ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ, ΕΙΡΗΝΙΚΟ, ΚΑΘΑΡΤΙΚΟ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ, ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ, ΑΕΡΙΤΖΙΔΙΚΟ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ, ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟ, ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ, ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟ, ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ, ΚΑΥΣΤΙΚΟ, ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ, ΑΣΥΜΒΑΤΟ, ΑΙΧΜΗΡΟ, ΑΙΦΝΙΔΙΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ, ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟ, ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ, ΑΔΙΑΚΡΙΤΟ, ΑΝΑΠΟΔΟ, ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ, ΑΥΤΟΝΟΜΟ, ΑΝΑΡΧΟ, ΑΔΕΣΠΟΤΟ, ΑΚΡΑΙΟ, ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ, ΑΡΡΩΣΤΟ, ΕΙΡΩΝΙΚΟ... ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ!

Αναγνώστες

12 Μαΐου 2016

ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ..!


Πριν από λίγες μέρες προσκλήθηκα απ' τη γνωστή μας φίλη στη μπλογκογειτονιά Χριστίνα(BUTTERFLY), που διαχειρίζεται το πασίγνωστο πλέον σε όλους μας ιστολόγιο "BUTTERFLY'S WORLD", ν' απαντήσω σε δέκα ερωτήσεις ενός δρώμενου(δωροβραβείου). Τώρα-θα με ρωτήσετε και με το δίκιο σας βέβαια-πως προέκυψε αυτό ρε μάγκα; Εδώ τρομάξαμε να τα ξεχάσουμε! Έχουμε να δούμε και να γευτούμε κάτι τέτοιο, από τότε που ήμασταν πιο νέοι και παίζαμε στις αλάνες(που λέει ο λόγος δηλαδής)... αλλά τι να σας πω. Πληροφορίες λένε ότι βγήκε εφταμηνίτικο... είχε δηλαδή δοθεί αυτό στη Χριστίνα μας πριν από 7 μήνες, αλλά το καθυστέρησε λόγω διάφορων υποχρεώσεων. Ένα δίμηνο ακόμα να κρατούσε η καθυστέρηση και το μωρό θα έβγαινε με το κεφάλι σίγουρα! χαχαχα! Μια απορία μου(και περιέργεια συνάμα) όμως παραμένει... καλά βρε θηρίο, πως το θυμήθηκες μετά από τόοσο καιρό; Άσε Χριστίνα... μην απαντάς... αυτά τα άγχη θα με φάνε! χαχα!

Λοιπόν... η διαδικασία όπως αναφέρεται στους όρους είναι απλή και γνωστή. Οι 10 ερωτήσεις πρέπει ν' απαντηθούν και 10 μπλογκς που θα 'χουν κάτω από 200 αναγνώστες, πρέπει να προταθούν για να παραλάβουν με τη σειρά τους το δωροβραβείο.
Ξεκινάμε τις ερωτοαπαντήσεις:

1. Έχετε σκεφτεί ποτέ να αλλάξετε το όνομα του μπλογκ σας;
Δεν το έχω σκεφτεί, γιατί δεν έχω κάποιον ιδιαίτερο λόγο για να το κάνω... αλλά με 2, 3 όμως μύρια θα το σκεφτόμουνα! χαχαχα!

2.Πόσο έχει αλλάξει η κάθε σας μέρα απ' την πρώτη φορά που πατήσατε το πλήκτρο "Δημοσίευση";
Δε μένεις ακίνητος κι ανεπηρέαστος σ' αυτήν τη ζωή. Έτσι κι εδώ υπάρχουν αλλαγές, εφόσον γνωρίζεσαι καθημερινά με άλλους ανθρώπους και καθένας απ' αυτούς-όταν επικοινωνείς-, είναι σαν να σε ταξιδεύει σε διαφορετικό κόσμο!

3. Όταν δεν έχετε έμπνευση, που καταφεύγετε για να τη βρείτε και ν' αλλάξει η διάθεση σας;
Εμπνεύσεις υπάρχουν παντού γύρω μας, αρκεί μόνο να τις δούμε και να τις αναγνωρίσουμε. Από το τίποτα κάτι μπορούμε να βγάλουμε. Κατά τη γνώμη μου η διάθεση είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την έμπνευση και το μπλογκ θεωρώ ότι είναι ένα καλό μέσον, για να σε βοηθήσει να ξαναβρείς τη χαμένη διάθεση!

