ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ, ΕΙΡΗΝΙΚΟ, ΚΑΘΑΡΤΙΚΟ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ, ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ, ΑΕΡΙΤΖΙΔΙΚΟ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ, ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟ, ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ, ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟ, ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ, ΚΑΥΣΤΙΚΟ, ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ, ΑΣΥΜΒΑΤΟ, ΑΙΧΜΗΡΟ, ΑΙΦΝΙΔΙΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ, ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟ, ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ, ΑΔΙΑΚΡΙΤΟ, ΑΝΑΠΟΔΟ, ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ, ΑΥΤΟΝΟΜΟ, ΑΝΑΡΧΟ, ΑΔΕΣΠΟΤΟ, ΑΚΡΑΙΟ, ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ, ΑΡΡΩΣΤΟ, ΕΙΡΩΝΙΚΟ... ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ!

Αναγνώστες

09 Μαΐου 2014

ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΑ ΜΙΚΡΩΝ ΨΥΧΩΝ!


Είναι αδιανόητο και δεν το χωράει ανθρώπου νους, αυτό που συμβαίνει στη Νιγηρία μ' εκείνη την τρομοκρατική ισλαμική οργάνωση που απήγαγε ανήλικα κορίτσια για δουλεμπόριο.Ο ηγέτης της οργάνωσης μάλιστα δήλωσε μ' αρκετή δόση χαιρεκακίας, ότι στ' όνομα του Αλλάχ τα κορίτσια θα πουληθούν όλα στα σκλαβοπάζαρα!Δήλωση που ανεβάζει τον υδράργυρο και μας παραπέμπει 1000 χρόνια πίσω.
Η παγκόσμια κοινή γνώμη δείχνει να 'χει αφυπνιστεί, αλλά είναι έτσι όμως τα πράγματα!Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε για επιστροφή μιας πολιτιστικής κληρονομιάς ή κάποιου είδους αρωγής, αλλά έχουμε να κάνουμε με ανθρώπινες ζωές κι επικίνδυνους εγκληματίες, όπου κάθε καθυστέρηση αποβαίνει μοιραία.Σε μια τέτοια περίπτωση η στρατιωτική επέμβαση θα ήταν επιβεβλημένη κι ούτε καν έπρεπε να συζητιέται.Αλλά ξέχασα, δεν υπάρχουν οικονομικά συμφέροντα, αλλά αναλώσιμες ψυχές.Κι αν είναι παιδικές 8 - 15 χρόνων δε τους ενδιαφέρει, στον ίδιο σάκο κι αυτές.
Η είδηση αυτή βέβαια με σόκαρε προ ημερών και περίμενα ν' ακούσω ποιες αποφάσεις θα παρθούν διεθνώς.Κι όπως βλέπω πήραν τη χειρότερη και την πιο συνηθισμένη.Έτσι για τα μάτια του κόσμου σαν να γίνεται μια απλή διαδήλωση με πλακάτ έξω απ' τον Λευκό Οίκο, για να μην πάνε αδιάβαστες.Με πλακάτ κι αφίσες η οργάνωση αυτή συγκεκριμένα, δεν πρόκειται να συγκινηθεί κι ο χρόνος μετρά αντίστροφα και δεν επαρκή για τις αθώες αυτές ψυχές.
Άκουσα ακόμα ότι στείλανε κι Αμερικάνους πράκτορες, εισπράκτορες και μπράβους.Διάβασα ακόμα ότι τέτοιες ενέργειες εκεί κάτω, είναι πολύ συνηθισμένες και γίνονται σ' αυτές τις χώρες.Αναρωτιέμαι όμως, αν ήταν κάποια κόρη του κυρίου Ομπάμα ή της κυρίας Μέρκελ ή ακόμα εκείνου του κυρίου ανεκδιήγητου Άγγλου που μου ξεφεύγει τ' όνομά του, θα τους αφήνανε ακόμα ζωντανούς μ' ευχολόγια;Ας σοβαρευτούμε λιγάκι!
Δεν ξέρω πάντως τι και πως πρέπει να γίνει από απλούς ανθρώπους, πέραν της πιο ένθερμης κι εκδηλωτικής πίεσης, που πρέπει ν' ασκήσουμε για άμεση απελευθέρωση, αλλά ότι 'ναι να γίνει, να γίνει γρήγορα πριν ακούσουμε και διαβάσουμε κι άλλα, που θα μας κάνουν να ξεχάσουμε πως είμαστε Άνθρωποι!

