ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ, ΕΙΡΗΝΙΚΟ, ΚΑΘΑΡΤΙΚΟ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ, ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ, ΑΕΡΙΤΖΙΔΙΚΟ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ, ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟ, ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ, ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟ, ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ, ΚΑΥΣΤΙΚΟ, ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ, ΑΣΥΜΒΑΤΟ, ΑΙΧΜΗΡΟ, ΑΙΦΝΙΔΙΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ, ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟ, ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ, ΑΔΙΑΚΡΙΤΟ, ΑΝΑΠΟΔΟ, ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ, ΑΥΤΟΝΟΜΟ, ΑΝΑΡΧΟ, ΑΔΕΣΠΟΤΟ, ΑΚΡΑΙΟ, ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ, ΑΡΡΩΣΤΟ, ΕΙΡΩΝΙΚΟ... ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ!

Αναγνώστες

06 Νοεμβρίου 2019

ΜΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙΣ!

Γεια σου! Είσαι εκείνος που μισεί τη ζωή του. Που φωνάζει μόνος του στο δωμάτιο του μακριά από όλα και από όλους. Που δεν έχει τίποτα περισσότερο να αποδείξει σε αυτόν τον κόσμο και περιμένει τη μέρα του θανάτου του ως λύση των προβλημάτων του. Που θέλει να εξαφανιστεί και να μην επιστρέψει ποτέ. Μην εγκαταλείπεις! Φύγε από τη ζωή τη χωματένια. Είσαι ξεχωριστός για κάποιον. Έχεις τη δύναμη να πολεμήσεις εναντίον όλων που σε κάνουν να αισθάνεσαι θλιμμένος, ανυπόφορος, μοναχικός. Άσε την πόρτα της ψυχής σου ανοικτή. Δεν είσαι ένας περαστικός που μετράει μονάχα τις καλές στιγμές του. Ο κόσμος είναι δικός σου. Να ξεχάσεις, να ερωτευθείς, να ταξιδέψεις, να φας, να κάνεις φίλους, να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα, να συγχωρείς αυτούς που σε έκαναν να αισθάνεσαι λυπημένος. Είσαι σπουδαίος. Απλά να πιστεύεις στον εαυτό σου και να ασχοληθείς με τον σκοπό της ζωής σου. Είσαι ωραίος. Είσαι διαφορετικός. Είσαι σημαντικό πρόσωπο. Απλά να είσαι ο εαυτός σου και να πιστεύεις σ' αυτόν. Σ' αγαπώ!

4 σχόλια:

  1. Μήνυμα ζωής, αγώνα, πίστης και ελπίδας. Μήνυμα χειραφέτησης και παρουσίας στη ζωή. Το χαιρετίζω ανεπιφύλακτα Νίκο. Καλησπέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα! Σε κουβέντες να βρισκόμαστε φίλε μου Γιάννη.
      Σ' ευχαριστώ πολύ! Να είσαι πάντα καλά!!!

      Διαγραφή
  2. δεν τα παραταμε ποτε!!!
    να εισαι παντα καλα αγαπημενε μου φιλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι ακριβώς!
      Καλησπέρα Κικίτσα μου γλυκιά!
      Σ' ευχαριστώ πολύ, επίσης να είσαι πάντα καλά!!!

      Διαγραφή

Όλοι είστε ευπρόσδεκτοι, καλοδεχούμενοι και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψη και το σχολιασμό σας! Σχολιάστε ο,τι θέλετε με ευπρέπεια και διακριτικότητα, χωρίς να προσβάλλετε ή να θίγετε με οποιοδήποτε τρόπο άλλα πρόσωπα... δηλ. χωρίς βρισίδια και μπινελίκια βρε παιδιά και προ πάντων χωρίς greeklish... ε, τι την έχουμε αυτήν τη ριμάδα τη γλώσσα μας..! Κάπου εδώ μέσα σουλατσάρει και η αγάπη μου!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...