ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ, ΕΙΡΗΝΙΚΟ, ΚΑΘΑΡΤΙΚΟ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ, ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ, ΑΕΡΙΤΖΙΔΙΚΟ, ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ, ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟ, ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟ, ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟ, ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟ, ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ, ΚΑΥΣΤΙΚΟ, ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ, ΑΣΥΜΒΑΤΟ, ΑΙΧΜΗΡΟ, ΑΙΦΝΙΔΙΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ, ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟ, ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ, ΑΔΙΑΚΡΙΤΟ, ΑΝΑΠΟΔΟ, ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ, ΑΥΤΟΝΟΜΟ, ΑΝΑΡΧΟ, ΑΔΕΣΠΟΤΟ, ΑΚΡΑΙΟ, ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ, ΑΡΡΩΣΤΟ, ΕΙΡΩΝΙΚΟ... ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ!

Αναγνώστες

13 Μαΐου 2014

ΜΟΥΣΙΚΟΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ(δεν είμαστε μόνοι!)


Στον ορίζοντα αγαπημένοι φίλες και φίλοι μου εμφανίστηκαν πριν από μερικές μέρες και μουσικά βραβεία!Η υπέροχη αυτή ιδέα βέβαια ήταν της καλή μου φίλης Ωραιοζήλης με το γνωστό πλέον ιστολόγιο "ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ...!"(καλά βρε θηρίο πως τ' ανακάλυψες... ξέρω-ξέρω, από άλλο ιστολόγιο!:-)), την οποία ευχαριστώ πολύ για την τιμή και την χαρά που με θυμήθηκε!Ακόμα θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ και την καλή μου φίλη Άμυ(ψυχής σιωπές) με το επίσης υπέροχο ιστολόγιο "Ακροβατώντας στις σιωπές της ψυχής..." για τον ίδιο ακριβώς λόγο!

Λοιπόν οι όροι ευτυχώς είναι λίγοι οι εξής δύο:
1.- Επιλέγεις πέντε(5) αγαπημένα σου τραγούδια 
2.- Χαρίζεις το δωροβραβείο σου σε δέκα(10) διαφορετικά ιστολόγια

Χωρίς πολλές σάλτσες και περιστροφές παρουσιάζω τα τραγούδια για όλες τις ώρες και για περισσότερα γούστα!Δεν πρόκειται να σας κουράσω, γιατί είναι όλα γνωστά, εκτός κι αν έχετε γεννηθεί πριν από 5 με 10 χρόνια!Δηλαδή λίγο-πολύ κάπου θα 'χουν ακουστεί!Δεν έχουν σχέση μεταξύ τους, αλλά είναι αντιπροσωπευτικά της διάθεσης που βρισκόμαστε κάθε φορά!

1.- Χάνομαι - ΡΙΦΙΦΙ(για χαμένες υπάρξεις)
2.- Εν λευκώ - ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ(για cultur επαναστάτες)
3.- Spente le stelle - EMMA SHAPPLIN(για πολύ ψαγμένους)
4.- You might think - THE CARS(για high energy και τρέλα)
5.- Υπερβολές - ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ(για έρωτες με... υπερβολές)

Η αλήθεια είναι πως είχα κι άλλες μουσικές κατηγορίες κι επιλογές κομματιών στο μυαλό μου, αλλά τα τραγούδια ήταν πολύ λίγα!Δεν πειράζει όμως..!

