ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ, ΕΙΡΗΝΙΚΟ, ΚΑΘΑΡΤΙΚΟ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ, ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ, ΑΕΡΙΤΖΙΔΙΚΟ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΑΝΗΣΥΧΟ, ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟ, ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ, ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟ, ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ, ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ, ΑΡΡΩΣΤΟ, ΑΣΥΜΒΑΤΟ, ΑΙΧΜΗΡΟ, ΚΑΥΣΤΙΚΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ, ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟ, ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ, ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟ, ΑΝΑΠΟΔΟ, ΑΚΡΑΙΟ, ΑΥΤΟΝΟΜΟ, ΑΔΙΑΚΡΙΤΟ, ΑΙΦΝΙΔΙΟ, ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ, ΕΙΡΩΝΙΚΟ... ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ!

Αναγνώστες

17 Ιουνίου 2016

MY WAY!

Τι είναι ένας άνθρωπος, όταν δεν έχει τον εαυτό του; 
Αν δε λέει αυτά που αισθάνεται;
Είναι ένα μηδενικό... 
δεν έχει τίποτα!

11 Ιουνίου 2016

ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΚΑΦΕ!


Καθισμένος σ' ένα καφέ απέναντι παρατηρώ να έρχεσαι στο ραντεβού. Παρακαλάω το χρόνο να μη φτάσεις ως εδώ. Έχεις ξοδέψει τις ώρες σου μπροστά σ' έναν αμίλητο καθρέπτη, για να σκεπάσεις τις δικές σου ατέλειες. Φόρεσες επίτηδες και μια κοντή φουστίτσα για να επιδείξεις τα καλλίγραμμα πόδια σου. Μεταφέρεις το κατάλληλο όπλο για να χορτάσεις την αδηφάγο διαρκή επιβεβαίωση... γυρεύεις την αφορμή να προκαλέσεις πόνο...

09 Ιουνίου 2016

ΠΕΜΠΤΗ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ 9πμ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ#skouries


Πέμπτη 9 Ιουνίου αρχίζουν οι δίκες 450 ανθρώπων που παράπτωμά τους είναι ότι αντιστέκονται όχι μόνο για το χωριό τους αλλά και για όλους μας.
Το ορυχείο της El Dorado στον τόπο που γεννήθηκε ο Αριστοτέλης είναι ένα πολλαπλό έγκλημα. Κατά της Φύσης και της Υγείας όλων μας, κατά του Πολιτισμού και της Ιστορίας μας, κατά της ποιότητας ζωής μας και του μέλλοντος.
Τα ΜΑΤ χτυπούν και συλλαμβάνουν πολίτες για να προστατέψουν μια ιδιωτική επένδυση.
Τα ορυχεία (ψάξτε το), όπου κι αν βρίσκονται, ποτέ δεν πλουτίζουν τους εργάτες που τα δουλεύουν αλλά τις εταιρίες με έδρα Καναδά.
Τα ορυχεία (ψάξτε το) καταστρέφουν το περιβάλλον. Τα απόβλητα μολύνουν το νερό που κυλά και, στη συγκεκριμένη περίπτωση, μολύνει πρώτα Χαλκιδική και Θεσσαλονίκη και μετά το Αιγαίο.
Ο αμίαντος (ψάξτε το) είναι πολύ σοβαρή υπόθεση.

Στην Ελλάδα βιομηχανία μας είναι ο Τουρισμός.
Στην Ελλάδα "σαν τη Χαλκιδική δεν έχει".
Κι όμως, σε δάσος ιστορικό εμείς δεχόμαστε μια βαριά κι επικίνδυνη εξόρυξη;

Οι 450 άνθρωποι που θα δικαστούν δεν κάνουν άλλο παρά να αντιστέκονται στην κρατική τρομοκρατία.
Το Σωματείο Επαγγελματιών Ιερισσού θα κλείνει τα εμπορικά καταστήματα για να συμπαρασταθεί στα δικαστήρια στη Θεσσαλονίκη και καλούν κι εμάς. Για το καλό όλων μας.


Συγκέντρωση Αλληλεγγύης 09/06 09:00 Δικαστήρια Θεσσαλονίκης.


Μερική αναδημοσίευση ανάρτησης από το blog της Δάφνης Χρονοπούλου
Για περισσότερα πατήστε στο σύνδεσμο εδώ.

Αναδημοσιεύστε - Κοινοποιήστε παντού
                                                                                                                                                                                             Ενιaία κίνηση Bloggers