4. Έχετε σκεφτεί να ασχοληθείτε επαγγελματικά με το μπλόγκινγκ;
Καθόλου... δε μου πέρασε καν αυτό απ' το μυαλό, αλλά ούτε έχω σκοπό να επενδύσω οικονομικά προσωπικές σκέψεις κι απόψεις για κάτι τέτοιο. Είμαι γενικά κατά της εμπορευματοποίησης, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για προσωπικά μπλογκς. Τα συγκεκριμένα που κάνουν αυτήν τη δουλειά, τα κατατάσσω στα ανούσια καθοδηγούμενα, που είναι εντεταλμένα να εξυπηρετούν έναν και μοναδικό σκοπό... το χρήμα!

5. Ποια είναι η γνώμη σας για τους Έλληνες μπλόγκερς σε σχέση με τους ξένους;
Δε μπορώ να εκφέρω άποψη, γιατί δε γνωρίζω ξένους μπλόγκερς, αλλά μπορώ να πω όμως ότι έχουμε πολύ καλούς και ικανότατους δικούς μας μπλόγκερς, που καλύπτουν άνετα όλες τις θεματολογίες ενός μεγάλου παζλ ιστολογίων.

6. Πόσο γεμάτη είναι η μέρα σας; Τι κάνετε στον ελεύθερο χρόνο σας;
Εδώ κι αρκετό καιρό έχω αναλάβει περισσότερες υποχρεώσεις και γι' αυτό έχω ελάχιστο θεωρητικά ελεύθερο χρόνο, όπου τον καταναλώνω ανάλογα στο που και πως θα βρίσκομαι κάθε φορά.

7.Σε ένα όνειρο που θα ταξιδεύατε; Σε ποια χώρα θα ήσασταν και τι θα θέλατε να κάνετε;
Δεν είχα καμιά επιθυμία να ταξιδέψω σε άλλη χώρα κι ίσως γι' αυτό δεν έχω δει μέχρι σήμερα τέτοιο όνειρο! Πάλι αυτήν τη χώρα που μένω θα διάλεγα, γιατί εδώ έμαθα να ζω κι εδώ θέλω να πεθάνω! Τη θεωρώ καλύτερη χώρα του κόσμου κι ας έχει μειωθεί στα μάτια όλου αυτού του κόσμου εξαιτίας των ανίκανων κι ανύπαρκτων πολιτικάντηδων!

8. Το ποτήρι το βλέπετε μισοάδειο η μισογεμάτο;
Το πρόβλημα με μένα είναι ότι δεν το βλέπω καθόλου γεμάτο!

9. Διαλέξτε: Ελληνική, Μεξικάνικη ή Ασιατική κουζίνα;
Μόνο την Ελληνική ξέρω, αφού δεν επεδίωξα να δοκιμάσω Μεξικάνικη ή Ασιατική, κουζίνα... οπότε δεν έχω άποψη! Μου αρέσουν όμως τα καυτερά κι η Μεξικάνικη-αν δεν κάνω λάθος-μου ταιριάζει καλύτερα!

10. Αγαπημένο στυλ διακόσμησης;
Δεν είμαι κολλημένος σ' ένα μόνο στυλ διακόσμησης, γιατί το θεωρώ μονότονο και κουραστικό. Μ' αρέσει η κάθε διακόσμηση να παντρεύει πολλά και διαφορετικά στυλ.

Χριστίνα μου καλή κι αγαπημένη μου φίλη, ένα απλό και μεγάλο "ευχαριστώ πολύ", θεωρώ ότι είναι πολύ λίγο για να εκφράσω την τιμή και τη χαρά που μου έδωσες... φαίνεται πως δεν ξεχνιέμαι εύκολα! χαχαχα! 

