ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ, ΕΙΡΗΝΙΚΟ, ΚΑΘΑΡΤΙΚΟ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ, ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ, ΑΕΡΙΤΖΙΔΙΚΟ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ, ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟ, ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ, ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟ, ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ, ΚΑΥΣΤΙΚΟ, ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ, ΑΣΥΜΒΑΤΟ, ΑΙΧΜΗΡΟ, ΑΙΦΝΙΔΙΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ, ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟ, ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ, ΑΔΙΑΚΡΙΤΟ, ΑΝΑΠΟΔΟ, ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ, ΑΥΤΟΝΟΜΟ, ΑΝΑΡΧΟ, ΑΔΕΣΠΟΤΟ, ΑΚΡΑΙΟ, ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ, ΑΡΡΩΣΤΟ, ΕΙΡΩΝΙΚΟ... ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ!

Αναγνώστες

16 Ιουνίου 2019

ΑΛΛΑΓΗ!

Γεια σου! Η αλλαγή είναι στον άνεμο. Μπορείς να το νιώσεις και πάλι. Μια νέα αρχή που θα σε αλλάξει μέσα. Ένα νέο κεφάλαιο θα ξεκινήσει σύντομα. Ψιθυρίζει σκοτεινά μυστικά στο αυτί σου. Προχωρώντας από αυτές τις σκιές που σε ακολουθούσαν πάντα. Για να μπορείς να απελευθερωθείς και να μη σε κουράσουν. Όλα είναι σκοτεινά, αλλά το φως γεμίζει το όραμα σου. Έτσι ώστε να μπορεί η ψυχή σου να απελευθερωθεί από αυτό το σκοτεινό ξόρκι. Και να θεραπεύσει όλα τα δεινά σου από την παλιά σου κόλαση. Να δεις επιτέλους τον κόσμο με ανοιχτά μάτια. Και να μην κλείνεις τα μάτια με σταυρωμένα χέρια. Να τραγουδάς αρμονικά τη μελωδία της καλοσύνης. Για να ξεφύγεις από τον πόνο που πάντα ζυγίζονταν τόσο βαριά στην καρδιά σου. Και να βρεις μια νέα αρχή, όπου θα έχεις ένα νέο ξεκίνημα. Για να ξεφύγεις από τη ζωή που πάντα σε ζύγιζε. Και να πετάξεις μακριά με τα χέρια ανοιχτά, ελεύθερα, ψηλά στα σύννεφα. Η αλήθεια είναι σκληρή και δεν τολμάς να ρωτήσεις. Βλέπεις, τι δεν πρέπει να δει κανείς. Ξέρεις, τι δεν πρέπει να γνωρίσεις. Ήρθε η ώρα να κάνεις μια αλλαγή. Αυτή είναι η νέα σου αρχή. Σ' αγαπώ!

4 σχόλια:

  1. Καλησπέρα Νίκο. Να περνάς όμορφα, να δημιουργείς, να μοιράζεις όμορφες και γόνιμες σκέψεις. Την καλησπέρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα καλέ μου φίλε Γιάννη!
      Παλεύουμε θεριά!
      Να είσαι πάντα καλά!!!

      Διαγραφή
  2. Δεν είναι εύκολο πράγμα η αλλαγή μα συνάμα τόσο αναγκαίο πολλές φορές! Νομίζω ότι όλοι την έχουμε ανάγκη συχνά πυκνά κι ας μην την τολμάμε! Καλημέρα Νίκο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από το φόβο μας ούτε να ρωτήσουμε δεν τολμάμε!
      Βολευόμαστε κατά πως φαίνεται στη σκλαβιά!
      Σ' ευχαριστώ πολύ Maria Kat!
      Να είσαι πάντα καλά!!!

      Διαγραφή

Όλοι είστε ευπρόσδεκτοι, καλοδεχούμενοι και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψη και το σχολιασμό σας! Σχολιάστε ο,τι θέλετε με ευπρέπεια και διακριτικότητα, χωρίς να προσβάλλετε ή να θίγετε με οποιοδήποτε τρόπο άλλα πρόσωπα... δηλ. χωρίς βρισίδια και μπινελίκια βρε παιδιά και προ πάντων χωρίς greeklish... ε, τι την έχουμε αυτήν τη ριμάδα τη γλώσσα μας..! Κάπου εδώ μέσα σουλατσάρει και η αγάπη μου!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...