Με τη σειρά μου τώρα θα το χαρίσω με όλη μου την αγάπη σε όλους εσάς, που βρεθήκατε στο διάβα μου και κάθε μέρα χωρίς να το γνωρίζετε με κάνετε να νιώθω πολύ όμορφα μέσα απ' αυτήν την διαδικτυακή συχνότητα επικοινωνίας.Με τη μεγαλειώδη χθεσινή ανταπόκριση και συμμετοχή σας, μου δώσατε ελπίδα χαράς ότι δεν είμαστε μόνοι και κρυμμένοι πίσω από κατάλοιπα και διχόνοιες, αλλά μονοιασμένοι και μπροστάρηδες.Αρκεί και μόνο μια σπίθα.Κι ας προσπαθούν να μας μπολιάσουν μ' έχθρες και μίση.Δυστυχώς όμως για όλους εκείνους που επεξεργάζονται την παγκόσμια σκλαβιά μας, εξακολουθούμε όλοι μαζί από πείσμα να παραμένουμε Άνθρωποι.
Έχω την ευχάριστη αυτή αίσθηση, σαν να σας έχω γνωρίσει πολλά χρόνια πριν, ήπιαμε δίπλα-δίπλα αμέτρητα καφεδάκια(έστω και μπροστά σε μια οθόνη), έχετε σταθεί στο πλάι μου, γκρινιάξαμε μαζί, γελάσαμε μαζί, αναρωτηθήκαμε μαζί, έχω δεθεί μαζί σας, ένιωσα το μεγαλείο του "μαζί"... μου λείπετε πολύ.Μ' έχετε αγκαλιάσει και νιώθω την αγάπη σας... είστε η καθημερινή μου ανάσα.Σε τέτοιες ευαίσθητες κι ανθρώπινες στιγμές γνωρίζω ότι ένα απλό ευχαριστώ, χάνει την αξία του κι ας βγαίνει μ' όλη του την αγάπη απ' τα βάθη της ψυχής.

Τέρμα οι συγκινήσεις!Που πάτε βρε... αμέσως το χέρι στο κλικ-κλικ!Δεν τελείωσα ακόμα!Κι επειδή δε θέλω να νιώθετε άβολα με όσα είπα, για το τέλος σας άφησα το καλύτερο.Αυτό εδώ το παλιό τραγουδάκι, με την αγάπη μου... χωρίς κανένα πια μυστικό και για να τραγουδήσουμε όλοι μαζί "τα περάσαμε όμορφα, όμορφα, όμορφα..!" μαζί μ' ένα δροσιστικό αναψυκτικό ή παγωτάκι(κεραστείτε με ο,τι σας αρέσει!), γιατί μάλωσα με τα ξύδια καλά μου παιδιά... τέρμα... finito(πως το λένε)... γίναμε σεμνοιιί!:-)))



ΝΑ 'ΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ 
ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ!

25 σχόλια:

  1. καλημέρα να έχεις φίλε μου νίκο ελπίζω να εισαι καλά καλή μας δύναμη και σήμερα και ας ακουσω και τις επιλογές φυσικά
    σε χαιρετώ και δεν χανόμαστε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα που ανταμώσαμε καλέ μου φίλε, αποκλείεται να χαθούμε!Θα μείνουμε συνοδοιπόροι στον βασικό αγώνα της ζωής!
      Να 'σαι καλά και χαίρομαι πολύ που κάθε μέρα που περνάει να σε γνωρίζω περισσότερο!:-)

      Διαγραφή
  2. ευχαριστουμε πολυ καλε μου φιλε!
    να εισια καλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα φίλε μου:)
    Όμορφες οι επιλογές σου και ειδικά οι 2 πρώτες αγαπημένες μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε, για όλα τα γούστα ήταν... κάποιες θ' αρέσουν!!!χαχααα!
      Σ' ευχαριστώ πολύ καλή μου φίλη και πάλι που με θυμήθηκες!Ήταν μεγάλη μου τιμή και χαρά!
      Να 'σαι πάντα καλά και χαίρομαι πολύ που σε γνώρισα και διαβάζω τις υπέροχες και γαλήνιες δημοσιεύσεις σου!!!:-)

      Διαγραφή
  4. Πολύ όμορφες οι μουσικές σου επιλογές,Νίκο μου!!Λατρεύω Βουγιουκλάκη!!Ευχαριστώ γιά τό κέρασμα!!Καλή εβδομάδα!!Φιλιά στήν Σοφούλα σου!!Νά περνάτε πάντα όμορφα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι πολύ που σου άρεσαν καλή μου φίλη Δήμητρα.Προσπάθησα να καλύψω αρκετά γούστα, αλλά ήταν περιορισμένος ο αριθμός!Ευτυχώς που δεν είμαι κολλημένος με κάποιο είδος τραγουδιού(όπως παλιά)!Σε πολλούς αρέσει η Βουγιουκλάκη τελικά... κι όταν υποστηρίζω το αντίθετο νιώθω σαν ξένος!χαχαα!
      Να 'σαι πάντα καλά και να περνάτε υπέροχα!!!:-)