Εδώ θέλω να κάνω μια αναφορά και να σταθώ σε μια ιδιαίτερη κι εξαιρετική συλλογή από ποιήματα της ίδιας και-αφού την παροτρύνω να συνεχίσει να γράφει-, να της ευχηθώ τα καλύτερα... που κάτι μου λέει ότι θα έρθουν! Είμαι περήφανα συγκινημένος που έτυχα κατ' αρχήν να τη γνωρίσω μέσα απ' αυτό το διαδίκτυο και κατάφερα στη συνέχεια να την απολαύσω εξελισσόμενη σε συγγραφέα. Τη συλλογή της ποιήτριας και συγγραφέως-πλέον-Χριστίνας που φέρει τον τίτλο "Στου ονείρου το δρόμο", θα τη διαβάσετε(για όσους δεν το γνωρίζετε) σ' αυτήν εδώ την ηλεκτρονική διεύθυνση... μην ψάχνετε για κάποιο βιβλίο, γιατί απλά δεν υπάρχει... βρίσκεται μόνο σε ηλεκτρονική μορφή! Να 'σαι πάντα καλά κορίτσι μου, για να συνεχίσεις να ονειρεύεσαι και να χαίρεσαι αυτό που ζεις και αγαπάς!!!

Τέλος αυτό το δρώμενο(δωροβραβειάκι) επειδή είναι αρκετά παλιό, λέω να μην το δώσω σε κάποια συγκεκριμένα ιστολόγια και τα φέρω έτσι σε δύσκολη θέση, αλλά όποιο ιστολόγιο όμως επιθυμεί και θέλει να μπει στη βάσανο των παραπάνω ερωτήσεων, μπορεί να το παραλάβει ελεύθερα, αυθόρμητα και χωρίς καμιά προειδοποίηση! Άλλος για εξομολόγηση...

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!
ΝΑ 'ΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!!!

10 σχόλια:

  1. ... στη βασανο;;; Στη βασανο;;;!!! Ωστε βασανιστηρια σου καναμε Νικολα;;; Χαχαχαχαχαχα!
    Λοιπον, δεν το θυμηθηκα 7 μηνες μετα, γιατι απλα δεν το ειχα ξεχασει ποτε! Αλλα μια τετοια αναρτηση παιρνει χρονο, εμενα μου πηρε καμια ωρα, εγω δεν ειχα τους τελευταιους μηνες ποτε πανω απο 15-20 λεπτα να αφιερωσω και μια τετοια τιμη δεν ηθελα να την ξεπεταξω!
    Ευχαριστω παρα πολυ για τα παρακατω:
    1. Τα καλα σου λογια!
    2. Την αμεση ανταποκριση
    3. Την αναφορα στη συλλογη μου και τα υπεροχα σχολια που τη συνοδευουν
    4. (σημαντικοτατο) Που επεστρεψες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταλαβαίνω ότι κάνεις πλάκα, αλλά για μένα δεν είναι καθόλου βάσανο αυτό το δρώμενο και θα μπορούσα άλλωστε να το είχα αποφύγει με τρόπο. Περισσότερο ήθελα να προσεγγίσω τη λογική ορισμένων ιστολογίων(ίσως έχεις διαπιστώσει κι εσύ), που αποφεύγουν ακόμα για διάφορους λόγους, να εκτίθενται με τη συμμετοχή τους σ' αυτό!
      Για το εφτάμηνο πάντως σε παραδέχομαι που έχεις γερή μνήμη... αν ήμουν στη θέση σου θα το 'χα ξεχάσει... πολλές φορές η αδύναμη μνήμη μου με πρόδωσε μέχρι παρεξηγήσεως... άστα, δεν παλεύεται με τίποτα... φταίει το αλτσχάιμερ φαίνεται!χαχαχα!
      Αυτά διαβάζω(τα 1, 2, 3...) και μου 'ρχεται να βάλω τα κλάματα απ' τη συγκίνηση... όσα είπα παραπάνω Χριστίνα μου τα εννοούσα και δε χρειάζεται να μ' ευχαριστείς για τίποτα! Για ένα κέρασμα καφέ όμως δε θα 'λεγα όχι! χαχαχα!(εκεί στη δωροδοκία το μυαλό μου!)
      Να 'σαι πάντα καλά γλυκιά μου και χαίρομαι πολύ που είστε όλοι καλά και σας ξαναβρίσκω!!!

