ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ, ΕΙΡΗΝΙΚΟ, ΚΑΘΑΡΤΙΚΟ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ, ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ, ΑΕΡΙΤΖΙΔΙΚΟ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ, ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟ, ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ, ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟ, ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ, ΚΑΥΣΤΙΚΟ, ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ, ΑΣΥΜΒΑΤΟ, ΑΙΧΜΗΡΟ, ΑΙΦΝΙΔΙΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ, ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟ, ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ, ΑΔΙΑΚΡΙΤΟ, ΑΝΑΠΟΔΟ, ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ, ΑΥΤΟΝΟΜΟ, ΑΝΑΡΧΟ, ΑΔΕΣΠΟΤΟ, ΑΚΡΑΙΟ, ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ, ΑΡΡΩΣΤΟ, ΕΙΡΩΝΙΚΟ... ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ!

Αναγνώστες

07 Ιουνίου 2014

ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ... ΤΟΙΧΟΥΣ!


Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ


Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΟΡΝΕΙΑ ΚΛΕΒΕΙ ΖΩΕΣ


ΠΑΙΔΙΑ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ


Η ΣΙΩΠΗ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΙΑ ΠΟΝΑΕΙ


ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΝΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΖΗΜΙΑ


ΤΟ ΣΕΞ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ


Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΛΚΟΟΛ


ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΓΙΝΕΣΑΙ ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΠΝΟΥ


ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ


Η ΓΟΥΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΣ


ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΟΟΥΝ


ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΠΡΙΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙΣ


ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΤΡΑΦΟΥΝ


ΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ


ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ


ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ

Είναι μερικές απ' τις αφίσες που 'χουν καλύψει και "στολίσει" αρκετούς τοίχους.Ο δρόμος παραμένει ένας αδιάψευστος μάρτυρας σ' αυτό.Κυκλοφόρησαν ευρέως και στο διαδίκτυο αφού ξέμειναν κάμποσο καιρό να ουρλιάζουν μόνες τους.Είναι αφιερωμένες όλες για χάρη και "τέρψη" του ανθρώπου.Μου έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση μπορώ να πω.Μερικές μάλιστα(αν όχι όλες) είναι ιδιαίτερα σοκαριστικές και μακάβριες, αλλά όμως αποκωδικοποιούν μηνύματα της στυγνής πραγματικότητας.Προσπαθούν μέσα από κάποιον τοίχο, μήπως καταφέρουν να ξυπνήσουν συνειδήσεις.Βέβαια η συνείδηση μας δε χρειάζεται ιδιαίτερα μηνύματα από αφίσες για ν' αντιληφθεί τη σοβαρότητα αυτών που συμβαίνουν γύρω μας, γιατί θεωρούμαστε νοήμονα όντα.Κίνητρο για την ίδια τη ζωή χρειάζεται!Όταν όμως φτάνουμε στο σημείο να μη μπορούμε ν' αποκτήσουμε κίνητρο κι αντιμετωπίζουμε με περίσσεια ελαφρότητα τη ζωή, τότε γινόμαστε αιχμάλωτοι του εαυτού μας κι υποκρινόμαστε σε βάρος της ίδιας μας της ζωής!

ΝΑ 'ΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ!!!:-)

18 σχόλια:

  1. συγκλονιστικες φωτο φιλε μου!
    θα στολισουν και τους δικους μου τοιχους αμεσα.
    εξαιρετικα μυνημα!

