ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ, ΕΙΡΗΝΙΚΟ, ΚΑΘΑΡΤΙΚΟ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ, ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ, ΑΕΡΙΤΖΙΔΙΚΟ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ, ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟ, ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ, ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟ, ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ, ΚΑΥΣΤΙΚΟ, ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ, ΑΣΥΜΒΑΤΟ, ΑΙΧΜΗΡΟ, ΑΙΦΝΙΔΙΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ, ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟ, ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ, ΑΔΙΑΚΡΙΤΟ, ΑΝΑΠΟΔΟ, ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ, ΑΥΤΟΝΟΜΟ, ΑΝΑΡΧΟ, ΑΔΕΣΠΟΤΟ, ΑΚΡΑΙΟ, ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ, ΑΡΡΩΣΤΟ, ΕΙΡΩΝΙΚΟ... ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ!

Αναγνώστες

12 Ιουνίου 2022

ΓΙΟΡΤΗ!

Γιορτή είναι ο έρωτας παιδιά.
 Μια ελπίδα που ανιχνεύει το σκοτάδι.
Στις γιορτές χορεύουμε και τραγουδάμε.
Δε σκεφτόμαστε την ώρα και το τέλος. 
Ούτε τι θα γίνει πιο μετά.
Δε ρωτάμε πότε φεύγουμε απ' το πάρτυ. 
Μονάχα ζούμε το γλέντι, την αύρα, τη χαρά. 
Θάρθει κι η στιγμή αυτή που θα χαθούμε.
Στη ροή του χρόνου την ορμή.
Γλυκιά εντύπωση να μείνει. 
Πως έτσι τελειώνει μια γιορτή.

2 σχόλια:

 1. Αυτή είναι η δυναμική της γιορτής, της κάθε γιορτής. Να ζεις άπλετα τη στιγμή. Πόσο μάλλον τον έρωτα, ως γιορτή ψυχής και σώματος. Δεν μπαίνει σε καλούπια και οριοθέτηση, δεν μπαίνει σε "γήπεδο" και "ημίχρονα".
  Την καλησπέρα μου Νίκο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Έτσι ακριβώς. Μεγάλη γιορτή, απέραντη στιγμή ο έρωτας!
   Να είσαι πάντα καλά Γιάννη μου!!!

   Διαγραφή

Όλοι είστε ευπρόσδεκτοι, καλοδεχούμενοι και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψη και το σχολιασμό σας! Σχολιάστε ο,τι θέλετε με ευπρέπεια και διακριτικότητα, χωρίς να προσβάλλετε ή να θίγετε με οποιοδήποτε τρόπο άλλα πρόσωπα... δηλ. χωρίς βρισίδια και μπινελίκια βρε παιδιά και προ πάντων χωρίς greeklish... ε, τι την έχουμε αυτήν τη ριμάδα τη γλώσσα μας..! Κάπου εδώ μέσα σουλατσάρει και η αγάπη μου!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...