ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ, ΕΙΡΗΝΙΚΟ, ΚΑΘΑΡΤΙΚΟ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ, ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ, ΑΕΡΙΤΖΙΔΙΚΟ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ, ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟ, ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ, ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟ, ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ, ΚΑΥΣΤΙΚΟ, ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ, ΑΣΥΜΒΑΤΟ, ΑΙΧΜΗΡΟ, ΑΙΦΝΙΔΙΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ, ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟ, ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ, ΑΔΙΑΚΡΙΤΟ, ΑΝΑΠΟΔΟ, ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ, ΑΥΤΟΝΟΜΟ, ΑΝΑΡΧΟ, ΑΔΕΣΠΟΤΟ, ΑΚΡΑΙΟ, ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ, ΑΡΡΩΣΤΟ, ΕΙΡΩΝΙΚΟ... ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ!

Αναγνώστες

07 Οκτωβρίου 2019

ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ!

Γεια σου! Ένα χαμόγελο μπορεί να ξεκινήσει μια φιλία. Μια λέξη μπορεί να σταματήσει μια φιλονικία. Μια ματιά μπορεί να σώσει μια σχέση. Μια αγκαλιά μπορεί να πυροδοτήσει μια ελπίδα. Ένα άγγιγμα μπορεί να φέρει μια ζεστασιά. Ένας ψίθυρος μπορεί να φέρει τη σιγουριά. Μια απόφαση μπορεί να σταματήσει έναν πόλεμο. Μια συνεργασία μπορεί να φέρει αφθονία.  Ένα φιλί μπορεί να φέρει μια καλοσύνη.  Ένας ύπνος μπορεί να φέρει ηρεμία. Ένα εγχείρημα μπορεί να φέρει την ευτυχία. Μία λύση μπορεί να σταματήσει τις δοκιμές. Αν μάθαινες μόνο να χαμογελάς σε έναν άνθρωπο, να σταματήσεις την φιλονικία, να ξεκινήσεις μια σχέση, να πυροδοτήσεις μια ελπίδα, να αγκαλιάσεις με ζεστασιά, να μιλήσεις με σιγουριά, να τερματίσεις τον πόλεμο, να δώσεις αφθονία, να περάσεις την καλοσύνη μπροστά, να επιτρέψεις την ηρεμία, να μοιραστείς την ευτυχία, τότε ίσως μπορείς να περάσεις τη δοκιμασία του Θεού! Σ' αγαπώ!

4 σχόλια:

  1. Απάνθρωπη μια τέτοια δοκιμασία Νίκο. Μακριά από όλες αυτές τις ξεχωριστές στιγμές που ανέφερες. Μια δοκιμασία που σε βγάζει εκτός ανθρώπινων ορίων.
    Με αυτόν τον τρόπο λοιπόν, όπως τα απαριθμείς, ένα προς ένα αυτά τα βιώματα έχουν το ξεχωριστό ειδικό βάρος στη ζωή μας.
    Καλησπέρα αγαπητέ φίλε και όμορφο Φθινόπωρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Γιάννη μου! Νομίζω ότι παραείμαι αιθεροβάμων. Κοιτάζοντας όμως την πραγματικότητα προτιμώ να ζω στην κοσμάρα μου! :-)
      Σ' ευχαριστώ καλέ μου φίλε, επίσης χαρούμενο Φθινόπωρο εύχομαι!!!

      Διαγραφή
  2. οι δοκιμασίες ειναι για να τις ξεπερνάμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς, αλλά και για να προσπαθούμε. Εφόσον Θεοί είναι αδύνατον να γίνουμε, να μην ξεχνάμε όμως να παραμένουμε άνθρωποι!
      Να είσαι πάντα καλά!!!

      Διαγραφή

Όλοι είστε ευπρόσδεκτοι, καλοδεχούμενοι και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψη και το σχολιασμό σας! Σχολιάστε ο,τι θέλετε με ευπρέπεια και διακριτικότητα, χωρίς να προσβάλλετε ή να θίγετε με οποιοδήποτε τρόπο άλλα πρόσωπα... δηλ. χωρίς βρισίδια και μπινελίκια βρε παιδιά και προ πάντων χωρίς greeklish... ε, τι την έχουμε αυτήν τη ριμάδα τη γλώσσα μας..! Κάπου εδώ μέσα σουλατσάρει και η αγάπη μου!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...