    καλο τριημερο και σε σενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να δούμε πότε θ' αποκτήσουμε και συνείδηση Κικίτσα μου!
      Σ' ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα λόγια σου!
      Να 'σαι πάντα καλά!!!:-)

      Διαγραφή
  2. Πόσο τραγική μου φάνηκε η ευχή σου στο τέλος … για ένα ευχάριστο τριήμερο μετά από το σοκ των εικόνων. Όχι πως δεν τις έχω ξαναδεί, όχι πως δεν έχω διαβάσει για όλα αυτά… βία, εξαθλίωση, σφαγή, βιασμοί, πειράματα, και πάλι βία, βία, βία… τόσο που αναρωτιέμαι κατά πόσο είναι ευγενές ον ο άνθρωπος!
    Δεν είναι. Είναι το πιο βάρβαρο, ασυναίσθητο ον που πέρασε από αυτόν τον πλανήτη.
    Κατέστρεψε και καταστρέφει συστηματικά κάθε πόρο ζωής, κάθε συναίσθημα , κάθε έμβιο ον που αναπνέει κοντά του.
    Μέσα στα δισεκατομμύρια των ανθρώπων ελάχιστες οι φωνές αντίστασης σε αυτή την καταστροφή.
    Δεν ακούγονται, δεν λογαριάζονται.
    Τα κακώς κείμενα ενοχλούν και κρύβονται κάτω από το χαλί.
    Όχι γιατί έχει μείνει ντροπή αλλά γιατί ενοχλούν οι φωνές… μόνο οι άναρθρες κραυγές των θυμάτων δεν ενοχλούν.
    Λυπάμαι.
    Πιο πολύ λυπάμαι γιατί δεν θα ζήσω ποτέ μια γη που όλα αυτά θα έχουν εκλείψει.

    Την καλημέρα μου Νίκο μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ομολογώ ότι προβληματίστηκα πολύ για την ευχή!Στην αρχή το 'χα ετοιμάσει κενό Λεβίνα μου, αλλά σκέφθηκα ότι μετά από μια απλή ανάγνωση θ' ακολουθήσει το "δε βαριέσαι βρε αδερφέ!" κι έτσι έκλεισα ευχόμενος ολόψυχα για ένα καλό τριήμερο!Κάτι σαν αποφόρτιση..!
      Όσο για μας, όπου κι αν είμαστε ή όπου κι αν πηγαίνουμε, θα συνεχίσουμε να κάνουμε την ίδια άναρχη ζωή και θα φιλοσοφούμε πως θα σώσουμε τον πλανήτη μας!Θα φέρουμε σαν διαβατήριο μαζί μας το "δε φταίω εγώ!" παρέα με το "νίπτω τας χείρας μου!" των κυβερνώντων, ώσπου να γίνουμε κι εμείς οι ίδιοι τα εξιλαστήρια θύματά τους.Όσο για το αν θα προλάβουμε να ζήσουμε χωρίς αυτά, ας ευχαριστηθούμε προς το παρόν που τα βλέπουμε να υπάρχουν στη λίστα με τα όνειρα... κάτι είναι κι αυτό, από ένα τίποτα!
      Χαρούμενη καλημέρα Λεβίνα μου!!!:-)

      Διαγραφή
  3. Ναι πολύ σωστά κίνητρο για την ίδια τη ζωή χρειάζεται να έχουμε. Συναντούμε συνεχώς μπροστά μας αυτές τις άσχημες ¨μαύρες ¨ αφίσες και κάνουμε ότι δεν τις βλέπουμε και τις προσπερνάμε.
    Εύχομαι κάποια στιγμή να πάρουμε τα πράγματα στα χέρια μας να αλλάξουμε όλα τα κακώς κείμενα, γιατί οι και υπάρχουσες οργανώσεις όπως W.W.F, μόνο έντυπο υλικό διαθέτουν, και παρακαλούν όλους εμάς να αφυπνιστούμε !!!
    Καλό τριήμερο με υγεία εύχομαι !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστά τα λες καλέ μου φίλε!
      Κι οι οργανώσεις αυτές δεν είναι άξιες εμπιστοσύνης.Πολιτικά παιχνίδια παίζουν.Θεωρούνται μη κυβερνητικές και μόλις στην περίοδο του μνημονίου έμαθαν οι περισσότεροι, τι πάρτι έχει στηθεί γύρω απ' αυτές!
      Την καλημέρα με την αγάπη μου στέλνω και να περνάτε υπέροχα!!!:-)