      Διαγραφή
  5. Ωραίες επιλογές Νίκο μου...!!!
    Να έχεις ένα όμορφο βράδυ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να 'σαι πάντα καλά Ωραιοζήλη μου και σ' ευχαριστώ πολύ που δεν με ξεχνάς!!!:-)

      Διαγραφή
  6. Εγώ πέρασα να σου ευχηθώ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ καλέ μου Νίκο!!!!!!!!!!
    Να χαίρεσαι την οικογένειά σου, να σε χαίρονται και πάντα με υγεία, αγάπη και χαρά!!!
    Ευχαριστούμε για το κέρασμα και για τα ωραία τραγούδια!!!
    Πολύχρονος να είσαι!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου φίλη Marie-Anne για τις ευχούλες σου!Το πιο όμορφο δώρο για μένα είναι, ότι βρεθήκατε όλοι εσείς στο δρόμο μου!
      Να 'σαι πάντα καλά και να περνάς χαρούμενα κι ευτυχισμένα κάθε λεπτό της ζωής με την οικογένειά σου!!!:-)

      Διαγραφή
  7. Έχεις γενέθλια Νίκο μου;
    Αυτό που μου άρεσε είναι πως έχεις κάνει και δικά σου σχόλια δίπλα σε κάθε τραγούδι!
    Για κάθε γούστο!! Να είσαι καλά ...
    πήρα την μελωδία και την μαγική φωνή που μου άρεσε ( δεν λέω ποιά είναι ), πήρα και παγωτάκι που μου είναι αδύνατο να αντισταθώ και φεύγω... Καλό βράδυ και να είστε πάντα ευτυχισμένοι Νίκο μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. υγ. Δεν στο έχω πει αλλά είσαι ένας γλυκύτατος άνθρωπος και είμαι σίγουρη πως θα έχεις και μια πολύ όμορφη οικογένεια....
      και πάλι ... Καληνύχτα :-)

      Διαγραφή
    2. Ορίστε καλή μου Λεβίνα τώρα... αυτά μου παραλέτε και με συγκινείτε!Χωρίς πάντως να κρατάω κάποια ταυτότητα, δεν πιστεύω πως είμαι κάτι το ιδιαίτερο για τους άλλους!:-)
      Σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχούλες σου... γενέθλια χθες, έκλεισα αισίως τα 52μου και δε νιώθω κανένα πρόβλημα και δέος για την ηλικία μου!Οι επιλογές των τραγουδιών ήταν για όλα τα γούστα, για να καλύψω τις προτιμήσεις!Είναι απ' αυτά που μου άρεσαν κι εξακολουθούν να μ' αρέσουν.Κι όσο για τη μαγική φωνή θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου... είναι απ' τις αγαπημένες μου και μπορεί να συνοδεύσει όλα σχεδόν τα είδη τραγουδιού!
      Να 'σαι πάντα καλά αγαπημένη μου φίλη Λεβίνα, χαίρομαι πολύ που σε γνώρισα και μου δίνεται έτσι η ευκαιρία να διαβάζω τις υπέροχες δημοσιεύσεις σου(δεν κουράζομαι να το λέω ότι γράφεις φανταστικά!), πολύ μου άρεσε η προχθεσινή πρωτοβουλία και συμμετοχή κι όποτε χρειαστεί κάποια άλλη να ξαναγίνει.Δεν ξέρω τελικά αν καταφέραμε κάτι, αλλά δεν πρέπει όμως να μένουμε κι απαθείς παρέα με τη ζωγραφιά της απογοήτευσης!Χαρούμενη καλημέρα!!!:-)

