ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ, ΕΙΡΗΝΙΚΟ, ΚΑΘΑΡΤΙΚΟ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ, ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ, ΑΕΡΙΤΖΙΔΙΚΟ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ, ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟ, ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ, ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟ, ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ, ΚΑΥΣΤΙΚΟ, ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ, ΑΣΥΜΒΑΤΟ, ΑΙΧΜΗΡΟ, ΑΙΦΝΙΔΙΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ, ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟ, ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ, ΑΔΙΑΚΡΙΤΟ, ΑΝΑΠΟΔΟ, ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ, ΑΥΤΟΝΟΜΟ, ΑΝΑΡΧΟ, ΑΔΕΣΠΟΤΟ, ΑΚΡΑΙΟ, ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ, ΑΡΡΩΣΤΟ, ΕΙΡΩΝΙΚΟ... ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ!

Αναγνώστες

03 Δεκεμβρίου 2019

ΝΕΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!

Γεια σου! Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν άνθρωποι σε όλον τον κόσμο που είναι ακριβώς όπως εσύ. Είναι είτε μοναχικοί που λείπουν από κάποιον, είτε θλιμμένοι που έχουν γεμίσει πληγές, είτε τραυματισμένοι που έχουν σημαδευτεί από το παρελθόν, είτε έχουν προσωπικά ζητήματα που δεν ξέρει κανένας, είτε έχουν μυστικά που δε θα πίστευες. Εύχονται, ονειρεύονται και ελπίζουν. Και τώρα, κάθεσαι εδώ διαβάζοντας αυτά τα λόγια, που γράφω για σένα, ώστε να μη νιώθεις μόνος πια. Θυμήσου πάντοτε, να μη στεναχωριέσαι για το παρελθόν, να μην ανησυχείς για το μέλλον και να συγκεντρώνεσαι μόνο στο σήμερα. Αν το σήμερα δεν είναι τόσο όμορφο μην ανησυχείς! Το αύριο είναι μια νέα ευκαιρία. Εάν διαβάζεις αυτό το κείμενο, φρόντισε να το μοιραστείς, για να κάνεις τους άλλους να αισθανθούν καλύτερα. Να έχεις μια όμορφη μέρα. Σ' αγαπώ!

4 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Καλημέρα γλυκιά μου φίλη Κικίτσα!!!
      Να είσαι πάντα καλά!!!

      Διαγραφή
  2. Τι όμορφο κείμενο!!! Καλή χρονιά Νίκο μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ Μαρία μου!
      Χρόνια πολλά με υγεία και όλα τα άλλα βρίσκονται!!!
      Να είσαι πάντα καλά!!!

      Διαγραφή

Όλοι είστε ευπρόσδεκτοι, καλοδεχούμενοι και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψη και το σχολιασμό σας! Σχολιάστε ο,τι θέλετε με ευπρέπεια και διακριτικότητα, χωρίς να προσβάλλετε ή να θίγετε με οποιοδήποτε τρόπο άλλα πρόσωπα... δηλ. χωρίς βρισίδια και μπινελίκια βρε παιδιά και προ πάντων χωρίς greeklish... ε, τι την έχουμε αυτήν τη ριμάδα τη γλώσσα μας..! Κάπου εδώ μέσα σουλατσάρει και η αγάπη μου!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...