      Διαγραφή
  4. μπράβο νίκο πολύ ωραία ανάρτηση
    γεμάτη ενδιαφέρον και νόημα
    ωραια τα συνέλεξες όλα μαζί και τα παρουσιάζεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια καλέ μου φίλε Νικόλα!
      Μακάρι να μη χρειαστούν κι άλλες αφίσες!
      Να 'σαι πάντα καλά!!!:-)

      Διαγραφή
  5. Ωραία η ανάρτησή σου Νίκο μου!!Βλέποντας όλες αυτές τίς αφίσες σκεφτόμουν σέ τί βρώμικο καί ελεεινό κόσμο ζούμε εμείς καί τά παιδιά-εγγόνια μας,καί θλίβομαι!Ο Θεός νά βάλει τό χέρι του!Καλό τριήμερο!!Καλά νά περάσετε!!Φιλιά στήν Σοφούλα καί τά παιδάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιο πολύ να σκεφτόμαστε σε τι χέρια θα παραδώσουμε αυτόν τον κόσμο!Μήπως όμως δε μας αφήνει ο εαυτός μας να σκεφτόμαστε τα παιδιά και τα εγγόνια μας;Γιατί αν διαβάσω τα τελευταία αποτελέσματα των τρομοκρατικών εκλογών(για εδώ στην Ελλάδα), μάλλον αυτό δείχνει.
      Να 'σαι πάντα καλά φίλη μου και να περνάτε υπέροχα!!!:-)

      Διαγραφή
  6. Συγκλονιστικες φωτογραφιες
    Μπραβο για αυτη την αναρτηση Νικο μου!
    Καλη Κυριακη σου ευχομαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ καλή μου φίλη για τα καλά κι ευγενικά σου λόγια!
      Να 'σαι πάντα καλά κι ευτυχισμένη!!!:-)

      Διαγραφή
  7. Πωπω! Πραγματικα σοκαριστικες! Και τοσο αληθινες, αυτο ακριβως ειναι που σοκαρει, οτι τις βλεπεις και δεν μπορεις να πεις "σωπα μωρε στα ψεμματα ειναι"...
    Καλη Κυριακη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απ' τη μια μεριά λέμε έτσι καλή μου Χριστίνα, κι απ' την άλλη σκεφτόμαστε "σώπα μωρέ... σε μένα θα τύχει!"Ωχαδερφισμός σ' όλο του το μεγαλείο!
      Χαρούμενο μεσημέρι να περάσεις με την οικογένειά σου!!!:-)

      Διαγραφή
  8. Νίκο μου έχουμε γίνει τόσο απάνθρωποι που ορισμένοι ακόμη και αν δουν τέτοιες σοκαριστικές εικόνες δεν συγκινούνται και συνεχίζουν...
    Καλή εβδομάδα!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον αναίσθητοι γίναμε καλή μου Ελένη.Έχουμε πάψει να συγκινούμαστε πια με τέτοιες αναφορές κι έχουμε αποκλειστεί απ' τον εαυτό μας.Δεν υπολογίζουμε όμως ότι κι αυτός ο αχρείος εαυτός μας, χρειάζεται κανόνες και περιβάλλον για να επιβιώσει!
      Να 'σαι πάντα καλά και χαρούμενη εβδομάδα να περάσετε!!!:-)