      Διαγραφή
  8. Και μένα μου άρεσαν τα σχόλιά σου, δίπλα από το κάθε τραγούδι!!
    Ξεχωριστές οι επιλογές για κάθε περίπτωση!!
    Εύχομαι να είσαι πάντα καλά και η ευτυχία να σε πιάνει από το χέρι και να σε συντροφεύει στη ζωή!! Και με πολλήη πολλή αγάπη να είναι στολισμένη!! Σαν την αγάπη που δίνεις!! Να σε χαίρονται οι δικοί σου!!
    Καλό βράδυ!!:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ για τα καλά κι ευγενικά σου λόγια καλή μου φίλη Σόφη που έχουν μέσα τους πολύ αγάπη!Χαίρομαι πάρα πολύ που βρέθηκες πρόσφατα στο δρόμο μου!Να 'σαι πάντα καλά με την οικογένειά σου και με ανθρώπους που αγαπάς και σ' αγαπούν!!!:-)

      Διαγραφή
  9. Νίκο μου καλησπέρα . Πόσο με συγκινούν αυτά τα ανθρώπινα λόγια σου , η γλυκιά αίσθηση που μου αφήνει κάθε σου σκέψη αποτυπωμένη εδώ . Χρόνια πολλά για τα γενέθλιά σου , και να σου πω ότι το ΄΄εν λευκώ΄΄ της Μποφίλιου αυτές τις μέρες το ακούω συνέχεια .
    Σ΄ευχαριστώ για όλα φίλε μου Νίκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ καλή μου φίλη nikol με τα γεμάτα αγάπη λόγια σου!Έχετε πια κερδίσει την ψυχή μου και γίνατε το στήριγμά μου!
      Το "εν λευκώ" είναι ένα πολύ όμορφο τραγούδι που μιλάει στις ψυχές!
      Να 'σαι πάντα καλά, χαρούμενη κι ευτυχισμένη με την οικογένειά σου καλή μου φίλη!!!:-)

      Διαγραφή
  10. Αχ Νικο Νικο Νικο μου.. Εγω μονο ενα ξερω απο τα τραγουδια που εβαλες , το εν λευκω ! Χχαχαχ. Δεν πειραζει.
    Χρονια σου πολλλα για τα γενεθλια σου!
    Να εισαι γερος και ευτυχισμενος!
    Πολλα φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα!Καλά βρε Μαρία μου... είπαμε 5-10 χρόνων... ακόμη πιο μικρή είσαι;χαχααα!Πάλι καλά που ήξερες και το "εν λευκώ"!:-)(Μ' αρέσει να σας πειράζω!!!)
      Σ' ευχαριστώ πολύ χαρά μου για τις ευχούλες σου και να 'σαι πρώτα απ' όλα γερή και δυνατή κι ύστερα να πραγματοποιηθεί ο,τι άλλο επιθυμείς κι ονειρεύεσαι!Καλημέρα με πολλά χαμόγελα!!!:-)))

      Διαγραφή
  11. Νίκο...
    σε ευχαριστούμε πολύ!
    Οι επιλογές σου υ-πέ-ρο-χες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ σας ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ καλέ μου φίλε για τη συντροφιά που μου κρατάτε όλον αυτόν τον καιρό μέσα απ' τις υπέροχες δημοσιεύσεις και τα σχόλιά σας, αλλά και την εκδήλωση της αγάπη σας, που για μένα είναι ιδιαίτερα ξεχωριστή και μου δίνει δύναμη!
      Να 'σαι πάντα καλά κι ευχαριστώ πολύ τον Θεό που σε γνώρισα!!!:-)

      Διαγραφή
  12. Νίκο πολύ ωραίες επιλογές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ καλή μου φίλη!Χαίρομαι που σου άρεσαν!!!:-)

      Διαγραφή

Όλοι είστε ευπρόσδεκτοι, καλοδεχούμενοι και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την επίσκεψη και το σχολιασμό σας! Σχολιάστε ο,τι θέλετε με ευπρέπεια και διακριτικότητα, χωρίς να προσβάλλετε ή να θίγετε με οποιοδήποτε τρόπο άλλα πρόσωπα... δηλ. χωρίς βρισίδια και μπινελίκια βρε παιδιά και προ πάντων χωρίς greeklish... ε, τι την έχουμε αυτήν τη ριμάδα τη γλώσσα μας..! Κάπου εδώ μέσα σουλατσάρει και η αγάπη μου!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...