεις την έξοδο κινδύνου. Αν όμως συνεχίζεις ν' αναρωτιέσαι, τότε φαίνεται ότι αναβάλλεις την απόφαση. Ανάμεσα στους δαίμονες που σε βασανίζουν, αποζητάς τη θεϊκή σιγουριά. Μ' αυτόν τον άβουλο τρόπο βουλιάζεις στο τέλμα των επιπτώσεων και μπορεί εύκολα να γίνεις έρμαιο άλλων αποφάσεων. Ίσως πιο οδυνηρών και σκληρών. Γυρεύοντας να βρεις το σωστό, γεμίζεις από αμφιβολίες. Νομίζεις ότι είσαι στη μεριά του λάθους και μπαίνεις στη διαδικασία της σύγκρισης. Έτσι γεννιέται ο φόβος της ατολμίας. Παραλύει τη θέληση με το μικρόβιο της σύγχυσης. Σε κάνει να περιφέρεσαι αμήχανα. Αδειάζει τη σκέψη σου από τη θετικότητα. Μην ξεχνάς ότι όλη σου η ζωή είναι ένα διαρκές ρίσκο. Γι' αυτό μην αναβάλλεις την απόφαση. Κάνε απλά αυτό που σκέφτεσαι. Σ' αγαπώ!

4 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφες αυτές σου οι σκέψεις. Γραμμένες με το δικό σου προσωπικό σου ύφος. Καλησπέρα Νίκο. Καλό Φθινόπωρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα έχει τύχει να συναντήσουμε στην πορεία μας ανθρώπους που δυσκολεύονται να αποφασίζουν. Για τους άλλους μπορεί να φαίνονται κουραστικοί, αλλά για κείνους ίσως να είναι τρόπος ζωής.
      Σ' ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου φίλε μου Γιάννη!
      Να είσαι πάντα καλά, για να χαρείς ένα όμορφο Φθινόπωρο!

      Διαγραφή
  2. Τόσο ενθαρρυντικό μήνυμα, αισιόδοξο γεμάτο απόφαση, ακόμη κ για την έξοδο κινδύνου αξίζει να τοποθετούμε τον εαυτό μας ενωπιος ενωπιω!! Νίκο έχεις το χάρισμα της γραφής κ της κατάθεσης ψυχής που μπορεί να βοηθήσει πολλές εγκλωβισμενες ψυχές στα κατεργα των πρέπει της ζωής κ στις αναβολές ωρίμανσης!! Μακάρι να γίνεις αιτία έμπνευσης για πολλούς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εύλογη η επισήμανση σου! Η σπουδαιότητα σε μία απόφαση που θα πάρουμε, είναι να είναι δική μας. Σ' ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σου Κωνσταντίνα! Δεν ξέρω τι άλλο να πω... τα έχω χαμένα για την ώρα και αποχωρώ από το πάλκο κοκκινίζοντας!

      Διαγραφή

Όλοι είστε ευπρόσδεκτοι, καλοδεχούμενοι και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψη και το σχολιασμό σας! Σχολιάστε ο,τι θέλετε με ευπρέπεια και διακριτικότητα, χωρίς να προσβάλλετε ή να θίγετε με οποιοδήποτε τρόπο άλλα πρόσωπα... δηλ. χωρίς βρισίδια και μπινελίκια βρε παιδιά και προ πάντων χωρίς greeklish... ε, τι την έχουμε αυτήν τη ριμάδα τη γλώσσα μας..! Κάπου εδώ μέσα σουλατσάρει και η αγάπη μου!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...