      Διαγραφή
  9. Νομίζω πως τέτοιες αφίσες και φωτογραφίες δεν κάνουν τίποτα. Έχω δει πάρα πολλές να κατακλύζουν το διαδίκτυο, οι περισσότερες είναι προϊόν επεξεργασίας (photoshop) και αυτή η μεγάλη ποσότητα δημιουργεί παράλληλα την αδιαφορία. Το πρόβλημα κατ' ουσίαν είναι το ότι η πληροφόρηση δεν αρκεί. Αλλά δυστυχώς μένουμε μόνο εκεί, προσπαθώντας (και καλά) να αφυπνιστούν συνειδήσεις. Άντε και αφυπνίστηκαν, μετά τι; Οι καναπεδάτοι από ανενημέρωτοι θα γίνουν καναπεδάτοι αφυπνισμένοι! Για να μην πω πως η υπερπληροφόρηση του διαδικτύου οδηγεί στην παραπληροφόρηση... (έχω δει φωτο με γαμπρούς από μέση ανατολή κρατώντας στο χέρι κοριτσάκια ντυμένα με νυφικά, και τα μισά sites έλεγαν ότι οι μουσουλμάνοι παντρεύονται ανήλικα, ενώ άλλα έλεγαν ότι είναι έθιμο οι γαμπροί να πηγαίνουν στο γάμο κρατώντας τα παρανυφάκια! Άντε να βρεις άκρη...)
    Όταν το πρόβλημα δεν βρίσκεται στην πόρτα, τότε η αδιαφορία πάει σύννεφο. Ας είναι καλά τα παιχνίδια του facebook στα οποία ξημερωβραδιάζεται η καναπεδάτη ιντερνετοελλάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ καλέ μου φίλε ότι οι αφίσες είναι αποτέλεσμα επεξεργασίας(άλλωστε είναι ολοκάθαρο αυτό!).Δε νομίζω πως η ποσότητα είναι το πρόβλημα, όσο ο εφησυχασμός κι η έλλειψη συνείδησης που αναφέρεις.Γιατί μπορεί να τα βλέπουμε όλα αυτά και να καταβροχθίζουμε πίτσες μπροστά σε μια τηλεόραση και να λέμε απόψεις με τις μπουκιές στο στόμα, αλλά αυτά μένουν στον τοίχο μας που στη συγκεκριμένη περίπτωση αντικαθιστά το μυαλό μας.Αυτό το "σε μένα θα τύχει αυτό;" θα μας κατατρώει σαν κάλπη.
      Όσο για την παραπληροφόρηση υπάρχει δυνατότητα στον οποιονδήποτε να το διασταυρώσει.Κι αυτό δεν είναι τυχαίο που γίνεται σε τόπους, όπου "ευημερεί" η εκμετάλλευση κι η δυστυχία.Πάντως εάν είμαστε ενημερωμένοι σωστά(ειδικά σε ήθη κι έθιμα άλλων χωρών), κανένας δε μπορεί να μας παραπληροφορήσει.Η αδιαφορία μας έχει φτάσει μέχρι εδώ φίλε μου καλέ κι απ' ότι φαίνεται αυτή δεν έχει πιάσει πάτο!Όταν θα τελειώσει όμως και το τελευταίο απόθεμα απ' τις τράπεζες, τότε μπορεί κάτι να γίνει.Τα λεφτουδάκια να 'ναι καλά κι εξασφαλισμένα κι ας παίρνουμε 3...60 ευρώ.Το νου μας μη φύγουμε απ' την Ευρώπη για να μην τα χάσουμε!Οπότε καλό είναι και το facebook στο διαδίκτυο... σαν playstation ακούγεται... ξεδίνουμε!!!
      Να 'σαι πάντα καλά!!!:-)

      Διαγραφή

Όλοι είστε ευπρόσδεκτοι, καλοδεχούμενοι και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψη και το σχολιασμό σας! Σχολιάστε ο,τι θέλετε με ευπρέπεια και διακριτικότητα, χωρίς να προσβάλλετε ή να θίγετε με οποιοδήποτε τρόπο άλλα πρόσωπα... δηλ. χωρίς βρισίδια και μπινελίκια βρε παιδιά και προ πάντων χωρίς greeklish... ε, τι την έχουμε αυτήν τη ριμάδα τη γλώσσα μας..! Κάπου εδώ μέσα σουλατσάρει και η αγάπη μου!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...