Διαβάστε παρακάτω την πρώτη είδηση απ' το "kool news":

12 δολάρια για μια ζωή - Νιγηριανοί απαγωγείς πουλάνε μαθήτριες

"Τον γύρο του κόσμου είχε κάνει η είδηση με τις 200 μαθήτριες που είχαν πέσει θύματα απαγωγής από την οργάνωση Μπόκο Χαράμ στη Νιγηρία και σοκ προκαλούν τα νέα για την τύχη τους.
Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το πρακτορείο Associated Press, επικαλούμενο μία πηγή από οργάνωση που συσχετίζεται με τα ανθρώπινα δικαιώματα, οι 200 μαθήτριες έχουν πουληθεί απ' τους ηγέτες της οργάνωσης σε μέλη της Μπόκο Χαράμ προς 12 δολάρια η κάθε μία.
Και μπορεί ν' ακούγεται πρωτάκουστο το εν λόγω γεγονός, ωστόσο η ίδια πηγή τονίζει στο πρακτορείο πως η συγκεκριμένη πρακτική συνηθίζεται απ' τα μέλη της οργάνωσης που απαγάγουν κορίτσια και στη συνέχεια τα πουλάνε.Μάλιστα, δύο απ' τις μαθήτριες έχουν χάσει τη ζωή τους από τσιμπήματα φιδιών."

Υ.Γ1:Για περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στο διαδίκτυο αρκετές.Για να μην ψάχνετε στο χαμό ξεκινήστε από εδώ κι εδώ.

Υ.Γ2.:Τ' ακούσατε καλά μου παιδιά;Κι άντε να δούμε, αν θα ευαισθητοποιηθούν για τα χημικά της Μεσογείου!
Δυο δημοσιεύσεις την ίδια μέρα για μένα... πρωτάκουστο... ήταν να μη μπω στο τρυπάκι κι άντε να δω πότε θα ησυχάσω!

18 σχόλια:

  1. Καλησπέρα Νίκο!Ακουσα γιά χημικά πού ετοιμάζουν νά μολύνουν,τήν Κρήτη καί διαμαρτύρομαι!Θά πάω νά ψηφίσω στίς παραπομπές πού είδα!!
    Αλλά καί γιά τό αίσχος πού γίνεται μέ τίς αθώες ψυχές αυτών τών κοριτσιών,Ο Θεός νά βάλει τό χέρι του!!Καλό Σ/Κ!!Φιλιά στήν Σοφούλα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μερικές φορές καλή μου Δήμητρα αναρωτιέμαι μήπως κάνω λάθος που θυμώνω κι εξοργίζομαι.
      Κι αυτό πάλι με τα χημικά της Κρήτης τι ήταν!Ακόμα δε μπορώ να καταλάβω πως κατάφεραν να το κρατήσουν κρυφό τόσο καιρό, ενώ δεν τους ξεφεύγει τίποτα σε άλλες περιπτώσεις!Και δεν εννοώ μόνο τα κομματικά παπαγαλάκια!
      Να 'στε πάντα καλά και να περάσετε χαρούμενο Σαββατοκύριακο!!!:-)

      Διαγραφή
  2. Είναι ντροπή για την κοινωνία μας αυτά τα γεγονότα. Τι κάνουν όλοι οι μεγάλοι οργανισμοί και οι ομάδες προστασίας ανηλίκων σε όλο τον κόσμο ;
    Από την μικρή Ελλάδα περιμένουν ψήφους που θα ανατρέψουν και θα αποτρέψουν τα κατάπτυστα περιστατικά ;
    Καλό βράδυ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό αναρωτιέμαι καλέ μου φίλε Αλέξανδρε!Τι κάνουν όλοι αυτοί που έχουν μοιράσει όλον τον κόσμο;Γιατί κι αυτές οι ομάδες κι οργανισμοί δεν είναι άμοιρες ευθυνών!
      Καλό απόγευμα!!!:-)

