ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ, ΕΙΡΗΝΙΚΟ, ΚΑΘΑΡΤΙΚΟ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ, ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ, ΑΕΡΙΤΖΙΔΙΚΟ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ, ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟ, ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ, ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟ, ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ, ΚΑΥΣΤΙΚΟ, ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ, ΑΣΥΜΒΑΤΟ, ΑΙΧΜΗΡΟ, ΑΙΦΝΙΔΙΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ, ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟ, ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ, ΑΔΙΑΚΡΙΤΟ, ΑΝΑΠΟΔΟ, ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ, ΑΥΤΟΝΟΜΟ, ΑΝΑΡΧΟ, ΑΔΕΣΠΟΤΟ, ΑΚΡΑΙΟ, ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ, ΑΡΡΩΣΤΟ, ΕΙΡΩΝΙΚΟ... ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ!

Αναγνώστες

19 Μαρτίου 2020

ΠΡΟΛΟΓΟΣ!

Ο επίλογος μας θα είναι ένας κόσμος στον οποίο αγωνιζόμαστε για ελευθερία, όπου αγωνιζόμαστε για το ανθρώπινο δικαίωμα μας, όπου αγωνιζόμαστε για αγάπη. Ο επίλογος μας θα επαναληφθεί μέσω της ιστορίας και τίποτα δε θα είναι ένα μυστήριο. Η ιστορία μας θα είναι ότι αντιμετωπίσαμε την παγκόσμια αδικία. Αντιδράσαμε εναντίον των ανθρώπων με στολές, που προσλήφθηκαν από ηλίθιους με κοστούμια προσπαθώντας να ελέγξουν την ελευθερία μας. Θα δημιουργήσουμε έναν κόσμο στον οποίον όλοι έχουμε σημασία, όπου όλοι έχουμε το σκοπό μας και όπου ο σκοπός μας έχει σημασία. Ενωμένοι μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο προς το καλύτερο. Ενωμένοι μπορούμε να σταματήσουμε την αδικία. Μπορούμε να σταματήσουμε τους σχιζοφρενείς να τρομοκρατούν τον κόσμο μας. Μπορούμε να κάνουμε ειρήνη. Ο επίλογος μας θα κρατήσει τον αγώνα μας, τον πόνο μας, τη χαρά μας, την αγάπη μας, το μίσος μας, την ενότητα μας και την επανάσταση μας για χάρη της ειρήνης. Και αυτήν τη στιγμή, αυτός είναι ο πρόλογος μας, αυτή είναι η αρχή της ιστορίας μας.

από δικό μου βίντεο

2 σχόλια:

  1. Καλησπέρα Νίκο.
    Κρατώ τα μηνύματα απ τα λόγια σου δυνατά. Ελπίζω φίλε να ξεπεράσουμε αυτό που μας συμβαίνει αυτόν τον καιρό.
    Στέλνω τις ευχές μου. Καλή δύναμη να έχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ φίλε μου Γιάννη! Θα το ξεπεράσουμε, να 'σαι σίγουρος!
      Να δούμε όμως τι θα μας μείνει όταν θα το ξεπεράσουμε κι αυτό!
      Να είσαι πάντα καλά και δυνατός!!!

      Διαγραφή

Όλοι είστε ευπρόσδεκτοι, καλοδεχούμενοι και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψη και το σχολιασμό σας! Σχολιάστε ο,τι θέλετε με ευπρέπεια και διακριτικότητα, χωρίς να προσβάλλετε ή να θίγετε με οποιοδήποτε τρόπο άλλα πρόσωπα... δηλ. χωρίς βρισίδια και μπινελίκια βρε παιδιά και προ πάντων χωρίς greeklish... ε, τι την έχουμε αυτήν τη ριμάδα τη γλώσσα μας..! Κάπου εδώ μέσα σουλατσάρει και η αγάπη μου!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...