      Διαγραφή
  2. Μόλις είδα το βραβείο στο blog της Χριστίνας, η πρώτη μου σκέψη ήταν "Ωχ! Ποιος τα ξαναθυμήθηκε?!"
    Όχι πως δεν απολαμβάνω τον τρόπο που απαντάει ο καθένας στις κοινές αυτές ερωτήσεις, μα όπως και να το κάνεις, χαίρομαι που βρίσκω... συμπαραστάτες!!! χαχα!
    Με εξαίρεση τα πικάντικα που δεν τα αντέχω με τίποτα, στα άλλα μια χαρά συμφωνούμε!
    ;-)
    Τί να ευχηθώ τώρα? Πάντα τέτοια?! ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
    Καλό βράδυ, Νίκο μου! Και ασφαλώς, κάθε επιτυχία στην υπέροχη ποιητική συλλογή της Πεταλουδίτσας μας! ΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον σταμάτησαν αυτά Γιάννα μου, γιατί έχουν ειπωθεί κι απαντηθεί απ' όλους κι αρκετές φορές. Ύστερα γνωριζόμαστε σχεδόν όλοι μεταξύ μας είτε προσωπικά, είτε μέσω διαδικτύου!
      Χαίρομαι που διαφωνούμε μόνο στα πικάντικα, γιατί κι αυτά μη νομίζεις ότι δεν υπάρχει πρόβλημα όταν καταναλώνονται! :-)
      Άσε μην εύχεσαι τίποτα και το γρουσουζέψεις ή μάλλον ας ευχηθούμε κι οι δυο να πάει καλά η ποιητική συλλογή της αγαπημένης μας φίλης Χριστίνας!
      Να 'σαι πάντα καλά κι η αγάπη μου είναι πάντοτε μαζί σας!
      Πολλά φιλιά!!!

      Διαγραφή
  3. Αξιοπρεπείς και ενδιαφέρουσες απαντήσεις όπως ταιριάζουν στο ύφος και στον χαρακτήρα σου ευγενικέ μας φίλε. Χαίρομαι πολύ που είσαι και πάλι μαζί μας. Ομολογώ ότι άργησα να το προσέξω. Τα καλύτερα σου εύχομαι !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ αγαπητέ μου φίλε Αλέξανδρε για τα καλά κι ευγενικά σου λόγια!
      Παρά την έλλειψη χρόνου δεν άντεξα να παραμείνω άλλο στη σιωπή κι είπα να κάνω λίγη φασαρία! χαχαχα!
      Η θέληση κι η εμμονή να συνεχίσω στα ιστολόγια, έπαιξε μεγάλο ρόλο στη χαρά της επιστροφής! Ζητώ συγνώμη που δεν έχω ευχέρεια να επισκέπτομαι τα σπιτάκια σας τακτικά όπως πριν, αλλά όταν όμως τη βρίσκω ρίχνω μερικές κλεφτές ματιές! Οι υποχρεώσεις από τότε που είχα διακόψει, έχουν αυξηθεί σημαντικά!
      Να 'σαι πάντα καλά φίλε μου αγαπημένε, για να χαίρεσαι τη ζωή και να συνεχίζεις να μας ταξιδεύεις!!!

      Διαγραφή
  4. Καλημέρα παιχνιδιάρη Νίκο χαχαχα
    είχες δεν είχες έπαιξες κι εσύ το παιχνίδι των ερωτήσεων και πολύ μου άρεσε ο τρόπος που απάντησες σε όλες.
    ξεχώρισα ιδιαίτερα την απάντηση με το ποτήρι, δεν το είχα σκεφτεί ποτέ έτσι και όμως ισχύει!
    επισης προσεξα οτι στο μπλοκοσπιτάκι σου υπαρχει μια ας το πουμε επιγραφη που οπου πάω πάει κι εκείνη. χιχιιχιχ
    χαιρομαι που υπάρχει κάποιος στη ζωη σου που σε κάνει να νιώθεις. :)
    Τη ποιητική συλλογή της πεταλουδίτσας μας, την έχω κατεβάσει-διαβάσει κι εγώ. Μου άρεσε πάρα πάρα πολύ και την προτείνω σε όλους.