      Διαγραφή
  3. Σε τί κόσμο ζούμε...και τί άλλο θα ακούσουμε ακόμα!!!!!!!! Θλίβομαι τόσο με όλα αυτά !!
    Καλό βράδυ, Νίκο και καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ένα κόσμο με αυξήσεις τιμών.Ακόμα και τα συναισθήματα έχουν γίνει πανάκριβα!Στη ζωή όμως οι περικοπές καλά κρατούν!
      Να περάσεις καλό κι ευτυχισμένο Σαββατοκύριακο καλή μου φίλη!!!:-)

      Διαγραφή
  4. Φθινη η ζωη
    αλλα πολυτιμος ο χρονος.
    Δε χωραει εφησυχασμους.
    Τρεχουμε λεμε!

    Καλησπερα σπερααα ερααα ραααα ααα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχουμε μπροστά μας αιώνες να ησυχάσουμε, καλό μου agriomeli!
      Ας κάνουμε τουλάχιστον τα χρόνια όσο ζούμε, ένα σκοπό!
      Καλό απόγευμα και χαρούμενο πικ-νικ!

      Διαγραφή
  5. Αγανακτεί κανείς, αλλά ο πόνος είναι μεγαλύτερος...!!
    Έχει τιμή η ανθρώπινη ζωή;;;;;
    Κι αν φτάσαμε να μην υπολογίζουμε ούτε τις παιδικές ψυχές, τι;;;; Πού είμαστε;;;
    Είναι όπως το λες, αδιανόητο!!!
    Καλό ξημέρωμα Νίκο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι η αγανάκτηση προέρχεται όταν κάτι είναι ανεξήγητο κι αδιανόητο!Κι αυτό το ξεπούλημα των αθώων κι ανήλικων ψυχών, ούτε στα ζώα με ένστικτο δεν υπάρχει!
      Να 'σαι καλά Σόφη μου και να χαμογελάς!!!:-)

      Διαγραφή
  6. Νίκο μου,
    όλα αυτά που συμβαίνουν κάθε μέρα είναι ανήκουστα και σε κάνουν να αναρωτιέσαι για την Ανθρωπότητα..
    Δεν υπάρχει μέρα που να μην είμαι προβληματισμένη..
    Συγχαρητήρια για τα κείμενά σου! Νομίζω πως όλοι μαζί ενάντια σε αυτούς, θα καταφέρουμε κάτι!
    Να είσαι καλά! Καλό ξημέρωμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως τα λες καλή μου Κωνσταντίνα!Κάθε μέρα ακούμε όλο ασχήμιες, αλλά μερικά(και πιο πολλά) είναι αδιανόητα.
      Δεν ξέρω κατά που τραβάμε σαν ανθρωπότητα ή μάλλον ξέρω, αλλά προσπαθώ να μην το σκέφτομαι!Δε μπορώ όμως και γι' αυτό δε λέω να ησυχάσω!
      Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια φίλη μου κι ευτυχώς που έχει μείνει αυτή η πίστη ότι θα τα καταφέρουμε!Κι εσύ όπως κι άλλοι φίλοι μας κάνουμε ότι είναι δυνατόν κι αυτό είναι πολύ ωραίο, γιατί είναι αυθόρμητο και πηγάζει από μας τους ίδιους, με αγνές προθέσεις χωρίς μεμψιμοιρίες και χρονοτριβές.Κι αυτό το "μαζί" είναι που μετράει για την ώρα!
      Να περνάς υπέροχα και καλή δύναμη στη συνέχιση του αγώνα όλων μας για αυτονόητη ζωή!

      Διαγραφή
  7. Νικο καλημερα.
    Αυτη την ειδηση την εμαθα πριν λιγες μερες στις ειδησεις της τηλεορασης. Ειδα εκεινο βιντεο με τον τρελλο ανθρωπο να λεει οσα αναφερεις κι εσυ. Συζητουσαμε μαλιστα στην παρεα μου για αυτο το θεμα. Ειναι εξοργιστικο. Ειλικρινα δεν υπαρχουν λογια. Απορω γιατι ακομη δεν εχουν βρεθει. Απορω.