08 Ιουνίου 2016

ΛΙΓΟ ΑΠΟ... ΧΑΜΟΓΕΛΟ!!!Ε, καλά τώρα... ξέρω ότι με συνήθισες στην κλάψα και στη γκρίνια... και μόλις το δες, θ' απόρησες και θα σκέφτηκες αμέσως.... "άντε καλέ, κυκλοθυμικός μας προέκυψε ο π@@στης!" Και βέβαια δε σου δίνω άδικο, γιατί η αλήθεια είναι ότι καιρό είχα να βγάλω κάτι χαρούμενο, που-επιτέλους-να εκπροσωπεί και να εκφράζει μόνο εμένα κι όχι την κυρία επικαιρότητα ή κάποιο άλλο "μεταφυσικό" εσώψυχο. Έτσι λοιπόν τράβηξα ένα φύλλο από κάποια ξεχασμένα τραπουλόχαρτα κι έπεσε τυχαία αυτή η μέρα! Όχι, όχι καλέ, δε μου γέννησε καμιά γάτα(γιατί δεν έχω μαζί μου τέτοια φατσούλα), ούτε λωλάθηκα με κάποιο λαχείο, ούτε πηγαίνουν όλα "έξτρα πρίμα γκουντ"... Απλά, βρήκα λίγο ήλιο καλοκαιρινό ανάμεσα σε τόσα σύννεφα κι είπα να μην πάει χαμένος! Γι' αυτό λοιπόν στήθηκα να τον απολαύσω-αφού πρώτα ετοίμασα το αγαπημένο μου καφεδάκι-και παραμερίζοντας όλες τις σκιές και παρασκιές, δεν έχασα την ευκαιρία να τον αγκαλιάσω(προτού βέβαια ανέβει κι άλλο η θερμοκρασία, έτσι;). Σας προσκαλώ κοντά μου ν' απολαύσουμε παρέα τις χαρές του!!! :-)

Είναι κι αυτές οι ώρες οι δύσκολες, που μες στο σκοτάδι σου 'ρχονται εκείνες οι αναμνήσεις και σκέφτεσαι: "τι να κάνει τώρα αυτή η κρεπερί απέναντι;"

- Ρε προχθές είδα τη δική σου μ' άλλον!
- Ναι το μωρό μου, κάθε Κυριακή βγάζει έξω τα σκουπίδια!

- Θα 'θελα κεράκια για την τούρτα γενεθλίων της γυναίκας μου.
- Πόσα κεράκια θα θέλατε;
- Τριάντα... όπως πάντα!

Ήταν δυο φίλοι και λέει ο ένας στον άλλον:
- Άσε ρε φίλε, είμαι και άθεος και γκέι!
- Ρε π@@στη μου, δεν έχεις το Θεό σου!

Σήμερα στο δρόμο είδα μηχανάκι ντελιβερά στο σωστό ρεύμα και σκιάχτηκα!

Τι κοινό έχουν οι αναπτήρες κι οι έρωτες;
Μόλις χάσεις τον παλιό και πάρεις καινούριο, τότε εμφανίζεται ο παλιός απ' το πουθενά..!

Έχω καλοκαιρινή ερώτηση: Γιατί αφήνετε τα μηχανάκια αναμμένα για να πάρετε ψωμί, τσιγάρα, ντομάτες κ.λ.π.; Άμα τα σβήσετε δε θα ξαναπάρουν μπροστά; Αααα να το ψάξετε αυτό... Μπορεί να εξελιγχθεί σε σοβαρό ψυχολογικό πρόβλημα..!

Κι ένα τελευταίο... έτσι για να τελειώσουμε χαλαρά!

Μια μέρα ρωτά η δασκάλα τα παιδάκια:
- Ποιο μέρος του σώματος του άνδρα μεγαλώνει μέχρι και 10 φορές, όταν ερεθιστεί; 
Σηκώνεται τότε ενοχλημένη η Αννούλα και λέει:
- Κυρία, θα 'πρεπε να ντρέπεστε! Τι πράγματα είναι αυτά που λέτε σε μικρά παιδιά; Θα το πω στο μπαμπά μου και στο διευθυντή... και θα χάσετε τη δουλειά σας!
Η δασκάλα δε δίνει συνέχεια στην κουβέντα της Αννούλας, ξανακάνει την ίδια ερώτηση στα παιδιά και σηκώνει το χέρι ο Κωστάκης για ν' απαντήσει:
- Η κόρη του ματιού, κυρία!
- Μπράβο, Κωστάκη! λέει η δασκάλα... κι αμέσως μετά γυρίζει στην Αννούλα και της λέει:
- Αννούλα, έχω τρία πράγματα να σου πω: Πρώτον, έχεις πολύ βρώμικο μυαλό... δεύτερον, είσαι τελείως αδιάβαστη... και τρίτον, όταν μεγαλώσεις σε περιμένει μια πολύ μεγάλη απογοήτευση!!!


ΝΑ 'ΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ..! 
ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ ΒΡΕ!!! :-)))

01 Ιουνίου 2016

ΑΝΙΚΗΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!


Κάποτε θα 'χουμε περάσει από εποχές που θεωρούσαμε τον κόσμο όλο δικό μας. Υπήρξαν στιγμές που είχαμε πιστέψει κιόλας, ότι είχαμε τα πάντα στα χέρια μας. Τότε που ζούσαμε τη νεότητα των ανεξίτηλων παιδικών μας χρόνων και νιώθαμε ότι γινόμασταν σοφότεροι και πιο κατανοητοί. Με την αθωότητα που είχαμε μέσα μας, ξεγελιόμασταν αμέσως και ξεδιπλώναμε αυτά στην πρώτη ταχύτητα. Νομίζαμε ότι όλος ο κόσμος είναι σαν τον εαυτό μας. Δεν περιμέναμε καν να δούμε πέρα απ' τους ορίζοντες. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...