    Καλημέρα και στους δυο σας, αγαπημένους μου, φίλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ βρε Κικίτσα, τι με κάνεις!(όπως έλεγε κι ο Βουτσάς στην ταινία "Το ανθρωπάκι")χαχαχα!
      Πάντως μη μου πεις... ήμουν ενημερωμένος όλον αυτόν τον καιρό, ότι έλειπαν αυτά τα δρώμενα κι εμφανίστηκε ένα ξαφνικά κι απ' το πουθενά! χαχαχα!
      Χαίρομαι που σου άρεσε ο τρόπος των απαντήσεων... είδες, θέλει τρόπο κι όχι κόπο!:-)
      Για την επιγραφή τι να πω... υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που σε σκουντάνε να πάρεις πάλι μπροστά και να νιώσεις, να αισθανθείς γενικά... κι ένας απ' αυτούς, είστε όλοι εσείς (θα σου αποκαλύψω και κάτι)... χωρίς καν να το γνωρίζετε... με το δικό σας ιδιαίτερο τρόπο ο καθένας ξεχωριστά με έκανε να επιστρέψω... και σας ευχαριστώ πολύ γι' αυτό... είστε τόσο υπέροχοι Άνθρωποι και χαίρομαι πολύ που βρεθήκατε στο δρόμο μου!
      Η ποιητική συλλογή της Χριστίνας μας είναι ισάξια με τη δική σου και τολμώ να πω ότι τα νοήματα της γραφής σας συγκλίνουν στον άνθρωπο και στην αξία της ζωής! Και φυσικά την προτείνω ανεπιφύλακτα!!!
      Να 'σαι πάντα καλά αγαπημένη μου φίλη και να χαμογελάς!!! :-)

      Διαγραφή
  5. ουουου....ανασκαφές στα βραβειάκια βλέπω...όπως λένε κάλλιο αργά παρά αργότερα...χαχαχα
    Συμφωνώ με τις περισσότερες απαντήσεις σου, αν και τα ταξίδια τα αγαπώ....Μου άρεσε πολύ η τρίτη απάντηση, πολλές φορές το blog μου έχει φτιάξει την διάθεση...!!! Όλοι εσείς δηλαδή ;)
    Καλή σου μέρα Νίκο μου...!!

    υ.γ. Χριστός ανέστη!! Είπαμε; δεν είπαμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η καλύτερη ψυχοθεραπεία είναι το ιστολόγιο Ωραιοζήλη μου!
      Τη στιγμή που μπαίνεις στο ιστολόγιο είναι σαν να ανεβαίνεις στο βήμα, για να βγάλεις τα δικά σου θέλω και να πεις αυτό που πιστεύεις ή νιώθεις... θες να ξεσπάσεις... θες κάποιον να σ' ακούει, χωρίς να νοιάζεσαι ή να ξέρεις αν σ΄ακούσει κανένας... αρκεί που θα σου μπει στο μυαλό και θα το φανταστείς! Έτσι κάπως ξαμολιέται κι η διάθεση!!!
      Να 'σαι πάντα καλά γλυκιά μου φίλη και να χαίρεσαι τη ζωή!!!

      Υ.Γ.: Αν κι είπαμε Χριστός Ανέστη(μου φαίνεται... ε, δε θα κάτσω και να το ψάξω! :-)) ας το ξαναπούμε... Αληθώς Ανέστη ο Κύριος!!!

      Διαγραφή

Όλοι είστε ευπρόσδεκτοι, καλοδεχούμενοι και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψη και το σχολιασμό σας! Σχολιάστε ο,τι θέλετε με ευπρέπεια και διακριτικότητα, χωρίς να προσβάλλετε ή να θίγετε με οποιοδήποτε τρόπο άλλα πρόσωπα... δηλ. χωρίς βρισίδια και μπινελίκια βρε παιδιά και προ πάντων χωρίς greeklish... ε, τι την έχουμε αυτήν τη ριμάδα τη γλώσσα μας..! Κάπου εδώ μέσα σουλατσάρει και η αγάπη μου!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...