    Ευχομαι συντομα να μαθουμε κατι ευχαριστο για τα κοριτσια. Τι να πω...

    Να εχεις ενα ομορφο σκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι ευχές φτάνουν σ' όλον τον κόσμο που ζει με παραβιάσεις δίνοντας τον δικό του καθημερινό αγώνα σε συνθήκες εξαθλίωσης.Δυστυχώς όμως δε φτάνουν τα ευχολόγια και στηρίζουμε τις ελπίδες μας(κακώς) μόνο στη συγκίνηση των σιωνιστών Εβραίων, που διοικούν κι ελέγχουν τις ΗΠΑ... ότι ακριβώς συμβαίνει και στην κατεχόμενη χώρα μας!
      Να περνάς υπέροχα καλή μου φίλη και να χαμογελάς!!!:-)

      Διαγραφή
  8. Ε αει σιχτιρ πια!!!! Διαβασα ωστοσο οτι η Νιγηριανη κυβερνηση ηδη τις αναζητα και μετα απο τεραστια συλλογη υπογραφων εχει βιυηξει το συμπαν!
    Εγω παλι λεω οτι αυτοι ανηκουν στην ιδια κατηγορια με τους παιδεραστες και θελουν σκοτωμα! Τιποτα λιγοτερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ απάνθρωπο ν' αφαιρείς ζωές, αλλά όταν η οργή ξεχειλίζει τότε το μυαλό το ελέγχει ο διάβολος!
      Συμφωνώ με την κατηγορία του εγκλήματος κι όπου υπάρχει χρήση βίας, τα εγκλήματα είναι πολύ περισσότερα απ' όσα φαίνονται.
      Να 'σαι πάντα καλά και να περάσεις χαρούμενο Σαββατοκύριακο!

      Διαγραφή
  9. Στο όνομα του Αλλάχ!
    Πιστεύουν στα αλήθεια όλοι αυτοί οι εγκληματίες πως υπάρχει θεός, ακόμα κι αν είναι ο Αλλάχ αυτός, που επικροτεί τα εγκλήματά τους?
    Η είδηση συγκλονιστική!
    Με κάνει να αναρωτιέμαι πότε αυτός ο κόσμος θα ξεφύγει από τους άπονους θεούς του, ή θα πάψει να τους χρησιμοποιεί στα μαύρα σχέδιά του και θα γίνει ανθρώπινος και πονετικός!
    Καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι είναι!Καμιά θρησκεία δε νομιμοποιεί τα εγκλήματα και τις σταυροφορίες!Χρησιμοποιείται όμως για να εξυπηρετεί παράνομους σκοπούς για όφελος των ηγετών τους(πολιτικών και θρησκευτικών).Κι έτσι κάπως έφτασαν να την επικαλούνται τρομοκράτες.Πιόνια γίνονται κι αυτοί άλλων!Δε είναι απαραίτητο να ξεφύγουμε απ' το Θεό για ν' ανακαλύψουμε τον Άνθρωπο, γιατί η αγάπη και το μυαλό είναι το δώρο Του κι ο πόνος-σε πολλές περιπτώσεις-είναι δημιούργημα του ανθρώπου.
      Χαρούμενο απόγευμα και να περάσεις ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!!!:-)

      Διαγραφή

Όλοι είστε ευπρόσδεκτοι, καλοδεχούμενοι και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψη και το σχολιασμό σας! Σχολιάστε ο,τι θέλετε με ευπρέπεια και διακριτικότητα, χωρίς να προσβάλλετε ή να θίγετε με οποιοδήποτε τρόπο άλλα πρόσωπα... δηλ. χωρίς βρισίδια και μπινελίκια βρε παιδιά και προ πάντων χωρίς greeklish... ε, τι την έχουμε αυτήν τη ριμάδα τη γλώσσα μας..! Κάπου εδώ μέσα σουλατσάρει και η αγάπη μου!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...